Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » Technická poradna » Lze při přestavbě z S rv.1999 na N použít univerzál. přední světlo ?
Banditatom (Člen) 20.01.2010 18:04:46 Offline |
Re: Lze při přestavbě z S rv.1999 na N použít univerzál. přední světlo ?
budu na tebe hnusnej tlačítko hledat je tu toho o přestavbách z S na N mrťas
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
De to,ale ty levný mají malej ten zadní hrnrc a nevím jestli do něho narveš veškerou elektriku.A navíc to vypadá blbě,protože to dělá opticky velkou mezeru mezi předním světlem a budíkama Rači bych koupil repliku origo světla,ale ta je tuším vo něco draší,někde sem ho viděl kolem 3000kč...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 20.01.2010 18:13:02 Offline |
jo lze otázka jen u stk co na to?
Smolnej psal:mohl bys mi prosím poslat odkaz na to světlo? nebo kde se dá sehnat...dík
Bylo to snad v bajkrscownu,nebo motolajt,uz si fakt nefspomenu
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss BANDIT S ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Jezdi.....abys žil....Žij......abys jezdil.....
Smolnej psal:Furt tadyten systém komentářů nemůžu pochopit....
Pokud mas pocit ze ti na motorkarich poradi lip, tak se zeptej tam
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Smolnej psal:Furt tadyten systém komentářů nemůžu pochopit....
Co se ti nezdá? To budeš čekat až to někdo najde a dá ti přímej votkaz nebo co. Myslím že nasměrovanej kde hledat seš,tak se trochu snaš A kdyš se ti to nelíbí,tak si polib prdel
Banditatom (Člen) 21.01.2010 08:37:49 Offline |
VikecB12 psal:Smolnej psal:Furt tadyten systém komentářů nemůžu pochopit....
Co se ti nezdá? To budeš čekat až to někdo najde a dá ti přímej votkaz nebo co. Myslím že nasměrovanej kde hledat seš,tak se trochu snaš A kdyš se ti to nelíbí,tak si polib prdel
žádný straní
No tak rozhodně to jde. Myslim, že to tady má hodně lidí předělaný. A pokud si s tim vyhraješ, tak to pak vypadá docela slušně...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ton@l psal:podivej se mi do profilu mam tam fotku predelanyho myho bandita dokonce tam neni origo ani svetlo ani drzaky
Toto je přesně to co sem měl na mysli že vypadá otřesně,prostě světlo s tím mělkým hrncem vzadu dělá tu velkou mezeru mezi budíkama
VikecB12 psal:De to,ale ty levný mají malej ten zadní hrnrc a nevím jestli do něho narveš veškerou elektriku.A navíc to vypadá blbě,protože to dělá opticky velkou mezeru mezi předním světlem a budíkama Rači bych koupil repliku origo světla,ale ta je tuším vo něco draší,někde sem ho viděl kolem 3000kč...
nevim přesně který myslíš, ale já mám to levný (cca 2000) a šlo tam bez problémů...viz foto v profilu...
takže by to neměl být problém
hans psal:VikecB12 psal:De to,ale ty levný mají malej ten zadní hrnrc a nevím jestli do něho narveš veškerou elektriku.A navíc to vypadá blbě,protože to dělá opticky velkou mezeru mezi předním světlem a budíkama Rači bych koupil repliku origo světla,ale ta je tuším vo něco draší,někde sem ho viděl kolem 3000kč...
nevim přesně který myslíš, ale já mám to levný (cca 2000) a šlo tam bez problémů...viz foto v profilu...
zapomněl jsem, že tam mám už jinou foto, takže z týhle to není vidět
hans psal:VikecB12 psal:De to,ale ty levný mají malej ten zadní hrnrc a nevím jestli do něho narveš veškerou elektriku.A navíc to vypadá blbě,protože to dělá opticky velkou mezeru mezi předním světlem a budíkama Rači bych koupil repliku origo světla,ale ta je tuším vo něco draší,někde sem ho viděl kolem 3000kč...
Ale jo,de fšechno,ale druhá věc je jak to potom vypadá Vono tam de dat aji světlo z babety,nebo z vejtřasky.....
Banditatom (Člen) 21.01.2010 12:32:38 Offline |
qwerty psal:jen pako predela Sko na to hnusne eNko
a ted do mne vsichni s eNkama
u tebe je to pouhá závist proto do tebe s čistého soucitu rejt nebudu
VikecB12 psal:hans psal:VikecB12 psal:De to,ale ty levný mají malej ten zadní hrnrc a nevím jestli do něho narveš veškerou elektriku.A navíc to vypadá blbě,protože to dělá opticky velkou mezeru mezi předním světlem a budíkama Rači bych koupil repliku origo světla,ale ta je tuším vo něco draší,někde sem ho viděl kolem 3000kč...
takže by to neměl být problémAle jo,de fšechno,ale druhá věc je jak to potom vypadá Vono tam de dat aji světlo z babety,nebo z vejtřasky.....
podle mě je to pěkný
Stránky: 1