Nejsi přihlášen
Přemýšlím o ní, znáte jí?
Padla mi do oka. Váš názor?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 56272.html
Re: Přemýšlím o ní, znáte jí?
xSoukalJ psal:Padla mi do oka. Váš názor?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 56272.html
Tomu člověku asi prachy nechyběj a podle toho taky bude bych řek ve stavu za1
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 17.01.2010 11:31:22 Offline |
Ondráš psal:Ta pani je k tomu jako věcné břemeno, nebo jako příplatková výbava?
ta je grátis zřejmě pozornost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 17.01.2010 12:35:59 Offline |
Baltazar psal:myslím, že to podle paní měl někdo rozumnej, pokud to nejní maminka
dobrej paní
MAZI psal:Ovšem spotřeba 4,5L to teda nevím na kolik ale na B6 se mi to nikdy nepovedlo mozná jestli to není 4,5L rumu/víkend
tak to asi svědší spíš vo tom že to nehonil a nedělal z toho obr motorku na střelby a vokruhy a jen se na tom kochal nemyslíš?vona taky ta motorka bych řek za tím ůčelem byla vyrobená
lahab psal:Hezky opravená poadafka.
Origo teda není - podsedlovky jsou z 12 a maska je jiná.
Od kdy má B12 jinou podsedlovku než B6? A co je jiného na masce? Asi jsem nějak mimo
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
to mě teda zajímá f čem je jiná to co si napsal nic nevysvětluje.je to klasickej brouk s přídavným štítkem a na podsedlofce nevidím nic zázračně jinýho
lahab psal:6ka bandit má ten plast pod sedlem dělený a černý, zatímco 12 ho má jednodílný s chromem.
Motáš tady hrušky s jabkama woe.
Banditatom (Člen) 17.01.2010 14:21:21 Offline |
...jo a ja jsem ferda mravenec
vlastně jsem zapoměl, že každá motyka je zbořka
Filous psal:lahab psal:6ka bandit má ten plast pod sedlem dělený a černý, zatímco 12 ho má jednodílný s chromem.
...pičovina...
taky si myslím, měl jsem novou a bylo to stejný jak na týhle
The father of the little princess of the dawn
Filous psal:lahab psal:6ka bandit má ten plast pod sedlem dělený a černý, zatímco 12 ho má jednodílný s chromem.
...pičovina...
Už to ani nekomentuje a myslí si jaký jsme tady všichni troubové a jen on má pravdu
Banditatom (Člen) 17.01.2010 15:00:39 Offline |
Inženýrek psal:Filous psal:lahab psal:6ka bandit má ten plast pod sedlem dělený a černý, zatímco 12 ho má jednodílný s chromem.
...pičovina...
Už to ani nekomentuje a myslí si jaký jsme tady všichni troubové a jen on má pravdu
trefné
bobule psal:MAZI psal:Ovšem spotřeba 4,5L to teda nevím na kolik ale na B6 se mi to nikdy nepovedlo mozná jestli to není 4,5L rumu/víkend
další věc je, že třeba dotyčný majitel aj s pani vážej půlku toho co ty
hajzlíku no ja tůrista sem se pod 6 nikdá nedostal a tobe s tvejma 55kg mi neříkej že ti papala do 5L/100
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
MAZI psal:bobule psal:MAZI psal:Ovšem spotřeba 4,5L to teda nevím na kolik ale na B6 se mi to nikdy nepovedlo mozná jestli to není 4,5L rumu/víkend
další věc je, že třeba dotyčný majitel aj s pani vážej půlku toho co ty
hajzlíku no ja tůrista sem se pod 6 nikdá nedostal a tobe s tvejma 55kg mi neříkej že ti papala do 5L/100
4,32 woe
to jebu
Tak to nedopadlo. Pan Reich z Brna ( tel. 724570755) a majitel bandita mi včera ráno dvakrát volal. Popsal stav motorky a domluvili jsme se. Do středy přijedu a že jako počká. Chtěl jsem jet hned, ale včera na Vysočině ...... prostě padaly sračky z nebe. V neděli večer mi napsal, že podlehl vyšší nabídce a moto prodal. Ptám se: je toto seriozní jednání od 50ti letého chlapa?
Alespoň ti napsal... Já jel tenkrát asi 100 km, aby mi bylo řečeno, že už to nemá.
Vem si to ale z jeho pohledu. Buď mohl počkat do středy a doufat, že se ti možná bude líbit a nebo to mohl prodat hned a ještě dostal víc než bys mu dal ty...
Neříkej, že bys udělal opak. Jasně, že to nasere, ale banditů je jako sraček. Najdeš jinýho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Alespoň ti napsal... Já jel tenkrát asi 100 km, aby mi bylo řečeno, že už to nemá.
Vem si to ale z jeho pohledu. Buď mohl počkat do středy a doufat, že se ti možná bude líbit a nebo to mohl prodat hned a ještě dostal víc než bys mu dal ty...
Neříkej, že bys udělal opak. Jasně, že to nasere, ale banditů je jako sraček. Najdeš jinýho.
Přesně tak. V dnešní době by asi nikdo nekoukal na to, jestli by jsi si jí třeba možná ve středu vzal, když dostal vyšší nabídku. Buď rád, že se ti ozval. A jak píše Ondra, dneska máš velkou nabídku Banditů.
Navíc jak tady psal ten mistr...stejně byla bouraná, jiná podsedlovka a maska
xSoukalJ psal:Tak to nedopadlo. Pan Reich z Brna ( tel. 724570755) a majitel bandita mi včera ráno dvakrát volal. Popsal stav motorky a domluvili jsme se. Do středy přijedu a že jako počká. Chtěl jsem jet hned, ale včera na Vysočině ...... prostě padaly sračky z nebe. V neděli večer mi napsal, že podlehl vyšší nabídce a moto prodal. Ptám se: je toto seriozní jednání od 50ti letého chlapa?
stalo se mi to taky,takze uplne bezna vec asi dneska...
...sam mezi jebkarema...
Inženýrek psal:Ondráš psal:Alespoň ti napsal... Já jel tenkrát asi 100 km, aby mi bylo řečeno, že už to nemá.
Neříkej, že bys udělal opak. Jasně, že to nasere, ale banditů je jako sraček. Najdeš jinýho.Přesně tak. V dnešní době by asi nikdo nekoukal na to, jestli by jsi si jí třeba možná ve středu vzal, když dostal vyšší nabídku. Buď rád, že se ti ozval. A jak píše Ondra, dneska máš velkou nabídku Banditů.
Navíc jak tady psal ten mistr...stejně byla bouraná, jiná podsedlovka a maska
Já když prodával GSo tak mi chlápek volal že tolik nemá a že chce 5 slevu tak jsem mu řek že mu ji podrim ať si došetří a tak se stalo...cca za 3 týdny si přijel GSo odvez a byli jsme všichni spokojený...Prostě když se to slíbí tak se to má dodržet a fertig...
No já když jsem si kdysi jel pro první moto (360km tam a 360km zpět), tak po dojetí na místo mi frajer řekl, že než jsem dojel, tak dostal lepší nabídku, ale jestli tu nabídku dorovnám, takže je férovej a motyku mi prodá (+12000Kč)
WD club member...
br1kos psal:Inženýrek psal:Ondráš psal:Alespoň ti napsal... Já jel tenkrát asi 100 km, aby mi bylo řečeno, že už to nemá.
Neříkej, že bys udělal opak. Jasně, že to nasere, ale banditů je jako sraček. Najdeš jinýho.Přesně tak. V dnešní době by asi nikdo nekoukal na to, jestli by jsi si jí třeba možná ve středu vzal, když dostal vyšší nabídku. Buď rád, že se ti ozval. A jak píše Ondra, dneska máš velkou nabídku Banditů.
Navíc jak tady psal ten mistr...stejně byla bouraná, jiná podsedlovka a maskaJá když prodával GSo tak mi chlápek volal že tolik nemá a že chce 5 slevu tak jsem mu řek že mu ji podrim ať si došetří a tak se stalo...cca za 3 týdny si přijel GSo odvez a byli jsme všichni spokojený...Prostě když se to slíbí tak se to má dodržet a fertig...
Tak to jsi asi jeden z mála. Je taky rozdíl, když tu motorku chceš prodat hned a nebo když nepotřebuješ zrovna peníze...
br1kos psal:Já když prodával GSo tak mi chlápek volal že tolik nemá a že chce 5 slevu tak jsem mu řek že mu ji podrim ať si došetří a tak se stalo...cca za 3 týdny si přijel GSo odvez a byli jsme všichni spokojený...Prostě když se to slíbí tak se to má dodržet a fertig...
Kolik se na ní mezi tím ozvalo lidí a bylo ochotných dát to co si chtěl?
Prostě se to stalo, tak to holt musí přetrpět. Zanadává si a za pár dní tu bude zakládat téma, jak má novou motorku a je spokojenej parchant.
Ondráš psal:br1kos psal:Já když prodával GSo tak mi chlápek volal že tolik nemá a že chce 5 slevu tak jsem mu řek že mu ji podrim ať si došetří a tak se stalo...cca za 3 týdny si přijel GSo odvez a byli jsme všichni spokojený...Prostě když se to slíbí tak se to má dodržet a fertig...
Kolik se na ní mezi tím ozvalo lidí a bylo ochotných dát to co si chtěl?
Prostě se to stalo, tak to holt musí přetrpět. Zanadává si a za pár dní tu bude zakládat téma, jak má novou motorku a je spokojenej parchant.
No ozvali se asi dalsi dva...Je fakt že jsem ho dával dost pod cenou...Jojo já vybíral pak jsme se jeli s kasymem kouknout i na jednu a nakonec jsem našel náhodou v bazáči tohodle a hned se jelo domůů
xSoukalJ psal:Tak to nedopadlo. Pan Reich z Brna ( tel. 724570755) a majitel bandita mi včera ráno dvakrát volal. Popsal stav motorky a domluvili jsme se. Do středy přijedu a že jako počká. Chtěl jsem jet hned, ale včera na Vysočině ...... prostě padaly sračky z nebe. V neděli večer mi napsal, že podlehl vyšší nabídce a moto prodal. Ptám se: je toto seriozní jednání od 50ti letého chlapa?
žádný nefér jednání v tom nevidím
klidně ti po příjezdu mohl říct, že se mu nějak nezdáš a prostě ti to neprodá /běžná praxe u domácích mazlíčků/
buď rád, že ti dal vědět dopředu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 18.01.2010 15:01:10 Offline |
Presne. Kdyby nekdo prijel ze da vo dvacet vic a nebo i vo deset, tak to taky bouchnu. Ale ja nejsem smerodatnej, ja jsem vycvicena svine s rodokmenem
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Presne. Kdyby nekdo prijel ze da vo dvacet vic a nebo i vo deset, tak to taky bouchnu. Ale ja nejsem smerodatnej, ja jsem vycvicena svine s rodokmenem
Asi budeme bratři.
Stránky: 1