Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 11.01.2010 17:33:40 Offline |
Hádanka!!!
2+3=10
7+2=63
6+5=66
8+4=96
9+7=????
Hádejte hadači
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 11.01.2010 17:46:40 Offline |
Re: Hádanka!!!
hoši vy se nezdáte
Banditatom (Člen) 11.01.2010 17:48:46 Offline |
jo a prej na to příjdou lidi s IQ nad 120
Loser?
Loser psal:Banditatom psal:jo a prej na to příjdou lidi s IQ nad 120
Loser?covece, divil jsem se tomu, ale po poslednim testu v Menze mi to delalo 129, takze tesne
...woe potom jak jsi chodil za eremiho autíčkem to vypadalo že o sto míň
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 11.01.2010 17:55:21 Offline |
Loser?covece, divil jsem se tomu, ale po poslednim testu v Menze mi to delalo 129, takze tesne
to jseš dobrej mě ani nezařadily pač prej na tak malý číslo nemaj tabulky
Banditatom psal:Loser psal:Banditatom psal:jo a prej na to příjdou lidi s IQ nad 120
to jseš dobrej mě ani nezařadily pač prej na tak malý číslo nemaj tabulky
to samy mi rekla na urologii
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 11.01.2010 18:11:05 Offline |
Loser psal:Banditatom psal:Loser psal:
covece, divil jsem se tomu, ale po poslednim testu v Menze mi to delalo 129, takze tesneto jseš dobrej mě ani nezařadily pač prej na tak malý číslo nemaj tabulky
to samy mi rekla na urologii
ty voe a neukázal jsi jim špatnou stranu
To když mě naposledy testovali v menze, tak jsem uspěl.
Neposral jsem se, ani nepoblil po tom jejich hnusnym jídle
Ale taky jsem to měl těsný
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 11.01.2010 21:06:20 Offline |
já tipuju kulový duty datel tudy kudy tamtudy
osiris psal:osiris psal:...a zdánlivě lehčí:
8-15=65
4-9=97
6-11=83
2-17=?...úúú, já jsem vocas ...já přehodil čísla
...tak znova
8-15=63
4-9=97
6-11=85
2-17=?
Za mě pořád 111 , ale asi ne co...
Inženýrek psal:osiris psal:osiris psal:...a zdánlivě lehčí:
8-15=65
4-9=97
6-11=83
2-17=?...úúú, já jsem vocas ...já přehodil čísla
...tak znova
8-15=63
4-9=97
6-11=85
2-17=?Za mě pořád 111 , ale asi ne co...
...přece ti to nemůže vyjít stejně, když jsou teď u dvou jinak výsledky
Petr psal:sice nevím kolik to má vyjít, ale hádán, že Inža to vzal systémem ze školy - raději si typnu, než odevzdat otázku bez odpovědi..
ps. ani mě tato metoda nebyla cizí
Nějak tak to bude. Lámal jsem si hlavu jaká logika může být v těch původních číslech. Když jsem přišel na rádoby správnej systém, tak osi napíše, že udělal chybu. No a i ta oprava když jsem to hodil do toho mého původního systému vyšla stejně.
Tak další pokus 107
Tak záleží, jestli to je hádanka, nebo příklad z nějakýho iq testu, kde jsou na výběr nějaký odpovědi. Takhle se může hádat do nekonečna
Banditatom (Člen) 12.01.2010 19:33:26 Offline |
...mezi řádky
Jako nový člen jsem si původně myslel, že se to tu dělí na Bandit a jebky, S a N, B6 a B12, okruhové závodníky a kochaře. Toto je pro mne další nové rozdělení, trotli a matematici. To jsem nečekal.
No z toho všeho mi pro mne vychází nelichotivé hodnocení:
jebkař, kochař a trotl. Do budoucna to vidím černě.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Jako nový člen jsem si původně myslel, že se to tu dělí na Bandit a jebky, S a N, B6 a B12, okruhové závodníky a kochaře. Toto je pro mne další nové rozdělení, trotli a matematici. To jsem nečekal.
..neklesej na mysli..jestli svůj podpis myslíš vážně,tak to takové temnota nebude..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
osiris psal:Hanz psal:osiris psal:...netipuj a počítej
...jak jste k tomu došli?119........
...kde to bereš ? jak?
Nemáš v tom ještě nějakou chybu?
