Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » enduro (ATV) boty - zkušenosti??

hans (Člen)
01.01.2010 15:11:40

enduro (ATV) boty - zkušenosti??

plánuju si pořídit nějaký gumáky na každodenní jízdy do rachoty a takový ty domácí endurovložky evil...jde mi především o to, aby to bylo hustokrutě nepromokavý....dál pak aby to něco vydrželo, dalo se v tom rozumně chodit a dojet třeba na elefanta. věškerý silniční boty, kanady apod po zkušenostech zamítám smile1...nepromokavý návleky taky...
koukal jsem po různejch enduro botách, pro ATV apod. ty vypadaj některý fakt dobře. ryzí kros nepotřebuju a na třindě bych s tím vypadal jak debil (což vypadám stejně a quad boty tomu beztak nepomůžou bigsmile)

představoval bych si třeba něco takovýhodle http://www.motostar.cz/cs/vystroj-2181/ … um=product 

co vy na to?? nebo nějaký zkušenosti s něčím podobným do těch 4 tkč??? help

je zima, tak mudruju evil

Sapere Aude
www.gunlex.cz
osiris (Člen)
01.01.2010 15:18:25

Re: enduro (ATV) boty - zkušenosti??

...jsou fajn, deset cenťáků nad kotníky v nich můžeš stát ve vodě; hodně pohodlný chození, boty jsou ale pevný; i v zimě stačí jen slabá ponožka; vyzkoušel jsem hodně přezkovejch modelů, ale jediný tyhle a diadory (skoro identický) jsou choditelný

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Datel (Člen)
01.01.2010 15:20:20

O těhle psal i Somik z MH a nemohl si je vynachválit......

hans (Člen)
01.01.2010 15:28:30

osiris psal:

...jsou fajn, deset cenťáků nad kotníky v nich můžeš stát ve vodě; hodně pohodlný chození, boty jsou ale pevný; i v zimě stačí jen slabá ponožka; vyzkoušel jsem hodně přezkovejch modelů, ale jediný tyhle a diadory (skoro identický) jsou choditelný

ty diadory  budou asi tyhle, ne?? http://www.board-ing.cz/tovar.php?id=202  ....vypadaj taky dobře good...

nevíte někdo, kde by se ty formy daly vyzkoušet v kamenným obchodě, třebas příbram, benešov, praha?? po netu se mi boty kupovat nechce....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
osiris (Člen)
01.01.2010 15:33:28

...jo

Fidzi (Člen)
02.01.2010 21:06:09

Mám je, odzkoušeny Rumunskem. Jsou voděodolné, takže žádnou hustokrutou nepromokavost nečekej ;) Ostatně od žádných za tyhle prachy. To by sis musel koupit GoreTex-ové

osiris (Člen)
02.01.2010 21:30:32

...20 minut postávání v labi s vodou nad kotníky a přitom suchejma nohama mi připadá dost voděodolný ;)

Fidzi (Člen)
02.01.2010 21:40:54

osiris psal:

...20 minut postávání v labi s vodou nad kotníky a přitom suchejma nohama mi připadá dost voděodolný ;)

Tak to se máš good Mě vydrží tak 5 min., ale už je mám dva roky. Jinak Goretex boty má kamarád vyzkoušené na Uralu, to šly týden v různých potocích a kalůžích a nepromokly.

osiris (Člen)
02.01.2010 22:08:57

...asi je máš píchlý :))

Fidzi (Člen)
02.01.2010 22:11:15

osiris psal:

...asi je máš píchlý :))

Chudinky budou chtít zas naimpregnovat. Zdá se mi, že mi teče přes nějaké švy cool

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS