Nejsi přihlášen
Autokluziště
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
nicola.foxx (Člen) 12.01.2010 20:38:23 Offline |
Re: Autokluziště
Nechapu proc z tej kary vylejzali
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 13.01.2010 08:23:46 Offline |
No to je preci jasnyyyyy. Vystoupit, uklouznout a pak jet po prdeli hnedle vedle toho auta a schvalne kdo bude driv dole A dole krizovatka tvaru T a betonova zidka
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Petr psal:asi bych ale nebrzdil - jak poznaly, auto je pak neřiditelné, pustil bych brzdy a zkusil to nasměrovat do první zahrádky
Myslím, že jak jednou na takovém ledu šlápneš na brzdy a povolíš, tak se už kola neroztočí a brzdí to stále. Guma nemá žádný odpor na silnici, aby se desky utrhly.
Stalo se mi to jednou, přidupnul jsem si a už to jelo, ani ABS nic nezmohlo, nefungovalo.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Petr psal:asi bych ale nebrzdil - jak poznaly, auto je pak neřiditelné, pustil bych brzdy a zkusil to nasměrovat do první zahrádky
Myslím, že jak jednou na takovém ledu šlápneš na brzdy a povolíš, tak se už kola neroztočí a brzdí to stále. Guma nemá žádný odpor na silnici, aby se desky utrhly.
Stalo se mi to jednou, přidupnul jsem si a už to jelo, ani ABS nic nezmohlo, nefungovalo.
Tohle je pro mě "tenký led", ale myslím, že víha auta přinutí kola se odvavovat..
to jestli se pak bude dat řídit je věc druhá
tož tak..
Banditatom (Člen) 13.01.2010 17:12:09 Offline |
Petr psal:bolek009 psal:Petr psal:asi bych ale nebrzdil - jak poznaly, auto je pak neřiditelné, pustil bych brzdy a zkusil to nasměrovat do první zahrádky
Stalo se mi to jednou, přidupnul jsem si a už to jelo, ani ABS nic nezmohlo, nefungovalo.Tohle je pro mě "tenký led", ale myslím, že víha auta přinutí kola se odvavovat..
to jestli se pak bude dat řídit je věc druhá
bude se dát řídit vyzkoušený ale jen asik deset mutrů pak mi tam nějak idiot postavil dřevěnej plot
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1