Nejsi přihlášen
alarm
Zdárek všichni. Tak jsem koukal na pár typů alarmů a rád bych se zeptal jestli máte někdo něco z těchto typů: PORTMAN MT-250, SE540, FL-MG03, MAXICAR338-3906, JSE-L688 a jak fungují. Někdo tvrdí, že u nějakých typů už nelze nastavit citlivos a je to již dané z výroby. Já měl dosud jen sirénu s čidlem a tajnej vypínač, ale tohle je pohodlnější a trošku i možná frajeřina, ale svý bandasce to rá dopřeju, když mě ještě nezklamala a ještě chci montovat jeden na drakouše tak nevim nevim co brat.Všechny jsou od 700-1200,- a nějekej drahej nemá cenu.Díky za typ
Re: alarm
Svíťa psal:Zdárek všichni. Tak jsem koukal na pár typů alarmů a rád bych se zeptal jestli máte někdo něco z těchto typů: PORTMAN MT-250, SE540, FL-MG03, MAXICAR338-3906, JSE-L688 a jak fungují. Někdo tvrdí, že u nějakých typů už nelze nastavit citlivos a je to již dané z výroby. Já měl dosud jen sirénu s čidlem a tajnej vypínač, ale tohle je pohodlnější a trošku i možná frajeřina, ale svý bandasce to rá dopřeju, když mě ještě nezklamala a ještě chci montovat jeden na drakouše tak nevim nevim co brat.Všechny jsou od 700-1200,- a nějekej drahej nemá cenu.Díky za typ
Já jsem měl na GSu FL-MG03 a byl jsem s nim spokojenej. V provozu bylo jen to otřesový čidlo a když bych tam dal klíč aniž bych ho odemk tak řval jinak start na dálku a ten rušící obvod jsem ani nezapojoval. Měl nastavení citlivosti asi 3 úrovně ale vim že stačilo drbnout o stupačku a řval...A docela hlasitě..
killerrebel (Člen) 01.02.2010 13:10:35 Offline |
Brkos psal:Svíťa psal:Zdárek všichni. Tak jsem koukal na pár typů alarmů a rád bych se zeptal jestli máte někdo něco z těchto typů: PORTMAN MT-250, SE540, FL-MG03, MAXICAR338-3906, JSE-L688 a jak fungují. Někdo tvrdí, že u nějakých typů už nelze nastavit citlivos a je to již dané z výroby. Já měl dosud jen sirénu s čidlem a tajnej vypínač, ale tohle je pohodlnější a trošku i možná frajeřina, ale svý bandasce to rá dopřeju, když mě ještě nezklamala a ještě chci montovat jeden na drakouše tak nevim nevim co brat.Všechny jsou od 700-1200,- a nějekej drahej nemá cenu.Díky za typ
Já jsem měl na GSu FL-MG03 a byl jsem s nim spokojenej. V provozu bylo jen to otřesový čidlo a když bych tam dal klíč aniž bych ho odemk tak řval jinak start na dálku a ten rušící obvod jsem ani nezapojoval. Měl nastavení citlivosti asi 3 úrovně ale vim že stačilo drbnout o stupačku a řval...A docela hlasitě..
A když mate odpojene start na dalku a rušící obvod tak fungoval ten imobilizer??
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:Brkos psal:Svíťa psal:Zdárek všichni. Tak jsem koukal na pár typů alarmů a rád bych se zeptal jestli máte někdo něco z těchto typů: PORTMAN MT-250, SE540, FL-MG03, MAXICAR338-3906, JSE-L688 a jak fungují. Někdo tvrdí, že u nějakých typů už nelze nastavit citlivos a je to již dané z výroby. Já měl dosud jen sirénu s čidlem a tajnej vypínač, ale tohle je pohodlnější a trošku i možná frajeřina, ale svý bandasce to rá dopřeju, když mě ještě nezklamala a ještě chci montovat jeden na drakouše tak nevim nevim co brat.Všechny jsou od 700-1200,- a nějekej drahej nemá cenu.Díky za typ
A když mate odpojene start na dalku a rušící obvod tak fungoval ten imobilizer??
