Nejsi přihlášen
Nechytí, prostě né
Dnes -15 v garáži pouhejch -10 tak jsem dostal nápad jak chytí B 12. Kohoutek na pri chvilku počkám sytič na plno a motala a nic, tak sytič dolů a zase nic, až domotala baterka. Říkám "nostres" vyndám svíce, opálím je a baterku na nabíječku a jedeme znova. Hodinu jsem se stím krámem sral a prostě to nechytí, prostě né! to už je pro mě smrtící. To enkovej Bandour nejde natočit za mrazu?
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2009 04:16:45 Offline |
Re: Nechytí, prostě né
mám k tomu jen pár slov..v těhle mrazech to strartuje jen největší...nech ji spat dokud nepovoli mrazy a bude všechno cajk.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:Jsem největší, jdu ji nastartovat a prohřát na 100 stupňů jako každých 14 dní..
Dělám to pro radost od r.96 a nikdy žádnej problém
Akumulátory nevytahuju,nenabíjím a vydrží vždycky 5 let
Počkej až tebe někdo bude tahat nahýho každejch 14 dnů do mrazu štípat dříví, dokud se nazahřeješ
Banditatom (Člen) 19.12.2009 12:41:04 Offline |
skus V3S startování se na to nech to chrápat do jaraale pokud ti to ani jiskřičku naděje tak asik baterečka
To Kelly: ty seš klingon?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 19.12.2009 16:55:51 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:skus V3S startování se na to nech to chrápat do jaraale pokud ti to ani jiskřičku naděje tak asik baterečka
To Kelly: ty seš klingon?včera se pilo,co?
jak jsi na to přišel
Banditatom psal:mr.BSE psal:Banditatom psal:skus V3S startování se na to nech to chrápat do jaraale pokud ti to ani jiskřičku naděje tak asik baterečka
To Kelly: ty seš klingon?včera se pilo,co?
jak jsi na to přišel
3x sem musel číst tvůj příspěvěk a doplnit slova
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 19.12.2009 17:28:58 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:mr.BSE psal:
včera se pilo,co?jak jsi na to přišel
3x sem musel číst tvůj příspěvěk a doplnit slova
pardon ale bylo včera veselo
Banditatom (Člen) 19.12.2009 19:26:32 Offline |
Frodo89 psal:Bandit chyta paradně, ale zas auto ne a ne Hold ty Italsky Diesly
měl jsis koupit německý diesel a chytal by ti na poprvé
Banditatom psal:Frodo89 psal:Bandit chyta paradně, ale zas auto ne a ne Hold ty Italsky Diesly
No jak kerej Tatova felda s ůžasným agregátem 1.9D vot nejlepšího vw už týden ani nehlesla A moja francouzská mrtka nemá problém a felda 1.3 taky v nejlepší kondici
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mno chytil. Jsem to b dneska trápil znova a hovno. Tak jsem jel koupit nový svíce a jde na votočení. Jen v tom krámku na mě koukali kapet divně, že jako nemůžu natočit B-éčko a že to asi chce nový svíce. Prej že mám motor z béčka ve sněžným skůtru.
Mno blbec asi budu když to jen tak trápím, ale prostě potřeba startit motyku byla nepřekonatelná.
Mno Vochcáfka 1,9TDi taky startí, ale ta chtěla novou baterku.
Celej krám je vtom, že to je eN-ko, ty kapotáže na eS-ku by ho zahřáli a startil by normálně.
Ještě jeden dotaz. Co se jako těm svíčkám stalo, že klekli. Nějak to nechápu co se na všech čtyřech svících může vysrat???
