Nejsi přihlášen
Re: pružiny do tlumiču
ROMIN psal:Zdarec všichni ,chtěl bych vyměnit místo orig.pružin. dát tam progresivní ,chci se vás zeptat když je koupim musím s nimě něco ještě dělat?? délka_? nebo stačí pouze vyměnit a vše i ty trubičky ve vnitř zustavají stejné.díkas
i ty co tam máš sou progresivní...
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2010 09:54:36 Offline |
po dlouhodobým laborování bych doporučil spíš lineární než progresivní....
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2010 11:08:56 Offline |
Ondráš psal:inkvizitorr psal:po dlouhodobým laborování bych doporučil spíš lineární než progresivní....
Na okruh.
Na silnici asi radši ne, ne?
myslim že i na silnici bo i tvrdý progresifky sou na tuhle motyku měkký (myslim v těch krajních polohách) teď sem bral na béčko lineární ohlinsy... a i s volejem trojáka
doba je temná...
inkvizitorr psal:myslim že i na silnici bo i tvrdý progresifky sou na tuhle motyku měkký (myslim v těch krajních polohách) teď sem bral na béčko lineární ohlinsy... a i s volejem trojáka
No, já mam pocit, že mi to i s těma progresivama skáče na silnici jak koza, ale na okruhu by to ještě trochu sneslo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
a co tu prdel tu mas zrepasovanou ? gixer tlumic
inkvizitorr (Administrator) 03.01.2010 13:16:09 Offline |
Kuba B12 psal:budu o tom přemejšlet
přemejšlej koncem příštího tejdne (pítek asik) jedu pro efko, seš večír houm? že bych se stavil na kus řeči
doba je temná...
inkvizitorr psal:Ondráš psal:inkvizitorr psal:po dlouhodobým laborování bych doporučil spíš lineární než progresivní....
Na okruh.
Na silnici asi radši ne, ne?myslim že i na silnici bo i tvrdý progresifky sou na tuhle motyku měkký (myslim v těch krajních polohách) teď sem bral na béčko lineární ohlinsy... a i s volejem trojáka
Hele a jaké jsi vzal? Jakou tuhost? Myslíš že do té K5 by to vyšlo nastejno?
Tož tak:-D
Banditatom (Člen) 03.01.2010 15:28:18 Offline |
upřimně je to k něčemu? nereju! ptám se. Delší dobu uvažuju nad výměnou pružin na babičce, ale za prvý nevím jaký? tuhost tip atd? za druhý podle toho co jsem si tu četl jsem s toho jakesi takesi na větvy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:upřimně je to k něčemu? nereju! ptám se. Delší dobu uvažuju nad výměnou pružin na babičce, ale za prvý nevím jaký? tuhost tip atd? za druhý podle toho co jsem si tu četl jsem s toho jakesi takesi na větvy
Není lepší babinu hodit do zběru?mladou a poslušnou z ní už neuděláš!!!
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.01.2010 15:49:36 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:upřimně je to k něčemu? nereju! ptám se. Delší dobu uvažuju nad výměnou pružin na babičce, ale za prvý nevím jaký? tuhost tip atd? za druhý podle toho co jsem si tu četl jsem s toho jakesi takesi na větvy
hodit do šrotu a vyhodit Xtis?to jí nemůžu udělat! mě se stejně moderní hebla nelíbía pravdu máš mladou frndu s toho už neudělám, ale poslušná už
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:upřimně je to k něčemu? nereju! ptám se. Delší dobu uvažuju nad výměnou pružin na babičce, ale za prvý nevím jaký? tuhost tip atd? za druhý podle toho co jsem si tu četl jsem s toho jakesi takesi na větvy
hodit do šrotu a vyhodit Xtis?to jí nemůžu udělat! mě se stejně moderní hebla nelíbía pravdu máš mladou frndu s toho už neudělám, ale poslušná už
když to jede,je to OK
Banditatom psal:upřimně je to k něčemu? nereju! ptám se. Delší dobu uvažuju nad výměnou pružin na babičce, ale za prvý nevím jaký? tuhost tip atd? za druhý podle toho co jsem si tu četl jsem s toho jakesi takesi na větvy
Upřímně je. Výměna vyřešila hodně podvozek, nepotápěla se tak při brzdění a pod. Spolu s husčím olejem docela dobré i pro moje váhové kategorie
Banditatom (Člen) 03.01.2010 16:14:15 Offline |
Jiřina psal:Banditatom psal:upřimně je to k něčemu? nereju! ptám se. Delší dobu uvažuju nad výměnou pružin na babičce, ale za prvý nevím jaký? tuhost tip atd? za druhý podle toho co jsem si tu četl jsem s toho jakesi takesi na větvy
Upřímně je. Výměna vyřešila hodně podvozek, nepotápěla se tak při brzdění a pod. Spolu s husčím olejem docela dobré i pro moje váhové kategorie
díkec co jsi dával za značku respektive kde jsi je sehnal a atd?
