Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 25.12.2009 10:38:54 Offline |
Montáž OXFORDŮ
zdravím koupil jsem si pod strom oxfordy, a chYstam se je namontovat, chtěl jsem se zeptat o radu jak si to usnadnit na co si dat pozor, a třeba k čemu tam je ten sekunďak a ta umělohmotna trubička přesně. Uvítam každou rozumnou radu dííky..
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel (Člen) 25.12.2009 10:52:53 Offline |
Re: Montáž OXFORDŮ
osiris psal:...lepidlo na gripy a adaptér na čtyřkolky
A to normalně maznu to lepidlo na řiditko a pak nasunu nebo to jen pak na jednom místě kipnu trošec at se to neprotáčí?
killerrebel (Člen) 25.12.2009 11:00:19 Offline |
osiris psal:...když to namočíš hodně, tak to nasuneš
...můžeš to tam po nasunutí i aplikovat stříkačkou přes jehlu
Takže bez lepidla to nepujde, jako že když by to šlo ztuha nasunout, že bych se vykašlal na lepidlo s myšlenkou že se to už neprotočí někde během sezony
killerrebel (Člen) 25.12.2009 11:05:32 Offline |
osiris psal:...myslím že protočí, nebo bys musel stahovat drátkama, to ale sluší myslím víc teréním motorkám
Dobrá tak díík za radu, hodim tam lepidlo a bude to držet, nemam totiš česky manual tak se raději ptam..
majcherisko (Člen) 25.12.2009 11:07:31 Offline |
ale nasunuj rychle,nebo ti to v polovine uschne jako me a pujdes pro novy . btw bez lepidla se to po zahrati protaci
majcherisko (Člen) 25.12.2009 11:10:43 Offline |
a jeste technicka-vyzkousej si pred prilepenim polohu,ten drat co z nich jde musi byt otoceny do urcite pozice,jinak ti po pridani plynu bude drhnout o packu a nepujde ti otevrit plyn naplno
killerrebel (Člen) 25.12.2009 11:11:52 Offline |
majcherisko psal:ale nasunuj rychle,nebo ti to v polovine uschne jako me a pujdes pro novy . btw bez lepidla se to po zahrati protaci
Ja to prvni nasunu a pak jak psal Osi tak pak strikačkou striknu mezi to.. a nebo ten sekundak ma zuženou špičku tak když bych to narval tak někde na krajiček bych hodil kapku
killerrebel (Člen) 25.12.2009 11:14:50 Offline |
Ja jen doufam že nebudu mít problem dostat ty origo dolu.Znamy třeba poradil třeba nahřat fenem že by pak třeba šli lííp ted v te zimě.
...pod starý foukni vzduch kompresorem, nebo pod ně stříkačkou stříkni jarovou vodu ...jdou ale i na sucho
...ty nasazený tou injekční jehlou propíchneš na víc místech a vstříkneš pod ně lepidlo na hodně místech, jen na kraji by bylo málo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
killerrebel (Člen) 25.12.2009 11:30:37 Offline |
osiris psal:...pod starý foukni vzduch kompresorem, nebo pod ně stříkačkou stříkni jarovou vodu ...jdou ale i na sucho
...ty nasazený tou injekční jehlou propíchneš na víc místech a vstříkneš pod ně lepidlo na hodně místech, jen na kraji by bylo málo
ja ty nove nebudu propichovat.....
killerrebel (Člen) 25.12.2009 11:34:54 Offline |
A ještě k funkčnosti, ja mam ty s těma tlačítkama, a jsou tam 4 stupně hřejivosti... na těch 100% to muže byt pořad zaple nebo to je jen nějaka startovací teplota a při dlouhodobem chodu naplno by se s tim mohlo něco stat??
četl jsem u některých rukojetí, že maji nějakou startovací teplotu na ktere to nemuže byt dlouho přeple...
killerrebel (Člen) 25.12.2009 13:31:12 Offline |
Lidi sundal jsem originaly, ale u plynove rukojeti bude problem dosti...jak je ta umělohmotná trubička s kterou se otačí aby se přídal plyn, tak na začatku a konci jsou vystupky ktere zapadnou do original gripu, ale ty vyhřivane nemaj žadné drážky.. co s tíím??
killerrebel psal:Lidi sundal jsem originaly, ale u plynove rukojeti bude problem dosti...jak je ta umělohmotná trubička s kterou se otačí aby se přídal plyn, tak na začatku a konci jsou vystupky ktere zapadnou do original gripu, ale ty vyhřivane nemaj žadné drážky.. co s tíím??