Banditatom psal:Frodo89 psal:Bandit chyta paradně, ale zas auto ne a ne Hold ty Italsky Diesly
Taky ne ne navždy zrovna tenhle tejden táta musel koupit nový žhavící svíce. Holt to asi nevydrží všechno. Ale jinak ochcavka
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 20.12.2009 12:56:44 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:Frodo89 psal:Bandit chyta paradně, ale zas auto ne a ne Hold ty Italsky Diesly
Taky ne ne navždy zrovna tenhle tejden táta musel koupit nový žhavící svíce. Holt to asi nevydrží všechno. Ale jinak ochcavka
žhaviče mám dva roky nový ale dneska večer bylo u nás -18C ráno bež škitnutí na poprvé hold němci ropáky umějí
Banditatom (Člen) 20.12.2009 13:02:53 Offline |
Ton@l psal:Janekgsf psal:Normálně jsi to uchlastal. Benzín se dostane mezi elektrodu a izolátor a máš po svíčkách. Jediný svíce který to přežijou jsou Brisk
ja rikal od zacatku ze to je svicema BRISK
ty jsem nedával ani do 120cky
Banditatom (Člen) 21.12.2009 17:09:39 Offline |
4Fun.cz psal:Svíce Brisk a volej Dogul a máš to komplet
a ještě pneu BARUM
Do auta dávám svíčky Brisk(vydrží stejně jako jiné v poho 40.000km), leju Mogul extrem se stejnou specifikací, jako jiné značky, obouvám Barumky a startuju každý měsíc motorku.
.....a po Banditatomovi mi nedělá problém si číst příspěvky.....
Podle vás jsem a magor a ještě vypitej...............no hlavně že su zdravý na těle
Datel psal:Do auta dávám svíčky Brisk(vydrží stejně jako jiné v poho 40.000km), leju Mogul extrem se stejnou specifikací, jako jiné značky, obouvám Barumky a startuju každý měsíc motorku.
.....a po Banditatomovi mi nedělá problém si číst příspěvky.....
Podle vás jsem a magor a ještě vypitej...............no hlavně že su zdravý na těle
....a na duchu tiež??...
WD club member...
Banditatom (Člen) 24.12.2009 17:30:04 Offline |
gerrik psal:Tak jsem dnes taky neodolal, a chytla napoprvý
sis to nějak vzal
No mě řekni, proč NGK kleknou, když si čuchnou k benálu... Mě jednou protekl benzín do válců tak, že se motor při startování ani nehnul, jak byl plnej a ty svíce odjezdily pak ještě víc jak půl sezony bez problému
.... vono to ňák dopadne ....
Zkušenost mám takovou,nohodit v mrazu de ale...svíčky musí být o.k. baterka taky a benál musí být novej když tam je 2-3 měsíce starej nenaskočí mi.sytič a bez plynu nechat pořádně ohřád a de o houno,pokud to někdo hned zdechne po minutě...zdarec svíčky.motoru to určitě nevadí
Nechapu proc to tocite pres zimu
Banditatom (Člen) 02.01.2010 13:11:52 Offline |
Billy psal:Nechapu proc to tocite pres zimu
netočim
Já sem nedávno taky šel točit.....jednou došla baterka...ale napodruhy sem to nakop....zhruba po 15minutách....Jinak kámoš je motomechanik...a řiká..že motorka je přes zimu potřeba každejch 14 - 21 dní...nastartovat...a pořádně prohřát.....
DJwasabi psal:Já sem nedávno taky šel točit.....jednou došla baterka...ale napodruhy sem to nakop....zhruba po 15minutách....Jinak kámoš je motomechanik...a řiká..že motorka je přes zimu potřeba každejch 14 - 21 dní...nastartovat...a pořádně prohřát.....
blbost akorat dochazi k vetsimu mechanickymu opotrebeni startovat jedine pro dobrej pocit, ale motoru to mozna neublizi, ale ani nepomuze
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:blbost akorat dochazi k vetsimu mechanickymu opotrebeni startovat jedine pro dobrej pocit, ale motoru to mozna neublizi, ale ani nepomuze
Jako u každýho studenýho startu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Ton@l psal:blbost akorat dochazi k vetsimu mechanickymu opotrebeni startovat jedine pro dobrej pocit, ale motoru to mozna neublizi, ale ani nepomuze
Jako u každýho studenýho startu.
