Nejsi přihlášen
Re: Leštění límců kol (kde?)
...Tenax...
www.vyfukytenax.cz
Editoval inkvizitorr (20.01.2010 11:32:13)
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 20.01.2010 11:33:13 Offline |
woe moderatizátore to abysme jim stáli furt za prdelej bo jinak tady kucká nenapíšou ani což?
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 20.01.2010 13:01:55 Offline |
filous: dostaneš na držku, tady toho je a eště další nosný zakázky k tomu cenzůra musí bejt
doba je temná...
Banditatom (Člen) 20.01.2010 14:06:22 Offline |
doma v rukách cca 4hodinky práce
inkvizoj osirisoj: sorry
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr psal:filous: dostaneš na držku, tady toho je a eště další nosný zakázky k tomu cenzůra musí bejt
...pomóóóc, pomóóc, cenzůůůra, kde je muj příspjevek, gde je demogracije a svoboda projevu??? ...ustupuju do disidenckýho pozadí, tady je to samej komunista
Filous psal:inkvizitorr psal:filous: dostaneš na držku, tady toho je a eště další nosný zakázky k tomu cenzůra musí bejt
...pomóóóc, pomóóc, cenzůůůra, kde je muj příspjevek, gde je demogracije a svoboda projevu??? ...ustupuju do disidenckýho pozadí, tady je to samej komunista
to je v jag za Husáka, jen se trochu vodvážeš hned dostaneš přes držku
Filous kdybys chtěl vydávat noviny v samizdatu, tak houkni, mám s tím nějaký zkušenosti
ale jinak jde po nás kámo dávej bacha
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 20.01.2010 15:59:17 Offline |
charta 77
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 20.01.2010 16:04:28 Offline |
vy dva: nasrat
doba je temná...
XJelen psal:Filous psal:inkvizitorr psal:filous: dostaneš na držku, tady toho je a eště další nosný zakázky k tomu cenzůra musí bejt
to je v jag za Husáka, jen se trochu vodvážeš hned dostaneš přes držku
Filous kdybys chtěl vydávat noviny v samizdatu, tak houkni, mám s tím nějaký zkušenosti
ale jinak jde po nás kámo dávej bacha
...pššššt, uš ani slovo, pošlu ti posla, bude mít pro tebe moták...v řitnim votvoru
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:
...pomóóóc, pomóóc, cenzůůůra, kde je muj příspjevek, gde je demogracije a svoboda projevu??? ...ustupuju do disidenckýho pozadí, tady je to samej komunistato je v jag za Husáka, jen se trochu vodvážeš hned dostaneš přes držku
ale jinak jde po nás kámo dávej bacha...pššššt, uš ani slovo, pošlu ti posla, bude mít pro tebe moták...v řitnim votvoru
tak to bude v prdeli...esli sem tomu teda jako dobře rozuměl
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1