Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 01.01.2010 15:05:23 Offline |
Re: Co ste dali Banditům do novýho roku
padáky, panceř hadice, čirou optiku se exenonem, repas tlumiče
hold ho rozmazluju
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 01.01.2010 15:06:59 Offline |
Ladaky, Oxfordy, Gipro-Atre
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 01.01.2010 15:09:33 Offline |
Marián psal:nic,natah sem na nej plachtu,aby mu nebyla zima...
a pohádka byla?
tomassodek (Člen) 01.01.2010 15:31:15 Offline |
megaobrnejvetsi servis
Nakřápnutý hrnec nejdéle vydrží.
VikecB12 psal:Poprvé od mejch asi 15ti let sem na vánoce nekoupil nic,co by souviselo s mašinama
tak kydášmáš novej noutbůk a furt čumíš do netu po Bstránkách a inejch motorkách tak neke
Jinak já přemejšlel že bych ji aspoň umyl ale letos uš se dočká
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 01.01.2010 16:12:57 Offline |
jo a ještě jsem zapoměl takovej ten plastík co mi chyběl (díkec kojak) a už mi ten parchant vychlastal basu piv a litr slívy
PALOUS psal:VikecB12 psal:Poprvé od mejch asi 15ti let sem na vánoce nekoupil nic,co by souviselo s mašinama
tak kydášmáš novej noutbůk a furt čumíš do netu po Bstránkách a inejch motorkách tak neke
Jinak já přemejšlel že bych ji aspoň umyl ale letos uš se dočká
Vlastně máš pravdu,krom natisknutí faktury a brouzdání tady mám počítač na hovno
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.01.2010 16:46:07 Offline |
špínu ze silnice
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 01.01.2010 18:06:38 Offline |
Marián psal:Banditatom psal:Marián psal:nic,natah sem na nej plachtu,aby mu nebyla zima...
a pohádka byla?
vysral sem se na nej!
to je od tebe ale hodně škaredé
jaryn psal:výpověď... Půjde asi z baráku. Čenžnu ho za maxiskůtra.
jesi koupíš burgmana 650 tak ti ho budu závidětpříští rok bych si ho chtěl dopřát taky bo mám jahahu versity300 ale chce to silnějšína cestování super ale burgoš je nejvícale rozhodně se nebudu kvůli pár tisícofkám zbavovat jebky,na blbnutí je super a to mě baví a bavit doufám bude ještě hodně dlouho
PALOUS psal:jaryn psal:výpověď... Půjde asi z baráku. Čenžnu ho za maxiskůtra.
jesi koupíš burgmana 650 tak ti ho budu závidětpříští rok bych si ho chtěl dopřát taky bo mám jahahu versity300 ale chce to silnějšína cestování super ale burgoš je nejvícale rozhodně se nebudu kvůli pár tisícofkám zbavovat jebky,na blbnutí je super a to mě baví a bavit doufám bude ještě hodně dlouho
jakej je smysl skůtra 650 ??????
chápu padesátku ale na co skůtr z motorem z motroky ???
Bandit pičo
Fresh Man psal:PALOUS psal:jaryn psal:výpověď... Půjde asi z baráku. Čenžnu ho za maxiskůtra.
chápu padesátku ale na co skůtr z motorem z motroky ???
aš zestárneš tak to pochopíš50 mám taky a spíš nechápu na co 50druhej rok uš na tom nikdo nejezdí.a jak sem psal na cestování a ne kroužení po zacpaným čurákově
Martin B12 (Člen) 01.01.2010 18:44:57 Offline |
já jsem mu nadělil značky do depozitu
street triple picco
MartinJAWATS (Člen) 01.01.2010 18:45:02 Offline |
Ja jsem dal Banditovi do noveho roku to , ze jsem si jej koupil
- r. 2001 , tmave cerveny 1200 N ,
tak mam z nej veeelkou radost
MartinJAWATS psal:Ja jsem dal Banditovi do noveho roku to , ze jsem si jej koupil
tak mam z nej veeelkou radost
gratulace, hoď foto..