...vyvstává otázka jestli ji nenechat vedle hektolitrovýho kontejneru s benzínem permanentně klapat na volnoběh :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
"dobejvali jsme to nejmíň stokrát, tak co furt hejbat kanonem!"
Tankový prapor, Andělín - řidič tanku při cvičném dobývání kóty dvastadva
co furt chcete s tím zimním startováním? na vojenským cvičení jsme chodili v mrazech v noci startovat vehikly, aby to ráno chytlo, ale tady je to ráno ještě kurevsky daleko
Strýcfajtr !!!
staci to na jare hodit na ctvrt hodky na slunicko a chytne napoprvy.
ted bych s tim moh tak akorat tocit a vymrdat total baterku.
do nuly to chyta bez problemu,ale stoji mi to v nevytapenym atasu a jak takhle mrzne,tak ani tuk
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 09.02.2010 14:49:48 Offline |
Marián psal:staci to na jare hodit na ctvrt hodky na slunicko a chytne napoprvy.
do nuly to chyta bez problemu,ale stoji mi to v nevytapenym atasu a jak takhle mrzne,tak ani tuk
asi mám "lepší" kus... za každého počasí běží.. ale netrápím jí letos tolik....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:Progear 650 psal:asi mám "lepší" kus... za každého počasí běží.. ale netrápím jí letos tolik....
Zkus najít něco co máš horší... Finanční situaci vynech...
postavu..
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Progear 650 psal:Marián psal:staci to na jare hodit na ctvrt hodky na slunicko a chytne napoprvy.
do nuly to chyta bez problemu,ale stoji mi to v nevytapenym atasu a jak takhle mrzne,tak ani tukasi mám "lepší" kus... za každého počasí běží.. ale netrápím jí letos tolik....
sak ty ses vubec celej lepsi kus...
jinak k motorce, vetsinou chyti,minulej tejden sem to zkusil a nechytla napoprvy ani na podruhy,tak sem ji nechal bejt,pac nechci dopadnout,jak nekteri borci,co to toci az do mrtvy baterky,protoze vim,ze az ji na jare vytahnu,ze stejnak chyti napoprvy
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 19:21:31 Offline |
pořidte si motorky se vstřikovánim a máte po jarních starostech
K.a.s.y.m. psal:pořidte si motorky se vstřikovánim a máte po jarních starostech
ale taky po celosezóních slastech
Letos sem bandity startoval jenom jednou a chytli dobře. Mrdám na to a další start bude až se pudu projet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 11.02.2010 09:46:59 Offline |
Ondráš psal:ross psal:postavu..
Tak o tom není pochyb...
troubové....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Paladin86 psal:Hanz psal:Mám ji pouze pod plachtou pod přístřeškem u baráku, na nějaký vyndávání baterie nebo startování a na jaře chytne na první šťouch
Ty necháváš celou zimu baterku v motorce na mraze? To přežije?
Zatím dvě zimy přežila a na jaře to ještě napoprvý našťouchla, uvidíme teď na jaře, zima byla krutější...
WD club member...
Hanz psal:Paladin86 psal:Hanz psal:Mám ji pouze pod plachtou pod přístřeškem u baráku, na nějaký vyndávání baterie nebo startování a na jaře chytne na první šťouch
Ty necháváš celou zimu baterku v motorce na mraze? To přežije?
Zatím dvě zimy přežila a na jaře to ještě napoprvý našťouchla, uvidíme teď na jaře, zima byla krutější...
Myslim, že si tim docela dost sníží životnost! Měli by se udržovat v plně nabitym stavu.
Paladin86 psal:Hanz psal:Paladin86 psal:Ty necháváš celou zimu baterku v motorce na mraze? To přežije?
Myslim, že si tim docela dost sníží životnost! Měli by se udržovat v plně nabitym stavu.
