Nejsi přihlášen
názor na jinou motorku
Zdar všem,
bandit je pro mě jasná volba. Dneska koukám a narazil na toto: http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 59512.html
Jako nevypadá špatně. Dovoz DE, serviska DE, měla odřené boky kolem nádrže, nastříkané dva díly.
Nekamenujte mě. Prostě jen chci znát váš názor. Opakuji, bandit jasná volba.
Re: názor na jinou motorku
xSoukalJ psal:Myslím si totiž, že nevypadá špatně, proto chci slyšet váš názor
Proč to cpeš do technický? Když už, tak tohle je snad námět do diskuze.
Má nějakou divnou hlavu brouka, takže vypadá hrozně
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Pozor příteli jedná se o ZR7 (jak se uvádí až v popisu inzerátu) a to byl jeden podle historických záznamů z největších průserů Kawy. Kdykoliv jsem se na ní někoho zeptal, dostal jsem jedinou odpověď - mrdka všech mrdek ty ceny ojetin tomu odpovídaly
Hele to se radši koukni po Fazéru a debo Hornetu v šestce
a nebo hele nechceš XJ600S? vo jedný bych věděl
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 17.12.2009 14:11:51 Offline |
kamarád to má a je s tím nadmíru spokojen ( má N-ko samozřejmě) spokojen s tím je proto že najezdí 200km ročně jinak jak tu bylo již psáno je to průserová motka nebrat jebku s hlavou brouka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2009 14:12:57 Offline |
XJelen psal:Pozor příteli jedná se o ZR7 (jak se uvádí až v popisu inzerátu) a to byl jeden podle historických záznamů z největších průserů Kawy. Kdykoliv jsem se na ní někoho zeptal, dostal jsem jedinou odpověď - mrdka všech mrdek ty ceny ojetin tomu odpovídaly
no timhle jsi to narovnal
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:Pozor příteli jedná se o ZR7 (jak se uvádí až v popisu inzerátu) a to byl jeden podle historických záznamů z největších průserů Kawy. Kdykoliv jsem se na ní někoho zeptal, dostal jsem jedinou odpověď - mrdka všech mrdek ty ceny ojetin tomu odpovídaly
to jsou rady direktore
taková pěkná kawka,jak nová
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 17.12.2009 14:18:31 Offline |
ty a nechceš krásný B-6N? samozřejmě nikdy nehavarovaná a na tachometru ti natočím kolik budeš chtít
Banditatom psal:ty a nechceš krásný B-6N? samozřejmě nikdy nehavarovaná a na tachometru ti natočím kolik budeš chtít
koukám,vypadá skoro jako šmoulovo karkulka,
ale najeto musí mít nejvejš tak do pětadvaceti
a bacha aby neměla divný kotouče
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 17.12.2009 14:31:08 Offline |
karlos100 psal:Banditatom psal:ty a nechceš krásný B-6N? samozřejmě nikdy nehavarovaná a na tachometru ti natočím kolik budeš chtít
a bacha aby neměla divný kotouče
zy koupil jsem to od dědy co s tím jezdil jen do vedlejší dědiny na rohlíky a pár lahváču pak mu babka vzala klíče a alshajmr ji je někam dal. No a pak jsem to koupil já a jelikož jsem furt v prdeli tak to má hovno najete daloby se říct že to je zajeté jo a jede jako 12tka
No kuci nevim nevim,já sem měl ZR7,r.v.01 a byla to supr motorka,řekl bych ještě jednodužší než bandit a v porovnání s B6 natom není vůbec špatně. Neměl sem s tim jedinej problém,motor je starej dobrej osmiventilovej držák,kerej se montoval už do staré Z750,později GPZ750(olejovej chladič) a motorka umřela stejně jako bandit na emise a hluk.... No a bylo jich prodanejch dost,tak nevím jestli si ten propadák trochu s něčím nepletete Voproti B6 má motor lepší spodek,ale ve vysokejch zase jede líp B6,jedinou nevýhodu to mělo tu,že to byl jenom 5ti kvalt. Ale na cestování supr,taky sem si s ní dal jednu dovču k moři,v plné polní a šlo to
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2009 14:42:01 Offline |
Banditatom psal:karlos100 psal:Banditatom psal:ty a nechceš krásný B-6N? samozřejmě nikdy nehavarovaná a na tachometru ti natočím kolik budeš chtít
a bacha aby neměla divný kotoučezy koupil jsem to od dědy co s tím jezdil jen do vedlejší dědiny na rohlíky a pár lahváču pak mu babka vzala klíče a alshajmr ji je někam dal. No a pak jsem to koupil já a jelikož jsem furt v prdeli tak to má hovno najete daloby se říct že to je zajeté jo a jede jako 12tka
ta musi jet jak urvaná ze řetězu.. má najeto a ještě je to starej model...necháš jí za 15 000,- ???