Banditatom psal:Jiřina psal:Banditatom psal:upřimně je to k něčemu? nereju! ptám se. Delší dobu uvažuju nad výměnou pružin na babičce, ale za prvý nevím jaký? tuhost tip atd? za druhý podle toho co jsem si tu četl jsem s toho jakesi takesi na větvy
díkec co jsi dával za značku respektive kde jsi je sehnal a atd?
Tuším že to jsou Wilbersy. A klidně je pošlu dál
Banditatom (Člen) 03.01.2010 16:23:20 Offline |
Jiřina psal:Banditatom psal:Jiřina psal:
Upřímně je. Výměna vyřešila hodně podvozek, nepotápěla se tak při brzdění a pod. Spolu s husčím olejem docela dobré i pro moje váhové kategoriedíkec co jsi dával za značku respektive kde jsi je sehnal a atd?
Tuším že to jsou Wilbersy. A klidně je pošlu dál
hmm copak copak nesedí? jak jsou staré a nějaký požvanění!
Banditatom psal:hmm copak copak nesedí? jak jsou staré a nějaký požvanění!
Ze začátku ti to přijde, že to skáče jak koza... pak si na to zvykneš. Při ostrém brždění se tolik netopí, když jedeš po kvalitní silnici, tak se to celkově zklidní. Moje pocity.
inkvizitorr (Administrator) 03.01.2010 16:37:39 Offline |
Datel psal:Vysvětlí mi někdo rozdíl mezi progresivkama a lineárama? Inkkviz/Filous?
Já doteď žil v přesvědčení, že progresivky jsou nejlepčejší díky právě tomu vinutí
u lineární pružiny je odpor pružiny "lineárně" úměrnej síle stlačení, tj. ten odpor je stejnej v celým spektru (doufám, že je to pochopitelně napsaný) no a progresivní maj podle toho jak sou navinutý třeba menší odpor na začátku a vyšší v extrémním stlačení, tj. pro pohodovou jízdu na silnici to pruží v tom měkčím spektru (pohodlnější) a teprv při většim ponoření (stlačení) využívaj to silnější vinutí a sou tvrdší.... (ovšem osobně si myslim že to bude líp fungovat u lehkejch bajkůch než u těžkýho béčka) ovšem nejsem odborník, je to jenom muj pocit
doba je temná...
inkvizitorr psal:Datel psal:Vysvětlí mi někdo rozdíl mezi progresivkama a lineárama? Inkkviz/Filous?
Já doteď žil v přesvědčení, že progresivky jsou nejlepčejší díky právě tomu vinutíu lineární pružiny je odpor pružiny "lineárně" úměrnej síle stlačení, tj. ten odpor je stejnej v celým spektru (doufám, že je to pochopitelně napsaný) no a progresivní maj podle toho jak sou navinutý třeba menší odpor na začátku a vyšší v extrémním stlačení, tj. pro pohodovou jízdu na silnici to pruží v tom měkčím spektru (pohodlnější) a teprv při většim ponoření (stlačení) využívaj to silnější vinutí a sou tvrdší.... (ovšem osobně si myslim že to bude líp fungovat u lehkejch bajkůch než u těžkýho béčka) ovšem nejsem odborník, je to jenom muj pocit
No právě! To je to co mě dává logiku. Tudíž si myslím, že jsou lepčejší progresivky, což?
Datel psal:inkvizitorr psal:Datel psal:Vysvětlí mi někdo rozdíl mezi progresivkama a lineárama? Inkkviz/Filous?
Já doteď žil v přesvědčení, že progresivky jsou nejlepčejší díky právě tomu vinutíu lineární pružiny je odpor pružiny "lineárně" úměrnej síle stlačení, tj. ten odpor je stejnej v celým spektru (doufám, že je to pochopitelně napsaný) no a progresivní maj podle toho jak sou navinutý třeba menší odpor na začátku a vyšší v extrémním stlačení, tj. pro pohodovou jízdu na silnici to pruží v tom měkčím spektru (pohodlnější) a teprv při většim ponoření (stlačení) využívaj to silnější vinutí a sou tvrdší.... (ovšem osobně si myslim že to bude líp fungovat u lehkejch bajkůch než u těžkýho béčka) ovšem nejsem odborník, je to jenom muj pocit
No právě! To je to co mě dává logiku. Tudíž si myslím, že jsou lepčejší progresivky, což?
Tak zatím jsem většinou neviděl progresivní s možností volby tuhosti. To jsou pouze co jsem viděl lineární, jsou myslím spíš primárně určeny na okruh. Zvolíš je podle váhy, stylu jízdy a pod...
inkvizitorr (Administrator) 03.01.2010 16:52:56 Offline |
Datel psal:inkvizitorr psal:Datel psal:Vysvětlí mi někdo rozdíl mezi progresivkama a lineárama? Inkkviz/Filous?
logicky by to tak bejt mělo
doba je temná...
Banditatom psal:Jiřina psal:Banditatom psal:
díkec co jsi dával za značku respektive kde jsi je sehnal a atd?Tuším že to jsou Wilbersy. A klidně je pošlu dál
hmm copak copak nesedí? jak jsou staré a nějaký požvanění!
Sedly perfektně. Ale hujda je krapítek vytuněná po pádu, je na prodej a protože některé seriové věci mám, klidně ty tuningové prodám zvlášt. Nebo vyměnít za serii s doplatkem, jako např. svody SHARK;)
Banditatom (Člen) 03.01.2010 16:59:32 Offline |
Jiřina psal:Banditatom psal:Jiřina psal:
Tuším že to jsou Wilbersy. A klidně je pošlu dálhmm copak copak nesedí? jak jsou staré a nějaký požvanění!
Sedly perfektně. Ale hujda je krapítek vytuněná po pádu, je na prodej a protože některé seriové věci mám, klidně ty tuningové prodám zvlášt. Nebo vyměnít za serii s doplatkem, jako např. svody SHARK;)
co za ně by bylo?
Pokud vím, tak tuhost se nastavuje předpětím pružiny a to jak u Béčka, tak u kosmostrojů (ty tam maj navíc odskoky a útlumy a kdo ví co ještě...), tudíž to není záležitost pružiny (která má tuhost danou), ale toho, jak s ní umíš laborovat.
2 Jirina: Pokud si myslel, že na jednu motorku je možnost vybírat z vícero tuhostí pružiny, tak to jsem taky neviděl. To by se musel mrknout Kojak.
Ondráš psal:Pokud vím, tak tuhost se nastavuje předpětím pružiny a to jak u Béčka, tak u kosmostrojů (ty tam maj navíc odskoky a útlumy a kdo ví co ještě...), tudíž to není záležitost pružiny (která má tuhost danou), ale toho, jak s ní umíš laborovat.
2 Jirina: Pokud si myslel, že na jednu motorku je možnost vybírat z vícero tuhostí pružiny, tak to jsem taky neviděl. To by se musel mrknout Kojak.
