Nejsi přihlášen
Anketa..
V posledni dobe se tu vyrojilo par novejch motorek / jebek a dost lidi se tu usilovne snazi bandita zbavit...
Proto davam namet na anketu na hlavni stranku nebo kdo chce muze odpovidat i tady...
"Je Bandit na vymreni?":
1)Bandit forever (kopyrajt Filous)
2)Je to srdcovka,nevymenim, leda bych se nekdy v budoucnu opravdu zamiloval do jiny masiny...
3)Jen co doskudlim par grosu, koupim si jebku
4)Uz sem se konecne ty ludry zbavil a mam vysnenou poradnou masinu (jebku)
Vim, ze uz to podobny tema urcite bylo, ale cekani na jaro je dlouhy...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Re: Anketa..
Pokud tohle
2)Je to srdcovka,nevymenim, leda bych se nekdy v budoucnu opravdu zamiloval do jiny masiny...
Změníš na
2)Je to srdcovka,nevymenim, leda bych nekdy v budoucnu přikoupil další, páč se mi to nechce prodávat za tašku hrušek...
Tak budu hlasovat pro 2.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Pokud tohle
Změníš na
2)Je to srdcovka,nevymenim, leda bych nekdy v budoucnu přikoupil další, páč se mi to nechce prodávat za tašku hrušek...
Tak budu hlasovat pro 2.
Myslim že je to trochen alibismus....nakonec pak stejně prodáš.....to není jako mít doma nějakej ratbajk z padesátejch let Přikoupíš jinou...nová moderní technika Tě dostane...začne se ti to líbit...budeš říkat že je to super a proč si na to nepřišel dřív...bandaska bude stát v koutě rok..dva...pak zjistíš že se na ni jen práší páč na ni nejezdíš a prodáš ji za tašku hrušek můj názor ale myslim že nebude daleko od reality
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Hele esli to má mít nějakej statistickej efekt, tak bys tam měl zakomponovat eště další dvě, něco jako:
- Kdysi jsem bandita měl, nyčko mám jebku, ale tady jsem zůstal kvuli pičosektě
a
- nikdá sem bandasku neměl a tady jsem jenom kolevá imidži
Strýcfajtr !!!
bubák psal:Myslim že je to trochen alibismus....nakonec pak stejně prodáš.....to není jako mít doma nějakej ratbajk z padesátejch let Přikoupíš jinou...nová moderní technika Tě dostane...začne se ti to líbit...budeš říkat že je to super a proč si na to nepřišel dřív...bandaska bude stát v koutě rok..dva...pak zjistíš že se na ni jen práší páč na ni nejezdíš a prodáš ji za tašku hrušek můj názor ale myslim že nebude daleko od reality
Neříkám, že se to nestane, ale pokud bych v současné době (řekněme 4-5 let dopředu) něco kupoval, tak koupím nějakou mrdku bez papírů na okruh. Na silnici mi Bandit bohatě stačí a ani po 4 sezónách a asi 35 tis km mi nepřijde jako něco, co bych musel měnit.
bubák psal:Myslim že je to trochen alibismus....nakonec pak stejně prodáš.....to není jako mít doma nějakej ratbajk z padesátejch let Přikoupíš jinou...nová moderní technika Tě dostane...začne se ti to líbit...budeš říkat že je to super a proč si na to nepřišel dřív...bandaska bude stát v koutě rok..dva...pak zjistíš že se na ni jen práší páč na ni nejezdíš a prodáš ji za tašku hrušek můj názor ale myslim že nebude daleko od reality
Tvou teorii myslím podpoří Abik, nebo se pletu ?
tož tak..
....za mě 1) a 2)
....Bandasku si nechám dokud ji nerozstřelím nebo se neposere. ( v tomto přípádě bych vyměnil opět za novější Béčko ), jsem spokojen na cesty pro dva atd.
....a k Béčku budu dokupovat dle spotřeby jebky typu R1 na okruh a blbnutí. ( již jsme tak učinili s bratrem Sleipem R1 r.v98 už je doma, přpravená na sezónu )
....a pokud u mě budete hodně nakupovat tak bych si chtěl ještě dokoupit BUSU protože se mi líbí jak je hnusná..sry Slugi...určitě chápeš jak to myslím
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 02.02.2010 11:35:57 Offline |
heh, dobrá anketa, už sem jí tam šoup
doba je temná...
...vpoctate by me hlavne zajimalo jaky procento lidi tu ma B6/12 a jaka cast z nich neplanuje v horizontu treba 5ti let vymenu (prechod z B6 na B12 nepocitam)
To prikupovani je osidny, kus pravdy ma Ondras i bubak.
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
inkvizitorr (Administrator) 02.02.2010 11:50:57 Offline |
Luk psal:inkviz: dobre ty
sem zvedav jaky cisilko bude u tutoho:
pochopil sem, že jebka je vo hovně, už mam zase bandita
sem první
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2010 12:55:26 Offline |
já bych bandita vyměnil hned..ale neni na to... i když starej model B12 bych asi skousnul
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:já bych bandita vyměnil hned..ale neni na to... i když starej model B12 bych asi skousnul
Kurwa Kasyme,to je i muj případ,člověk platí samý zasraný složenky
a na novou motku furt nějak ne a ne zbejt...
no,hlavně,že je na čem jezdit
...a bude hůř!
Luk psal:K.a.s.y.m. psal:já bych bandita vyměnil hned..ale neni na to... i když starej model B12 bych asi skousnul
prvni co se nestydi prihlasit k 3. grupe
Mel sem tam prvni carku
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2010 15:24:15 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:já bych bandita vyměnil hned..ale neni na to... i když starej model B12 bych asi skousnul
Kurwa Kasyme,to je i muj případ,člověk platí samý zasraný složenky
a na novou motku furt nějak ne a ne zbejt...
no,hlavně,že je na čem jezdit
jak říkáš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:tak se nám tu šovinistickou sviňárnu konečně povedlo sestřelit
Ale to je pravda... Chybí tam univerzální odpověď pro ty, co se nevejdou nikam. Někde se píše "ostatní" nebo "ani jedna možnost", ale u nás se to nahrazuje "autor ankety je šovinistické prase".
To bych doplnil.
bubák psal:Ondráš psal:Pokud tohle
Změníš na
Tak budu hlasovat pro 2.Myslim že je to trochen alibismus....nakonec pak stejně prodáš.....to není jako mít doma nějakej ratbajk z padesátejch let Přikoupíš jinou...nová moderní technika Tě dostane...začne se ti to líbit...budeš říkat že je to super a proč si na to nepřišel dřív...bandaska bude stát v koutě rok..dva...pak zjistíš že se na ni jen práší páč na ni nejezdíš a prodáš ji za tašku hrušek můj názor ale myslim že nebude daleko od reality
čoveče, tohle se mi zdá docela rozumný
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
starou 12 bych si i klidne kurva koupil :)
ta je totiž ta nejhezčí....a eNko jedině...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 02.02.2010 19:40:48 Offline |
ross psal:bubák psal:Ondráš psal:Pokud tohle
Změníš na
Tak budu hlasovat pro 2.Myslim že je to trochen alibismus....nakonec pak stejně prodáš.....to není jako mít doma nějakej ratbajk z padesátejch let Přikoupíš jinou...nová moderní technika Tě dostane...začne se ti to líbit...budeš říkat že je to super a proč si na to nepřišel dřív...bandaska bude stát v koutě rok..dva...pak zjistíš že se na ni jen práší páč na ni nejezdíš a prodáš ji za tašku hrušek můj názor ale myslim že nebude daleko od reality
pičovina...
prášit se na ní sice bude víc jak normálně, ale počítám, s tím jakej sem úchyl, že tak 3-5 tisic ročně najezdí stejně...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
ross psal:bubák psal:Ondráš psal:Pokud tohle
Změníš na
Ale piču,tys zběhl dříf,než stihls vochutnat vopravdovej pojem BANDIT. Skusils jenom poloviční a to se skoro nepočítá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
2. Bandit to je srdcovka, nevymenim, leda bych se nekdy v budoucnu opravdu zamiloval do jiny masiny...
PS: Bandit je krásná mašina, ale me oči pomalu pokukuji k přechod na Musclebikes konkretně XJR 1300 "to je ma srdcovka", ale jak to vypada se stavem mích financí tak u Bandita budu ještě hodně dlouho.
