Nejsi přihlášen
... kam ten svět spěje?
... se mi to zdá, nebo jen stárnu?
... dřív tady každej každýho znal, srazy pohoda, žádný masofky
... neřešily se viny ale v pohodě se pokecalo
... pro kamoše bylo radost něco podniknout a né na tom vydělat
... "nová doba"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... kam ten svět spěje?
... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
... prostě masofka jak na srazech a ne taková ta rodinná atmosféra jako třeba v Dřevíči
... ale jak říkám, stárnu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen) 07.01.2010 22:15:18 Offline |
SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
... prostě masofka jak na srazech a ne taková ta rodinná atmosféra jako třeba v Dřevíči
A zes letos do Jedas dorazil
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Když jsem byl minulej rok v Jedovnici, přišlo mi, že tadyta komunita je docela uzavřená a zapadnout mezi "starou gardu" neni jen tak. Bohužel jsem tam jel sám a nebyl jsem přes noc, takže jsem s Váma nezachlastal, to by se můj názor asi změnil.
Letos v Sosnový jsme jeli taky jen na krátkou otočku, protože kluci spěchali a byl tam docela frmol, tak zase nic.
Doufám, že tuhle sezónu to nějak výjde.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
ne jen odděluješ zrno od plev
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
... ale jak říkám, stárnune jen odděluješ zrno od plev
No, přesně co řikám
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
nicola.foxx psal:SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
... ale jak říkám, stárnuA zes letos do Jedas dorazil
... na otočku dorazil, ale nikoho ze starejch pardálů tam nepotkal
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Baltazar psal:SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
... ale jak říkám, stárnune jen odděluješ zrno od plev
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Slugi,stárneš Třeba já sem přet 2 rokama nikoho neznal,ale po pár akcích se to změnilo a ted se na akce těším,protože už se s pár kolíkama poznám a vím že dobře popijemeAle je fakt že sou to věčinou ti novější xichti,se kterejma sme na jedené lodi. Spíš mě připadají ty starý brambory jako zakřiknutý, sedí u jednoho stolu a naříkají jak nikoho neznají a přitom se kolem dost lidí baví Ale hlavně na to ty stařešiny serou a nikam nejezdí Ale samo né fšichni A taky už tady není 300lidí,ale 2000....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Slugi,stárneš Třeba já sem přet 2 rokama nikoho neznal,ale po pár akcích se to změnilo a ted se na akce těším,protože už se s pár kolíkama poznám a vím že dobře popijemeAle je fakt že sou to věčinou ti novější xichti,se kterejma sme na jedené lodi. Spíš mě připadají ty starý brambory jako zakřiknutý, sedí u jednoho stolu a naříkají jak nikoho neznají a přitom se kolem dost lidí baví Ale hlavně na to ty stařešiny serou a nikam nejezdí Ale samo né fšichni A taky už tady není 300lidí,ale 2000....
... vodkaď já tebe jenom znám chlape :idontknow
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ted sem si fspoměl na poslední sraz u Killera,ta sobotní seance na sedačce zakončená hymnama,to byla paráda a vubec mě nevadilo že sem polovinu osazenstva viděl poprvé a myslím že tam nikomu nevadilo že sedí staří pardálové s "cizíma" mlaďochama Tak neseď doma na prdeli a někam pojeď,příležitosti sou
K.a.s.y.m. (Člen) 08.01.2010 07:34:44 Offline |
VikecB12 psal:Slugi,stárneš Třeba já sem přet 2 rokama nikoho neznal,ale po pár akcích se to změnilo a ted se na akce těším,protože už se s pár kolíkama poznám a vím že dobře popijemeAle je fakt že sou to věčinou ti novější xichti,se kterejma sme na jedené lodi. Spíš mě připadají ty starý brambory jako zakřiknutý, sedí u jednoho stolu a naříkají jak nikoho neznají a přitom se kolem dost lidí baví Ale hlavně na to ty stařešiny serou a nikam nejezdí Ale samo né fšichni A taky už tady není 300lidí,ale 2000....
