Nejsi přihlášen
KAPOTA z 00 - XX na 97
Zdravim ... chci se optat jestli by nešla dát přední kapota z tech novějších modelů na ty starší modely .... nebo jeslti to je podle vás blbos ........ sice tu budu za blázna ale rozhoduju se bud udelat z toho N nebo tam dát tu novou kapotu ta starý modely mají tu kapotu na
Re: KAPOTA z 00 - XX na 97
No asi největší problém by jsi měl s budíkama. Jinak technicky by to asi určitě šlo. Ale vypadalo by to asi divně..starej model s novou hlavou brouka.
Já bych volil rozhodně předělat to na N. Zvlášť starej model pude dobře...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
majerpetr psal:Zdravim ... chci se optat jestli by nešla dát přední kapota z tech novějších modelů na ty starší modely .... nebo jeslti to je podle vás blbos ........ sice tu budu za blázna ale rozhoduju se bud udelat z toho N nebo tam dát tu novou kapotu ta starý modely mají tu kapotu na
staré modely tu kapotu mají ok...
ale hlava brouka??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 17.01.2010 11:40:39 Offline |
to je zajímaví hybrid vyděl jsem to jednou na sraze za mě překopat na N-ko
To Ondráš: ty Kakač by asik chvíli prudil ale časem příjde na to že bude v početní nevýhodě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sucre psal:když už se tu bavíme o kapotách, nevíte nahodou jak se dostat k plexi na rocích 00-04? Mě nejde oddělat ten přední plast nad světlama jak jsou na něm zrcátka. Vyšroubuju ty dva šroubky a dál?
opatrně za něj vem a vyndej hove spodní časti je to narvany v gumě
corimec psal:Sucre psal:když už se tu bavíme o kapotách, nevíte nahodou jak se dostat k plexi na rocích 00-04? Mě nejde oddělat ten přední plast nad světlama jak jsou na něm zrcátka. Vyšroubuju ty dva šroubky a dál?
opatrně za něj vem a vyndej hove spodní časti je to narvany v gumě
Docela jsem s ním cloumal a drží tam dost pevně, má to vyndavat směrem ke mě nebo směrem nahoru k plexi?
XJelen psal:eslivá jde o ten lesklej, tak si neulom ty čtyři packy se zobáčkama herdek jak bych ti to popsal... no musíš nejdřív jako nahoru k zrcátkům a pak ven cifix na fiších to nejni vidět.
Dobrý, všechno už mám dole, akorát mě štve, že abych sundal ten poslední plast okolo budíků, tak musím sundat světlo a ty budíky
Stránky: 1