Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2010 07:57:41 Offline |
Re: vlada1200 vše nej!!!
vše nej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Díky fšem!!!!
Nějak jsem přes tu zimu na vás zapomněl. Hlavně díky tomu, že jsem si koupil PASATA a snažil jsem se vymyslet, co s banditem. Přiznám se, chtěl jsem ho prodat a k tomu mě i přiměli někteří z tohoto fóra, kteří měli a možná ještě mají inzeráty na své bandasky. (nebudu jmenovat ale třeba svistouska nebo kuba). Ale pak jsem si řekl....co by na to řekl BARYNEK až se vrátí z poza louže. Všichni okolo něho mají jenom N-kové jebky a určitě rád přijede ukázat svou S-kovou nyní zanedbávanou chuděru. Takže, chvíli ještě vydržím. Ale PASAT je
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:Díky fšem!!!!
Nějak jsem přes tu zimu na vás zapomněl. Hlavně díky tomu, že jsem si koupil PASATAa snažil jsem se vymyslet, co s banditem. Přiznám se, chtěl jsem ho prodat a k tomu mě i přiměli někteří z tohoto fóra, kteří měli a možná ještě mají inzeráty na své bandasky. (nebudu jmenovat ale třeba svistouska nebo kuba). Ale pak jsem si řekl....co by na to řekl BARYNEK až se vrátí z poza louže. Všichni okolo něho mají jenom N-kové jebky a určitě rád přijede ukázat svou S-kovou nyní zanedbávanou chuděru. Takže, chvíli ještě vydržím. Ale PASAT je
![]()
ty wole, to bys me nasral. Jako passata bych zkousnul, ale prodej pekny motorky ne (stribrna v eSku ) jeste ze tvoje neni dochtorka
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1