Nejsi přihlášen
Re: proč padaj?
..ti nevím,no..mi příjde,že to tam většina nejede poprvé (kamera,oblečení)
..jedou dva za sebou,první v pohodě,druhý sebou švihne..
..přidávání, ubírání a přidávání v zatáčce..blbé nájezdy..
..ten první to dojebal na imrveré..blbě najel,stáhnul půlky,dupnul na zadek,na předek ani nešáhl a šel..
..škoda Treepla..
..se mi tak jeví..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 09.01.2010 16:07:27 Offline |
nějaká kurva jim tam dala volejíček
...ale když koukám co maj oblečený
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pšán psal:..ti nevím,no..mi příjde,že to tam většina nejede poprvé (kamera,oblečení)
..ten první to dojebal na imrveré..blbě najel,stáhnul půlky,dupnul na zadek,na předek ani nešáhl a šel..
..škoda Treepla..
..se mi tak jeví..
souhlasim...ten první se předku ani nedotk...vostatní asi mamlasovéblbej povrch,gumy,ruce
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Pšán psal:..ti nevím,no..mi příjde,že to tam většina nejede poprvé (kamera,oblečení)
..škoda Treepla..
..se mi tak jeví..
nevím, moc sa ně to nezdá, jedou celkem v poklidu, žádná velká kalba, je to vidět i na těch pádech, že si jen tak lehnou a většinou jim ulítlo zadní kolo,ale ne způsobem do hajsajdru jak by to vypadalo, kdyby se to utrhlo výkonem a ubráním znovu chytlo, toto je vyloženě jako bys najel na olejíček, nebo písek, prostě se to plynule utrhne a klouže si to dál, dokonce to má tendenci předbíhat předek
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
..do hasana nešel nikdo bo nikdo nestihl zavřít plyn..někteří si přidali ,i když se uz vezli..
..jediný,kdo to udělal,byl ten na samém konci,ale stihl to rychle,tak se mu zadní kolo chytlo v úhlu přijatelném pro pohyb dopředný..
..u chvilinku později ho ubrat a válel se taky..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
svatej psal:uz sem na to koukal na realite a cet sem diskuzi a tam padl dobrej postreh. Je to jemnej prach,kterej tam nafouka a neni videt a ty blbci tam jezdi,kdo to projede a kdo ne,bo je to tam jak na vaclavaku.
ale je divný že jedou kousek zasebou ...jeden jo a druhej ne ...
Bandit pičo
Taky bych řek, že je to tím jemným pískem kterýho musí bejt na tý silnic hafo když to tak vidim a pak už je to na spoustě dalších okolností proč ňákej lehne a druhej ne. A ten první se nepočítá, ten zapoměl, že jede na mašině a když to zjistil tak už bylo pozdě, au to muselo bolet.
Jsem přesvědčen, že je to - až na chyby jezdců (ten první mamlas ani nezkoušel naklopit )- především tím červeným prachem co se všude válí...nikdo nejede žádnou střelbu , prostě někomu to guma udrží, jinému nikoliv!S Kožuchem bychom se tam už váleli též, páč ten vidí hezké zatáčky a rudo před očima, no a já jako obvykle rudo před očima a za ním no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Jsem přesvědčen, že je to - až na chyby jezdců (ten první mamlas ani nezkoušel naklopit )- především tím červeným prachem co se všude válí...nikdo nejede žádnou střelbu , prostě někomu to guma udrží, jinému nikoliv!S Kožuchem bychom se tam už váleli též, páč ten vidí hezké zatáčky a rudo před očima, no a já jako obvykle rudo před očima a za ním no né?No ano!
to mám rát... si mi připoměl jak sme jezdili se Škarym a Lihym
Bandit pičo
Stránky: 1