Nejsi přihlášen
...nastavení rozvodu
...mam takovej trabl...kámoš si nechal zgenerálkovat motor do DR600, ale nemoch to rozchodit, tagže mi to přives na dílnu...po rozborce sem zjistil špatný nastavení rozvodu, páč vačka je repasovaná a značky na ní nejsou znatelný, tagže ten co ten motor dělal to sesadil "fon vok", tagže napiču, ale zaplaťsatan se to nepotkalo...ale jag s toho teť ven, dyš nemam origo vačku ze který bych to "vopsal"??? ha??? e??? ...a todle je jen jedno ze zvjerstef na tý chudince
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pavel dolínek (Člen) 22.01.2010 14:06:47 Offline |
Re: ...nastavení rozvodu
zavolej prdikovi,kotrbac v klicanech to ma v maliku
"una storia italiana"
...jestli ti ji něgdo nevobkreslí, tag ti zbude asi uš jen zajít do narpy, koupit si úhloměr :)), naučit se s nim, strčit místo svíce šroubovák, naladit to taky vod voka podle hú a pag poskakovat s nastavením po zubech
...a je teda možný že budou rozjebaný i vyvažováky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filousi,jestli si dobře pamatuju,tak na doktorovi sou značky(šipky) na ozubeným kole co je našroubovaný na vačce a má jenom jednu možnost jak de na vačku nasadit,na vyvažováku sou taky značky na kolech. To sou ty šipky z toho kola nahoře jako vobroušený nebo co?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
osiris psal:...jestli ti ji něgdo nevobkreslí, tag ti zbude asi uš jen zajít do narpy, koupit si úhloměr :)), naučit se s nim, strčit místo svíce šroubovák, naladit to taky vod voka podle hú a pag poskakovat s nastavením po zubech
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … r600_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … r600_2.jpg
...dík...to bude voser
VikecB12 psal:Filousi,jestli si dobře pamatuju,tak na doktorovi sou značky(šipky) na ozubeným kole co je našroubovaný na vačce a má jenom jednu možnost jak de na vačku nasadit,na vyvažováku sou taky značky na kolech. To sou ty šipky z toho kola nahoře jako vobroušený nebo co?
...na rozvodovym kole značky nejsou, sou z čela vačky, teda byli neš je renovátor po vyvaření přebrousil
Filous psal:osiris psal:...jestli ti ji něgdo nevobkreslí, tag ti zbude asi uš jen zajít do narpy, koupit si úhloměr :)), naučit se s nim, strčit místo svíce šroubovák, naladit to taky vod voka podle hú a pag poskakovat s nastavením po zubech
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … r600_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … r600_2.jpg...dík...to bude voser
...to ti ale vůbec nezávidím
Filous psal:VikecB12 psal:Filousi,jestli si dobře pamatuju,tak na doktorovi sou značky(šipky) na ozubeným kole co je našroubovaný na vačce a má jenom jednu možnost jak de na vačku nasadit,na vyvažováku sou taky značky na kolech. To sou ty šipky z toho kola nahoře jako vobroušený nebo co?
...na rozvodovym kole značky nejsou, sou z čela vačky, teda byli neš je renovátor po vyvaření přebrousil
Vogo,já mám vážne zato že origo byli fakt na tom kole,nebo to snad mělo takovej velkej zářez na tom čele vačky kerej se dával vodorovně z hlavou Už si fakt nespomenu,asi se mě to už motá s kawama No vono už je to taky skoro 10let co sem to doma bastlil
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Filousi,jestli si dobře pamatuju,tak na doktorovi sou značky(šipky) na ozubeným kole co je našroubovaný na vačce a má jenom jednu možnost jak de na vačku nasadit,na vyvažováku sou taky značky na kolech. To sou ty šipky z toho kola nahoře jako vobroušený nebo co?
Vogo,já mám vážne zato že origo byli fakt na tom kole,nebo to snad mělo takovej velkej zářez na tom čele vačky kerej se dával vodorovně z hlavou Už si fakt nespomenu,asi se mě to už motá s kawama No vono už je to taky skoro 10let co sem to doma bastlil
...jooo, značky sou na čele vačky, dyk to poudam...teda byli, neš je ten doveda ubrousil
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...tag uš vrčí...
...vztekem nebo blahem? :))
...vrčel bys blahem s ubroušenejma ventilama??? ...já ne ...ale gdo chce kam.............
...uou :))
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 08:29:36 Offline |
...vrčel bys blahem s ubroušenejma ventilama??? ...já ne ...ale gdo chce kam.............
jak jim neseděli rozvody tak si pomohli takhle,jo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:osiris psal:
...vztekem nebo blahem? :))...vrčel bys blahem s ubroušenejma ventilama??? ...já ne ...ale gdo chce kam.............
jak jim neseděli rozvody tak si pomohli takhle,jo
...přesně
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 08:32:49 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...vrčel bys blahem s ubroušenejma ventilama??? ...já ne ...ale gdo chce kam.............jak jim neseděli rozvody tak si pomohli takhle,jo
...přesně
bohužel nejsi první kdo se s tim setkal ...kámošovi to jednou takhle přivezli na taky...to je pak na uražení rukou u ramen.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
jak jim neseděli rozvody tak si pomohli takhle,jo...přesně
bohužel nejsi první kdo se s tim setkal ...kámošovi to jednou takhle přivezli na taky...to je pak na uražení rukou u ramen.