Nebo nevodíš nás tady jenom za nos?
Pšán psal:bolek009 psal:Jako nový člen jsem si původně myslel, že se to tu dělí na Bandit a jebky, S a N, B6 a B12, okruhové závodníky a kochaře. Toto je pro mne další nové rozdělení, trotli a matematici. To jsem nečekal.
jebkař, kochař a trotl. Do budoucna to vidím černě...neklesej na mysli..jestli svůj podpis myslíš vážně,tak to takové temnota nebude..
jebku vymění, na dvanáctce se kochat přestane (vo 12,5 ani nemluvě) a tyhle příklady nemůže brát za bernou minci... tohle dá leda gore
Strýcfajtr !!!
bolek009 psal:Jako nový člen jsem si původně myslel, že se to tu dělí na Bandit a jebky, S a N, B6 a B12, okruhové závodníky a kochaře. Toto je pro mne další nové rozdělení, trotli a matematici. To jsem nečekal.
Trotlové jsme taky asi všichni , na kochařoj nevidim nic špatnýho, protože jsem jím taky. Už jen tu jebku vyměnit
osiris psal:Inženýrek psal:Nebo nevodíš nás tady jenom za nos?
...jj uhods řešení, ještě chvilku jsem vás ale chtěl šidit
Kurňa, tak já místo toho abych se učil na zítřejší debilní zkoušku z porušování a přetváření máteriálů (fakt děsně zajímavý ), tak se tady dva dny snažim vyřešit něco co nejde, no to mě poser záda
Banditatom (Člen) 12.01.2010 20:52:43 Offline |
To osi: vyhráli trotli
Hanz psal:To Osi: mi neříkej, že ty čísla jsi vymyslel náhodně, to si potom malý Einstein, protože ty čísla mají mezi sebou určitý vztah a náhodně je tak dobře vybrat
...no tak se už nezlob , fakt to nemá řešení, jen chvilku jsem přemejšlel aby to ale jenom vypadalo důvěryhodně, vůbec nic jsem nepočítal
S tou důvěryhodností bys mohl jít do , eee teda do politiky...
Jinak je to fakt náhoda jak sviň, protože když vezmeš čísla ve sloupci pod sebou, tak když odečteš 1 s 2, 3 s 4 tak ti vyjde stejné číslo, to samé druhý sloupec a třetí sem doplnil, navíc když odečteš zase ve sloupci 1 s 3, 2 s 4 tak zase stejný číslo, ve druhým sloupci číslo a jeho dvojnásobek, a třetí sem zas doplnil......zbytečně, bo si tu jakýs kretén robí čurinu....
WD club member...
Hanz psal:S tou důvěryhodností bys mohl jít do , eee teda do politiky...
Jinak je to fakt náhoda jak sviň, protože když vezmeš čísla ve sloupci pod sebou, tak když odečteš 1 s 2, 3 s 4 tak ti vyjde stejné číslo, to samé druhý sloupec a třetí sem doplnil, navíc když odečteš zase ve sloupci 1 s 3, 2 s 4 tak zase stejný číslo, ve druhým sloupci číslo a jeho dvojnásobek, a třetí sem zas doplnil......zbytečně, bo si tu jakýs kretén robí čurinu....
Tak tak, systemu tam je kolik si jich vymyslis
K.a.s.y.m. (Člen) 13.01.2010 07:35:04 Offline |
Luk psal:kua Osi
myho zamestnavatele to vcera stalo 1,5h...
tak se dojdi nahlásit ať ti těch 75 Kč strhnou z platu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Třé chlapi jdou na hotel.Recepční chce 30 kačen.Chlapi zaplatí a dou bydlet.V tom si recepční uvědomí že třílůžkáč stojí jenom 25 kačen tak jim pošle prašule po poslíčkovi zpátky.Poslíček vyjde schody ale říká si, proč budu chodit zadara?Tak si 2 kačky nechá a jim dá jenom 3.
Tož a včíl počítaj... chlapi zaplatili každej 10 kačen,dostali zpět korunu to znamená že 3x9 je 27.poslíček má 2 kačky tož kde je piča ta koruna???
