Nejsi přihlášen
Sedlo
Zdar lidi,
Nevíte náhodou kde by se dalo nechat si přešit sedlo? Mam tu klasiku na bandasku a i kuli batužku (a mému pokladu který se tím mačká na nádrž) bych si chtěl nechat upravit sedlo. Trochu zvednout spolujezdce aby tak nesjižděl a aby to vypadalo trochu dobře a aby se tam nechala dát gelová vložka. Před nějakou dobou jsem narazil na jednu firmu co to dělá ale oni dyliny to posilaj do Francie a chtěj pak za to přez osmičku.....Nevite o něčem co by se dělalo tady v čechách a za přijaktelnější peníz? Díky moc
Re: Sedlo
zalezi na tom od kud ses ale todle teurcite vyjde levnejc !! je to v HK. jednou se knemu taky chci vydat
http://www.calounikps.com/plugins/kig_m … m&id=3
bandit
To mate pravdu ze to origos sedlo je strasny pro batuzka. Ja chci zkusit udelat prozatim na zkousku nejaky "navlek" na zadni cast sedla, ktery by byl z nejake nesmekave kozenky
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
už vidím, jak buchta chodí s plachtou suchýho zipu našitou na prdeli
Čalouníka PS znám osobně,ovšem taky se mu ůspěšně podařilo mi udělat sedlo tak jak sem ho vůbec nechtěl,a jenom potažení ved dvou barvách koženky mně stálo u něj 2000.... tak že se z něj zas tak neunášejte....
Jinak jedno luxusní sedlo Giuliari na starej model mám doma a bylo by na prodej....
KOVAL psal:Čalouníka PS znám osobně,ovšem taky se mu ůspěšně podařilo mi udělat sedlo tak jak sem ho vůbec nechtěl,a jenom potažení ved dvou barvách koženky mně stálo u něj 2000.... tak že se z něj zas tak neunášejte....
Jinak jedno luxusní sedlo Giuliari na starej model mám doma a bylo by na prodej....
a NEVÁHEJTE sem toho guliáriho dnes viděl a je fakt luxusní
Jebat motorky :-)
GSF josef psal:uz vas chlapaci vidim jak vase báby radostne privitaj az jim na zadnici prilepite chuchej zip
woe,šak na zadnici nic nelepíš,na sedačku dáš jeddnu část a pak jen prostřihneš díru v rozkroku u pratnerčiných gatí a schováš jí v kůpelce žiletku
To Koval:kuwa tak toto není můj hrnek kafé,je to jag na čoprovi,ten vřed pod spolujezdcem je moc velkej a přinde mi,že to mašinu opticky zkrátilo a zvýšilo,ale proti gustu...
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
KOVAL psal:Je na Banditu 97 na fotkách.Jeto origo Giuliari,kompletní sedlo výměnné kus za kus za originál. Se na něj přijeď podívat a posadit.Máš to 15km. Ale chtěl bych za něj myslim tak 3000.
No k sedlu to moc neni. Je to spis k tem fotkam tvy masiny z 97. Ty zadni stupacky jsi si delal sam? Ty jsi asi koupil,co? To se musi navarit na ram nejaky uchyty(na ktery pak ty hlinikovy drzaky prisroubujes) a ty pak nalakovat v barve ramu? Nebo jak to je udelany? Ty drzaky bych si mohl nechat na centru udelat, ale jak to pak inteligentne pridelat
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Gumish psal:No k sedlu to moc neni. Je to spis k tem fotkam tvy masiny z 97. Ty zadni stupacky jsi si delal sam? Ty jsi asi koupil,co? To se musi navarit na ram nejaky uchyty(na ktery pak ty hlinikovy drzaky prisroubujes) a ty pak nalakovat v barve ramu? Nebo jak to je udelany? Ty drzaky bych si mohl nechat na centru udelat, ale jak to pak inteligentne pridelat
??
no sem asi slepej ale příde mi to jako uplně standardní stupačky...nebo je to vidět pod UV lampou???
KOVAL
Takhle zkurvit vedením brzd,červenejma hadicema a neorig sedlem klasiku v původním stavu
To bylo ještě v tvém teplém období
Doufám že tvé tetované štěstí nemá na sobě něco z tohodle ranného heterosexuálně nevytříbeného období
God Save The Queen!
Kelly:
...přetpokládam, že to sedlo Sokol prodává, aby se ho zbavil a nahradil ho origem...a ty hadice sou fuck hnusný...ale to je nepoctatnej detajl, kerej se dá lechce vopravit...no a přetpokládam, že to takle koupil, bo dyby měl takle hnusnej fkus, tag uš bych ho snat ani nepozdravil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
KOVAL psal:Hovada,takhle sem to obdržel.To červený na hadicích je bužírka aby to nedřelo nikde nic a na tom sedle by si ůžasně vodpočinuly ty vaše povadlý pytlíky,páč je fakt very,very pohodlný.
A jako krasavice ve fajnovým stavu to teda je.
