Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2009 09:39:16 Offline |
Re: žalobníček...?
jaryn psal:Nety,ty pacholku,kam až půjdeš s cenou? (viz motoinzerce... 68.000 Kč)
tak to za 65 kup ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 21.12.2009 16:50:29 Offline |
a co teprve já já slevnit nehodlám
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jaryn psal:Nety,ty pacholku,kam až půjdeš s cenou? (viz motoinzerce... 68.000 Kč)
No min už nemůžu, bo čekam jak dorazí prachy za auto, tak aby bylo na jinou. ATo už teď si říkam prodám doplňky, moto k tomu gratis
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:jaryn psal:Nety,ty pacholku,kam až půjdeš s cenou? (viz motoinzerce... 68.000 Kč)
No min už nemůžu, bo čekam jak dorazí prachy za auto, tak aby bylo na jinou. ATo už teď si říkam prodám doplňky, moto k tomu gratis
koupim výfuck a moto gratis, oka???
za dvojku ho beru, nebo že seš to ty, tak za dva a půl
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:jaryn psal:Nety,ty pacholku,kam až půjdeš s cenou? (viz motoinzerce... 68.000 Kč)
koupim výfuck a moto gratis, oka???
za dvojku ho beru, nebo že seš to ty, tak za dva a půl
ty kanadská Už to seru. Prostě to vypadá že mi zůstane, sem si pro jistotu obejdnal titaxy, kdyby náhodou u mě zůstal
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2009 10:36:32 Offline |
Ondráš psal:Moje nabídka, za 20 na náhradní díly, stále platí...
dám 22 a beru to i s papírama
Banditatom (Člen) 23.12.2009 12:03:10 Offline |
njn kdyby to bylo N-ko
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2009 12:23:25 Offline |
Ondráš psal:23 i bez papírů
bez papírů přitlač..víš co ho bude stát podplacení ekologický likvidace
ross psal:xSoukalJ psal:škoda že nemáš Sko
neblázni wogo
na jaře už bude jezdit po zahradě s vlečkou
Mrdat a rum.. Sem si řikal, že za míň bych si to už fakt mohl dát jak sochu do obýváku. Jak nebude letos fuč, dam titaxi a jezdim dál, teď jen nevím, jestli dlouhý nebo krátký. Vzal jsem dlouhý, ale nevím, jestli sem udělal dobře...
nety psal:ross psal:xSoukalJ psal:škoda že nemáš Sko
neblázni wogo
na jaře už bude jezdit po zahradě s vlečkouMrdat a rum.. Sem si řikal, že za míň bych si to už fakt mohl dát jak sochu do obýváku. Jak nebude letos fuč, dam titaxi a jezdim dál, teď jen nevím, jestli dlouhý nebo krátký. Vzal jsem dlouhý, ale nevím, jestli sem udělal dobře...
Nety neboj už scháním love máš plus eSko
ale barva je trochu mínus
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
nety psal:ross psal:xSoukalJ psal:škoda že nemáš Sko
neblázni wogo
na jaře už bude jezdit po zahradě s vlečkouMrdat a rum.. Sem si řikal, že za míň bych si to už fakt mohl dát jak sochu do obýváku. Jak nebude letos fuč, dam titaxi a jezdim dál, teď jen nevím, jestli dlouhý nebo krátký. Vzal jsem dlouhý, ale nevím, jestli sem udělal dobře...
ABik ti vzkazuje toto:
Ty , kdybys chtěl krátké černé, tak jsem ti je mohl střelit každou za litr. A mohls ušetřit
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
nety psal:No klidně bych bral, už jsou pryč? Mam nabídku 1900 za pár, ale radši každou za litr od tebe, bo jsou závodnický Máš ještě?
ABik:
S mýma by ti to jelo rychlejc Jsou to race páky Pouze osobní odběr (Brno, Praha, Chomutov, Žatec, Ústí nad Orlicí, Ostrava...)
