Nejsi přihlášen
Nový odkaz na spřátelené firmy domácích...
Napadlo mě: Když nám nabízí svoje služby Póla s pojištěním, Kojaksro s dílama i pneu,co dát do Odkazů kapitolu navíc. Byly by tam přesně tyhle adresy na cokoli. Každej,kdo by měl zájem nabídnout svý služby by tam měl odkaz na svý stránky, třeba i nějakou Pičoslevu místním. Reaguji tak na nabídku vzduchotechniky Radečkovi. (Viz Forum - A je to...) Třeba i ten Radečkův komplex by byl fajn odkaz,třeba pro ty,kteří plánujou dovču,nebo jen na přespání po cestě...
God Gave me Everything I want
Re: Nový odkaz na spřátelené firmy domácích...
Nápad to není špatný... Jen by to chtělo nějakou selekci, aby se tu neregistrovali nějaký floutkové jen pro reklamu.![]()
To by znamenalo reference od místních...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2010 16:01:41 Offline |
sem za![]()
doba je temná...
osiris psal:...kristovanoho, to bude žroutů času, slevařů a těch s desetikorunovejma zakázkama
nemyslel jsem vyloženě reklamy,ale něco ve stylu: pojištění motorových vozidel,pomoc při řešení pojistných událostí - Póla,její mail,www... A hotovo... Žádný čísla mobilů,adresy,jen odkaz.
jaryn psal:osiris psal:...kristovanoho, to bude žroutů času, slevařů a těch s desetikorunovejma zakázkama
nemyslel jsem vyloženě reklamy,ale něco ve stylu: pojištění motorových vozidel,pomoc při řešení pojistných událostí - Póla,její mail,www... A hotovo... Žádný čísla mobilů,adresy,jen odkaz.
...myšleno že se zesere ten dotyčnej kterej nabídne svý služby a bude vyřizovat poptávky na dva a půl kusu, celkem za 28 kačen ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tohle už mě kdysi taky napadlo, je fakt, že tu jsou doktoři, zedníci, elektikáři, právníci a nevím kdo ještě a občas nejni od věci se na někoho obrátit o radu. Akorát aby pak člověk nedělal nic jiného než neodpovídal na dotazy půlku republice![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris psal:jaryn psal:osiris psal:...kristovanoho, to bude žroutů času, slevařů a těch s desetikorunovejma zakázkama
...myšleno že se zesere ten dotyčnej kterej nabídne svý služby a bude vyřizovat poptávky na dva a půl kusu, celkem za 28 kačen
jen záležitosti týkající se motorkaření. Ostatní "jebat".
|
Banditatom (Člen) 08.01.2010 18:32:54 Offline |
Koldan psal:tohle už mě kdysi taky napadlo, je fakt, že tu jsou doktoři, zedníci, elektikáři, právníci a nevím kdo ještě a občas nejni od věci se na někoho obrátit o radu. Akorát aby pak člověk nedělal nic jiného než neodpovídal na dotazy půlku republice
a poč to neudělat pouze pro registrované?
tím zamezíš otravování "půl republikou"![]()
jinač ten nápad je dobrej
někdy by se kvůli rádobě blbosti (podle modederatizatoru![]()
)nezasíralo forum.
samo pokud budou souhlasit že![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
Banditatom (Člen) 09.01.2010 12:13:29 Offline |
zdenek 1 psal:Klidně se hlásím do těch kolonek (jako třeba póla na pojištění) mi tam napište taky můj email,a do kolonky dejte "nepojebu jen tu ,která si o to neřekne....
"...
...ty jo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty bavíš![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:...myšleno že se zesere ten dotyčnej kterej nabídne svý služby a bude vyřizovat poptávky na dva a půl kusu, celkem za 28 kačen
Ty to píšeš jak kdybys to někdy zažil, mi příjde...![]()
![]()
![]()
![]()