...to není moc pravda, ničí se tím, že ji vybiješ (nebo necháš vybít) až pod kritickou mez (tím pádem jí i momentálně vadí větší zima), jinak obecně při nižších teplotách (ne v mrazu při teplotě pod nulou) je baterii líp než když ji máš v teple, samovybíjení je při nízkejch teplotách pomalejší (naopak nabitá baterie si poradí i s mrazem)
...jiná kapitola, což si lidi dost pletou a zaměňujou to již s vejš popsaným, je to, že když ji těsně před startem necháš natemperovat třeba na pokojovou teplotu, obrazně řečeno probudíš ji tím k většímu výkonu než když je ztuhlá zimou
osiris psal:Paladin86 psal:Hanz psal:
Zatím dvě zimy přežila a na jaře to ještě napoprvý našťouchla, uvidíme teď na jaře, zima byla krutější...Myslim, že si tim docela dost sníží životnost! Měli by se udržovat v plně nabitym stavu.
...to není moc pravda, ničí se tím, že ji vybiješ (nebo necháš vybít) až pod kritickou mez (tím pádem jí i momentálně vadí větší zima), jinak obecně při nižších teplotách (ne v mrazu při teplotě pod nulou) je baterii líp než když ji máš v teple, samovybíjení je při nízkejch teplotách pomalejší (naopak nabitá baterie si poradí i s mrazem)
...jiná kapitola, což si lidi dost pletou a zaměňujou to již s vejš popsaným, je to, že když ji těsně před startem necháš natemperovat třeba na pokojovou teplotu, obrazně řečeno probudíš ji tím k většímu výkonu než když je ztuhlá zimou
WD club member...
Zatím dvě zimy přežila a na jaře to ještě napoprvý našťouchla, uvidíme teď na jaře, zima byla krutější...Myslim, že si tim docela dost sníží životnost! Měli by se udržovat v plně nabitym stavu.
Pokud je nabitá tak jí mráz nevadí. Co vim tak tenhle typ baterií funguje dobře až do nějakejch -18. Ale když jí máš celou zimu v motorce tak zjistíš až na jaře že se ti vybila a zničila ti jí sulfatace! Já to dělám tak že jí mám doma a před zimou a jednou během zimy jí nabiju do plna.
Baterka se má skladovat !!NEPŘIPOJENÁ!! ideálně v 5-10°C. Máš pravdu, že se při nižších teplotách se snižuje samovybíjení, ale do určité meze, kdy se zase podstatně zvyšuje. Je furt lepší skladovat baterku v 30°C, než v -10°C Hanz měl spíš zatím měl štěstí, protože má "relativně" novou baterku, která tak snadno nezmrzne. Ale aby se nedivil až mu z nenadání klekne jeden článek
Fidzi psal:osiris psal:Paladin86 psal:
Myslim, že si tim docela dost sníží životnost! Měli by se udržovat v plně nabitym stavu....to není moc pravda, ničí se tím, že ji vybiješ (nebo necháš vybít) až pod kritickou mez (tím pádem jí i momentálně vadí větší zima), jinak obecně při nižších teplotách (ne v mrazu při teplotě pod nulou) je baterii líp než když ji máš v teple, samovybíjení je při nízkejch teplotách pomalejší (naopak nabitá baterie si poradí i s mrazem)
...jiná kapitola, což si lidi dost pletou a zaměňujou to již s vejš popsaným, je to, že když ji těsně před startem necháš natemperovat třeba na pokojovou teplotu, obrazně řečeno probudíš ji tím k většímu výkonu než když je ztuhlá zimouBaterka se má skladovat !!NEPŘIPOJENÁ!! ideálně v 5-10°C. Máš pravdu, že se při nižších teplotách se snižuje samovybíjení, ale do určité meze, kdy se zase podstatně zvyšuje. Je furt lepší skladovat baterku v 30°C, než v -10°C Hanz měl spíš zatím měl štěstí, protože má "relativně" novou baterku, která tak snadno nezmrzne. Ale aby se nedivil až mu z nenadání klekne jeden článek
...a četl jsi co jsem psal ?