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Fresh Man psal:Inženýrek psal:Meloun psal:8-15= -7
4-9= -5
6-11= -5
2-17= -15
A včíl mudrujte..Myslim že to máš jako jedinej správně
souhlas ... nechápu co jako vymejšlej !!!
jj, pravda, všichni tu vymejšlíte jeden řádek odečíst druhym, přičíst třetí... kua a Meloun zatápal, vrátil se do první třídy a má to... nestačim se bavit.
aplaus Meloun!!!
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
4Fun.cz psal:Třé chlapi jdou na hotel.Recepční chce 30 kačen.Chlapi zaplatí a dou bydlet.V tom si recepční uvědomí že třílůžkáč stojí jenom 25 kačen tak jim pošle prašule po poslíčkovi zpátky.Poslíček vyjde schody ale říká si, proč budu chodit zadara?Tak si 2 kačky nechá a jim dá jenom 3.
Tož a včíl počítaj... chlapi zaplatili každej 10 kačen,dostali zpět korunu to znamená že 3x9 je 27.poslíček má 2 kačky tož kde je piča ta koruna???
to je hrozná volovina ti povím jsem na to čuměl jak vydra...
Jak se to dobře napíše, tak to zamotá šišku každému, ale ve výsledku je to tak, že:
chlapi zaplatili 3x9=27, pokoj stál 25 kačen + 2 kačeny samotringelt pro poslíčka. žádná další kačka není
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
4Fun.cz psal:Třé chlapi jdou na hotel.Recepční chce 30 kačen.Chlapi zaplatí a dou bydlet.V tom si recepční uvědomí že třílůžkáč stojí jenom 25 kačen tak jim pošle prašule po poslíčkovi zpátky.Poslíček vyjde schody ale říká si, proč budu chodit zadara?Tak si 2 kačky nechá a jim dá jenom 3.
3kč od poslíčka +25 za pokoj :3=8,333kč o ty se musí podělit chlapi +2kč si nechá poslíček dohromady 30kč
Michal Dk psal:Ze života volal mě chlap že rychle potřebuje 1m3 latí 5x5cm,řekl jsem mu že jsou jen 10,5x5cm von že to nevadí že si je rozřízne na pile a že mu to vijde akorát na těch 5x5 ale že mu tím pádem stačí 0,5m3 že si to rozřízne.
To má být hádanka, nebo vtip?
Inženýrek psal:Michal Dk psal:Ze života volal mě chlap že rychle potřebuje 1m3 latí 5x5cm,řekl jsem mu že jsou jen 10,5x5cm von že to nevadí že si je rozřízne na pile a že mu to vijde akorát na těch 5x5 ale že mu tím pádem stačí 0,5m3 že si to rozřízne.
To má být hádanka, nebo vtip?
Jak pro koho.
Ice psal:4Fun.cz psal:Třé chlapi jdou na hotel.Recepční chce 30 kačen.Chlapi zaplatí a dou bydlet.V tom si recepční uvědomí že třílůžkáč stojí jenom 25 kačen tak jim pošle prašule po poslíčkovi zpátky.Poslíček vyjde schody ale říká si, proč budu chodit zadara?Tak si 2 kačky nechá a jim dá jenom 3.
Tož a včíl počítaj... chlapi zaplatili každej 10 kačen,dostali zpět korunu to znamená že 3x9 je 27.poslíček má 2 kačky tož kde je piča ta koruna???to je hrozná volovina ti povím jsem na to čuměl jak vydra...
Jak se to dobře napíše, tak to zamotá šišku každému, ale ve výsledku je to tak, že:
chlapi zaplatili 3x9=27, pokoj stál 25 kačen + 2 kačeny samotringelt pro poslíčka. žádná další kačka není
je to o tom, ze nezaplati kazdej 9 Kc, ale 9,33. 25/3 = 8,33 + 1 Kc od poslicka. 3x9,33 = po jemnem zaokrouhleni 28 + ty 2 kacky vod toho zlodejskyho zmrda
Hanz psal:Ice psal:ale kdeže.. těch 30 je jen na zmatení nepřítele
Jj, to je něco podobnýho jako s 11 prsty na rukách...
přesně tak... 30kačen jen odvádí pozornost... žádné 8,33 ani 9,33 v tom nehrají žádnou roli
Loser psal:Ice psal:4Fun.cz psal:Třé chlapi jdou na hotel.Recepční chce 30 kačen.Chlapi zaplatí a dou bydlet.V tom si recepční uvědomí že třílůžkáč stojí jenom 25 kačen tak jim pošle prašule po poslíčkovi zpátky.Poslíček vyjde schody ale říká si, proč budu chodit zadara?Tak si 2 kačky nechá a jim dá jenom 3.