No asi takhle...Fungovalo to tak, že jsem dal klíč do spínačky a začlo to řvát ale startovat by určo šlo že jo...Já zapojil jen plus a mínus na baterku a na blinkry a nic víc...
máte někdo zkušenost s tohhlen vychytávkou ? nebo spíš to bude pro zlost
http://www.topmoto.cz/Alarmy/Bezdratovy … y-detektor
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2011 15:37:24 Offline |
libac22 psal:máte někdo zkušenost s tohhlen vychytávkou ? nebo spíš to bude pro zlost
http://www.topmoto.cz/Alarmy/Bezdratovy … y-detektor
mám zkušenosti takový , že jsem to všechno vyškubal ...mikrovlnný čidlo ,čidlo pohybu ,houkačky ,sirény ...celkem asi tři kila drátů a všelijakejch bazmeků,pojistek navíc ...pro samej drát nebylo možný nalézt ,co se posralo,když se to posralo..takže asi takhle
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:libac22 psal:máte někdo zkušenost s tohhlen vychytávkou ? nebo spíš to bude pro zlost
http://www.topmoto.cz/Alarmy/Bezdratovy … y-detektormám zkušenosti takový , že jsem to všechno vyškubal ...mikrovlnný čidlo ,čidlo pohybu ,houkačky ,sirény ...celkem asi tři kila drátů a všelijakejch bazmeků,pojistek navíc ...pro samej drát nebylo možný nalézt ,co se posralo,když se to posralo..takže asi takhle
tos tam musel mít pěkny klubko ček ale jináč díky žes mě moc neporadil
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2011 18:25:58 Offline |
libac22 psal:hlemejzd999 psal:libac22 psal:máte někdo zkušenost s tohhlen vychytávkou ? nebo spíš to bude pro zlost
http://www.topmoto.cz/Alarmy/Bezdratovy … y-detektormám zkušenosti takový , že jsem to všechno vyškubal ...mikrovlnný čidlo ,čidlo pohybu ,houkačky ,sirény ...celkem asi tři kila drátů a všelijakejch bazmeků,pojistek navíc ...pro samej drát nebylo možný nalézt ,co se posralo,když se to posralo..takže asi takhle
tos tam musel mít pěkny klubko ček ale jináč díky žes mě moc neporadil
neni zač
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:libac22 psal:hlemejzd999 psal:
mám zkušenosti takový , že jsem to všechno vyškubal ...mikrovlnný čidlo ,čidlo pohybu ,houkačky ,sirény ...celkem asi tři kila drátů a všelijakejch bazmeků,pojistek navíc ...pro samej drát nebylo možný nalézt ,co se posralo,když se to posralo..takže asi takhletos tam musel mít pěkny klubko ček ale jináč díky žes mě moc neporadil
neni zač
krom "šneka" bez alarmu , další zkušenosi ...
hlemejzd999 psal:libac22 psal:máte někdo zkušenost s tohhlen vychytávkou ? nebo spíš to bude pro zlost
...a bylo to to nejrozumňejší, cos mochs udělat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
libac22 psal:krom "šneka" bez alarmu , další zkušenosi ...
Normálně se tomu říká perimetr. Mám to. Dobrý je, když to postavíš na místě kde chodí hodně lidí a pak pozorovat jak čumí, když to kvíkne.
Ten můj alarm nejdřív dvakrát kvíkne, jako že máš tahnout a až potřetí začne řvát.
Přes zimu jsem to všechno odpojil (páč jsem s tím měl takovu "veselou" příhodu) a zatím ještě nezapojil. Přemýšlím, že to vyhodím celé, resp. prodám někomu, kdo ujíždí na pičovinách. Netty nechceš to?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:libac22 psal:krom "šneka" bez alarmu , další zkušenosi ...