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
přesně vim jak to myslíš...taky my to chybí. Ale každej rád něco jinýho. Já třeba na projížďku jedu nejrači ve dvou třech motorkách a nechápu lidi který vyhledávaj společnost 20 i víc strojů To samý platí kdekoli jinde. Jet na sraz kde je 80 lidí je na hovno (i kdybych je všechny znal, tak je to na prd). Nemluvě vo tom že se nerad seznamuju
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Lihy psal:SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
... ale jak říkám, stárnupřesně vim jak to myslíš...taky my to chybí. Ale každej rád něco jinýho. Já třeba na projížďku jedu nejrači ve dvou třech motorkách a nechápu lidi který vyhledávaj společnost 20 i víc strojů To samý platí kdekoli jinde. Jet na sraz kde je 80 lidí je na hovno (i kdybych je všechny znal, tak je to na prd). Nemluvě vo tom že se nerad seznamuju
SLUGI psal:VikecB12 psal:Slugi,stárneš Třeba já sem přet 2 rokama nikoho neznal,ale po pár akcích se to změnilo a ted se na akce těším,protože už se s pár kolíkama poznám a vím že dobře popijemeAle je fakt že sou to věčinou ti novější xichti,se kterejma sme na jedené lodi. Spíš mě připadají ty starý brambory jako zakřiknutý, sedí u jednoho stolu a naříkají jak nikoho neznají a přitom se kolem dost lidí baví Ale hlavně na to ty stařešiny serou a nikam nejezdí Ale samo né fšichni A taky už tady není 300lidí,ale 2000....
... vodkaď já tebe jenom znám chlape :idontknow
No není to často,ale semtam se potkáme,aspoň něco
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2010 09:31:33 Offline |
woe slugi, seš jak muj děda, ten si taky věčně jenom na něco stěžuje a když mu řeknu ať s tim něco teda udělá, když se mu to nezdá, tak nad tim mávne rukou a řekne že je to stejně nahovno a zas si de někam na něco nadávat nebo stěžovat
doba je temná...
inkvizitorr psal:woe slugi, seš jak muj děda, ten si taky věčně jenom na něco stěžuje a když mu řeknu ať s tim něco teda udělá, když se mu to nezdá, tak nad tim mávne rukou a řekne že je to stejně nahovno a zas si de někam na něco nadávat nebo stěžovat
... si nestěžuju, to byla nostalgije
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Lihy psal:SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
... ale jak říkám, stárnupřesně vim jak to myslíš...taky my to chybí. Ale každej rád něco jinýho. Já třeba na projížďku jedu nejrači ve dvou třech motorkách a nechápu lidi který vyhledávaj společnost 20 i víc strojů To samý platí kdekoli jinde. Jet na sraz kde je 80 lidí je na hovno (i kdybych je všechny znal, tak je to na prd). Nemluvě vo tom že se nerad seznamuju
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 psal:Spíš mě připadají ty starý brambory jako zakřiknutý, sedí u jednoho stolu a naříkají jak nikoho neznají a přitom se kolem dost lidí baví
to na ně musíš zařvat: hej vy piče, co tam sedíte jak kundy
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
no vidíš a mně jsi přišel přítulnej
a jak sa mlsně dívá dopředu, kde sa šůstá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Lihy psal:SLUGI psal:... ale jiný to je když do Jedas dojelo "pár" lidí kteří se navzájem znaj a jiný když na masofku dojede hafo lidí,každej si kecá s těma svejma u stolu atd ...
no vidíš a mně jsi přišel přítulnej
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 5_lihy.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _vlak1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 5_vlak.jpg
a jak sa mlsně dívá dopředu, kde sa šůstá
no dyk tam bylo jen pár lidí a po chlastu sem přítulnej až až
nekoukám do předu kde se šůstá, ale na tvojí prdel abych pak poznal jestli ste už s Frešem, too... no dyk víš o
huskyb12 psal:Koldan psal:a jak sa mlsně dívá dopředu, kde sa šůstá
hale, cos na tom hajzlu dělal, ruku máš celou vopuchlou, na těch dalších fotkách už je zase normální :)))
..no jasně - levá! Houska, to si sedneš na hajzlík, ruku dáš pod prkýnko a až jak Ti zdřevění, tak je to jak od cizího
huskyb12 psal:Koldan psal:a jak sa mlsně dívá dopředu, kde sa šůstá
hale, cos na tom hajzlu dělal, ruku máš celou vopuchlou, na těch dalších fotkách už je zase normální :)))