Tož a včíl počítaj... chlapi zaplatili každej 10 kačen,dostali zpět korunu to znamená že 3x9 je 27.poslíček má 2 kačky tož kde je piča ta koruna???to je hrozná volovina ti povím jsem na to čuměl jak vydra...
chlapi zaplatili 3x9=27, pokoj stál 25 kačen + 2 kačeny samotringelt pro poslíčka. žádná další kačka neníje to o tom, ze nezaplati kazdej 9 Kc, ale 9,33. 25/3 = 8,33 + 1 Kc od poslicka. 3x9,33 = po jemnem zaokrouhleni 28 + ty 2 kacky vod toho zlodejskyho zmrda
No, nechci ti brát iluze, ale když někomu dáš 10 a on to vrátí korunu, tak platíš 9 a né nějakých 9,33 . Fígl je v tom, že žádných 30 není chlape... Je 27, které zaplatili za pokoj, který stál 25 a dvě kačeny si nechal poslíček.
osiris psal:...to já znám tři který platili 3 litry a ztratilo se kilo, a to už je tuplem v prdeli ;)
Ty tvoje hádanky si strč do , chceš aby zas nikdo v práci nemakal a počítal co................se mnou už nepočítej....
WD club member...
XJelen psal:osiris psal:...to já znám tři který platili 3 litry a ztratilo se kilo, a to už je tuplem v prdeli ;)
tomu už bych rozuměl se snídaní samosebou
...švédský stoly :))
jaryn psal:lahev se špuntem stojí 1,10. samotná lahev je o korunu dražší než samotnej špunt. Kolik teda stojí samotnej špunt a kolik samotná lahev?
špunt 0,05 a láhev 1,05
Ice psal:4Fun.cz psal:Třé chlapi jdou na hotel.Recepční chce 30 kačen.Chlapi zaplatí a dou bydlet.V tom si recepční uvědomí že třílůžkáč stojí jenom 25 kačen tak jim pošle prašule po poslíčkovi zpátky.Poslíček vyjde schody ale říká si, proč budu chodit zadara?Tak si 2 kačky nechá a jim dá jenom 3.
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Dvě z otázek v přijímacím pohovoru do firmy boeing.
Schválně...
1)
V pytli je 100kg okurek. Okurka je tvořena z 90% vodou. Okurky se nechají vysušit a po vysušení tvoří voda pouze 80%jejich hmotnosti. Kolik váží pytel po vysušení?
2)
1,5 slepice snese 1,5 vejce za 1,5 dne. Kolik vajec snese 7 slepic za 7 dní?
Michal Dk psal:49
nene, inspektor na to de dobře. Jen taková poznámka, když si tam hrajou s polovinama slepic, tak ani to vejce nemusí ve výsledku vyjít třeba celý...
tak vam dam taky hadanku:
Predstavte si, ze si v praze chcete otevrit verejny zachodky a ted stojite pred problemem, zda pouzivat elektronicky vysousec rukou nebo papirove ubrousky.
Dejme tomu, ze se budete rozhodovat po financni strance.
Takze spocitejte, na kolik vas prijde mesicni provoz elektrickeho vysousece a kolik papirove ubrousky.
A pak spocitejte, za jak dlouho se vam vyplati jeden oproti druhemu.
Do vypoctu zahrnte i porizovaci naklady na drzak ubrousku a cenu vysousece.
Banditatom (Člen) 01.12.2010 17:20:07 Offline |
...a co když se na to jedna slepice vysere??
Loser psal:tak vam dam taky hadanku:
Predstavte si, ze si v praze chcete otevrit verejny zachodky a ted stojite pred problemem, zda pouzivat elektronicky vysousec rukou nebo papirove ubrousky.
Dejme tomu, ze se budete rozhodovat po financni strance.
Takze spocitejte, na kolik vas prijde mesicni provoz elektrickeho vysousece a kolik papirove ubrousky.
A pak spocitejte, za jak dlouho se vam vyplati jeden oproti druhemu.
Do vypoctu zahrnte i porizovaci naklady na drzak ubrousku a cenu vysousece.
A co nějaká pičo sleva? Ta se do výpočtu nezahrne?
Stránky: 1 2