Tak předpětím můžeš s pružinou laborovat, ale bude rozdíl v nastavení 60ti kg jezdce a třeba mne. Proto různé tuhosti u lineárních pružin. A lineární různé tuhosti mají právě pro tyto důvody
Banditatom psal:Jiřina psal:Banditatom psal:
hmm copak copak nesedí? jak jsou staré a nějaký požvanění!Sedly perfektně. Ale hujda je krapítek vytuněná po pádu, je na prodej a protože některé seriové věci mám, klidně ty tuningové prodám zvlášt. Nebo vyměnít za serii s doplatkem, jako např. svody SHARK;)
co za ně by bylo?
Nějak bychom se domluvili...
inkvizitorr (Administrator) 03.01.2010 17:28:43 Offline |
Ondráš psal:Pokud vím, tak tuhost se nastavuje předpětím pružiny a to jak u Béčka, tak u kosmostrojů (ty tam maj navíc odskoky a útlumy a kdo ví co ještě...), tudíž to není záležitost pružiny (která má tuhost danou), ale toho, jak s ní umíš laborovat.
ondrášoj: nasatvit se samozřejmě dá, ale musíš mítnejdřív správnou pružinu... (většinou podle hmotonosti jezdce), tim štelováním na vidlích už jenom dolaďuješ ty hodnoty...
doba je temná...
Jiřina psal:Datel psal:inkvizitorr psal:
u lineární pružiny je odpor pružiny "lineárně" úměrnej síle stlačení, tj. ten odpor je stejnej v celým spektru (doufám, že je to pochopitelně napsaný) no a progresivní maj podle toho jak sou navinutý třeba menší odpor na začátku a vyšší v extrémním stlačení, tj. pro pohodovou jízdu na silnici to pruží v tom měkčím spektru (pohodlnější) a teprv při většim ponoření (stlačení) využívaj to silnější vinutí a sou tvrdší.... (ovšem osobně si myslim že to bude líp fungovat u lehkejch bajkůch než u těžkýho béčka) ovšem nejsem odborník, je to jenom muj pocitNo právě! To je to co mě dává logiku. Tudíž si myslím, že jsou lepčejší progresivky, což?
Tak zatím jsem většinou neviděl progresivní s možností volby tuhosti. To jsou pouze co jsem viděl lineární, jsou myslím spíš primárně určeny na okruh. Zvolíš je podle váhy, stylu jízdy a pod...
Možná se ptám jako dement, ale to jako proč nejdou? Tuhost se přece nastavuje jen přítlačnou silou, ne?
Datel psal:Jiřina psal:Datel psal:
No právě! To je to co mě dává logiku. Tudíž si myslím, že jsou lepčejší progresivky, což?Tak zatím jsem většinou neviděl progresivní s možností volby tuhosti. To jsou pouze co jsem viděl lineární, jsou myslím spíš primárně určeny na okruh. Zvolíš je podle váhy, stylu jízdy a pod...
Možná se ptám jako dement, ale to jako proč nejdou? Tuhost se přece nastavuje jen přítlačnou silou, ne?
Ee. Tuhost se nastavuje materiálem a vinutím...nepletu-li se
Jiřina psal:Datel psal:Jiřina psal:
Tak zatím jsem většinou neviděl progresivní s možností volby tuhosti. To jsou pouze co jsem viděl lineární, jsou myslím spíš primárně určeny na okruh. Zvolíš je podle váhy, stylu jízdy a pod...Možná se ptám jako dement, ale to jako proč nejdou? Tuhost se přece nastavuje jen přítlačnou silou, ne?
Ee. Tuhost se nastavuje materiálem a vinutím...nepletu-li se
...a šteluješ čím?
Jiřina psal:datel: štěluješ už prvky nastavení vidlice: předpětí, odskoky...
dobře, ale pžedpětí šteluješ tím, že stlačuješ pružinu a pokud máš progresivní pružinu, tak by ti mohla částečně nahradit i štelování odskoku, zvlášť když na banditovi tuto vymoženost nemáš.....