woe, díra f kapse a co myslíš že držím v ruce
No když se to tady tak nakouslo tak pár dotazu...máte nějaký svoje solo akce "kluboví" jako že suzukibandit nebo si dáváte sraz jen někde na "ofiko srazu" ? Jak dlouho to tady funguje tenhle web a tohle forum?Kde je nějvětší základna lidí "starý dobrý jádro" nebo kde to všechno vzniklo...dá se to tady někde dočíst?Dík
Pitrs-B12 psal:No když se to tady tak nakouslo tak pár dotazu...máte nějaký svoje solo akce "kluboví" jako že suzukibandit nebo si dáváte sraz jen někde na "ofiko srazu" ? Jak dlouho to tady funguje tenhle web a tohle forum?Kde je nějvětší základna lidí "starý dobrý jádro" nebo kde to všechno vzniklo...dá se to tady někde dočíst?Dík
můžeš třeba nějakej sraz zoganizovat pak je poznáš
Pitrs-B12 psal:No když se to tady tak nakouslo tak pár dotazu...máte nějaký svoje solo akce "kluboví" jako že suzukibandit nebo si dáváte sraz jen někde na "ofiko srazu" ? Jak dlouho to tady funguje tenhle web a tohle forum?Kde je nějvětší základna lidí "starý dobrý jádro" nebo kde to všechno vzniklo...dá se to tady někde dočíst?Dík
taky mě to svýho času zajímalo,ale bude to něco jako se Stigem v Top Gearu. Zrození a začátek je pod povrchem mýtů,legend a strašidelných historek. Když pak čteš motta některých starých kusů (doba je temná,světlu vstříc...),nebo jejich přezdívky (inkvizitor,osiris,anubis),vyjde ti něco takovýho,že ve srovnání s místními jsou harleyáci chovanci Jedličkova ústavu.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Pitrs-B12 psal:No když se to tady tak nakouslo tak pár dotazu...máte nějaký svoje solo akce "kluboví" jako že suzukibandit nebo si dáváte sraz jen někde na "ofiko srazu" ? Jak dlouho to tady funguje tenhle web a tohle forum?Kde je nějvětší základna lidí "starý dobrý jádro" nebo kde to všechno vzniklo...dá se to tady někde dočíst?Dík
taky mě to svýho času zajímalo,ale bude to něco jako se Stigem v Top Gearu. Zrození a začátek je pod povrchem mýtů,legend a strašidelných historek. Když pak čteš motta některých starých kusů (doba je temná,světlu vstříc...),nebo jejich přezdívky (inkvizitor,osiris,anubis),vyjde ti něco takovýho,že ve srovnání s místními jsou harleyáci chovanci Jedličkova ústavu.
Koldan psal:i dyž tady sem skoro stejnej žebrák jak Lihouš, dneskaj už je ze mě vo dvacet kilo a pět roků hezčí chlap
sem chtel napsat, ze mas slusnou hnatu...
ted koukam dalsich 20kg...no jestli je nasledkem manzelskyho souziti nemas kolem pasu, tak budes pekna gorilka
Tak já přesně vím co máme všichi na mysli.U nás na Olomouckým foru bylo před třema rokama 30-50 lidi,byla pohoda...super akce jaký už nikdy nebudou skvělí lidi atd...Dneska je nás 500-600 s toho aktivních není ani pulka lidi,nováčci nikam nechodí ani nic nepíšou jenom zevlujou...Starý jadro to sere že by se to mělo promazat a tak se to dohaduje a stará garda pomalu ale jstě přestává na forum chodit a spíš se domlouvá po icq nebo sms a forum pomalu upadá...
Banditatom (Člen) 08.01.2010 18:51:49 Offline |
Fresh Man psal:asi zavedeme příjmač jako u Hellś angel´s
to víš že jo to by se ti líbilo chcát někomu na jeesku
To slugi: tomuto nějak nerozumím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Fresh Man psal:asi zavedeme příjmač jako u Hellś angel´s
To slugi: tomuto nějak nerozumím
sráát
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 08.01.2010 19:11:51 Offline |
Fresh Man psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:asi zavedeme příjmač jako u Hellś angel´s
To slugi: tomuto nějak nerozumímsráát
óóóó pán je labužník
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pitrs-B12 psal:Tak já přesně vím co máme všichi na mysli.U nás na Olomouckým foru bylo před třema rokama 30-50 lidi,byla pohoda...super akce jaký už nikdy nebudou skvělí lidi atd...Dneska je nás 500-600 s toho aktivních není ani pulka lidi,nováčci nikam nechodí ani nic nepíšou jenom zevlujou...Starý jadro to sere že by se to mělo promazat a tak se to dohaduje a stará garda pomalu ale jstě přestává na forum chodit a spíš se domlouvá po icq nebo sms a forum pomalu upadá...
no a čemu se divíš?
