Nejsi přihlášen
Helma SHARK S800
Zdravim chci se zeptat na tuto helmu jak ji vidíte jeslti jste se s ní někde setkal nebo nekoho kdo jí má ... diky za každou radu
SHARK S800 R AYTON
http://obchod.moto-doplnky-jomax.cz/s800&detail=80
Re: Helma SHARK S800
Já mám tuhle a jsem moc spokojenej
http://obchod.moto-doplnky-jomax.cz/rsf … ;detail=81
majerpetr psal:Jo jde mi hlavně o to aby v ní tolik nehučelo a nefoukalo zespoda .... je to na N a jezdim kolem 100km ... jde mi hlavne o pohodlí jeslti bude dostatečná
mám ji, ale používal jsem ji jen rok, pak zakoupena ARAIka... a předána maželce...
800 není vůbec špatná, perfektně mi seděla na hlavě, nefouká do ní, hluk průměrný, zpracování super. Je ale trochu těžší a má ve srovnání s ARAI velice jednoduché a bohužel nedostatečné odvětrávání - v létě vedro, na podzim a v dešti se mlží plexi. Jo a blbě se do ní leze s brýlema, pokud používáš.
Já mám NAU stála 2900kč.super nemuže být nic lepšího,fouká spodem aji ta mucha tam vletí,pěkně se do ní práší ,no a když na podzim nebo z jara za funim tak se pěkně zamlží.no řekněte muže být něco lepšího než NAU NAU.Tak něco vyber...........
majerpetr psal:Tak sem se rozhodl že si ji pořídím ... je tam 5 let záruka a hlavne to má dobře řešený veci neni je to helma funkční určo lepší než nejaký NITRO které má vycpávky prej k ničemu
hele a kolik z aní chceš dát? u strýčka Louise teď Shark ve výprodeji a třeba i RSI, to máš zas vo kousek vejš
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:majerpetr psal:Tak sem se rozhodl že si ji pořídím ... je tam 5 let záruka a hlavne to má dobře řešený veci neni je to helma funkční určo lepší než nejaký NITRO které má vycpávky prej k ničemu
hele a kolik z aní chceš dát? u strýčka Louise teď Shark ve výprodeji a třeba i RSI, to máš zas vo kousek vejš
no je jasná že ted ceny padají všude už sem se rozhodl pro toho sharka ... nechci žádnou barevnou proste neco konzervovanýho jinak ji budu mít za 2500,- i s černým plexi ... myslim že neudelam chybu dotedka jsem sedlal AGV GP1 a to bylo proste helma za pár korun a to jsem mel ještě S a ted to pude do N tak abych potom neslzel v te helme jak by profukovala
majerpetr psal:XJelen psal:majerpetr psal:Tak sem se rozhodl že si ji pořídím ... je tam 5 let záruka a hlavne to má dobře řešený veci neni je to helma funkční určo lepší než nejaký NITRO které má vycpávky prej k ničemu
no je jasná že ted ceny padají všude už sem se rozhodl pro toho sharka ... nechci žádnou barevnou proste neco konzervovanýho jinak ji budu mít za 2500,- i s černým plexi ... myslim že neudelam chybu dotedka jsem sedlal AGV GP1 a to bylo proste helma za pár korun a to jsem mel ještě S a ted to pude do N tak abych potom neslzel v te helme jak by profukovala
Tak o tom GP1 mi nevyprávěj, brečel jsem každou jízdu... tak to budeš spokojenej, bo to je nebe a dudy.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:majerpetr psal:XJelen psal:
hele a kolik z aní chceš dát? u strýčka Louise teď Shark ve výprodeji a třeba i RSI, to máš zas vo kousek vejšno je jasná že ted ceny padají všude už sem se rozhodl pro toho sharka ... nechci žádnou barevnou proste neco konzervovanýho jinak ji budu mít za 2500,- i s černým plexi ... myslim že neudelam chybu dotedka jsem sedlal AGV GP1 a to bylo proste helma za pár korun a to jsem mel ještě S a ted to pude do N tak abych potom neslzel v te helme jak by profukovala
Tak o tom GP1 mi nevyprávěj, brečel jsem každou jízdu... tak to budeš spokojenej, bo to je nebe a dudy.
mam gp pro a taky bečim
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:XJelen psal:majerpetr psal:
no je jasná že ted ceny padají všude už sem se rozhodl pro toho sharka ... nechci žádnou barevnou proste neco konzervovanýho jinak ji budu mít za 2500,- i s černým plexi ... myslim že neudelam chybu dotedka jsem sedlal AGV GP1 a to bylo proste helma za pár korun a to jsem mel ještě S a ted to pude do N tak abych potom neslzel v te helme jak by profukovalaTak o tom GP1 mi nevyprávěj, brečel jsem každou jízdu... tak to budeš spokojenej, bo to je nebe a dudy.
mam gp pro a taky bečim
ale tys bečel furt, i bez helmy
Strýcfajtr !!!
tak chlapi dneska ten Shark S800r dorazil domu i s černým plexi a o porovnání s AGV GP1 je to proste o 10 tříd jinde ... s tim sharkem bych klidne mohl hodit vo zem a nic by se nestalo má tlustý plexi 2,2mm proste všechno je udelano fest a dovedeno do nejmenšího detailu
Stránky: 1