Nemluvím o mrdce, jakou sis právě koupil
Datel psal:Jiřina psal:datel: štěluješ už prvky nastavení vidlice: předpětí, odskoky...
dobře, ale pžedpětí šteluješ tím, že stlačuješ pružinu a pokud máš progresivní pružinu, tak by ti mohla částečně nahradit i štelování odskoku, zvlášť když na banditovi tuto vymoženost nemáš.....
Nemluvím o mrdce, jakou sis právě koupil
To jo, ale předpětí jsi schopen nastavit pouze omezeně, počet závitů a pod. Proto se mění tuhost i pružinou, není-li už to serie schopná. než pracovat v oblasti max. nastavení, je lepší vyměnit pružinu a dostat se do možnosti regulace.
Jiřina psal:Datel psal:Jiřina psal:datel: štěluješ už prvky nastavení vidlice: předpětí, odskoky...
Nemluvím o mrdce, jakou sis právě koupilTo jo, ale předpětí jsi schopen nastavit pouze omezeně, počet závitů a pod. Proto se mění tuhost i pružinou, není-li už to serie schopná. než pracovat v oblasti max. nastavení, je lepší vyměnit pružinu a dostat se do možnosti regulace.
Za předpokladu, že máš s čím srovnávat ( zakoupení několika typů pružin různých materiálů, síly atd.) a na čem ladit a myslím, že do toho bandit nepatří a spousta z nás to ani nepozná, protože v běžném provozu to prostě ani poznat nejde bo se mění podmínky a kvalita silnic
Kuba B12 psal:třeba je to dobrá cena, ale já si zas řikal tak 1000,- že bych pustil. Tak to zatim nech a třeba se rozmyslim že je potřebuju
V poho...klidně napiš SMS...;)...nějaká sleva by šla, ale na litr nepujdu ;)
Progear 650 (Člen) 03.01.2010 19:55:18 Offline |
Moje zkušenost je taková, že i když mám jen 70 kilo a to komplet voblečenej, tak....
Progresivy Wilbers sou měkké... Na začátku štelování napiču, na konci, rozuměj nadoraz jsou dobré... Čili, až mi je tedka Filous.... (díky) podloží, dám vědět, jestli se dostaví požadovanej výsledek.. a to že na silnici se budu pohybovat někde v rozmezí štelování a na vokruh zas nadoraz... hawk...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Moje zkušenost je taková, že i když mám jen 70 kilo a to komplet voblečenej, tak....
Progresivy Wilbers sou měkké... Na začátku štelování napiču, na konci, rozuměj nadoraz jsou dobré... Čili, až mi je tedka Filous.... (díky) podloží, dám vědět, jestli se dostaví požadovanej výsledek.. a to že na silnici se budu pohybovat někde v rozmezí štelování a na vokruh zas nadoraz... hawk...
prosimte neprehanej to zas tak,to musis mit hlavne v pravy ruce a v hlave...
wilbersama ci co tam mas uz to nedozenes
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 03.01.2010 20:06:27 Offline |
Jiřina psal:Kurva ale ty máš taky poloviční motorkoj...
A stejně je to málo....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
měkké woe...
a slyšels někdy votom že to že je podvozek tvrdej nutně neznamená že je fungující? mně totiž onehdá Ondra Lelek třeba pérování povolil,páč jako když jsme onehdá byly s Onasisem v Mostě tak von tam tomu kdo chtěl trochu poladil pérování. A jako např já jsem mněl u autobusu předek docela na Hard a to dost a Ondra se mi snažil vysvětlit že jako ten podvozek musí fungovat tak že MUSÍ PRACOVAT což znamenalo to že ten na tvrdo nastavenej nepracuje ačkoliv si myslim že když je to tvrdý tak že to je lepší.. A jako předváděl mi to na vedle stojící R6 kterou pošteloval předtim a to mně právě šokovalo že když ji mačkal tak mi to přišlo že ta motorka se hejbe když ji zmáčknul jak kdyby šlápnul do hromady hoven,prostě měkká,ale podle něj fungující. Takže vo B650 si můžu myslet jedině to že to co se ti zdá měkký může bejt jedině absencí možnosti štelování ůtlumu a vodskoku tlumení a pérama nemůžeš dohonit to že nemůžeš štelovat tlumení jako takový.
