Nejsi přihlášen
lapač nečistot
zdar,
nevite nekdo kde bych sehnal takovej ten lapač nečistot co kopiruje zadni kolo? anebo aspon jak se to jmenuje, vetsinou to mivaji endura, obzvlaste GS 650.
ja to chci na skutra, ale nikde jsem to nemohl na netu najit.
a taky to myslim mival podomacku vyrobeny kelly na te jeho vrazde
dik, za kazdou radu
on the road
Re: lapač nečistot
bych to na svém café asi potřeboval taky... ščágá to jak cyp na vodě
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2009 07:30:06 Offline |
bude to pro tebe asi trochu z ruky,ale třeba se tam chytíš. http://www.skutry-malsice.cz/ má tam plnej kravín rozebranejch skůtrů...třeba tam to co hledáš najdeš...pán je dost ochotnej poradit a pomoct a třeba by jsi to vyřešil i po telefonu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tomasNJ psal:kelly to neměl podomácku vyrobené... to bylo origo...
...vot Erika Zemana z EZC a byl to doplněk vot Thunderbike...a původně sem ho chtěl já, ukázal sem mu ho a von mě s tym předbjech
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2009 09:06:50 Offline |
Filous psal:tomasNJ psal:bych to na svém café asi potřeboval taky... ščágá to jak cyp na vodě
..."ščágá jag cyp" ...čoveče, mluf jako bjeloch, nejni ti rozumňet
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jde to se značkou i bez.
Na léto nic extra estetického, ovšem v dešti je to bomba,pamatuju jak jsme valili s Maximem(mimochodem co s ním je?) v bouři dvoukilem z SD do OL a paráda
Teď , co mi to v dešti jezdí na 2,vyjímečně na 3 válce už to nepoužívám...
Takže za 2500(polovinu) bych ho možná pustil, jinak zůstane v regále, bo dural má dlouhý poločas rozpadu a jednou se může ještě hodit
God Save The Queen!
inkvizitorr (Administrator) 14.12.2009 12:22:53 Offline |
Kelly01 psal:pamatuju jak jsme valili s Maximem(mimochodem co s ním je?) v bouři dvoukilem z SD do OL a paráda
uhuheheéééhéééh ty vole to sem smíchy spadnul že žilde, tady se práší že tu nevidim snad ani na metr
doba je temná...
inkvizitorr psal:Kelly01 psal:pamatuju jak jsme valili s Maximem(mimochodem co s ním je?) v bouři dvoukilem z SD do OL a paráda
uhuheheéééhéééh ty vole to sem smíchy spadnul že žilde, tady se práší že tu nevidim snad ani na metr
...víš jag, von uš si stařec hovno pamatuje
inkvizitorr (Administrator) 14.12.2009 14:33:03 Offline |
Zdenek psal:Teď ale chlapi vážně,, vopravdu se stím dá jet 2kila v bouři?,,a jestli je stejnej účinek jak na vodě tak v kroupách. Zdenek.
jasně že dá jenže né v bouři!!!!! to si pak na to eště musíš přidělat takovej ten gumovej uzemňovací vocásek co se vozil vzadu na embéčkách takže tady je jasně vidět jak moc kelly kecá
doba je temná...
pavel dolínek (Člen) 14.12.2009 15:33:05 Offline |
zkus zavolat maxovi,sou to kamosi
"una storia italiana"
Filous psal:tomasNJ psal:kelly to neměl podomácku vyrobené... to bylo origo...
...vot Erika Zemana z EZC a byl to doplněk vot Thunderbike...a původně sem ho chtěl já, ukázal sem mu ho a von mě s tym předbjech
Myslím že můžeš byt rát že tě předběhl,by se ti tedka válel kus nevzhlednýho duralu v regále Ušetřils
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:tomasNJ psal:kelly to neměl podomácku vyrobené... to bylo origo...
Myslím že můžeš byt rát že tě předběhl,by se ti tedka válel kus nevzhlednýho duralu v regále Ušetřils
...
zas nemuzu
WenzelB6 psal:Kelly01 psal:víte kerým směrem se bude ubírat dizajn za pár let
zas příde éra jak za Šilenýho Maxe a tyhle vychytáfky budou f kurzu, pak rádi namontujou i dopředu.
Už aby ta doba byla tady,budeme se prohánět na kawách Z1 a boldórech ze štyrema laufama Zatím to ale moc nevypadá,momentálně to směřuje k tomu že aji ty laufy budou plastoví,na těch dnešních mrtkách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:WenzelB6 psal:Kelly01 psal:víte kerým směrem se bude ubírat dizajn za pár let
zas příde éra jak za Šilenýho Maxe a tyhle vychytáfky budou f kurzu, pak rádi namontujou i dopředu.
Už aby ta doba byla tady,budeme se prohánět na kawách Z1 a boldórech ze štyrema laufama Zatím to ale moc nevypadá,momentálně to směřuje k tomu že aji ty laufy budou plastoví,na těch dnešních mrtkách
a máš recht, sundáním žeber z motoru to začalo a nic dobrého to nepřinese.
Stránky: 1