Koldan psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:asi zavedeme příjmač jako u Hellś angel´s
ne na džísku, to dělaj béčka, u nás sa chčije na mašiny
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/25_wc.jpg
Bandit pičo
Fresh Man psal:Koldan psal:Banditatom psal:
to víš že jo to by se ti líbilo chcát někomu na jeeskune na džísku, to dělaj béčka, u nás sa chčije na mašiny
jojo starý drsný časy !!!
Bandit pičo
Koldan psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:asi zavedeme příjmač jako u Hellś angel´s
ne na džísku, to dělaj béčka, u nás sa chčije na mašiny
ten svatej to je prasák
mr.BSE psal:3-Baltaz
4-Inkviz
6-tajnej
9-koval
15-MirekD
17+18- Kakin + Bára
24-Škarďa
26-Furat
32-nejde poznat
34-Cipísek
37+38- Filoušovi
40-Houska
.
.
.
víc neznám
25 zlatá jedině zlatá
5 Baltazarka
12 Jarda
23 Mour
10 Kuna
24 Škarda
11 Pican
príma foto dej ho bez čísel tuhle nemám
Fresh Man psal:Fresh Man psal:mr.BSE psal:A to sem tě nikdy neviděl live
a jak teda si na to kuva přišel ?!!!
tak kuwa jak ????
čoveče já nevím
Nějak měl dal asi popis Honza, když sme prohlíželi fotos ze srazů
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Fresh Man psal:Fresh Man psal:
a jak teda si na to kuva přišel ?!!!tak kuwa jak ????
čoveče já nevím
Nějak měl dal asi popis Honza, když sme prohlíželi fotos ze srazů
honza ??? sorry honza :) kerej ?
Bandit pičo
fresh man...
já tě taky skoro neznám... a vím kerý si... tak neser
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Koldan psal:kuwa blbá verze, eště jednůc:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _kviz1.jpg
podle mně to byl asi jeden z nej srazů !!!
Bandit pičo
sem tam tehdy nebyl :( škoda...
1. vorel
2. ...
3. baltazar
4. inkvizitörr
5. ...
6. ...
7. ...
8. ...
9. ...
10. kuna
11. pican
12. jarda gsf
13. mazi
14. paavlin
15. mirekD
16. michal gsx
17. bára
18. kakin
19. lihy
20. ...
21. ...
22. ...
23. mour
24. škardík
25. koldan
26. kelly01
27. peka
28. kuba b12
29. ...
30. prase
31. syky
32. ...
33. zuzka
34. cipísek
35. ...
36. ...
37. ája
38. filous
39. americkej
40. houska
41. ...
42. fresh man
43. ...
44. ...
45. půlmotor
46. ...
47. komár
48. eremi
49. petr B6
50. ...
51. blackova
__________________________________________________________________________________
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2010 21:40:49 Offline |
přidam eště něco z toho zbytku....
5-paňučelka
9-venca autobusák
22-prasobrácha
29-prasetová
32-ex sykyová
46-milan
50-brdmen
zbytek
doba je temná...
Fresh Man psal:mr.BSE psal:Fresh Man psal:
tak kuwa jak ????čoveče já nevím
Nějak měl dal asi popis Honza, když sme prohlíželi fotos ze srazůhonza ??? sorry honza :) kerej ?
Honza, je jen jeden Mrkni do uživatelů,ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Hanz psal:Tak to fůbec nebyla masovka na které si tu každej stěžuje...
rozdíl je v tom, že se každý s každým znal...
tomasNJ psal:Hanz psal:Tak to fůbec nebyla masovka na které si tu každej stěžuje...
rozdíl je v tom, že se každý s každým znal...
my se vogo taky známe a nikdá sem tě neviděl
Ale pochválils mě auto, takže cajk
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Fresh Man psal:mr.BSE psal:
čoveče já nevím
Nějak měl dal asi popis Honza, když sme prohlíželi fotos ze srazůhonza ??? sorry honza :) kerej ?
nenašel sem :(
Bandit pičo
Fresh Man psal:mr.BSE psal:Fresh Man psal:honza ??? sorry honza :) kerej ?
nenašel sem :(
Velký H, bo je to jméno (a taky proto, že jedem na pos... no na tučňákovi :)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ke čtyřem, zapomněl sem na druhů stranu. Pamatuju jak zme stáli na Masarykáči tuším na céčku a ňákej pan z Ostravy ně říká: Ty hele a ty sfítivé krytky vot ventilků ti fakt jako svítěj, jo? (Von Pšán byl dycinky zvědavej)
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2010 23:08:52 Offline |
máte štěstí že du kolem a že sem eště houskoj nevrátil video z dolínku
http://www.suzukibandit.cz/prostor/video/VTS_01_1.VOB
a bacha, má to 960MB
doba je temná...
