Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Navigace

vOjTaB6 (Člen)
13.01.2010 11:07:16

Navigace

Nemáte někdo zkušenosti s použitím cyklistycký navigace Garmin na motorce nebo v autě?

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
13.01.2010 11:14:26

Re: Navigace

...Palousbigsmile ...a pag volá Mouroj, že stojí uprostřet řepkovýho pole a na dohled má bílej kostelbigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fik-B6S (Člen)
13.01.2010 11:19:46

bigsmile
nejsou tam jiné mapy? myslím tím cyklo mapy?idontknow

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Zdenda (Člen)
13.01.2010 11:30:59

Napiš jakej Garmin, je jich 3 prdele. E Trex, E Trex Vista, Hcx atd.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
vOjTaB6 (Člen)
13.01.2010 11:33:17

Zdenda psal:

Napiš jakej Garmin, je jich 3 prdele. E Trex, E Trex Vista, Hcx atd.

Edge 605

Bandit rulezz!!!
Loser (Administrator)
13.01.2010 12:08:31

ti to bude psat, ze se na cyklistu pohybujes prilis rychle bigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
mazo (Člen)
13.01.2010 21:45:22

v cyklistike je dnes doping bezny bigsmilebigsmilebigsmile

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
Ondráš (Člen)
13.01.2010 22:04:00

Loser psal:

ti to bude psat, ze se na cyklistu pohybujes prilis rychle bigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilegood

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honza (Člen)
14.01.2010 00:19:24

vOjTaB6 psal:

Nemáte někdo zkušenosti s použitím cyklistycký navigace Garmin na motorce nebo v autě?

No, nepoužívám sice přímo Edge605(mám GPSMap 60CSx), ale jak tak koukám, turistický a cyklistický GPS od garmina jsou si poměrně podobný... Hlavní nevýhodou těchto přístrojů je poměrně malej display(a jeho malý rozlišení), tím pádem nepřehlednost při odzoomování na nějaký pro jízdu na moto rozumný měřítko mapy(dá se trochu doladit nastaveníma detailů). S tím je samo spojený menší soustředění když na to čumíš za jízdy. Základní ovládání v rukavicích celkem v pohodě, ten edge má větší tlačítka než to co mám já tak by neměl být problém - navíc při té velikosti displaye si na motorce stejně na složitější nastavování spíš zastavíš. Routovat to myslím umí co jsem se díval stejně jako ta 60CSx, ta při upozornění na odbočku umí teda aspoň pípnout, což se v autě hodí. Výhodou těch cyklo/turistik je voděodolnost(při cestě do Sosnové přežila pořádnej chcanec na cyklodržáku na řidítkách) a dobrá citlivost přijímače, takže dobrej signál i ve špatných podmínkách... Dostupnost automap pro Evropu celkem dobrá(třeba Citynavigator), Topoczech(turistická a silniční ČR) je v příbalu většinou k tomu nebo taky s ní není problémevil ... Takže jako doplněk k velké mapě kterou nechceš štrachat pokaždé když si nejsi jistej kudy dál je to dobrý...

14.01.2010 10:52:33

Jestlis to eště nekoupil, tak já používám na kolo i motku oregon (kerej myslím má trochu větší a jemnější televizi než ty cyklo, ale zas trochu míň svítí) a ani ten není na motku úplně super. Ale de to. A je na tužkovky, což já považuju za plus. Ale zas nemá ty spešl cyklistický sportovní funkce se snímáním tepu, šlapání, teploty stolice a dalších potřebnejch veličin smile1
Bohužel na univerzální navigaci na kolo, motku, do auta a k tomu s baterkama, co vydržej aspoň 20 hodin, si budem asi muset počkat, až nám to ňákej pan nokia nebo sony prodá za bůra v telefonu smile1

bobule (Člen)
14.01.2010 11:14:52

Filous psal:

...Palousbigsmile ...a pag volá Mouroj, že stojí uprostřet řepkovýho pole a na dohled má bílej kostelbigsmilebigsmilebigsmile

zas jako bonus, to má výhlídkový jízdy 3* kolem vesnice a silnice který nikde jinde nejsou zakreslenýgood

to jebu
Lachtan (Člen)
14.01.2010 11:16:46

čus pardi, jako navigaci používám HTCéčko. Na baterku nevydrží taky žádnej šlágr, ale dá se nabíjet přímo od baterky autonabíječkou na usb kabel. Kam sem se potřeboval dopravit sem se dostal, jenom v tom fofru neni slyšet ani pani Blanka ani pan Jan.bigsmilebigsmilebigsmile

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
PALOUS (Člen)
14.01.2010 14:47:53

Jakákolif navigace je supergoodprojedeš místama kam by ses podle mapy nedostalgoodi několikrátsmile2

Jebat motorky :-)
ross (Člen)
14.01.2010 19:45:32

nějak do toho při jízdě nedokážu čumětsmile2

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
PALOUS (Člen)
14.01.2010 20:23:58

ross psal:

vono bys taky to co máš vopřený vo kořen frňáku s těma hákama za blaťáky neměl mět na čele a nebo f kanclu na stolebigsmile

Jebat motorky :-)
ross (Člen)
14.01.2010 21:10:46

PALOUS psal:
ross psal:

vono bys taky to co máš vopřený vo kořen frňáku s těma hákama za blaťáky neměl mět na čele a nebo f kanclu na stolebigsmile

ty seš kokotbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen)
14.01.2010 22:09:16

ross psal:
PALOUS psal:
ross psal:

ty seš kokotbigsmile

A co gdyz na tem neco budeidontknowidontknow

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS