Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2010 09:40:19 Offline |
Re: ..od rána bez retek..
já v březnu 28
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Já jako neppočítám,že s tim skončim..jen si sám na sobě zkoušim,jakej je absťák a mám z toho prdel(zatim)..taková forma masochismu..
Kdybych pálil 10 denně,tak na to seru..ale však mě znáte..zapaluju jednu vod druhý a to už je na pováženou..
Kdyby tam nebylo tolika sraček,jen ten nikotin..ale takhle když udělám stojku,tak ze mě vyteče dehet..a to prej není zdravý..
PURE NAKED BIKE!
ty vee gratuluju....esli najdeš nějakou fintu jak na to tak dej vědět, já to vydržel nejdýl 23hodin...před operací ramene abych se prej nezeblil z narkozy...jediný co se mi povedlo je že už hulím ty nejlehčí petry...ale furt je to ta dvacka denně kua
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
já to držim teď 9 měsíců a je to fakt na hovno a nejradši bych zas začal...zkus si pořídit to elektrický cígo, v ňom je jen nikotin a sračky ne...ale nevim jak bude šmakovat...jinak přeju pevný nervy
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Filous psal:...akorát sem si ubalil a du spálit draka...příjemnej apsťáček vinšuju
Ty jsi hovno kuřák vee..občas si dát do papírku..Mi to v práci vychází na každejch 30 minut cigáro....To už je kurva moc..
Je mi zle..tak mě neserte raději
PURE NAKED BIKE!
nicola.foxx (Člen) 25.01.2010 12:32:52 Offline |
Nikotin neni navykovej a fertig. Cely je to jen posrana mozkova zavislost. To si takhle sedim doma(doma totiz hulim akorat v kotelne) cumim na bednu a je to v pohode.
Pak kouknu na hodiny a rikam si, ze uz je to 3 hodiny co jsem nebyl a taky se za to pochvalim. Jenze pak si zacnu rikat, ze bych si jedno dal a do peti minut co jsem zjistil, jak dlouho jsem nebyl na cigu, tak letim do kotelny.
Nebo se vratim z ciga koukam si tak na tu bednu a najednou si tam nejakej blbec zapali no a neubehne ani tech pet minut a uz letim znova.
Takze jak rikam, houno zavislost na nikotinu, ale mentalni slabost s tim jen tak prasknout.
Jo a je ouplne jedno jestli hulis lehky nebo super lehky a nebo proste normalni dobry vembloudy. Z kazdy ty sympaticky kulatoucky cigaretky do sebe dostanes sracek co plice zadaj. Tak jsem se tu vyblil a jdu na jedno ke kaficku.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Dajda psal:..já už 8 let bez cigár,předtím krabka denně,bylo to těžký,ale dopadlo to,teď se mi dejchá do kopců vo moc líp,takže to nevzávej,vono to dopadne
woe, a neni lepsi prestat chodit do kopcu a v klidecku si hulit dal???
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Nicola: Nesouhlasim..zkus si najít nějakej pořádnej odbornej a hlavně nestranej web..je to chemická záležitost..co to v těle produkuje..co se u toho děje..atd..
Nečumim na hodiny..zkrátka dokouřim..a po cca půl hodině už se cejtim nesvůj..a to i na motorce....a je mi buřt, jestli zrovna všichni okolo pálej..
Nebo když mě někdo nasere..tak to parádně uklidňuje..
Největší prdel je, že tady mám před sebou pytel s tim tabákem a čumim na to..jsem na sebe tak zlej
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2010 13:03:45 Offline |
Meloun psal:Nicola: Nesouhlasim..zkus si najít nějakej pořádnej odbornej a hlavně nestranej web..je to chemická záležitost..co to v těle produkuje..co se u toho děje..atd..
Nečumim na hodiny..zkrátka dokouřim..a po cca půl hodině už se cejtim nesvůj..a to i na motorce....a je mi buřt, jestli zrovna všichni okolo pálej..
Nebo když mě někdo nasere..tak to parádně uklidňuje..
Největší prdel je, že tady mám před sebou pytel s tim tabákem a čumim na to..jsem na sebe tak zlej
ty seš dobrej masochysta
nicola.foxx (Člen) 25.01.2010 13:18:12 Offline |
Ty woe gynekologu. Celej den prsty f a jeste nehulit.
Ty sam sebe masakralne terorizujes. Akorat jestli to jako delas kvuly tomu zdravi a nebo prachy a nebo se ti jen zamlouva se takhle mucit
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2010 13:23:40 Offline |
nicola.foxx psal:Ty woe gynekologu. Celej den prsty f a jeste nehulit.
Ty sam sebe masakralne terorizujes. Akorat jestli to jako delas kvuly tomu zdravi a nebo prachy a nebo se ti jen zamlouva se takhle mucit
šak psal ,že masochysita takže varianta 3
hulim dyš mam chut , ted chut nemam tak nehulim... cígo sem si dal naposet fčera a dotet mi to nechybí... ale odpolko třeba až potkám kámoše,,,, tak si dám :)ale že by mi hubu trhalo že už sem 4h bez žvára tomu nerozumim...
Bandit pičo
Meloun bez cigarety?
To je jak Tom bez Jerryho, Vlk bez Zajíce, Čuk bez Geka, čtyři v tanku bez psa, Ota Pavel bez ryb, Topolánek bez Dalíka, Jyrka bez sexy mozku, Kojak bez vodky, Sujazuwaki bez rumu... Životní jistoty se začínají vytrácet...
Ale držím ti palce.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2010 13:51:11 Offline |
Ondráš psal:Meloun bez cigarety?
To je jak Tom bez Jerryho, Vlk bez Zajíce, Čuk bez Geka, čtyři v tanku bez psa, Ota Pavel bez ryb, Topolánek bez Dalíka, Jyrka bez sexy mozku, Kojak bez vodky, Sujazuwaki bez rumu... Životní jistoty se začínají vytrácet...
Ale držím ti palce.
no a až začne mluvit o celibátu a životě v kláštěře tak to bude teprve špatný
No chci zkusit, jestli jsem opravdu závislá sračka, která si neumí říct ne..Pak taky chci vědět jaký jsou příznaky,až to budu zkoušet příště..
Celej den jen přemejšlim o cigáru..proč kouřit,proč ne..a co kdybych si teda jen potáh a hned to típnul..nebo si zapálil jen to hnusný třešňový,co mi tady jedno zbylo..fakt zážitek tohle....a to píšou,že prej jsou abst.příznaky tři tejdny a dýl..
A teď to nejhorší..jdu na hajzl a bez cigára!
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:Meloun bez cigarety?
Ale držím ti palce.
hezky metafory
koukam, ze vo dost prichazim, kdyz sem ani nezacal
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ale mě to nevadí..jen palte jak můžete..
Kdybych ale nebyl takovej kokot a vydržel třeba ty dvě hodinky bez cigára..takových 10 kousků za den, tak to beru..ale skoro dvě krabky už je kurva dost..a to nemluvim,když se chlastá..kdo to má furt platit
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 25.01.2010 15:43:58 Offline |
To Meloun: žiješ ještě? já se držel minulej týden 4dny! ale!!!ale! Druhej den při pivu jsem to dohnal je to maras už se snažím přestat 3roky. JJ jsem sračka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 25.01.2010 16:06:58 Offline |
Meloun psal:Jo žiju..jsem na lízátkách
Mi je jasný,že jak zasednu do knajpy,tak je zle..