osiris psal:Fidzi psal:osiris psal:
...jiná kapitola, což si lidi dost pletou a zaměňujou to již s vejš popsaným, je to, že když ji těsně před startem necháš natemperovat třeba na pokojovou teplotu, obrazně řečeno probudíš ji tím k většímu výkonu než když je ztuhlá zimouBaterka se má skladovat !!NEPŘIPOJENÁ!! ideálně v 5-10°C. Máš pravdu, že se při nižších teplotách se snižuje samovybíjení, ale do určité meze, kdy se zase podstatně zvyšuje. Je furt lepší skladovat baterku v 30°C, než v -10°C Hanz měl spíš zatím měl štěstí, protože má "relativně" novou baterku, která tak snadno nezmrzne. Ale aby se nedivil až mu z nenadání klekne jeden článek
Tobě se to nezdá k tématu? Já jsem napsal že když je baterka celou zimu v motorce na mrazu tak jí to škodí, ty jsi řek že to nejni pravda, Fidži řek že jí to ničí...
Paladin86 psal:osiris psal:Fidzi psal:Baterka se má skladovat !!NEPŘIPOJENÁ!! ideálně v 5-10°C. Máš pravdu, že se při nižších teplotách se snižuje samovybíjení, ale do určité meze, kdy se zase podstatně zvyšuje. Je furt lepší skladovat baterku v 30°C, než v -10°C Hanz měl spíš zatím měl štěstí, protože má "relativně" novou baterku, která tak snadno nezmrzne. Ale aby se nedivil až mu z nenadání klekne jeden článek
Tobě se to nezdá k tématu? Já jsem napsal že když je baterka celou zimu v motorce na mrazu tak jí to škodí, ty jsi řek že to nejni pravda, Fidži řek že jí to ničí...
...nemyslím a nepsal jsem že to není k tématu, jen že v podstatě zopakoval co jsem napsal ...o tom že 90 dnů v kuse mrzne asi nemůže bejt řeč a ani o "skladování" řeč nebyla, skladujou se nový baterie než se prodaj spotřebiteli, ne už ty namontovaný, myslí-li odpojení u moderních plechovek plnejch elektropíčovin který žerou proud i v klidu, tak to je u bandasky dost zcestný a bezpředmětný
...opakuju, dlouhodobej mráz ji škodí až když je vybitá, jinak je jí líp v chladu (nad nulou) než v teple, díky menšímu samovybíjení (v nevytápěný garáži nemrzne i kdyby měl díru ve vratech)
osiris psal:Paladin86 psal:osiris psal:
...a četl jsi co jsem psal ?Tobě se to nezdá k tématu? Já jsem napsal že když je baterka celou zimu v motorce na mrazu tak jí to škodí, ty jsi řek že to nejni pravda, Fidži řek že jí to ničí...
...nemyslím a nepsal jsem že to není k tématu, jen že v podstatě zopakoval co jsem napsal ...o tom že 90 dnů v kuse mrzne asi nemůže bejt řeč a ani o "skladování" řeč nebyla, skladujou se nový baterie než se prodaj spotřebiteli, ne už ty namontovaný, myslí-li odpojení u moderních plechovek plnejch elektropíčovin který žerou proud i v klidu, tak to je u bandasky dost zcestný a bezpředmětný
...opakuju, dlouhodobej mráz ji škodí až když je vybitá, jinak je jí líp v chladu (nad nulou) než v teple, díky menšímu samovybíjení (v nevytápěný garáži nemrzne i kdyby měl díru ve vratech)
Mě ted nějak uniká pointa tvého příspěvku. Psal jsem k to B 1250SA (ten má elektropíčoviny) co stojí pod přístřeškem a plachtou ( tam určitě mrzne). V tomhle případě se bojim že se ta baterka vybije a zničí. Podle mě oba od začátku myslíme to samý.
osiris psal:...já myslím že ani pod tou plachtou a ani v tebou zmiňovaný B1250 (která je úplně obyčejná) ji nezničí
Vzhledem k ceně baterky a kolik zabere času vyndat baterku bych to neriskoval... řikám si že pěče o motorku se vždycky vyplatí!