Jo a s tim souvisí jak mi šteloval podvozek sám velký guru z klanu Halbichů naposled v Mostě.
A jakojezdil sem a řikal sem si jak má Duc super podvozek,ale přesto jsem tam kněmu zajel jestli by to poladil.Von to poladil,mačkal zkoušel a zas ladil a zkoušel a povidal tajdle povolim a tajdle přidám... Ale hlavně první co bylo se ptal když zmáčknul předek tak kolik vážim... Když sem řek že rovnej metrák tak mirovnou řek aŤ ty přední péra vyhodim a koupim si nový.... Tak mi holt předpětí alespoň dal nadoraz v předu,ale bacha třeba zadek mi povolil aby to vzadu šlo měkčeji a pracovalo to a naopak to nebylo tvrdý a neodskakovalo před zatáčkou když jdeš nabrzdy.
A ted to hlavní,v další jízdě to bylo jako když jedeš uplně na jiný cizí motorce a to tak že okamžitě šlo jet rychleji a před zatáčkou se to zklidnilo a přestalo vlnit a skákat.
Jo a péra podle váhy teoreticky existujou ale samože obyčejný firmy jako Wurth nebo Hagon nebo jiný výrobci progresivek ti prodaj nějakej odzkoušenej zprůměrovanej výrobek kterej má zlepšit jízdní vlastnosti sériovýho bajku. Na zakázku by péra šli řešit ale jakožto individuální záležitost např.u Ohlinse a tak,ale to by jaksi byla jiná cenová skupina a pro normální použití nesmysl.
Progear 650 (Člen) 03.01.2010 20:42:37 Offline |
KOVAL psal:Jo a péra podle váhy teoreticky existujou ale samože obyčejný firmy jako Wurth nebo Hagon nebo jiný výrobci progresivek ti prodaj nějakej odzkoušenej zprůměrovanej výrobek kterej má zlepšit jízdní vlastnosti sériovýho bajku. Na zakázku by péra šli řešit ale jakožto individuální záležitost např.u Ohlinse a tak,ale to by jaksi byla jiná cenová skupina a pro normální použití nesmysl.
Příteli, naprosto s Tebou souhlasím... Ale to že je zkusím na zkoušku podložit, což je cesta opravdu malého zla, že, pač to kdyžtak vyhodim během 10 minut, mi v Mostě poradil přávě guru Halbich... prohoupnul zadek, říká, to je OK, předek prohoupnul a hned že je to měkký, co tam mám za pružiny... Já na to že progresivy a on že sou na piču, že je to měkký a takhle to fungovat nemůže... Takže tak...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:KOVAL psal:Jo a péra podle váhy teoreticky existujou ale samože obyčejný firmy jako Wurth nebo Hagon nebo jiný výrobci progresivek ti prodaj nějakej odzkoušenej zprůměrovanej výrobek kterej má zlepšit jízdní vlastnosti sériovýho bajku. Na zakázku by péra šli řešit ale jakožto individuální záležitost např.u Ohlinse a tak,ale to by jaksi byla jiná cenová skupina a pro normální použití nesmysl.
Příteli, naprosto s Tebou souhlasím... Ale to že je zkusím na zkoušku podložit, což je cesta opravdu malého zla, že, pač to kdyžtak vyhodim během 10 minut, mi v Mostě poradil přávě guru Halbich... prohoupnul zadek, říká, to je OK, předek prohoupnul a hned že je to měkký, co tam mám za pružiny... Já na to že progresivy a on že sou na piču, že je to měkký a takhle to fungovat nemůže... Takže tak...
a co tuono nebude ?