Banditatom (Člen) 17.12.2009 14:48:43 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:karlos100 psal:
a bacha aby neměla divný kotoučezy koupil jsem to od dědy co s tím jezdil jen do vedlejší dědiny na rohlíky a pár lahváču pak mu babka vzala klíče a alshajmr ji je někam dal. No a pak jsem to koupil já a jelikož jsem furt v prdeli tak to má hovno najete daloby se říct že to je zajeté jo a jede jako 12tka
ta musi jet jak urvaná ze řetězu.. má najeto a ještě je to starej model...necháš jí za 15 000,- ???
ty donluvíme se na 14 990kč
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2009 14:55:39 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
zy koupil jsem to od dědy co s tím jezdil jen do vedlejší dědiny na rohlíky a pár lahváču pak mu babka vzala klíče a alshajmr ji je někam dal. No a pak jsem to koupil já a jelikož jsem furt v prdeli tak to má hovno najete daloby se říct že to je zajeté jo a jede jako 12tkata musi jet jak urvaná ze řetězu.. má najeto a ještě je to starej model...necháš jí za 15 000,- ???
ty donluvíme se na 14 990kč
Ne...já trvám na 15 000,- jinak to neberu
Banditatom (Člen) 17.12.2009 14:58:47 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
ta musi jet jak urvaná ze řetězu.. má najeto a ještě je to starej model...necháš jí za 15 000,- ???ty donluvíme se na 14 990kč
Ne...já trvám na 15 000,- jinak to neberu
ty tak asik ne já pod svou nabídku nejdu
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2009 15:09:20 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
ty donluvíme se na 14 990kčNe...já trvám na 15 000,- jinak to neberu
ty tak asik ne já pod svou nabídku nejdu
tak holt kšeft neuděláme,no..škoda
Loser psal:sonyk psal:na kawu srat: Suzuki nebo Yamaha. mit prachy a cas sel bych do autobusu. takhle musi stacit Bandit
k cemu potrebujes u autobusu cas?
no aby jezdil presne na cas,to da rozum neee?
...sam mezi jebkarema...
GSF1250SA K7
nicola.foxx (Člen) 17.12.2009 23:33:25 Offline |
Nez Kawu ZR7S tak to milionkrat radsi lepsi znacku jako je tohle http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … azuma.html .
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Nez Kawu ZR7S tak to milionkrat radsi lepsi znacku jako je tohle http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … azuma.html .
čoveče, tak stejnej názor jako na tu ZX7, prostě je to škaredý
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:nicola.foxx psal:Nez Kawu ZR7S tak to milionkrat radsi lepsi znacku jako je tohle http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … azuma.html .
Proč škaredy? Vždit Inazuma je krasna mašinka moc jich v ČR nejezdi
Jen jednu vytku černa ji sluši vice.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
ross psal:nicola.foxx psal:Nez Kawu ZR7S tak to milionkrat radsi lepsi znacku jako je tohle http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … azuma.html .
jenže ty tomu rozumíš
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ross psal:nicola.foxx psal:Nez Kawu ZR7S tak to milionkrat radsi lepsi znacku jako je tohle http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … azuma.html .
jenže ty tomu rozumíš
Hlavně že ty jo...
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Fresh Man psal:Bandit pičo !!!!
co dodat ????na tědlech stránkách ....
jak to bylo ??? příde chlápek do houspody u Sparťana a začne spívat spartá spartá bůůůzerantůů parta -------
přeeesnnně
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:barynek psal:ross psal:
čoveče, tak stejnej názor jako na tu ZX7, prostě je to škaredýjenže ty tomu rozumíš
Hlavně že ty jo...
a neřikej, že tobě se Ina nelíbí, co??
a navíc, já mám bandasku, ne nějakou mrdku kawárenskou jako ross
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:barynek psal:
jenže ty tomu rozumíšHlavně že ty jo...
a navíc, já mám bandasku, ne nějakou mrdku kawárenskou jako ross
ty máš hlavně ještě nevyvinutej smysl pro eleganci
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:nety psal:
Hlavně že ty jo...a neřikej, že tobě se Ina nelíbí, co??
a navíc, já mám bandasku, ne nějakou mrdku kawárenskou jako rossty máš hlavně ještě nevyvinutej smysl pro eleganci
A tys ten smysl měl a letos se ti někam vytratil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:ross psal:barynek psal:
a navíc, já mám bandasku, ne nějakou mrdku kawárenskou jako rossty máš hlavně ještě nevyvinutej smysl pro eleganci
A tys ten smysl měl a letos se ti někam vytratil
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1