Ta Yamaha je zatím dost velká vyhledovka.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:2. Bandit to je srdcovka, nevymenim, leda bych se nekdy v budoucnu opravdu zamiloval do jiny masiny...
PS: Bandit je krásná mašina, ale me oči pomalu pokukuji k přechod na Musclebikes konkretně XJR 1300 "to je ma srdcovka", ale jak to vypada se stavem mích financí tak u Bandita budu ještě hodně dlouho.
Ta Yamaha je zatím dost velká vyhledovka.
na motorkářích už ti teda poradili tu XJR
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:na motorkářích už ti teda poradili tu XJR
Z velké časti už jsem se rozhodnul sam.
Už mi hlavně scházi našetřit nějaky ten groš, a najit nějakou hezkou koupy.
Jen by jsem se rad svezl na ročníků 05-06 i na 07-** a sam porovnal zda oželim jednu laufu nebo vstřikovaní a EXUP.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Smoula.koumak (Člen) 03.02.2010 09:16:35 Offline |
bejt šušně tak stará B12N na ježdění všude ve dvou a nějaká šestková jebka pro zábavu, jinak teď klidně jen jebka, za dvě tři sezony stejně kiksne a budu shánět další, třeba už nějakou hezkou B12. Když teď není moc peněz, tak je mi jedno na čem sedím.
Je spousta hezkejch motorek, ale Bandit je z nich nejlevnější
Bandit v lese :-))
PALOUS psal:A co třeba,Měl sem bandita a jebku taky ale sem tady kvůli pacošům bo sem musel koupit sněhovou frézu lopaty a hrablabych řek že by nás tady taky pár bylo jo a jinak sem si zas cvičně dal cca 40 cm novýho hnusu
Pohyb je zdravej, proto seš takovej vyrýsovanej a vejdeš se na Shivera
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Frodo89 psal:ross psal:na motorkářích už ti teda poradili tu XJR
Z velké časti už jsem se rozhodnul sam.
Už mi hlavně scházi našetřit nějaky ten groš, a najit nějakou hezkou koupy.
Jen by jsem se rad svezl na ročníků 05-06 i na 07-** a sam porovnal zda oželim jednu laufu nebo vstřikovaní a EXUP.
A jaka barevna sekvence to bude ?
Petr psal:bubák psal:Myslim že je to trochen alibismus....nakonec pak stejně prodáš.....to není jako mít doma nějakej ratbajk z padesátejch let Přikoupíš jinou...nová moderní technika Tě dostane...začne se ti to líbit...budeš říkat že je to super a proč si na to nepřišel dřív...bandaska bude stát v koutě rok..dva...pak zjistíš že se na ni jen práší páč na ni nejezdíš a prodáš ji za tašku hrušek můj názor ale myslim že nebude daleko od reality
Tvou teorii myslím podpoří Abik, nebo se pletu ?
Pouze částečně. Na cestování je bandit OK - uveze cokoli, když to umíš, tak pojezdíš kdejakou zmrzlinu... U nás doma ale zrovna tohle postrádá smysl, protože od letoška nebudeme mít v garáži nic s RZ A bohužel B není příliš okruhové nářadí, tak jde z domu. Jinak bych si ho asik nechal.
Banditatom (Člen) 04.02.2010 17:23:43 Offline |
za mě 1) a 2) nějak mi babička přirostla k srdci ale bratříčka ji asik přikoupím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Billy psal:A jaka barevna sekvence to bude ?
No popravdě
- Modra s bílim pruhem
nebo
- Černá napřiklad [url=http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-xjr-1300/yamaha-xjr-1300-150689.html]tato...[/IMG]
a nejhezči barevny kabat byl ve verzí SP "ten žluto bilo černy ala Kenny Roger" ale už se bohužel neděla.
nicola.foxx (Člen) 04.02.2010 20:00:21 Offline |
Frodo89 psal:Billy psal:A jaka barevna sekvence to bude ?
No popravdě
- Modra s bílim pruhem
nebo
- Černá napřiklad [url=http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-xjr-1300/yamaha-xjr-1300-150689.html]tato...[/IMG]
a nejhezči barevny kabat byl ve verzí SP "ten žluto bilo černy ala Kenny Roger" ale už se bohužel neděla.
Jestli jezdis tak jak pises a nakupujes na motku, tak kup rovnou B13.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1