...naférofku ubrousit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:...pod starý foukni vzduch kompresorem, nebo pod ně stříkačkou stříkni jarovou vodu ...jdou ale i na sucho
...to propichování můžeš aplikovat u normálních gripů, ale ty vyhřejvaný maj vevnitř tvrdej plast a to asi nepropíchneš...
..a jináč já sundavam tag, že pod ně stříknu čistič brzd, kerej povolí lepidlo a dou krásně bes poškození dolu a nasazuju buťto přes lepidlo vot Renthalu a nebo přes vobyč chemopren a to tag, že dycky mažu grip vevnitř a né řidítko, abych nehrnul to lepidlo ven...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Staré jsem uřezal,výstupky obrousil,oxfordy nasadil,lepidlo sem nedával,nic se neprotáčí, a s tou teplotou si nedělej starosti neboď když zapneš na nejsilnější,tak po chvilce budeš ubírat bo to nejde udržet v pazurach! a při úbytku el.energie se samy vypnou aby nevybíjely baterku!!! je to sice dobrá věc,ale když co chvilku stojíš na světlech tak se mi to furt vypínalo,a když to chceš zase zapnout,tak to musíš stisknout a celkem dost dlouho držetaby to zase naskočilo!! bylo to trošku otravné hlavně za jízdy než to naskočilo jsem musel řídit jednou rukou ,ale roba má ty saita 2 a ty hřejou tedy poctatně míň.Tak to automatické vypínáni bych já osobně vyřadil (kdy by to šlo ).
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Staré jsem uřezal,výstupky obrousil,oxfordy nasadil,lepidlo sem nedával,nic se neprotáčí, a s tou teplotou si nedělej starosti neboď když zapneš na nejsilnější,tak po chvilce budeš ubírat bo to nejde udržet v pazurach! a při úbytku el.energie se samy vypnou aby nevybíjely baterku!!! je to sice dobrá věc,ale když co chvilku stojíš na světlech tak se mi to furt vypínalo,a když to chceš zase zapnout,tak to musíš stisknout a celkem dost dlouho držetaby to zase naskočilo!! bylo to trošku otravné hlavně za jízdy než to naskočilo jsem musel řídit jednou rukou ,ale roba má ty saita 2 a ty hřejou tedy poctatně míň.Tak to automatické vypínáni bych já osobně vyřadil (kdy by to šlo ).
ty na světlech vypínáš motor?jesi ne tak ti to dobíjí na
Jebat motorky :-)
killerrebel (Člen) 25.12.2009 18:16:27 Offline |
PALOUS psal:zdenek 1 psal:Staré jsem uřezal,výstupky obrousil,oxfordy nasadil,lepidlo sem nedával,nic se neprotáčí, a s tou teplotou si nedělej starosti neboď když zapneš na nejsilnější,tak po chvilce budeš ubírat bo to nejde udržet v pazurach! a při úbytku el.energie se samy vypnou aby nevybíjely baterku!!! je to sice dobrá věc,ale když co chvilku stojíš na světlech tak se mi to furt vypínalo,a když to chceš zase zapnout,tak to musíš stisknout a celkem dost dlouho držetaby to zase naskočilo!! bylo to trošku otravné hlavně za jízdy než to naskočilo jsem musel řídit jednou rukou ,ale roba má ty saita 2 a ty hřejou tedy poctatně míň.Tak to automatické vypínáni bych já osobně vyřadil (kdy by to šlo ).
a nebyla taky už baterka v teplych krajích?
Filous psal:osiris psal:...pod starý foukni vzduch kompresorem, nebo pod ně stříkačkou stříkni jarovou vodu ...jdou ale i na sucho
...ty nasazený tou injekční jehlou propíchneš na víc místech a vstříkneš pod ně lepidlo na hodně místech, jen na kraji by bylo málo...to propichování můžeš aplikovat u normálních gripů, ale ty vyhřejvaný maj vevnitř tvrdej plast a to asi nepropíchneš...