Jináč já mu to dal už k Vánocům... titax + sedlo von abik.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
PALOUS psal:Fresh Man psal:PALOUS psal:
jesi koupíš burgmana 650 tak ti ho budu závidětpříští rok bych si ho chtěl dopřát taky bo mám jahahu versity300 ale chce to silnějšína cestování super ale burgoš je nejvícale rozhodně se nebudu kvůli pár tisícofkám zbavovat jebky,na blbnutí je super a to mě baví a bavit doufám bude ještě hodně dlouhojakej je smysl skůtra 650 ??????
chápu padesátku ale na co skůtr z motorem z motroky ???aš zestárneš tak to pochopíš50 mám taky a spíš nechápu na co 50druhej rok uš na tom nikdo nejezdí.a jak sem psal na cestování a ne kroužení po zacpaným čurákově
na to sou snad vopravdický cestovní pohodlný motorky...a ne hybryd... ani skůtr ani moto... hromada plastů ... skůtr byl vymyšlenej na ježdění po čurákovech... třeba po brně... taky
Bandit pičo
nety psal:MartinJAWATS psal:Ja jsem dal Banditovi do noveho roku to , ze jsem si jej koupil
tak mam z nej veeelkou radostgratulace, hoď foto..
Jináč já mu to dal už k Vánocům... titax + sedlo von abik.
Já se lek že dostal už konečně pořádnej inzerát na prodej
Ne asi
Fresh Man psal:PALOUS psal:Fresh Man psal:
chápu padesátku ale na co skůtr z motorem z motroky ???aš zestárneš tak to pochopíš50 mám taky a spíš nechápu na co 50druhej rok uš na tom nikdo nejezdí.a jak sem psal na cestování a ne kroužení po zacpaným čurákově
na to sou snad vopravdický cestovní pohodlný motorky...a ne hybryd... ani skůtr ani moto... hromada plastů ... skůtr byl vymyšlenej na ježdění po čurákovech... třeba po brně... taky
je to tvůj boj
K.a.s.y.m. (Člen) 01.01.2010 19:08:37 Offline |
PALOUS psal:Fresh Man psal:PALOUS psal:
jesi koupíš burgmana 650 tak ti ho budu závidětpříští rok bych si ho chtěl dopřát taky bo mám jahahu versity300 ale chce to silnějšína cestování super ale burgoš je nejvícale rozhodně se nebudu kvůli pár tisícofkám zbavovat jebky,na blbnutí je super a to mě baví a bavit doufám bude ještě hodně dlouhojakej je smysl skůtra 650 ??????
záleží na co tu 50 ccm máš...já na ní jezdim 4 km do práce..na takovouhle dálku je to akorát
Jinak velkej Burák
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
MartinJAWATS (Člen) 01.01.2010 19:11:26 Offline |
Ahoj nety ,
Je to tenhle Bandour , ktereho jsme probirali tady :
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10027
Tim zacernenim svetla a budiku nejde nakonec a nastesti opravdu o zadnou kamuflaz bouracky , ale jen a pouze o upravu . A nakonec to opravdu neni az tak spatne ( cerna se k cervene vzdy hodi ) ... chce to se na nej podivat ve skutecnosti a nekolikrat ... a z ruznych uhlu ...
MartinJAWATS psal:Ahoj nety ,
Je to tenhle Bandour , ktereho jsme probirali tady :
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10027
Tim zacernenim svetla a budiku nejde nakonec a nastesti opravdu o zadnou kamuflaz bouracky , ale jen a pouze o upravu . A nakonec to opravdu neni az tak spatne ( cerna se k cervene vzdy hodi ) ... chce to se na nej podivat ve skutecnosti a nekolikrat ... a z ruznych uhlu ...
|Ještě jednou
stěhuju se o kus vedle. do práce to bude cca 20 km. bylo by mi líto trápit Bandasku,sotva zahřát motor a zase zastavit... A na to,aby mi Bandaska stála v garáži jen na výlety a já si pořizoval Simsona jen na dojíždění nemám. Takže v mých letech takovej Burgman 650 nebo Honda Silver Wing 600 . Do práce super,na vejlety dost dobrej.Mám rozjednanýho klucana z Čůrákova,má Aprilii Atlantic 500. Ale hledám dál... Tak mě nekamenujte. Takovej Kojaksro by se mě mohl zastat. viděl mě jet na Bandasce.