Petula psal:nety psal:No klidně bych bral, už jsou pryč? Mam nabídku 1900 za pár, ale radši každou za litr od tebe, bo jsou závodnický Máš ještě?
radost s tebou bochodovat
nety psal:Petula psal:nety psal:No klidně bych bral, už jsou pryč? Mam nabídku 1900 za pár, ale radši každou za litr od tebe, bo jsou závodnický Máš ještě?
radost s tebou bochodovat
S náma dycky
XJelen psal:hele nety těch 68 je fakt kurva moc, se podívej do bazaru - vyvoněná šestka s 25kW v papírech za 68, koukej se probrat... tomu nemůžeš konkurovat, říkám sundej to na šedesát a možná to půjde
to šukam, dneska sem si přivez túning od Abik s Petulou (díkes), takže žádný prodávání - jdu ladit
nety psal:XJelen psal:hele nety těch 68 je fakt kurva moc, se podívej do bazaru - vyvoněná šestka s 25kW v papírech za 68, koukej se probrat... tomu nemůžeš konkurovat, říkám sundej to na šedesát a možná to půjde
to šukam, dneska sem si přivez túning od Abik s Petulou (díkes), takže žádný prodávání - jdu ladit
Ani mě ne ?
Potřebuju sehnat love kurva
Kakac psal:nety psal:XJelen psal:hele nety těch 68 je fakt kurva moc, se podívej do bazaru - vyvoněná šestka s 25kW v papírech za 68, koukej se probrat... tomu nemůžeš konkurovat, říkám sundej to na šedesát a možná to půjde
Ani mě ne ?
Potřebuju sehnat love kurva
Neblbni,najaře mu zamáváš 60ti papírama přet hubou a vobá budete spokojení A budeš to mít s titaxama a s jošimurou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kakac psal:nety psal:
to šukam, dneska sem si přivez túning od Abik s Petulou (díkes), takže žádný prodávání - jdu laditAni mě ne ?
Potřebuju sehnat love kurvaNeblbni,najaře mu zamáváš 60ti papírama přet hubou a vobá budete spokojení A budeš to mít s titaxama a s jošimurou
Kakac psal:VikecB12 psal:Kakac psal:
Ani mě ne ?
Potřebuju sehnat love kurvaNeblbni,najaře mu zamáváš 60ti papírama přet hubou a vobá budete spokojení A budeš to mít s titaxama a s jošimurou
tys byl jedinej správnej S_KAŘ, takže když by někdy šel tak jedině tobě do správných rukou
nety psal:Kakac psal:VikecB12 psal:Neblbni,najaře mu zamáváš 60ti papírama přet hubou a vobá budete spokojení A budeš to mít s titaxama a s jošimurou
tys byl jedinej správnej S_KAŘ, takže když by někdy šel tak jedině tobě do správných rukou
JAK BYL ?
Furt jsem nee
Kakac psal:nety psal:Kakac psal:
JAK BYL ?
Furt jsem nee
Já myslel, komu bych ho jako svěřil
ty vole, to mě to dlouho nevydrželo.... vypadá to, že bude akční cena. Páč to vypadá, že by se dal dovézt pěknej speed triple, tak podle toho uvidíme, jak moc bude akční to bude. Třeba dam výber z laďáků popř nějakej jinej bonus
nety psal:ty vole, to mě to dlouho nevydrželo.... vypadá to, že bude akční cena. Páč to vypadá, že by se dal dovézt pěknej speed triple, tak podle toho uvidíme, jak moc bude akční to bude. Třeba dam výber z laďáků popř nějakej jinej bonus
Takže za 60, jo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:nety psal:ty vole, to mě to dlouho nevydrželo.... vypadá to, že bude akční cena. Páč to vypadá, že by se dal dovézt pěknej speed triple, tak podle toho uvidíme, jak moc bude akční to bude. Třeba dam výber z laďáků popř nějakej jinej bonus
Takže za 60, jo?
No 60 asi ne, ale možná to bude 67 jak bylo, ale s přešitým sedlem, yoshimurou, nenamontovaným blatníčkem, popř. uvidíme. Zatím je brzo.. Nebo odstrojený za 63 I když alarm i rukojeti neumim sundat, takže vlastně jen bez laďáku s normál.páčkama
xSoukalJ psal:Rossi, to tě chci vidět na vinohradě s vlečkou, až pojedu za rodinou do Znojma tak se stavím a dovezu ti Hostan, páč to bude dřina. Ta tvoje B6 patří na silnici.
neblázni, ty chceš vozit do Znojma Hostan?
radši ho všechen vodvez
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nety psal:Sem nevydržel a musel sem ho vytlačit a nastartovat....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020002.jpg
Koukám sněhu plná prdel????Mno aspoň to tady nemusím odhrňat...a jak to šlo na škub?