Tož se drž chlape první dva dny jsem měl v poho třetí už jsem byl nervní ale kdybych nešel na pívo držel bych se déle
Banditatom (Člen) 25.01.2010 16:35:21 Offline |
nechcu ti kazi radost ale dočkej času jako husa ksalu počkej večer já se potil jak celou noc to taky přešlo po pár dnech myslím že se tomu říká absťák
Držím palec
před 5ti rokama sem dostal astmatickej záchvat a z minuty na minutu sem přestal. položil sem si je na stůl a denně jsem kolem nich chodil jak mlsnej pes. taky sem si říkal že s tim můžu kdykoliv praštit.
no a co sem přestal, tak sem nabral 15kg a funim do kopce ještě víc
tak ti meloune držim palce
momentalně zavostalej
Banditatom (Člen) 25.01.2010 16:48:34 Offline |
ty voe tady s toho vznikne slušný forum přestaneme kouřit!!! přestaneme pít!!! a bude to v
už vidím ty srazy: prosím tě podáš mi tu kofolu vedle toho zákusku? ne už je deset musíme jít spát ráno máme rozcvičku
Meloun psal:Pro mě nejhorší první hodiny..
Teď už jsem víc v klidu se dá říct..
vydrž aspon tejden a dej vědět jak Ti je,já už to zkoušel několikrát a nikdá nevydržel,akorát jsem byl vzteklej jak pes,tohle musí přijít samo
od sebe a ne se trápit,počítat kolik to stojí apod.
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:...jo a ještě jsem zapomněl na kafete,jak ho budeš pít tak jseš v tu ránu v
Mám dnes už třetí
Jestli ono to není tím, že já kouřim naprosto ke všemu a všude a při všem..nejen ke kafi a po jídle..
PURE NAKED BIKE!
já mám cykly po 2 letech
teď mám půl roku ten s cigárama
jinak jsem vždycky přestal po nějakým hustým večírku, kdy proletělo krkem 40 cigaret
vím, že s tím za rok a půl zase seknu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
bery psal:před 5ti rokama sem dostal astmatickej záchvat a z minuty na minutu sem přestal. položil sem si je na stůl a denně jsem kolem nich chodil jak mlsnej pes. taky sem si říkal že s tim můžu kdykoliv praštit.
no a co sem přestal, tak sem nabral 15kg a funim do kopce ještě víc
tak ti meloune držim palce
Já sice bez záchvatu (ale sám od sebe ze dne na den) jsem přestal,a přesně jak bych viděl sebe 15kiláčů nahoru,bachor jak bych do něj nalil dvacet litrů vody,a do toho kopce taky funím jak lokomotíva..... ale 6.5 roku bez jediného potáhnutí
když to jede,je to OK
ross psal:jinak jsem vždycky přestal po nějakým hustým večírku, kdy proletělo krkem 40 cigaret
40/večer?
Tak to bych se asik zesral a zeblil jak Alík a tejden nemohl popadnout dech.
Já když už mám nabráno a dám si za večer třeba 2-3 cigarety, tak pak druhej den skučím jak podsvinče.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:ross psal:jinak jsem vždycky přestal po nějakým hustým večírku, kdy proletělo krkem 40 cigaret
40/večer?
Já když už mám nabráno a dám si za večer třeba 2-3 cigarety, tak pak druhej den skučím jak podsvinče.
Jen 40 za večer?..slabý..
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:ross psal:jinak jsem vždycky přestal po nějakým hustým večírku, kdy proletělo krkem 40 cigaret
40/večer?
však jsem taky potom vždycky přestal
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Meloun psal:Ondráš psal:ross psal:jinak jsem vždycky přestal po nějakým hustým večírku, kdy proletělo krkem 40 cigaret
40/večer?
Já když už mám nabráno a dám si za večer třeba 2-3 cigarety, tak pak druhej den skučím jak podsvinče.Jen 40 za večer?..slabý..
Mám to stejný sobota-nějaké pivko nevím kdy přestat a 3 nebo 4 dny cíga ani vidět.Dojde na další sobotu a situace je stejná a někdy ještě horší
Meloun psal:Ondráš psal:ross psal:jinak jsem vždycky přestal po nějakým hustým večírku, kdy proletělo krkem 40 cigaret
40/večer?
