Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2010 18:37:25 Offline |
Re: Kryty na ruce
je to zbtečný, kup místo toho vyhřejvaný hefty a budeš mít pokoj
doba je temná...
Standa 2 psal:Když vyhřívání před deštěm moc neochrání, návleky na rukavice jsou dost nepraktické a čekat až přestane na delších cestách není možné...
Až to spácháš, tak sem dej fotky.
Taky hodně moknu, ale radši než bych dal na béčko tokovejhle vehikl, tak budu radši jezdit s mokrejma rukama
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Standa 2 psal:Když vyhřívání před deštěm moc neochrání, návleky na rukavice jsou dost nepraktické a čekat až přestane na delších cestách není možné...
Jsem si jistý že bandit není stroj na tyhle endurovehikly
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
huskyb12 psal:kazan psal:Jsem si jistý že bandit není stroj na tyhle endurovehikly
dyk má eSko, tam je to jedno :)))
Taky jsem to chtěl dodat
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
inkvizitorr (Administrator) 17.01.2010 17:40:06 Offline |
je lepčí mít ruce vlhký a teplý než zavlhlý a studený, neřeš pioviny jako sou kryty a kup vyhřejvaný hefty.... třeba to pak pochopíš....
doba je temná...
Inspiraci hledej pod nazvem akci ELEFANTENTREFFEN
http://bubrak.musichall.cz/pictures/elefanti08/
počkej do zejtra bo bude f práci rajmen alijas Jarken a von ti snad napíše jak to dělá bo je očividně deštěm vodkojenej
Jebat motorky :-)
Stránky: 1