mr.BSE psal:Fresh Man psal:mr.BSE psal:
Honza, je jen jeden Mrkni do uživatelů,ne?nenašel sem :(
Velký H, bo je to jméno (a taky proto, že jedem na pos... no na tučňákovi :)
no něco vlasatýho pod parou .... sorry nevím :(
Bandit pičo
me chcete z nostalgii rozplakat,bo jak? joo,to byly casy,tenkrat sme vyvadeli,ted uz sem hodnej a uvedomelej.
prasarna,to bylo naše,že Freši,Osi,Eremi,Koldane.
ci fix,na TBPZ sem byl taky,ale prijel sem po foceni.
Amen. . .
svatej psal:me chcete z nostalgii rozplakat,bo jak? joo,to byly casy,tenkrat sme vyvadeli,ted uz sem hodnej a uvedomelej.
ale prasarny sis vynahradil... :)))
Bandit pičo
Koldan psal:ke čtyřem, zapomněl sem na druhů stranu. Pamatuju jak zme stáli na Masarykáči tuším na céčku a ňákej pan z Ostravy ně říká: Ty hele a ty sfítivé krytky vot ventilků ti fakt jako svítěj, jo? (Von Pšán byl dycinky zvědavej)
jj chlapi, ale vzpomínky vám nikdo neveme přeci...
WD club member...
Fresh Man psal:no něco vlasatýho pod parou .... sorry nevím :(
Kua ve vlaku se mnou jezdí, pak buzeruju kamoša ať jde ten jednobuch nad ránem nadlábnout vo kus dál ať milostpána neruší v konverzaci, pak sedíme na žrádle u jednoho stolu a von nevííí...
mr.BSE: dikec trenére, že ses mě zastal!
Kua ve vlaku se mnou jezdí, pak buzeruju kamoša ať jde ten jednobuch nad ránem nadlábnout vo kus dál ať milostpána neruší v konverzaci, pak sedíme na žrádle u jednoho stolu a von nevííí...
srry pošli foto ksychtu .... fak soráč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bandit pičo
Honza psal:Fresh Man psal:no něco vlasatýho pod parou .... sorry nevím :(
ale asi sme něco spolu zažili :)
Bandit pičo
Koldan psal:ke čtyřem, zapomněl sem na druhů stranu. Pamatuju jak zme stáli na Masarykáči tuším na céčku a ňákej pan z Ostravy ně říká: Ty hele a ty sfítivé krytky vot ventilků ti fakt jako svítěj, jo? (Von Pšán byl dycinky zvědavej)
..jj..jsem se optal..bo mě ani ve snu nenapadlo,že někdo s tak oduševnělým
xychtem,by si na motorku něco takového v životě nedal..
..a co by jste řekli?:..dal..
..kua,my se budeme muset slézt..
..je mi po Vás smutno..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
kuwa teďkoukám, že sem sa chtěl napit píva a něgdo ně ho vzal z ruky
Koldan psal:kuwa teďkoukám, že sem sa chtěl napit píva a něgdo ně ho vzal z ruky
... jen jestlis ju neměl ztvrdlou ještě z toho záchodu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Koldan psal:kuwa teďkoukám, že sem sa chtěl napit píva a něgdo ně ho vzal z ruky
Vidíš, toho jsem si ani nevšiml... Třeba si sentimentálně popisoval, jak to tam padalo večír
... jen jestlis ju neměl ztvrdlou ještě z toho záchodu
to je druhá ruka
Bandit pičo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Pšán psal:Koldan psal:ke čtyřem, zapomněl sem na druhů stranu. Pamatuju jak zme stáli na Masarykáči tuším na céčku a ňákej pan z Ostravy ně říká: Ty hele a ty sfítivé krytky vot ventilků ti fakt jako svítěj, jo? (Von Pšán byl dycinky zvědavej)
..jj..jsem se optal..bo mě ani ve snu nenapadlo,že někdo s tak oduševnělým
xychtem,by si na motorku něco takového v životě nedal..
..a co by jste řekli?:..dal..
..kua,my se budeme muset slézt..
..je mi po Vás smutno..
však nam taky. By sme si zas nekdy mohli zatrsat,ne?
Amen. . .
svatej psal:me chcete z nostalgii rozplakat,bo jak? joo,to byly casy,tenkrat sme vyvadeli,ted uz sem hodnej a uvedomelej.
...hele i když bys přijel včas, tak by tě koldan vygumoval jako mě
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1 2