Paladin86 psal:osiris psal:...já myslím že ani pod tou plachtou a ani v tebou zmiňovaný B1250 (která je úplně obyčejná) ji nezničí
Vzhledem k ceně baterky a kolik zabere času vyndat baterku bych to neriskoval... řikám si že pěče o motorku se vždycky vyplatí!
...nenutím tě si ji nevyndávat, jen jsem psal jak to je ...holej fakt např. na půl vybitá baterie odolává -40°C, obyčejná olověná se tím samovybíjením vybíjí půl roku ;)
...to že jí mráz nedělá dobře jsem psal, ale že by ji tím odrovnal je blbost, na druhou stranu při teplotách těsně nad nulou spí nejlíp - nejhospodárnějc ;)
...mimochodem právě v létě bys ji měl po cca čtyřech měsících dobít protože v teple odchází rychlejc
ps: čím víc se hovnem mažeš tím víc smrdíš (někdy některý věci strašně zveličujem a přeháníme)
no zamazano je tu pekne
rek bych, ze tim kdyz necha baterku pres zimu na mraze a nedobiji ji, vyrazne zkrati jeji zivotnost...muzem se dohodavat o kolik let nebo %, ale proste ji to neprospeje
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2010 08:18:53 Offline |
Luk psal:no zamazano je tu pekne
rek bych, ze tim kdyz necha baterku pres zimu na mraze a nedobiji ji, vyrazne zkrati jeji zivotnost...muzem se dohodavat o kolik let nebo %, ale proste ji to neprospeje
no od někoho kdo tam atomovej reaktor to sedí...jak často měníš náplň
osiris psal:čím víc se hovnem mažeš tím víc smrdíš (někdy některý věci strašně zveličujem a přeháníme)
stejně jako s tim startováním v zimě, nebo dotankováním na zimu po hrdlo popř vypouštěním karbeců a jiný zvěrstva
zato volej ve vidlích se mění jednou za šest let
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:čím víc se hovnem mažeš tím víc smrdíš (někdy některý věci strašně zveličujem a přeháníme)
stejně jako s tim startováním v zimě, nebo dotankováním na zimu po hrdlo popř vypouštěním karbeců a jiný zvěrstva
zato volej ve vidlích se mění jednou za šest let
...uš sem se chtěl kolikrát voptat tech co řešej zmní starty a podobný pičoviny, kolikrát měnili volej f teleskopech nebo mazali ložiska řízení a nebo třeba přepáčko...prostě důležitý vjeci se vopomíjej a řešej se kraviny...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2010 09:41:28 Offline |
Filous psal:XJelen psal:osiris psal:čím víc se hovnem mažeš tím víc smrdíš (někdy některý věci strašně zveličujem a přeháníme)
zato volej ve vidlích se mění jednou za šest let...uš sem se chtěl kolikrát voptat tech co řešej zmní starty a podobný pičoviny, kolikrát měnili volej f teleskopech nebo mazali ložiska řízení a nebo třeba přepáčko...prostě důležitý vjeci se vopomíjej a řešej se kraviny...
a taky konzervuješ celou moto WD40????
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:XJelen psal:
zato volej ve vidlích se mění jednou za šest let...uš sem se chtěl kolikrát voptat tech co řešej zmní starty a podobný pičoviny, kolikrát měnili volej f teleskopech nebo mazali ložiska řízení a nebo třeba přepáčko...prostě důležitý vjeci se vopomíjej a řešej se kraviny...
a taky konzervuješ celou moto WD40????
jasný čtyři spreje stačí
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2010 10:00:45 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...uš sem se chtěl kolikrát voptat tech co řešej zmní starty a podobný pičoviny, kolikrát měnili volej f teleskopech nebo mazali ložiska řízení a nebo třeba přepáčko...prostě důležitý vjeci se vopomíjej a řešej se kraviny...a taky konzervuješ celou moto WD40????
jasný čtyři spreje stačí
a na jaře pak karton čističe brzd na umytí
Od jistý doby jsem dospěl k závěru, že všechno není tak horký jak se zdá a že čím víc se s něčím sereš, tím je to horší. Proto baterii nevyndávám, v zimě nestartuju a jak už psali kluci výše nezabývám se hovnama, radši o motorku pečuju v sezoně pravidelně a dodržuju předepsané výměny olejů, mazání atd. Zatím mi vždy nabitá baterie zimu přežila bez úhony a pokud ji nepřežije, je čas na změnu...