Já když už mám nabráno a dám si za večer třeba 2-3 cigarety, tak pak druhej den skučím jak podsvinče.Jen 40 za večer?..slabý..
to se snad ani nemas cim chlubit...
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 25.01.2010 20:30:07 Offline |
děláš mi radost, že ses na to vysral... myslim na to NEkouřit....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2010 20:47:37 Offline |
no jsem taky zvědavej jak dlouho vydržíš
kámoš přestal letos před vánocema...něco podobnýho jako ty taky víc jak krabku denně...pak začal mít problémy s plícema..a i když chuť byla tak prostě nemoh..a dneska už mu to ani moc nechybí a jako vedlejší důsledek má něco přes 3000 v kapse měšíčně
Progear 650 (Člen) 25.01.2010 20:50:22 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:děláš mi radost, že ses na to vysral... myslim na to NEkouřit....
Nevysral kurvafix! Jen to zkoušim..jestli to bude zejtra ještě horší jak teď,tak na to seru..
Však woe já to tak myslel... woe.... jdu na .... heč
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 25.01.2010 20:53:46 Offline |
Progear 650 psal:Meloun psal:Progear 650 psal:děláš mi radost, že ses na to vysral... myslim na to NEkouřit....
Nevysral kurvafix! Jen to zkoušim..jestli to bude zejtra ještě horší jak teď,tak na to seru..
Však woe já to tak myslel... woe.... jdu na .... heč
Aby to bylo uplně pochopitelné, tak od začátku to myslím tak, že je hloupost přestávat, když ti to chutná.... kdyby to tak nebylo, je to jiná že...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Progear 650 psal:Meloun psal:
Nevysral kurvafix! Jen to zkoušim..jestli to bude zejtra ještě horší jak teď,tak na to seru..Však woe já to tak myslel... woe.... jdu na .... heč
Aby to bylo uplně pochopitelné, tak od začátku to myslím tak, že je hloupost přestávat, když ti to chutná.... kdyby to tak nebylo, je to jiná že...
ty voe dela dobre a este zbyde vic na motorku
...sam mezi jebkarema...
nejhorší je přejít kvůli "přestávání" na lehký...
Jinak já sem přestal na rok a něco, naráz. A de to. Ale kouřil sem tak do těch 10 denně (když se nepilo).
Každopádně po tom roku, sem si dal prda a myslel sem, že se
No a teď sem tam příležitostně
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 07:27:03 Offline |
Meloune.....jak jsi na tom?
inkvizitorr (Administrator) 26.01.2010 07:52:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Meloune.....jak jsi na tom?
taky mě to zajímá
doba je temná...
to byli časy co? pivko, cígo.......
http://www.suzukibandit.cz/storage/2007 … 080050.jpg
to jebu
Dyk mas pravdu...vyser se na to.
Dneska sem konecne pochopil, proc vsichni porad rikaj, ze je koureni nebezpecny
Ono kdyz rano nestihas, mas jeste dvojku v zile a prodiras se autem skrz curakov s cigarem v jedny ruce a holicim strojkem v druhy, tak to je o hubu
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Dyk mas pravdu...vyser se na to.
Dneska sem konecne pochopil, proc vsichni porad rikaj, ze je koureni nebezpecny
Ono kdyz rano nestihas, mas jeste dvojku v zile a prodiras se autem skrz curakov s cigarem v jedny ruce a holicim strojkem v druhy, tak to je o hubu
presne tak - koureni skodi zdravi .... a zvlast v techto mrazech. Vona to nejni zadna prdel chodit porad kourit na ten mraz
drz se Meloun, pred 14 dnema je to 20 let co byla moje posledni
voser je zacatek, pak se mi jeste tak 3-4 roky obcas v noci zdalo ze jsem si zapalil a kopal se do ze po takovy dobe...
a pak jeste asi 15 let jsem musel v hospode davat obcas ruce do kapes, ale ted uz naprosta pohoda
Rum-cajs psal:drz se Meloun, pred 14 dnema je to 20 let co byla moje posledni
voser je zacatek, pak se mi jeste tak 3-4 roky obcas v noci zdalo ze jsem si zapalil a kopal se do ze po takovy dobe...
a pak jeste asi 15 let jsem musel v hospode davat obcas ruce do kapes, ale ted uz naprosta pohoda
Takže víceméně poslední rok si v klidu
nicola.foxx (Člen) 26.01.2010 10:22:07 Offline |
Hele ještě to můžeš šidit doutníkama. Je to lepší než nagelovanej chlap s lízátkem a pytlíkem bonparů.
Newada psal:Kup si náplast a je to.
tak ty naplaste jsou fakt dobra vychytavka, kdyz si chces zvednout davku. Kolega z prace bafal taky jak meloun a chtel prestat. Tak si koupil naplaste. Prvne nosil jednu, pak dve a pak zase zacal hulit, ale ty dve naplaste mel porad
Loser psal:Newada psal:Kup si náplast a je to.
tak ty naplaste jsou fakt dobra vychytavka, kdyz si chces zvednout davku. Kolega z prace bafal taky jak meloun a chtel prestat. Tak si koupil naplaste. Prvne nosil jednu, pak dve a pak zase zacal hulit, ale ty dve naplaste mel porad
Ja si vzpomenu na Krastyho ze Simsnů, polepenej jak plakátovací plocha.
jak dlouho ještě?
Banditatom (Člen) 26.01.2010 16:57:22 Offline |
mr.BSE psal:žiješ Meloune?
žije určitě už vypaluje tajně zobák někde na WC
Máte super diskusi , jen připomínka: Tomík se nesnaží přestat 3 roky, ale už více než 7...
Mimochodem, na trhu je nová vychytávka na odvykání kouření: přípravek Champix, balení asi za tisícovku, předepíše to praktický doktor. Normálně se u toho kouří, ale stejně to přestane chutnat.
Je to založeno na tom, že ta účinná látka postupně obsadí receptory v mozku místo nikotinu... Je to osvědčené, kolegyně z práce kouřila 60 denně a je v klidu.
Mamuti ještě nevymřeli, tak bacha na ně!!!
Banditatom psal:mr.BSE psal:žiješ Meloune?
žije určitě už vypaluje tajně zobák někde na WC
Piču Nekouřim..ale trpim jak pes teda
Ráno jsem si teda tajně zapálil tu třešňovou sračku....takový hnědý cigárko to je..po dvou práscích jsem to típnul,páč se mi začal motat květák a bylo mi z toho blbě..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:05:31 Offline |
mamutek psal:Máte super diskusi , jen připomínka: Tomík se nesnaží přestat 3 roky, ale už více než 7...
Mimochodem, na trhu je nová vychytávka na odvykání kouření: přípravek Champix, balení asi za tisícovku, předepíše to praktický doktor. Normálně se u toho kouří, ale stejně to přestane chutnat.
Je to založeno na tom, že ta účinná látka postupně obsadí receptory v mozku místo nikotinu... Je to osvědčené, kolegyně z práce kouřila 60 denně a je v klidu.
nedělej chytrou joo
To Meloun: Tak to čumím já už bych měl absťák držím palec.
jinak ty třešňový sračky to je humus funguje to líp než gutalax
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:10:48 Offline |
mamutek psal:To Banditatom: My se tady budem jako veřejně hádat jo? Tak a dneska seš bez večeře a zítra bez oběda smrade!
hospoda?
Banditatom psal:mamutek psal:To Banditatom: My se tady budem jako veřejně hádat jo? Tak a dneska seš bez večeře a zítra bez oběda smrade!
hospoda?
Jsem zvědavá, kde vezmeš prachy, ha!
Mamuti ještě nevymřeli, tak bacha na ně!!!
Ty vole a já ten absťák asi nemam,viď??
Furt jen přemejšlim,co s rukama a děsim se toho, co budu dělat v hospodě u piva!!
Ty nekuřáci jsou o tolik vochuzený! Úplně prázdnej život maj!