..a jináč já sundavam tag, že pod ně stříknu čistič brzd, kerej povolí lepidlo a dou krásně bes poškození dolu a nasazuju buťto přes lepidlo vot Renthalu a nebo přes vobyč chemopren a to tag, že dycky mažu grip vevnitř a né řidítko, abych nehrnul to lepidlo ven...
...tou vyhřejvanou fólií to leze jak po másle, jen když bys snad napíchnul vedení :))
killerrebel psal:A ještě k funkčnosti, ja mam ty s těma tlačítkama, a jsou tam 4 stupně hřejivosti... na těch 100% to muže byt pořad zaple nebo to je jen nějaka startovací teplota a při dlouhodobem chodu naplno by se s tim mohlo něco stat??
četl jsem u některých rukojetí, že maji nějakou startovací teplotu na ktere to nemuže byt dlouho přeple...
...můžeš na fest, donutí tě to ztlumit samo, na čtyřku to neudržíš :))
PALOUS psal:zdenek 1 psal:Staré jsem uřezal,výstupky obrousil,oxfordy nasadil,lepidlo sem nedával,nic se neprotáčí, a s tou teplotou si nedělej starosti neboď když zapneš na nejsilnější,tak po chvilce budeš ubírat bo to nejde udržet v pazurach! a při úbytku el.energie se samy vypnou aby nevybíjely baterku!!! je to sice dobrá věc,ale když co chvilku stojíš na světlech tak se mi to furt vypínalo,a když to chceš zase zapnout,tak to musíš stisknout a celkem dost dlouho držetaby to zase naskočilo!! bylo to trošku otravné hlavně za jízdy než to naskočilo jsem musel řídit jednou rukou ,ale roba má ty saita 2 a ty hřejou tedy poctatně míň.Tak to automatické vypínáni bych já osobně vyřadil (kdy by to šlo ).
To nevyplo vždycky na světlech,jen prostě někdy, když byl velký pokles proudu (třeba stojíš svítíš,svítí ti kromě světel i brzda a ještě blikáš blinkrem) a s baterkou jsem neměl nikdy problém
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:PALOUS psal:zdenek 1 psal:Staré jsem uřezal,výstupky obrousil,oxfordy nasadil,lepidlo sem nedával,nic se neprotáčí, a s tou teplotou si nedělej starosti neboď když zapneš na nejsilnější,tak po chvilce budeš ubírat bo to nejde udržet v pazurach! a při úbytku el.energie se samy vypnou aby nevybíjely baterku!!! je to sice dobrá věc,ale když co chvilku stojíš na světlech tak se mi to furt vypínalo,a když to chceš zase zapnout,tak to musíš stisknout a celkem dost dlouho držetaby to zase naskočilo!! bylo to trošku otravné hlavně za jízdy než to naskočilo jsem musel řídit jednou rukou ,ale roba má ty saita 2 a ty hřejou tedy poctatně míň.Tak to automatické vypínáni bych já osobně vyřadil (kdy by to šlo ).
To nevyplo vždycky na světlech,jen prostě někdy, když byl velký pokles proudu (třeba stojíš svítíš,svítí ti kromě světel i brzda a ještě blikáš blinkrem) a s baterkou jsem neměl nikdy problém
no řek bych že aj tak máš problém s dobíjením jinak to nevidímale zas máš esko a tam je asi fšechno možný
PALOUS psal:zdenek 1 psal:PALOUS psal:
ty na světlech vypínáš motor?jesi ne tak ti to dobíjí naTo nevyplo vždycky na světlech,jen prostě někdy, když byl velký pokles proudu (třeba stojíš svítíš,svítí ti kromě světel i brzda a ještě blikáš blinkrem) a s baterkou jsem neměl nikdy problém
no řek bych že aj tak máš problém s dobíjením jinak to nevidímale zas máš esko a tam je asi fšechno možný
...jj, jak píše palous, problém není v heftech, nikdy mi to nevyplo při provozu
tak měl sem to na B12 a teť aj na 4kole a nikdy mě to nevyplovono taky k čemu by to pak bylo že?jo a na 4 kole to makalo aj dyš sem měl mrtvou baterkupochopitelně v nastartovaným režimu motoru.je možný to co píše šílenej že to tak bude ale vrať to že?kdyš to je napálený a přilepený na řidítkách.Snat jen to zkusit párkrát před montáží ale koho by to napadlo.