...tag to bych si jako vyprosil!!! ...naprosto kategoricky se vohrazuju proti tomu, že mam povadlej pytlik
potvrzuju,že Filous nemá povadlej pytlík nic tam neplandalo,dyž lítal v Malé Úpě po společence v trentýrkách a sháněl něco k pití
TO Koval:jo,to mi tata taky říkal,že je to pohodlný, dyž si pučil moju suprčupr skládanou favoritku a nandal na ni to sedlo co bejvávalo na ukrajinách a já pak ve spěchu ho nesundal a dojel tak na koupliště.Sem byl znemožněnej na 14 dní
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
2 Vaskent: taky už sem to tady nedávno řešil, a nejlíp poradil Kelly:
1) na každé benzince jí dej přes hubu ať nenadává
2) jezdi bez ní
3)vystel prostor pod její částí sedla nějakym kusem molitanu ze sedačky z hundrtky a přečalouni si to doma=cena cca 300kc
ale já to vyřešil líp. starýho batůžka sem poslal do luhů a hájí a našel si novýho s většíma nárazníkama a už mi nevadí, že na mě sjíždí
každopádně se sedlem něco dělat budu a asi variantu č.3
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Marián psal:tak omluva,zadam moderatora o upravu predchoziho prispevku
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ián/s1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ián/s2.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ián/s3.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ián/s4.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ián/s5.jpg
Supertomu říkám fkusmóóc se mě to líbíchci to takýýýýýýýýýý
Jebat motorky :-)
filousi v tom s tebou nesouhlasim,ze to ty bily pruhy nejak tu cernou motorku narusujou,ale je to vec nazoru...naopak si myslim ze tu motorku to ozivi
nekdy mi to tady pripada jako kdyz se nejaka pipina z modni policie nekde v casopise vyblije,ze neco na nekom je spatny a vostatni slepice to berou jako fakt a ani se nad tim nezamyslej nebo se boji rict ze se jim to libi,pac by byli okamzite out...
proste kazdej ma svuj vkus a nazor a vo tom to je,jinak bysme byli vsichni stejny a to by bylo k
a me se to libi a za tim si holt stojim
...sam mezi jebkarema...
Marijn:
...ale já sem ti nenapsal, že je to g zblití, já jen řek svuj názor, prostě mě by se to na mý mašině nelíbilo a nelíbí se mi to ani na tvojí, ale taky sem napsal něco f tom smyslu, že je každýho vjec, co si na svuj bajk naondí a i dyby sis tam uďál růžový rychlý pruhy bude mi to jedno, jen sem prostě řek to co si myslim a taky si za tym stojim
stejně to bude furt zasrané, ale je to fakt jak pěst na oko...vubec se to k te motorce nehodí...
jak piše koval... buď stříbrné, nebo víc bíle...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
musim rict ze fotka vypada uplne jinak nez jak to vypada ve skutecnosti,proto si myslim ze az to uvidite nekdy v realu,nazor zmenite.
navic to samozrejme neni konec a v upravach se pravdepodobne bude pokracovat,ale jak jiste vsichni vite nejde vse udelat najednou...
treba jak rika koval ten napad s bilejma kolama se mi docela libi
...sam mezi jebkarema...
kelly
nevim kde beres to tvoji jistotu, ze mas patent na estetiku...
ja osobne bych si treba nikdy nedal na motorku ten silenej bobek na misto spolujezdce,vypada to zase podle myho nazoru opakuji jen podle myho nazoru!) dost silene, ale taky to tady nikomu necpu a nehazu tady nad tim
a ted vyvstva otazka...
je spatne muj nazor nebo tvuj...
tim chci rict,ze kazdej ma na vzhled motorky jinej nahled a nemyslim si ze mistni modnemotocyklova policie ma vzdy pravdu...
...sam mezi jebkarema...
Hele..
Ty téměř malamute..
Máš to taky dvojbarevný tak jsi zaujatej..
A pro ostatní:
Fakt se mi to hnusí
A aby jste měli klid hnusí se mi barevně i moje motorka
Ale do bandasek už nemá cenu rvát prachy tímhle způsobem..
Buď totální přestavba nebo originál..
To co my tu lepíme jsou sračky nejhrubšího zrna..
God Save The Queen!
huskyb12 psal:Kelly je náš velký GURU a to ve všech otázkách - na to nezapomínejme !
Kelly má nejhezčí motyku, vidí jako rys a umí napočítat do nekonečna !
Tak bacha :)))
má rodokmen a taky karakter
já jí nechávám tak jak je. tk se mi líbila a tak zůstane. jo a mám jí na ježdění né na.....
momentalně zavostalej
aby bylo jasno,proc tato uprava vubec vznikla
byla to kvalita potahu od japonskych soudruhu,ktera se po jedne sezone a 9 tisic kilometrech roztrhla...
a nez bych se sral s reklamaci,radsi sem si to nechal udelat za par susnu znova a trochu jinak podle mych predstav
...sam mezi jebkarema...
2 Marián: Nejseš sám, taky se mě to líbí a Kellyho si nevšímej, ten tady každýmu velí.
Většina lidí má pyžamo se Supermanem, Superman má pyžamo s obrázkem Kellyho
Ještě dotaz, Mariáne, na kolik tě to přišlo???
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
prislo to na litr presne.
nez bych to dostal ze suzuki,stokrat tam jel a furt volal,tak sem to vyresil takhle.
je to tak jak to je,pac se mi to libi a nic na tom menit nebudu
a pyzamo si ale necham se supermanem,to menit nebudu...
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1 2