...já to viděl prvně
tak to sem este neslysel ze by nekdo ubrousil ventily , to je husty teda
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...přesně
...já to viděl prvně
a sakra a ty vole to taky jde? myslim jakože teď jede?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 17:48:57 Offline |
XJelen psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
bohužel nejsi první kdo se s tim setkal ...kámošovi to jednou takhle přivezli na taky...to je pak na uražení rukou u ramen....já to viděl prvně
a sakra a ty vole to taky jde? myslim jakože teď jede?
Když to přesadíš jen vo zub nebo jen nepatrně blbou polohu..tak ti nevycházej vůle na ventili a to o dost..no a někdo kdo to neřeší tak ubrousí štelovací šroubky..nebo ventily.podle tipu ovládání..já jen nechápu ,že jim to prostě nepřijde divný když to nejde seřídit ,že je něco špatně ..to ,že to jede na je snad jasný.
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:50:06 Offline |
co!!! já měl prozměnu stržené závity na šroubech seřízování ventilů ( z 16 9 v ) ale totok
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Filous psal:
...já to viděl prvněa sakra a ty vole to taky jde? myslim jakože teď jede?
Když to přesadíš jen vo zub nebo jen nepatrně blbou polohu..tak ti nevycházej vůle na ventili a to o dost..no a někdo kdo to neřeší tak ubrousí štelovací šroubky..nebo ventily.podle tipu ovládání..já jen nechápu ,že jim to prostě nepřijde divný když to nejde seřídit ,že je něco špatně ..to ,že to jede na je snad jasný.
...já myslím že o zub to ještě jde
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
a sakra a ty vole to taky jde? myslim jakože teď jede?Když to přesadíš jen vo zub nebo jen nepatrně blbou polohu..tak ti nevycházej vůle na ventili a to o dost..no a někdo kdo to neřeší tak ubrousí štelovací šroubky..nebo ventily.podle tipu ovládání..já jen nechápu ,že jim to prostě nepřijde divný když to nejde seřídit ,že je něco špatně ..to ,že to jede na je snad jasný.
...já myslím že o zub to ještě jde
...jo, vo zub to de...abych byl upřímnej, tag taky nevim, esi to mam nastavený uplně přesně, ale motyka vrčí normálně, ventilový vůle tam sou, tagže co víc???
A foto jsi udelal filous jak to bylo zprzneny ?
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2010 10:09:31 Offline |
Filous psal:Billy psal:A foto jsi udelal filous jak to bylo zprzneny ?
...dybych si měl fotit fšechno skurvený, co příde na dilnu, tag nedělam nic jinýho
nechci říkat ,že bych byl nějakej extra odborník a mechanik,ale co se nám občas objevý v dílně tak je to něco podnýho jak říkáš...ale většinou teda elektrika
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Billy psal:A foto jsi udelal filous jak to bylo zprzneny ?
...dybych si měl fotit fšechno skurvený, co příde na dilnu, tag nedělam nic jinýho
nechci říkat ,že bych byl nějakej extra odborník a mechanik,ale co se nám občas objevý v dílně tak je to něco podnýho jak říkáš...ale většinou teda elektrika
...no jo, taky nejsem mistr svjeta a fšeuměl, ale něgdy ti de hlava kolem
Co sem videl posledne pekne domrdanyho ta vylagrovanou ZX9r nejakej ten rok 98, elektrika komplet z kabliku podivnyho prurezu spojovana cokoladoj, barva kabelu jak v cukrarne nenavazujici na sebe barevne. Cerpadlo spinat stylem "smotej tyto draty", v nadrzi nechte nafta, cernou barvou a steteckem zatreny vselicos, od leseni, trmenu gumovejch cepicek na ovzducnovakach, tahla zadniho trmenu brzdy. A samoze postrhavany zavity, treba drzaku u plynovejch lanek na karbcich. Proste vrak, nevim proc to ti blahový lidi kupujou s tim ze si to za par korun opravi. Pak zjistej ze si za vlozeny penize mohl koupit 03 rok.
Starý DRko je snad nesmrtelný,to bude vrčet furt. Přet pár rokama sem prodal Marovi co byl s nama na horách starý dr6,rok 85,bez not,motorka neví co je silnic,vo nějaké vyměně čehokoliv si muže nechat zdát,furt zaparkovaná venku na dvoře a tak jednou-dvakrát do měsíce dostane zauši a vrčí furt,ani baterku nepotřebuje Už rok jezdí s asi 10cm prasklinou kártru,krásně vepředu provalený hned u kliky vot přetáhnutýho whílí na trojku a následnejch kotrmelců Vo vačce kerá v hlavě klachtá jak malej brabánek v kundě po pěti děckách asi ani nemá cenu mluvit......
A taková to byla pěkná motorka,kdysi Ale jede furt stejně
Stránky: 1