PALOUS psal:zdenek 1 psal:PALOUS psal:
ty na světlech vypínáš motor?jesi ne tak ti to dobíjí naTo nevyplo vždycky na světlech,jen prostě někdy, když byl velký pokles proudu (třeba stojíš svítíš,svítí ti kromě světel i brzda a ještě blikáš blinkrem) a s baterkou jsem neměl nikdy problém
No už ten problém nemám,v létě jsem tu 6tku prodal..... a koupil plnotučnou...
když to jede,je to OK
killerrebel (Člen) 28.12.2009 11:30:39 Offline |
Bedřich psal:Kucí, změřte mi prosím jaký průměr mají ty oxfordy. díky.
35mm bez nějakych drobnych...
jen se ujišťuju, Osi ty máš nějaký takový? http://www.eshop-moto.cz/detail/vyhriva … -original/
Editoval osiris (05.01.2010 19:22:03)
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
dadoj: ano, tyhle
...jestli chceš velkej průměr, tak tyhle o moc silnější proti originálům nejsou, myslím asi jen o 2mm
...to by jsi pak musel vyzkoušet třeba saita nebo daytony (gericke jsou vlastně oxfordy)
Dado psal:měl jsem ty tvoje v rukách v Sosnový a bylo to gut, tak tímto beru kauf za posvěcenej, jinak s nima žádný vyloženě problémy nejsou, asi?
...aha, tak proto jsem to tam rozházel po dráze
...klepu, žádná závada, fungujou, hřejou fest (na plnej je to až nepříjemný a tlumím) ...a 2x rozmrdanou mašinu přežily
šéfe to jako že ty oxfordy jsou stejně tlustý jak originály??? ta tloušťka a pak ty luxusní spínače deset krát deset krát pět mě odrazovaly. viděl jsem akorát ty daytony a saito a oba megatlustý buřty místo gripu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:šéfe to jako že ty oxfordy jsou stejně tlustý jak originály??? ta tloušťka a pak ty luxusní spínače deset krát deset krát pět mě odrazovaly. viděl jsem akorát ty daytony a saito a oba megatlustý buřty místo gripu
...měřeno 2mm jsem psal
osiris psal:XJelen psal:šéfe to jako že ty oxfordy jsou stejně tlustý jak originály??? ta tloušťka a pak ty luxusní spínače deset krát deset krát pět mě odrazovaly. viděl jsem akorát ty daytony a saito a oba megatlustý buřty místo gripu
...měřeno 2mm jsem psal
k vidění na tvém superstreetautobusu?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2010 09:12:36 Offline |
XJelen psal:šéfe to jako že ty oxfordy jsou stejně tlustý jak originály??? ta tloušťka a pak ty luxusní spínače deset krát deset krát pět mě odrazovaly. viděl jsem akorát ty daytony a saito a oba megatlustý buřty místo gripu
Jelene ty oxfordy jsou fakt tenoučký protí Saito...o moc větší rozdíl proti normálnim to neni...už jsem montoval dvoje.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:šéfe to jako že ty oxfordy jsou stejně tlustý jak originály??? ta tloušťka a pak ty luxusní spínače deset krát deset krát pět mě odrazovaly. viděl jsem akorát ty daytony a saito a oba megatlustý buřty místo gripu
Jelene ty oxfordy jsou fakt tenoučký protí Saito...o moc větší rozdíl proti normálnim to neni...už jsem montoval dvoje.
a co ten ovládací přístroj, taky taková krabice jak u těch dvou jmenovanejch?
ale prd, beztak jsem zhejčkanej a pod deset stupňů nevytáhnu kola z garáže
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2010 09:23:04 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:šéfe to jako že ty oxfordy jsou stejně tlustý jak originály??? ta tloušťka a pak ty luxusní spínače deset krát deset krát pět mě odrazovaly. viděl jsem akorát ty daytony a saito a oba megatlustý buřty místo gripu
ale prd, beztak jsem zhejčkanej a pod deset stupňů nevytáhnu kola z garáže
ta může bejt tak max. 4x4x1cm větši nebude.To neni ani tak o tom jezdi fakt v zimě,ale je to příjemný i v dešti kdy máš ruce sice mokrý,ale v teple.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
Jelene ty oxfordy jsou fakt tenoučký protí Saito...o moc větší rozdíl proti normálnim to neni...už jsem montoval dvoje.a co ten ovládací přístroj, taky taková krabice jak u těch dvou jmenovanejch?
ale prd, beztak jsem zhejčkanej a pod deset stupňů nevytáhnu kola z garážeta může bejt tak max. 4x4x1cm větši nebude.To neni ani tak o tom jezdi fakt v zimě,ale je to příjemný i v dešti kdy máš ruce sice mokrý,ale v teple.
