Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 02.01.2010 13:52:56 Offline |
Re: Benzín-plnění karburátorů
ee musíš točit motorem(vytvořit podtlak v saní) se ti otevře podtlakový ventil a pustí ti benzín do karbecu. samovolně ti tam nenateče není tam žádný čerpadlo ani ti tam nenateče samovolně. starší verze beček měli kohout s polohou PRI tzn.samovolné plnění karbeců. Takže hodně štěstí při jarním oživováním
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 02.01.2010 14:38:31 Offline |
neboj nejseš jedinej kdo bude na jaře bojovat
Banditatom (Člen) 02.01.2010 14:45:38 Offline |
Jack1200 psal:původně jsem ho chtěl prubnout ještě před jarem,ale nechám to až pak,třeba překvapí chlapec.
neboj chytne bude mu to sice trvat ale chytne. sytič a točit točit točit točit a zase točit
Konecne nekdo s poradnym modelem 12tky
Celkem nechápu co vede lidi k tomu vypouštět na 3 měsíce karbece Věčinou během zimy aspoň na par kilometrů vyjedu,teda kdyš počasi dovolí a vyleze to nad 5stupínků a najaře nemám problém s nějakým voživením
Čím víc se f tom hrabete a myslíte si buhví jak mašině neprospějete,tim víc si přiděláváte zbytečnejch starostí
Jinak teda bych to viděl taky na votpojení podtlakové hadičky a nacucnout,chvílu podržet a pak teprve startovat...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jack1200 psal:Tak fajn díky,to abych tam dal baterku z auta a točil na jaře.Do pr...e!
jj každej rok se stim taky seru...klukum šikmovokejm se to moc nepovedlo
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 03.01.2010 11:51:24 Offline |
zdenek 1 psal:No a nebo to zavazej za plechovku a tahej no a není možné.....
tobě se to machruje co!když bydlíš na kopečku jako kráva to je žduchneša letíš
Banditatom psal:zdenek 1 psal:No a nebo to zavazej za plechovku a tahej no a není možné.....
Zatím jsem neměl problém ze startem
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.01.2010 12:34:28 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:No a nebo to zavazej za plechovku a tahej no a není možné.....
Zatím jsem neměl problém ze startem
já taky neale to ji vobjíždíš každou zimu tobě se nestihne ten benzín vodpařit
Datel psal:Dost dobře nechápu co vás vede k vypojování hadičky a nacucávání benálu
Vás bych chtěl mít v okolí, když budu mít chmurnou náladu
mašinu vodstavuju většinou začátkem října, páč pak už s jízdy stejně pořádně nic není (pokud není extra teplej ) a sezonu začínám až jsou silnice pozametané od štěrku, tzn. někdy v dubnu??? nikdy sem nic nelél do nádrže, nikdy jsem během zimy nestartoval, nevypouštěl jsem karbece, jediný co dělám je to, že baterku vyndám, dobiju, na jaro opět a šmitec. Za tu dobu co sem měl jak polotučnou tak plnotučnou sem neměl nikdy problém na jaro nastartovat, hodím PRI, po pár minutách třikrát protočím a už to šlape
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
tobě se to machruje co!když bydlíš na kopečku jako kráva to je žduchneša letíšZatím jsem neměl problém ze startem
já taky neale to ji vobjíždíš každou zimu tobě se nestihne ten benzín vodpařit
A taky furt dolívám čerstvý....
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.01.2010 12:47:29 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
Zatím jsem neměl problém ze startemjá taky neale to ji vobjíždíš každou zimu tobě se nestihne ten benzín vodpařit
A taky furt dolívám čerstvý....
nedolívám mám čtvrt nádrže na jaře do doliju seru na to!!! co lenka je nasraná že nemůže v pondělí na SV do arbeitu?
Koldan psal:Datel psal:Dost dobře nechápu co vás vede k vypojování hadičky a nacucávání benálu
Vás bych chtěl mít v okolí, když budu mít chmurnou náladumašinu vodstavuju většinou začátkem října, páč pak už s jízdy stejně pořádně nic není (pokud není extra teplej ) a sezonu začínám až jsou silnice pozametané od štěrku, tzn. někdy v dubnu??? nikdy sem nic nelél do nádrže, nikdy jsem během zimy nestartoval, nevypouštěl jsem karbece, jediný co dělám je to, že baterku vyndám, dobiju, na jaro opět a šmitec. Za tu dobu co sem měl jak polotučnou tak plnotučnou sem neměl nikdy problém na jaro nastartovat, hodím PRI, po pár minutách třikrát protočím a už to šlape
Naprostý souhlas.....akorát já to jednou za měsíc protočím a prohřeju. Dle mého tím ničeho nedosáhnu ani nepokazím. Je to jen pro můj dobrý pocit, že motorku slyším, že je šecko v cajku
Stránky: 1