Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 06.01.2010 16:20:34 Offline |
Re: kryt spojky
roštěnka má hnusný kozyale sedí na pořádným stroji
s trochou šikovnosti si to uděláš doma jen stejně na tom uvidíš houno jakmile se roztočí spojka a prznit kvásný víko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 06.01.2010 16:45:02 Offline |
co chceš dělat s takovýma kozama by mi mohla umýt záda a nemusela by se otačet někde jsem to viděl na netu(pohledám) ale myslím že to bylo za nekřesťanský many
Banditatom (Člen) 06.01.2010 16:49:00 Offline |
Banditatom psal:co chceš dělat s takovýma kozama by mi mohla umýt záda a nemusela by se otačet někde jsem to viděl na netu(pohledám) ale myslím že to bylo za nekřesťanský many
...to víko samo sebou! ne kozatka
aj tak všechno vedle http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … to39_2.jpg
Jebat motorky :-)
Původně se to dělalo ze skla na krbové vložky - drahé,praskalo to
potom se přešlo na plexi a po technické evoluci se přešlo na polykarbonát npř. http://polykarbonatove-desky.cz/plne-desky-makrolon/ .. nepraská, tepelná zátěž dobrá.. skoro nerozbitný. Jedno rozdělaný má človíček co kupoval moje B a protože je lempl stále to nemá pohromadě.. můžu se zeptat zda prodá. Když budeš chtít podrobněji rozebrat zavolej nebo napiš mejla. Rámečky se už taky nešroubují.
P.S.: Nety-Filous ... zdááár, žiju... nějaký komplikace v soukromí, byl jsem v Mostě se Svatým ale vy nikde?!
Kelly ... pracuju na tom
++ světlu vstříc ++
.maxim. psal:Původně se to dělalo ze skla na krbové vložky - drahé,praskalo to
potom se přešlo na plexi a po technické evoluci se přešlo na polykarbonát npř. http://polykarbonatove-desky.cz/plne-desky-makrolon/ .. nepraská, tepelná zátěž dobrá.. skoro nerozbitný. Jedno rozdělaný má človíček co kupoval moje B a protože je lempl stále to nemá pohromadě.. můžu se zeptat zda prodá. Když budeš chtít podrobněji rozebrat zavolej nebo napiš mejla. Rámečky se už taky nešroubují.
P.S.: Nety-Filous ... zdááár, žiju... nějaký komplikace v soukromí, byl jsem v Mostě se Svatým ale vy nikde?!
Kelly ... pracuju na tom
...von fak žije ...v Mostě??? ...se Svatym??? ...gdy???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 07.01.2010 12:42:12 Offline |
.maxim. psal:žiju... jenže od tý doby co si se zdokonalil v umění na PC už nestačím odepisovat místní dotazy tak jen sleduju.
V Mostě sem býýýl.. 8.7.09
Tak to jsme se museli vidět...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
.maxim. psal:žiju... jenže od tý doby co si se zdokonalil v umění na PC už nestačím odepisovat místní dotazy tak jen sleduju.
V Mostě sem býýýl.. 8.7.09
...no jo, já sem teť přeceda asocijace hekrů ...no a vo tomdle Mostě sem se válel f Kalábriji ...tag třeba letos
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2010 18:18:07 Offline |
prosklenou spojku a falešný nádechy na kapotu hustohustej tuning
doba je temná...
Stránky: 1