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Jelene ty oxfordy jsou fakt tenoučký protí Saito...o moc větší rozdíl proti normálnim to neni...už jsem montoval dvoje.
ale prd, beztak jsem zhejčkanej a pod deset stupňů nevytáhnu kola z garážeta může bejt tak max. 4x4x1cm větši nebude.To neni ani tak o tom jezdi fakt v zimě,ale je to příjemný i v dešti kdy máš ruce sice mokrý,ale v teple.
jsem fajnovka...ten vypínač by mě tam určitě esteticky sral a v dešti dvojnásob
na to moje mrdání :rukoumávajícísmajlík:
jebat to,lízat leda až budu starší
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
jsem fajnovka...ten vypínač by mě tam určitě esteticky sral a v dešti dvojnásob
na to moje mrdání :rukoumávajícísmajlík:
jebat to,lízat leda až budu starší
...tak to už by jsi si to měl pořídit
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
jelen: rozhodne bych nehazel Daytony do stejnyho pytle se Saitama. Zpracovani a vzhled je trosku jinaci
Ja je mam a jsem spokojenej
Vecer ti muzu zmerit jak sou tlusty, ale prijde mi ze o moc ne a stejne mi ty originaly prisly naky tenky
Jo, a maj je ted u stryka Lujza za 40 evropskejch grosu
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:jelen: rozhodne bych nehazel Daytony do stejnyho pytle se Saitama. Zpracovani a vzhled je trosku jinaci
Ja je mam a jsem spokojenej
Vecer ti muzu zmerit jak sou tlusty, ale prijde mi ze o moc ne a stejne mi ty originaly prisly naky tenky
Jo, a maj je ted u stryka Lujza za 40 evropskejch grosu
tloušťka gripů originál mi vyhovuje, vše ostatní mi přijde nepřirozené
So strýkom Lujzom zme vo spojení, bude mi posielať koncom mesiaca bielu šojku ale heicgrife asi necham plavať
Kojak -
Strýcfajtr !!!
killerrebel (Člen) 06.01.2010 16:11:31 Offline |
Lidi ja už to aji namontoval, a narazil jsem na jednu malinkou věc jsou o malinko delší, a při namontování trčely o kousiček za trupky řidítek.. Jak jste to řešili?? jelikoš spinačka a přepínač blinkru nejde posunout dáál (je tam v řiditku vrtnuta dirka do ktery to zapadá) tak jsem zavažička jakoby povysunul, jen se mi to nějak nezda.. jak jste to vy řešili..?
Banditatom (Člen) 06.01.2010 16:18:24 Offline |
killerrebel psal:Lidi ja už to aji namontoval, a narazil jsem na jednu malinkou věc jsou o malinko delší, a při namontování trčely o kousiček za trupky řidítek.. Jak jste to řešili?? jelikoš spinačka a přepínač blinkru nejde posunout dáál (je tam v řiditku vrtnuta dirka do ktery to zapadá) tak jsem zavažička jakoby povysunul, jen se mi to nějak nezda.. jak jste to vy řešili..?
asik nějak
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jelen: hmm, to budes teda sohaj
stejne sem se sel do garaze pomazlit, a kdyby to nekoho zajimalo, Daytony maj prumer 34 mm proti original 31 ...rek bych zadna tragedie
killerrebel psal:Lidi ja už to aji namontoval, a narazil jsem na jednu malinkou věc jsou o malinko delší, a při namontování trčely o kousiček za trupky řidítek.. Jak jste to řešili?? jelikoš spinačka a přepínač blinkru nejde posunout dáál (je tam v řiditku vrtnuta dirka do ktery to zapadá) tak jsem zavažička jakoby povysunul, jen se mi to nějak nezda.. jak jste to vy řešili..?
hlavne dej bacha at se ti vraci plyn
Stránky: 1