Nejsi přihlášen
Brzdová kapalina
bandit 600
rok 97
klasické hadice
1) kolik kapaliny bude potřeba pro předek a zadek?
2) k terou z těchto tam mám dát
http://www.inmoto.cz/motul-brzdove-kapaliny-
Re: Brzdová kapalina
sem pravě procházel diskuze a moc se to tu neřešilo jakej tip a tak
sem si prave řikal že bch tam dal tu
MOTUL DOT 5.1
http://www.inmoto.cz/motul-dot-5-1-500ml
cena je stejná jako u te DOT 4 a parametry jsou o trochu lepší
ale asi žadne pokusy že ?
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2010 07:10:44 Offline |
jakoukoliv DOT4 a stačí malá lahvička
snad jedině ,že by jsi byl rejsr tak používaj jinou,ale ne DOT5!!!!!
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 29.01.2010 12:36:59 Offline |
cca 4dcl já vypotřeboval více jsem si s tím trošku více hrál
DOT 5 ti nedoporučuju má jinné chem složení ( myslím že je na bázy silikonu nevím přesně ) mohlo byto udělat neplechu na plechu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 18:18:12 Offline |
halejte se kucí , mam dotaz technického rázu : menil jsem kapalinu ve spojce , byla cerna trosicku , ALE ! minule mi zbyla půl flaška vod výměny v brzdách a tak ta flaška uz byla nejakej cas nezapečetěná tim alobalovym víčkem ... a tak jsem ji tam flák ...
a ted dotaz - vadí to u spojky jako s tim bodem varu a s tou vlhkostí v te kapalině , když neni nová ? ... u brzd bych dal novou flašku nenačnutou , ale u spojky to je asi šuměnka , ne ?
dik za odpovědi
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 21.05.2014 19:10:15 Offline |
hlemejzd999 psal:halejte se kucí , mam dotaz technického rázu : menil jsem kapalinu ve spojce , byla cerna trosicku , ALE ! minule mi zbyla půl flaška vod výměny v brzdách a tak ta flaška uz byla nejakej cas nezapečetěná tim alobalovym víčkem ... a tak jsem ji tam flák ...
a ted dotaz - vadí to u spojky jako s tim bodem varu a s tou vlhkostí v te kapalině , když neni nová ? ... u brzd bych dal novou flašku nenačnutou , ale u spojky to je asi šuměnka , ne ?
dik za odpovědi
Hlemejzdku tomu valci je to v pici
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 19:14:59 Offline |
VikecB12 psal:Jako že ti spojkovej váleček nevyrezne tou vlhkostí a brzdovej jo
ale picu ...jako ze brzdam vadi voda v kapaline obsazena , pak nebrzdej a tak ...se rika
spojce to prave muze bejt u pjerdole , jestli je v ni obsazeno vic vlhkosti , no ni ?
jako rikam , ze sem ji tam flak .
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Jako že ti spojkovej váleček nevyrezne tou vlhkostí a brzdovej jo
ale picu ...jako ze brzdam vadi voda v kapaline obsazena , pak nebrzdej a tak ...se rika
spojce to prave muze bejt u pjerdole , jestli je v ni obsazeno vic vlhkosti , no ni ?
jako rikam , ze sem ji tam flak .
...aby ti od ní vyrez váleček, nebo pumpa, tak bys jí musel mít načnutou už od druhohor
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No tím že klesá bod varu se straší lajcká veřejnost,která se bojí aby jim to nepřestalo brzdit a tak si tu kapalinu nechají vobčas vyměnit. Přitom mechoší ví,že se to dělá právě pro to,aby celá ta brzdová soustava uvnitř nerezla. Vod čeho myslíš,že sou na starších autech a motorkách uplně vyžraný pístky ve třmenech,nebo vrchní válečky? Ha? E?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Vod čeho myslíš,že sou na starších autech a motorkách uplně vyžraný pístky ve třmenech,nebo vrchní válečky? Ha? E?
A já blbec myslel, že jsem vyžranej protože moc jím a ono je to tím, že jsem si nikdy neměnil brzdovku...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 21.05.2014 20:21:13 Offline |
VikecB12 psal:No tím že klesá bod varu se straší lajcká veřejnost,která se bojí aby jim to nepřestalo brzdit a tak si tu kapalinu nechají vobčas vyměnit. Přitom mechoší ví,že se to dělá právě pro to,aby celá ta brzdová soustava uvnitř nerezla. Vod čeho myslíš,že sou na starších autech a motorkách uplně vyžraný pístky ve třmenech,nebo vrchní válečky? Ha? E?
ALe di ty brepto
Stránky: 1