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
nety psal:Sem nevydržel a musel sem ho vytlačit a nastartovat....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020002.jpg
Ještěže jsme ty peníze za páky a sedlo už stihli utratit Jsme fakt zvědaví jestli si to necháš nebo prodáš
Petula, Abik - díky to od vás je teď to nejhezčí, a jestli pujde pryč, tak bez toho.
Sněhu dost, -4,5 stupně, chytla hned.
xjelen- tak čověče, vypadí, že jde z domu za tripla. Sice na něm něco dodělat, naštěstí je zima dlouhá.
nety psal:Petula, Abik - díky to od vás je teď to nejhezčí, a jestli pujde pryč, tak bez toho.
xjelen- tak čověče, vypadí, že jde z domu za tripla. Sice na něm něco dodělat, naštěstí je zima dlouhá.
vzdyt to pisu furt Nety pockej mi a ja te jeste preplatim
Fulltank psal:nety psal:Petula, Abik - díky to od vás je teď to nejhezčí, a jestli pujde pryč, tak bez toho.
xjelen- tak čověče, vypadí, že jde z domu za tripla. Sice na něm něco dodělat, naštěstí je zima dlouhá.vzdyt to pisu furt Nety pockej mi a ja te jeste preplatim
no vypadá to na tripla, oranžáda, 2006, foto mam jak byla dovezená, jak by řek Kelly hovno tomu bylo. Sice ten majitel neměl moc vkus (světla a pár drobností),ale to se spraví.
Ale jináč seš 2. po Kakáčovi. Vedu si pořadník
Zdenek psal:No právě proto, na kinga se vejde každej pořádnej chlap, samo pro zámory není vhodný. Zdenek.
king je hned 2.řešení, ale jetých tu ještě moc není.
nety psal:Zdenek psal:Tak tos mě Nety teda zklamal, tripl,tripl . Zdenek.
neboj, sem věší, teba se na to ani nevejdu
ty vole snad první rozumný písmenka za poslední půlrok vod tebe
nevejdeš, eště tak možná na starýho 955 co byl z daytony...ale pekelník to je "muž" tvých proporcí by měl opravdu hledat jinde(M1800R ???)... eště jsi nepřišel s monstrem, nebo brutálem ty jsou taky na tvojí figuru tak akorát
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:nety psal:Zdenek psal:Tak tos mě Nety teda zklamal, tripl,tripl . Zdenek.
neboj, sem věší, teba se na to ani nevejdu
nevejdeš, eště tak možná na starýho 955 co byl z daytony...ale pekelník to je "muž" tvých proporcí by měl opravdu hledat jinde(M1800R ???)... eště jsi nepřišel s monstrem, nebo brutálem ty jsou taky na tvojí figuru tak akorát
Ale hovno, koelga co ho má je stejných proporcí a celkem gut.. Ted do jara posilovna a uvidíš Teď ještě sehnat někoho s dodvákou, abych pro to mohl dojet
Banditatom (Člen) 03.01.2010 12:00:56 Offline |
nety psal:XJelen psal:nety psal:
neboj, sem věší, teba se na to ani nevejduty vole snad první rozumný písmenka za poslední půlrok vod tebe
nevejdeš, eště tak možná na starýho 955 co byl z daytony...ale pekelník to je "muž" tvých proporcí by měl opravdu hledat jinde(M1800R ???)... eště jsi nepřišel s monstrem, nebo brutálem ty jsou taky na tvojí figuru tak akorátAle hovno, koelga co ho má je stejných proporcí a celkem gut.. Ted do jara posilovna a uvidíš Teď ještě sehnat někoho s dodvákou, abych pro to mohl dojet
s tou posilovnou mi to něco říká
Banditatom psal:nety psal:XJelen psal:
nevejdeš, eště tak možná na starýho 955 co byl z daytony...ale pekelník to je "muž" tvých proporcí by měl opravdu hledat jinde(M1800R ???)... eště jsi nepřišel s monstrem, nebo brutálem ty jsou taky na tvojí figuru tak akorátAle hovno, koelga co ho má je stejných proporcí a celkem gut.. Ted do jara posilovna a uvidíš Teď ještě sehnat někoho s dodvákou, abych pro to mohl dojet
s tou posilovnou mi to něco říká
mi povídej, jsem minulej tejden strhnul spojku na rotopédu
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 03.01.2010 12:21:48 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:nety psal:
Ale hovno, koelga co ho má je stejných proporcí a celkem gut.. Ted do jara posilovna a uvidíš Teď ještě sehnat někoho s dodvákou, abych pro to mohl dojets tou posilovnou mi to něco říká
mi povídej, jsem minulej tejden strhnul spojku na rotopédu
já zase nezapnu opasek a trenky se mi trhaj na prdeli hold svátky
P.S: jsem si říkal že budu chodit od prosince do posilky a nějak mi to ještě ani jednou nevyšlo. Ale plavání se držím
Petula psal:Nety kam chceš jet s tou dodávkou? Třeba bychom ti při té příležitosti dovezli ještě pár dílů na bandita
ale k Ostravě.. jemu se líbí muj bandit, takže bandit tam, speed zpátky. Doufam, že se zase něco nevysere.
nety psal:Petula psal:Nety kam chceš jet s tou dodávkou? Třeba bychom ti při té příležitosti dovezli ještě pár dílů na bandita
ale k Ostravě.. jemu se líbí muj bandit, takže bandit tam, speed zpátky. Doufam, že se zase něco nevysere.
tak to s ním vem na půl cesty ať se podělí na dopravě bo ho taky možeš dotáhnout spátky a budeš nasranej co tě to stálodal sem tak měsíc moji 4kolu suzuki do bazaru výměnou za užitkovou a z vostravy mě přišel mejl že vymění za novou 4x4 a fakt pjeknou bo je přímo ten dotyčnej prodává.Ale si říkám dyš ně chce dát užitkovou za 130 za výměnu za jetou za cca70 to mě řepa nebere,říkám si dobře prodává to a tak asi jebe na rabat a tak sem mu napsal že teda jo ale že nejsem z těch co by jely 250 do ovy a von na to mrkne a pošle mě do hajzlua tak sem mu napsal jak si to teda představuje atd atd a uš nevodepsala co jebat nespjechám,dybych spjechal tak ji budu prodávat a kurva že ji prodám
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:nety psal:Petula psal:Nety kam chceš jet s tou dodávkou? Třeba bychom ti při té příležitosti dovezli ještě pár dílů na bandita
tak to s ním vem na půl cesty ať se podělí na dopravě bo ho taky možeš dotáhnout spátky a budeš nasranej co tě to stálodal sem tak měsíc moji 4kolu suzuki do bazaru výměnou za užitkovou a z vostravy mě přišel mejl že vymění za novou 4x4 a fakt pjeknou bo je přímo ten dotyčnej prodává.Ale si říkám dyš ně chce dát užitkovou za 130 za výměnu za jetou za cca70 to mě řepa nebere,říkám si dobře prodává to a tak asi jebe na rabat a tak sem mu napsal že teda jo ale že nejsem z těch co by jely 250 do ovy a von na to mrkne a pošle mě do hajzlua tak sem mu napsal jak si to teda představuje atd atd a uš nevodepsala co jebat nespjechám,dybych spjechal tak ji budu prodávat a kurva že ji prodám
už mě vola, přiveze to sám a šábnem se na palivo, solidní jednání... vypadá to dobře.