WD club member...
Hanz psal:Od jistý doby jsem dospěl k závěru, že všechno není tak horký jak se zdá a že čím víc se s něčím sereš, tím je to horší. Proto baterii nevyndávám, v zimě nestartuju a jak už psali kluci výše nezabývám se hovnama, radši o motorku pečuju v sezoně pravidelně a dodržuju předepsané výměny olejů, mazání atd. Zatím mi vždy nabitá baterie zimu přežila bez úhony a pokud ji nepřežije, je čas na změnu...
Já se jenom řídím tim co předepisuje výrobce baterií a řikám si že ten asi ví proč to tam píše!
...stejně jako výrobce motorky píše ať vypustíš karburátory, vymáčkneš spojku a zaaretuješ ji, na vejfuk dáš igeliťák a do válců našploucháš olej ...děláš to všechno ?
...nemá cenu probírat že baterii mráz nedělá dobře, na tom se všichni shodnem, že ji tím hanz nezničí o tom už polemizujeme, to chápu, ale platí že čím víc se hovnem mažeš tím víc smrdíš a jako češi máme úžasnej talent a vlohy na to opravovat to co není rozbitý
osiris psal:...stejně jako výrobce motorky píše ať vypustíš karburátory, vymáčkneš spojku a zaaretuješ ji, na vejfuk dáš igeliťák a do válců našploucháš olej ...děláš to všechno ?
...nemá cenu probírat že baterii mráz nedělá dobře, na tom se všichni shodnem, že ji tím hanz nezničí o tom už polemizujeme, to chápu, ale platí že čím víc se hovnem mažeš tím víc smrdíš a jako češi máme úžasnej talent a vlohy na to opravovat to co není rozbitý
Já si myslim že největší talent čechů je tuzing! vzít fabii 1,2 HTP a pak se z toho snažit dostat 100k A ještě to ověsit spojlerama, mračítkama a hromadou imitace chromu.
Paladin86 psal:Já si myslim že největší talent čechů je tuzing! vzít fabii 1,2 HTP a pak se z toho snažit dostat 100k A ještě to ověsit spojlerama, mračítkama a hromadou imitace chromu.
Jako vogu ty vůbec nejsi IN. Na takový auta se perfektně balej kočky (alespoň za rohem u základky). Hlavní je mít dobrej subvůfr a samozřejmě hustou koncofku vejfucku, aby tě bylo slyšet na kilometr daleko, kundičky se otáčely a důchodci hrozili holí. To je základ. Křídlo, mračítka a spojlery taky. Chrom je pro socky. Machři dávaj karbon (ti movitější opravdovej). A hlavně je důležitý, aby to 1.2 HTP bylo vzadu na označení té verze červený. Jinak si úplně aut a nemusíš to vůbec dělat.
Taže se koukej hodit do klidu, páč dokud nemáš vyduněný auto, tak se s tebou žádnej vostrey týpec nebude bavit, kapišto, kémo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:XJelen psal:osiris psal:čím víc se hovnem mažeš tím víc smrdíš (někdy některý věci strašně zveličujem a přeháníme)
The father of the little princess of the dawn
VikecB12 psal:A z auta si taky berete baterku dom do tepla? A jak dlouho vydrží? ha?e?
ta moja to nevdrzala a prave ma nechala v stichu
asi ju budem musiet vzdy po zaparkovani vybrat a zobrat so sebou do tepla
Stránky: 1 2