Normálně se tomu říká perimetr. Mám to. Dobrý je, když to postavíš na místě kde chodí hodně lidía pak pozorovat jak čumí, když to kvíkne.
Ten můj alarm nejdřív dvakrát kvíkne, jako že máš tahnout a až potřetí začne řvát.
Přes zimu jsem to všechno odpojil (páč jsem s tím měl takovu "veselou" příhodu) a zatím ještě nezapojil. Přemýšlím, že to vyhodím celé, resp. prodám někomu, kdo ujíždí na pičovinách. Netty nechceš to?
tý vole tak to seru eště hlídat moto a vypínat furt alarm jak idiot ale jo dík za zkušenost
libac22 psal:tý vole tak to seru eště hlídat moto a vypínat furt alarm jak idiot ale jo dík za zkušenost
Mě se to po minutě řvaní vypne samo.
Ono kolem toho musíš fakt chvíli skákat než to začne řvát... Taky je možný nastavit citlivost (může ti to řvát, když je někdo 2 m od motorky, nebo až třeba na půl metru). Neviděl bych to tak černě. Jen to chce vychytat.
Ondráš psal:libac22 psal:tý vole tak to seru eště hlídat moto a vypínat furt alarm jak idiot ale jo dík za zkušenost
Mě se to po minutě řvaní vypne samo.
Ono kolem toho musíš fakt chvíli skákat než to začne řvát... Taky je možný nastavit citlivost (může ti to řvát, když je někdo 2 m od motorky, nebo až třeba na půl metru). Neviděl bych to tak černě. Jen to chce vychytat.
tak to potom já já myslel že to nastvit nejde ... tak do toho bych možná šel ... tech pul metru si myslím že je akorát
a jde to k jakýmukoliv alarmu žejo ???
libac22 psal:tak to potom já já myslel že to nastvit nejde ... tak do toho bych možná šel ... tech pul metru si myslím že je akorát
a jde to k jakýmukoliv alarmu žejo ???
No to nevim... Já ma tohle:
http://www.automotoalarmy.cz/motoalarmy … nu-72.html
Ondráš psal:libac22 psal:tak to potom já já myslel že to nastvit nejde ... tak do toho bych možná šel ... tech pul metru si myslím že je akorát
a jde to k jakýmukoliv alarmu žejo ???No to nevim... Já ma tohle:
http://www.automotoalarmy.cz/motoalarmy … nu-72.html
jo ten je dobrej . ale píšou že to funguje bezdrátově , tudíš soudím že by to mělo jít na každej , no někdy to zkusím koupita uvidím , počkej ty to hodláš prodávat ?
libac22 psal:jo ten je dobrej . ale píšou že to funguje bezdrátově , tudíš soudím že by to mělo jít na každej , no někdy to zkusím koupita uvidím , počkej ty to hodláš prodávat ?
Spíš bych řekl, že bezdrátové = vlastní ovladač + nezávislé na alarmu.
S tím prodejem nevím... Ale vždycky jsem byl za blbce já, když se to rozeřvalo mě a já kolem toho tajtrdlíkoval. Velká rána pro moje ego.
Ondráš psal:libac22 psal:jo ten je dobrej . ale píšou že to funguje bezdrátově , tudíš soudím že by to mělo jít na každej , no někdy to zkusím koupita uvidím , počkej ty to hodláš prodávat ?
Spíš bych řekl, že bezdrátové = vlastní ovladač + nezávislé na alarmu.
S tím prodejem nevím... Ale vždycky jsem byl za blbce já, když se to rozeřvalo mě a já kolem toho tajtrdlíkoval. Velká rána pro moje ego.
jasný písnu jak to vyděj v shopu a uvidím když to pude tak to vemu sem pro všechnu ale jináč dík za popis
Stránky: 1