nety psal:PALOUS psal:nety psal:
ale k Ostravě.. jemu se líbí muj bandit, takže bandit tam, speed zpátky. Doufam, že se zase něco nevysere.tak to s ním vem na půl cesty ať se podělí na dopravě bo ho taky možeš dotáhnout spátky a budeš nasranej co tě to stálodal sem tak měsíc moji 4kolu suzuki do bazaru výměnou za užitkovou a z vostravy mě přišel mejl že vymění za novou 4x4 a fakt pjeknou bo je přímo ten dotyčnej prodává.Ale si říkám dyš ně chce dát užitkovou za 130 za výměnu za jetou za cca70 to mě řepa nebere,říkám si dobře prodává to a tak asi jebe na rabat a tak sem mu napsal že teda jo ale že nejsem z těch co by jely 250 do ovy a von na to mrkne a pošle mě do hajzlua tak sem mu napsal jak si to teda představuje atd atd a uš nevodepsala co jebat nespjechám,dybych spjechal tak ji budu prodávat a kurva že ji prodám
už mě vola, přiveze to sám a šábnem se na palivo, solidní jednání... vypadá to dobře.
tak to potom super
Jebat motorky :-)
No vypadá to, že v sobotu už bude změna. To znamená že budu dělat výprodej - titaxi, nový sedlo po Abikovi, obě yoshimury, blatníček.. No uvidíme. Jak to bude, kdyby měl někdo o něco předběžný zájem, stačí se ozvat.
Banditatom (Člen) 03.01.2010 15:20:57 Offline |
nety psal:No vypadá to, že v sobotu už bude změna. To znamená že budu dělat výprodej - titaxi, nový sedlo po Abikovi, obě yoshimury, blatníček.. No uvidíme. Jak to bude, kdyby měl někdo o něco předběžný zájem, stačí se ozvat.
Titaxi?
nety psal:Fulltank psal:nety psal:Petula, Abik - díky to od vás je teď to nejhezčí, a jestli pujde pryč, tak bez toho.
xjelen- tak čověče, vypadí, že jde z domu za tripla. Sice na něm něco dodělat, naštěstí je zima dlouhá.vzdyt to pisu furt Nety pockej mi a ja te jeste preplatim
no vypadá to na tripla, oranžáda, 2006, foto mam jak byla dovezená, jak by řek Kelly hovno tomu bylo. Sice ten majitel neměl moc vkus (světla a pár drobností),ale to se spraví.
Ale jináč seš 2. po Kakáčovi. Vedu si pořadník
kua ty si uz vedes paradnik...jeste me budes prosit at si to odvezu a ja budu delat drahoty
Banditatom psal:XJelen psal:Banditatom psal:
s tou posilovnou mi to něco říkámi povídej, jsem minulej tejden strhnul spojku na rotopédu
já zase nezapnu opasek a trenky se mi trhaj na prdeli hold svátky
P.S: jsem si říkal že budu chodit od prosince do posilky a nějak mi to ještě ani jednou nevyšlo. Ale plavání se držím
Nekecej,ty máš odjakživa prdel jako valach......
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.01.2010 15:52:29 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:XJelen psal:
mi povídej, jsem minulej tejden strhnul spojku na rotopédujá zase nezapnu opasek a trenky se mi trhaj na prdeli hold svátky
P.S: jsem si říkal že budu chodit od prosince do posilky a nějak mi to ještě ani jednou nevyšlo. Ale plavání se držímNekecej,ty máš odjakživa prdel jako valach......
hele ale narozdíl od tebe si na něj ještě vidím
Banditatom (Člen) 03.01.2010 16:34:00 Offline |
Ondráš psal:Titaxy kolik?
Sedlo kolik?
Povinná sleva kolik?
na titaxy hoď boban jsem byl první
Ondráš psal:Titaxy kolik?
Sedlo kolik?
Povinná sleva kolik?
Klucí, teď sem to koupil následovně je to týden:
titax von abík, černé krátké viz foto - 2000 Kč sada, poštovné na mě
sedlo 3000 nově potah, ještě na něm nikdo nejel (vid Abik, hlavně že sem se svez). Poštovné na mě. tzn výhodu má ten kdo kdo veme oboje. Nebo je možno nechat za 2000 originál sedlo. Všci vizu foto výše.
nety psal:Klucí, teď sem to koupil následovně je to týden:
sedlo 3000 nově potah, ještě na něm nikdo nejel (vid Abik, hlavně že sem se svez). Poštovné na mě. tzn výhodu má ten kdo kdo veme oboje. Nebo je možno nechat za 2000 originál sedlo. Všci vizu foto výše.
