Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 11.12.2009 22:08:43 Offline |
Re: Ufon
máldr a skálijová by to mohli vědět nebo pan alza
doba je temná...
![]() |
nicola.foxx (Člen) 12.12.2009 02:16:16 Offline |
NEBRAAAAAT ani zadarmo. Jejich nastavovani pro sit (internet) je absolutne tragicky.
Podle toho jak jim to funguje, ej to jen tragickej pokus o dalsiho operatora.
Nefunguje jim to tak jak ma. Porad to pada. Kdyz uz se s tim konecne pripojis, tak to zase spadne a nefunguje. Ani za zlaty prase. Nez ufouna zadarmo, to radsi eurotel za 800, pac ten aspon fungiruje. Resil jsem to u dvou kamaradu co se nechali presvedcit a jen slysim ufon, tak se mi jezi moje IT chlupy. NE NE NE NE NE NE NE a kdyby se tu nahodou objevil nekdo natvrdlej tak NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBRAAAAATTTTTT
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Já internet do mobila nechci, jde mi o volání, počítal jsem ty jejich tarify a myslím, že bych šel vo 40% dolů, což je docela dost, bo maj mezi sebou volání a sms zadáčo, a hovory na vostatní taky levnější. Paušál na dva mobily za 200, je docela málo když si mezi sebou volaj grátis.
The father of the little princess of the dawn
na mobilmanii psali o dalším operátorovi příští rok, měl by to být ufon a měl by začít používat gsm sítě tak by to mohlo fungovat i s normálním mobilem, ale nejdřív za rok
jestli to dopadne a zůstane jejich cenová politika, tak se můžoou jít kyslíci, růžovi aoskaři klouzat
GSX 1400 K7
pepa psal:na mobilmanii psali o dalším operátorovi příští rok, měl by to být ufon a měl by začít používat gsm sítě tak by to mohlo fungovat i s normálním mobilem, ale nejdřív za rok
jestli to dopadne a zůstane jejich cenová politika, tak se můžoou jít kyslíci, růžovi aoskaři klouzat
Jako že by koupili licenci na zastaralou technologii (GSM)? To je hezký, ale vybudování infrastruktury, její úrdžba... To se někde musí promítnout...
Nebo můžou mít pronájem už stávající některého ze současných operátorů a tam si to zase ten kdo to pronajímá pohlídá.
Moc tomu nevěřím... Ona i ta siť 3G, která se u nás teprve rozjíždí, je překonaná. Bohužel, operátoři za to dali strašný prachy, tak se toho jen tak zbavovat nebudou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1