Nejsi přihlášen
Další inzerát roku
Tak čí je to, přiznejte se
http://aukro.cz/item880890790_suzuki_bandit_stavba.html
K.a.s.y.m. (Člen) 13.01.2010 09:06:01 Offline |
Re: Další inzerát roku
ty dva seriový vejfuky přes vlnovec mě teda dostali
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Vite co nechapu ze jako pise ze ma a na obrazku fakt ma kapalinou ovladanou spojku jak se to na B6 da predelat to teda nechnapu
K.a.s.y.m. (Člen) 13.01.2010 11:54:32 Offline |
Billy psal:Vite co nechapu ze jako pise ze ma a na obrazku fakt ma kapalinou ovladanou spojku jak se to na B6 da predelat to teda nechnapu
výměnou a upravou víčka z B12 ?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 13.01.2010 12:53:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Vite co nechapu ze jako pise ze ma a na obrazku fakt ma kapalinou ovladanou spojku jak se to na B6 da predelat to teda nechnapu
výměnou a upravou víčka z B12 ?
jak předělat to chápu... ale spíš proč to předělávat...
svody bych bral kdyby seděly...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak jestli to jde predelat z B12 tak to sem nevedel, mel sem to vicko sundany jak na B6 a B12 a vim jak to tam vypada u obou, ale i tak se udivuju ze to jde predelat. Jinak se me ta vrana nelibi, sem zastance spis klasiky a kdyz uz neco predelat tak aby to bylo vratny a nechat si puvodni dily doma.
mně to zas jako takovej paskvil nepřinde, hodit ty laufy rovnoběžně s podsedlákem, ten bobek pro spolujezdce i stupny do pryč, trošku poladit lak a je z toho zajímavej stroj a za ty prachy pro mladýho cápka na lítání po městě škoda že tam není plnotučný motor
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Je to šilena přestavba.
Proč tam ten manik nepořil alespon nove fotky... za 2 roky se toho mohlo hodně změnit. Jinak by nekoupyl. a tu prdel by volil spiš z noveho bandita
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Dobrej trik, kdybych prodával pověsim taky obrázky co jsem fotil pár let nazpět, ale ten datum vymažu, wogo . Za ty many pokud to nejede dvě stopy a motor gut, tak snad. Ale nějak se mi nechce věřit tomu co toho nakecal aby to vypadalo co nejvěrohodnějc, hlupák. Koho to zajímá proč jí posílá do světa a ještě zapoměl dodat, že jí vopatrně jezdil děda když von na ní nemá čas, vocas.
ste trůbové:o) za 35 000? asi su z jiný doby, páč když vezmu, že dnes si na to může vydělat student a na lítačku je to skvělý, parádu s tím nadělá a nějakou tu štěrbinu sbalí, tak je to gud. Navíc když s tím jako začátečník švihne, tak ho to nebude tolik bolet. a kdyby to trošku poladil tak je z toho zajímavej stroj, za kerým sa každý vohlédne. Jak jsem psal nahoře, upravit ten potsedlák, laufy výš a rovnoběžně s potsedlákem, konický vjetve bez hrazdy a zajímavej lak a je z toho mňamka.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:ste trůbové:o) za 35 000? asi su z jiný doby, páč když vezmu, že dnes si na to může vydělat student a na lítačku je to skvělý, parádu s tím nadělá a nějakou tu štěrbinu sbalí, tak je to gud. Navíc když s tím jako začátečník švihne, tak ho to nebude tolik bolet. a kdyby to trošku poladil tak je z toho zajímavej stroj, za kerým sa každý vohlédne. Jak jsem psal nahoře, upravit ten potsedlák, laufy výš a rovnoběžně s potsedlákem, konický vjetve bez hrazdy a zajímavej lak a je z toho mňamka.
..máš recht ...dát to do originálu a je to krásná motorka
Banditatom (Člen) 14.01.2010 18:35:33 Offline |
neváli se někomu na dojetí zimní gumy na bečko? jsem socka nemám na nový
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1