Ten champix už jsem četl..mohlo by to bejt fajn..zkusim to teda nejdřív vydržet vlatní vůlej..když to nepůjde, zajedu za felčarem..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:18:17 Offline |
Meloun psal:Ty vole a já ten absťák asi nemam,viď??
Furt jen přemejšlim,co s rukama a děsim se toho, co budu dělat v hospodě u piva!!
Ty nekuřáci jsou o tolik vochuzený! Úplně prázdnej život maj!
Ten champix už jsem četl..mohlo by to bejt fajn..zkusim to teda nejdřív vydržet vlatní vůlej..když to nepůjde, zajedu za felčarem..
u piva nic! přestaneš chodit na pivo
jo taky to furt říkám že ti nekuřáci havět umíraj zdraví bez infarktu furt nadávaj když vedle nich bafáš bych je zakázal
mamutek psal:Banditatom psal:mamutek psal:To Banditatom: My se tady budem jako veřejně hádat jo? Tak a dneska seš bez večeře a zítra bez oběda smrade!
hospoda?
Jsem zvědavá, kde vezmeš prachy, ha!
nikdy žádné neměl...má tebe ne ?
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:34:09 Offline |
To zdenoj: jo no ta mi od nich možná tak akorát pomáha
Banditatom (Člen) 26.01.2010 18:03:59 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:To zdenoj: jo no ta mi od nich možná tak akorát pomáha
nekecej,není to naopak???
akurát drží kasu
Meloun psal:Ten champix už jsem četl..mohlo by to bejt fajn..zkusim to teda nejdřív vydržet vlatní vůlej..když to nepůjde, zajedu za felčarem..
Jak za felčarem?
Dyť to jen zkoušíš, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 26.01.2010 18:12:10 Offline |
mr.BSE psal:Meloun psal:Ten champix už jsem četl..mohlo by to bejt fajn..zkusim to teda nejdřív vydržet vlatní vůlej..když to nepůjde, zajedu za felčarem..
Jak za felčarem?
Dyť to jen zkoušíš, ne?
však zkouší ne! co mu hercna vydrží
mr.BSE psal:Meloun psal:Ten champix už jsem četl..mohlo by to bejt fajn..zkusim to teda nejdřív vydržet vlatní vůlej..když to nepůjde, zajedu za felčarem..
Jak za felčarem?
Dyť to jen zkoušíš, ne?
Zkoušim..ale jednou budu muset přestat..třeba za rok..dva..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 18:45:46 Offline |
i prd příjde první stres v arbeitu a uvidíš!!!
mě tenkrát helflo totok ...
zaměstná to pačmáky a pysk i prázdný a když bylo nejhůř, tak sem tam vrazil tu patrónu a motala se mi šiška jak na základce :)))
http://andropharm.cz/Zbozi/nicorette-in … 10mg-11832
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:mě tenkrát helflo totok ...
zaměstná to pačmáky a pysk i prázdný a když bylo nejhůř, tak sem tam vrazil tu patrónu a motala se mi šiška jak na základce :)))
http://andropharm.cz/Zbozi/nicorette-in … 10mg-11832
Tak to mi trochu nahání strach.
Je lepší na to jít pomalu.A hlavně nic neslibovat a pak se nemusí nikomu nic vysvětlovat
ja melounoj fandim!
a nejvic me sere,kdyz me nakej kokot s cigaretou votravuje a ja mu slusne reknu,jestli by si to nemoh jit vykourit treba ven a clovek je hned omezuje...takovouhle logiku proste nepochopim.
kdyz uz si chce kurvit plice,tak at si je nici sobe a ne vostatnim
a takovÿ kecy typu ,,do hrobu musi jit telo zhuntovany" ty neberu,pac az hosi budete u doktora sipat a budete na chcipnuti,tak vo tom zacnete premejslet jinac...
jo pokud cloveku jeste nic neni,tak dela frajera.
pak se posere do plinek jak mimino
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1 2