Nejsi přihlášen
elefantentreffen - poslední víkend v lednu...
tak co rytíři, jede letos někdo??
pokud přituhne a nebudou jen sračky, tak jedem taky, takže bysme se mohli i někde připojit...
Re: elefantentreffen - poslední víkend v lednu...
pojedeme určitě... jen ještě nejni jistý jak, kdy a na čem.
nejspíš pátek po ránu, třeba tak 9 na Dobřísí
určitě budeme mít i dodávku, pokud by někdo neuvezl rum, vezmeme ho
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
my nejspíš budem vyjíždět jako loni kolem 9.00 ze sedlčan, takže tak po půl desátý bysme mohli být na dubenci....
uvidíme, pokud bude počasí .....
už jsem proházel cestu ke garáži ....
v 9 vyrážíme.....
právě tu začalo lehce sněžit
fidoB6 psal:Dobře doražte a užijte
neboj.....užijem.....
a fotky budou
drzim palce chuligani
joo, zejtra sem něco dám...aleje fakt, že přes sníh je prd vidět...
bez úprav a přebrání zatím tadyk
http://milant4.rajce.idnes.cz/Elefant_2010/
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
to fotil kamarád
http://new.vstrom.cz/index.php?option=c … p;Itemid=4
tadyk je to trochu přebraný
proběhla i operace fotografa a ušetřil 30,- poplatek www.metaltec-pro.cz/data/operace.avi
Vo hovně to bylo...pár čísel sněhu, mašiny si zaházeli lopatama,aby to vypadalo hustě
Teď vážně: ste banda kreténůto sou ti správný bajkeři,kerý se ničeho nezaleknou,ani počasí.klobouk dolu
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
..maras synci....když si vemu,že jsem se skoro třikrát vykokotil než jsem v pátek naložil kozu do dodávky,tak musím smeknout..
..jste banda bláznů..
..fotky toho vysmateho šťura na tym ratbajku su fajne jak cyp..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2010 07:47:41 Offline |
jste stejně blázni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ať si kdo chce říká co chce, ale prostě Elefanty stojí za to zažít i v autě, ideálně s nějakým peklem na platu, kterym se tam prostě legálně dojet nedá.
atmosféra, když to člověk prochází večer a pak to vidí ráno v barvách, to má prostě cosi do sebe...
navíc je fajn, když starý germání v koloně a zácpě turistů čumilů pochvalně mručej, jaawa a kámoše na novým EXC 450 si nikdo ani nevšimne
něco málo rovnou sem:
hned u vjezdu
místa na stany a mašiny bylo nutno proházet :)
celkový panoráma
přes noc nasněžilo
přípravy na výjezd do kopců
a samotnej výjezd - se sajdama žádná prdel
toť malá ochutnávka....
luboss psal:ať si kdo chce říká co chce, ale prostě Elefanty stojí za to zažít i v autě, ideálně s nějakým peklem na platu, kterym se tam prostě legálně dojet nedá.
atmosféra, když to člověk prochází večer a pak to vidí ráno v barvách, to má prostě cosi do sebe...
navíc je fajn, když starý germání v koloně a zácpě turistů čumilů pochvalně mručej, jaawa a kámoše na novým EXC 450 si nikdo ani nevšimne
já říkám, že podle toho, co mám odpozorovaný, tak autama tam jezděj hlavně kreténi, který tam pak běhaj s foťákama a dělaj neskutečný srdcaře a fanoušky značek jawa a ČZ....
a poslouchat ty jejich kecy (zejména teda letos) je nad moje nervy....
kdo tam nedojede po vlastní ose tam podle mně nemá co dělat........a dodávky narvaný bagáží mi taky přijdou trochu mimo....
řek bych, že elefant je o tom překonat tu jízdu a pak chlastat a ne se tam vyvepřit z auta a chlastat
mr.BSE psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … zovani.jpg
To se mě zdá, nebo je to Kuba?
je to kuba huba
luboss psal:mno jak říkám, názory jsou jenom dva
a vzhledem k tomu, jak to tam vypadá, ten první je častější
satanužel je to tak
hans psal:mr.BSE psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … zovani.jpg
To se mě zdá, nebo je to Kuba?je to kuba huba
...z neveklovský bandy?...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Pica to musi bejt kosa jako blazen stejne aj kdyz chlastate tak me je porad pri pohledu a pomysleni na vikend stravenej venku pod stanem zima , bude nejakej clanek sepsanej s neduhama ktery vas potkali na cestach a nejaky opravy atd ?
Billy psal:Pica to musi bejt kosa jako blazen stejne aj kdyz chlastate tak me je porad pri pohledu a pomysleni na vikend stravenej venku pod stanem zima , bude nejakej clanek sepsanej s neduhama ktery vas potkali na cestach a nejaky opravy atd ?
na článek by to nebylo, ale klasika:
mě na třindě odešly obě fajfky - 20 km po sobě, kuba měl náhradní....několikrát za cestu jsem prohazoval svíce, to samý martin na třindě...po ránu se mi nechtěl chytat jeden válec - klasika pod sněhem ...pak se chytil....cestou zpět zase měníme svíce, ve finále už jsem ani nevěděl, kdo s kým ...no a na závěr za strakonicema začal kubovi haprovat 1vál....nejdřív to vypadalo že tam nejde benzín, tak to čistil a stejně to stálo za prd. nakonec mu zmizela jiskra a už jsem ji nenašli - kabely měnil, cívku, kondík, nakonec celý zapalování i rotor a hovno...takže na vozejk ....martin kterej se od nás odpojil směrem na písek se v tom prej taky pak vrtal, ale co šlo, to nevím...
takže JAWA pičo...!!!....
sic sem mel nekolik Dzawu ale takovyhle mrdani v zime to musi bejt hrozny a kor ze bych u toho za chvily asi nervoval
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2010 20:49:32 Offline |
hans psal:jo....
muj brácha chodil s jeho bráchou do školy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jste borci a vobdivuju Vás,
Já ji dneska prodal(ekonomická situace a pravděpodobně ztráta práce zjara, no nic vyjímečnýho v týhle době). A chytla i v minus 9-kupcovi nestačilo říct, že jezdila ještě v listopadu. Lepší stránka věci-cena skoro jak za 600 bandita, vo kterým pán prohlásil, že:,, vy ste zvyklý na ty vaše jamahy" (mimochodem to mi řekl aji jeden policajt vloni: to je ten diverzijón, že? Takže kdo z Vás má taky Suzuki Diverzijón? Mno ale stejně mě ty panelky nedají spát a snad nějaká do budoucna bude. Má to v sobě kouzlo. Takže Elefanti, jste
Prstořeza známej:-)
Stránky: 1