A sleva?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:nety psal:Klucí, teď sem to koupil následovně je to týden:
sedlo 3000 nově potah, ještě na něm nikdo nejel (vid Abik, hlavně že sem se svez). Poštovné na mě. tzn výhodu má ten kdo kdo veme oboje. Nebo je možno nechat za 2000 originál sedlo. Všci vizu foto výše.A sleva?
Jaká sleva? Ti to dává pod nákupem Výhodně ti prodáme klín PUIG, řídítka TAG, výměnou vidle s pružinama Wilbers...
Luk psal:VikecB12 psal:Nety,napiš mě kdyštak co bys chtěl za tu joši
a kerou? on mel tak malyho pindu, ze si musel koupit dve...
No muže poslat cenofky vobou,přecejenom mam B12ky dvě Ale abych si pak nešlapal po brabánkovi
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš psal:Petula psal:Jaká sleva? Ti to dává pod nákupem Výhodně ti prodáme klín PUIG, řídítka TAG, výměnou vidle s pružinama Wilbers...
Povinná 20%...
Neni sleva, neni kšeft...
nenutím nabízím. Dávam ti slevu tak jak tak. Při osobním odběru u Benešova 1900,- tzn. sada za cenu 1 páčky.
Vikec pošlu do meila..
Tak a už jsem bez bandita.... a místo toho v garáži speed triple.. mělo to nějaký home aďáky, ale ten zvuk. Nyní originály. Jináč tím pádem začíná výprodej. Přednostně Kojak má páčky, Vikec yoshirouru, po víkendu volný vše. (viz bazar)
nety psal:Tak a už jsem bez bandita.... a místo toho v garáži speed triple.. mělo to nějaký home aďáky, ale ten zvuk. Nyní originály. Jináč tím pádem začíná výprodej. Přednostně Kojak má páčky, Vikec yoshirouru, po víkendu volný vše. (viz bazar)
gratulace k jebce...ňáký fotečky anglickýho soudruha ???
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
bubák psal:nety psal:Tak a už jsem bez bandita.... a místo toho v garáži speed triple.. mělo to nějaký home aďáky, ale ten zvuk. Nyní originály. Jináč tím pádem začíná výprodej. Přednostně Kojak má páčky, Vikec yoshirouru, po víkendu volný vše. (viz bazar)
gratulace k jebce...ňáký fotečky anglickýho soudruha ???
až slepim samolepka tuning... a drobet naleštim..
To xjelen - cvičit netřeba, bo se na to pohodlně vlezu
...videl sem, slysel sem, sedel sem a neni to spatny
ale nemenil bych
btw. uzaviram sazky, jak dlouho to Netymu vydrzi...davam rok, maximalne dva
Bandit!!!
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:...videl sem, slysel sem, sedel sem a neni to spatny
ale nemenil bych
Bandit!!!
Luk psal:...videl sem, slysel sem, sedel sem a neni to spatny
ale nemenil bych
Bandit!!!
No myslim, že tohle bejvá na dýl, jednoho anglána tu máme překopanýho z daytony,
chvíli jsem se na tom vozil, je to návykový hlavně motor je takovej chuligánskej
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:...videl sem, slysel sem, sedel sem a neni to spatny
ale nemenil bych
Bandit!!!No myslim, že tohle bejvá na dýl, jednoho anglána tu máme překopanýho z daytony,
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_9707.jpg
chvíli jsem se na tom vozil, je to návykový hlavně motor je takovej chuligánskej
co pa to maji vzadu za drapák ?
Bandit pičo
Fresh Man psal:XJelen psal:Luk psal:...videl sem, slysel sem, sedel sem a neni to spatny
ale nemenil bych
Bandit!!!No myslim, že tohle bejvá na dýl, jednoho anglána tu máme překopanýho z daytony,
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_9707.jpg
chvíli jsem se na tom vozil, je to návykový hlavně motor je takovej chuligánskejco pa to maji vzadu za drapák ?
novej mišelín MX11 nebo co za pjetikilo s nějakým prastarým DOTem pán je tak trochu streetfajtr, takže grip je mu k prdu potřebuje gumovat driftovat a lítat po zádech a za levno, prostě chuligán lázeňskej
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1 2