God Gave me Everything I want
PALOUS psal:zdenek 1 psal:Dostal odemě inzerát na motorkářích že pude z domu ! No a jak vydrží do jara,pak teprv dostane nějaké nové věci . Dřív ani .
konešně si s tím broukem dostal rozum
a je to tu zase... hold zima je dlouhá....
jaryn psal:stěhuju se o kus vedle. do práce to bude cca 20 km. bylo by mi líto trápit Bandasku,sotva zahřát motor a zase zastavit... A na to,aby mi Bandaska stála v garáži jen na výlety a já si pořizoval Simsona jen na dojíždění nemám. Takže v mých letech takovej Burgman 650 nebo Honda Silver Wing 600 . Do práce super,na vejlety dost dobrej.Mám rozjednanýho klucana z Čůrákova,má Aprilii Atlantic 500. Ale hledám dál... Tak mě nekamenujte. Takovej Kojaksro by se mě mohl zastat. viděl mě jet na Bandasce.
jaryne jsem se lekl, že se stěhuješ k sousedce
20km do práce je porát dobrý, Karlos jezdí cca 12 , já to mám taky dvacet...ale metrů, tak to nejezdim
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:jaryn psal:stěhuju se o kus vedle. do práce to bude cca 20 km. bylo by mi líto trápit Bandasku,sotva zahřát motor a zase zastavit... A na to,aby mi Bandaska stála v garáži jen na výlety a já si pořizoval Simsona jen na dojíždění nemám. Takže v mých letech takovej Burgman 650 nebo Honda Silver Wing 600 . Do práce super,na vejlety dost dobrej.Mám rozjednanýho klucana z Čůrákova,má Aprilii Atlantic 500. Ale hledám dál... Tak mě nekamenujte. Takovej Kojaksro by se mě mohl zastat. viděl mě jet na Bandasce.
20km do práce je porát dobrý, Karlos jezdí cca 12 , já to mám taky dvacet...ale metrů, tak to nejezdim
mysim ze 20 do prace je slusna projizdka nezda se mi to jako trapeni... je to fajnofka si kazdej den dat aspon 40
sam se to mel asi 25 nejkraci cestou... a byla to parada... jezdit denne
Bandit pičo
Fresh Man psal:XJelen psal:jaryn psal:stěhuju se o kus vedle. do práce to bude cca 20 km. bylo by mi líto trápit Bandasku,sotva zahřát motor a zase zastavit... A na to,aby mi Bandaska stála v garáži jen na výlety a já si pořizoval Simsona jen na dojíždění nemám. Takže v mých letech takovej Burgman 650 nebo Honda Silver Wing 600 . Do práce super,na vejlety dost dobrej.Mám rozjednanýho klucana z Čůrákova,má Aprilii Atlantic 500. Ale hledám dál... Tak mě nekamenujte. Takovej Kojaksro by se mě mohl zastat. viděl mě jet na Bandasce.
20km do práce je porát dobrý, Karlos jezdí cca 12 , já to mám taky dvacet...ale metrů, tak to nejezdimmysim ze 20 do prace je slusna projizdka nezda se mi to jako trapeni... je to fajnofka si kazdej den dat aspon 40
sam se to mel asi 25 nejkraci cestou... a byla to parada... jezdit denne
přesně ták a navíc většinou při cestě z práce je někde nějaká objížďka né?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Fresh Man psal:XJelen psal:
20km do práce je porát dobrý, Karlos jezdí cca 12 , já to mám taky dvacet...ale metrů, tak to nejezdimmysim ze 20 do prace je slusna projizdka nezda se mi to jako trapeni... je to fajnofka si kazdej den dat aspon 40
sam se to mel asi 25 nejkraci cestou... a byla to parada... jezdit dennepřesně ták a navíc většinou při cestě z práce je někde nějaká objížďka né?
jednou sem z práce jel po noční domů, zkratkou ....12h a rovnou zpátky na noční
Bandit pičo
kofr vod GIVI, zlatou CZ retezofku, siroky vetve TAG T2 s novejma drzakama, dual injektor ke scotu, druhy hadry na sebe
U nás jéžiška teprve čekáme tuto zimu se to nějak sešlo seštelovat,bačkory,řetězovka kůůůůůrva to bude balík snad se ježura pochlapí a stihne to do jara co blbnu šak jezdime furt tak to nevim jak to stihne.
Co neubrzdíš to neukecáš!! :-))
Stránky: 1