Progear 650 (Člen) 04.01.2010 09:40:24 Offline |
KOVAL psal:jo a čoveče že ty i kdybys mněl ty péra pozlacený v tom mostě stejně rychlejší nebudeš to je snad jasný že jo?
no tag doufám, že 2 minuty bych mohl zvládnout.... ale asi je to nereálné, uvidím...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 04.01.2010 18:26:42 Offline |
Jiřina psal:Tak hele, kdyby jako někdo chtěl progressivní Wilbwrsy, tak jsem je jako ochoten za 1.500,-. vytáhnout a poslat...takže šup šup
uvažuju o tom vážně ale jsem momentalně ouplně švorc
Banditatom psal:Jiřina psal:Tak hele, kdyby jako někdo chtěl progressivní Wilbwrsy, tak jsem je jako ochoten za 1.500,-. vytáhnout a poslat...takže šup šup
Tak třeba ještě budou :D
Progear 650 (Člen) 05.01.2010 11:31:39 Offline |
Banditatom psal:Jiřina psal:Tak hele, kdyby jako někdo chtěl progressivní Wilbwrsy, tak jsem je jako ochoten za 1.500,-. vytáhnout a poslat...takže šup šup
sem zvědavej jak si dáš pružiny z B12 do B6....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Banditatom psal:Jiřina psal:Tak hele, kdyby jako někdo chtěl progressivní Wilbwrsy, tak jsem je jako ochoten za 1.500,-. vytáhnout a poslat...takže šup šup
to sem si tedka taky rikal to same
Billy psal:Progear 650 psal:Banditatom psal:uvažuju o tom vážně ale jsem momentalně ouplně švorc
to sem si tedka taky rikal to same
no von už je z toho enka tak zblblej, že to vedle zkoušel s těma Titaxama vod netyho
eslivá by nebylo lepší tu šestku v enku prodat a koupit dvandu v esku
nic ve zlým...jenom reju
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.01.2010 12:55:34 Offline |
XJelen psal:Billy psal:Progear 650 psal:
sem zvědavej jak si dáš pružiny z B12 do B6....to sem si tedka taky rikal to same
no von už je z toho enka tak zblblej, že to vedle zkoušel s těma Titaxama vod netyho
nic ve zlým...jenom reju
to je stejně blbej nápad jako si koupit šestku v eSku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 05.01.2010 13:21:16 Offline |
To Progear: ty voedíkec! by mi přišli a asik bych se celkem pobavil jsem si nevšiml, že to je na 12hold jsem máslo! jsem to blbě přečet
To XJelen: já ti dám 12 v S-ku!!! To by bylo proti mému osobnímu přesvědčení
Progear 650 (Člen) 05.01.2010 14:02:24 Offline |
Banditatom psal:To Progear: ty voedíkec! by mi přišli a asik bych se celkem pobavil jsem si nevšiml, že to je na 12hold jsem máslo! jsem to blbě přečet
To XJelen: já ti dám 12 v S-ku!!! To by bylo proti mému osobnímu přesvědčení
nemáš zač...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:no von už je z toho enka tak zblblej, že to vedle zkoušel s těma Titaxama vod netyho
nic ve zlým...jenom reju
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 05.01.2010 15:06:34 Offline |
Luk psal:XJelen psal:no von už je z toho enka tak zblblej, že to vedle zkoušel s těma Titaxama vod netyho
nic ve zlým...jenom reju
viz. výše uvedenej přízpěvek
smradi
Michal Dk psal:morganzd psal:Michal Dk psal:Jsou stejný přední pružiny do B 6 na starým i novým modelu?Díky.
Dá se poznat porovnáním katalogovejch čísel na pratsdepot
Tak čísla jsou jiný.Dík.
Ovšem to ještě možná neznamená, že tam nepasujou
Snad se vyňádří nějakej praktik
GSF 600 S '99
Stránky: 1