Nejsi přihlášen
Re: NAVI
já nemít tak jsem v tomhle:
http://www.alza.cz/evolve-tvtraxx-gps-n … 103521.htm
iGO,DVB-T, RDS-TMC a modrý zuby k tomu není co řešit.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Vavi je peckadost se při tom najezdítřeba zrouna minulej tejden f práglubjehej jedný hodiny sem se dostal vot Spidise na vobchvat a zas ně to fláklo pot jeho bajvákno a tak sem to vzdal a dyš uš sem byl vot cíle 2,9km tak mě ty hajzly prašský nepustily do pravýho vodbočovacího a f tu ránu sem tam měl 7kmale aj tak bych byl bes navi v hajzlu,takže za mě nasrat na papírový cancymám navigon asi dva roky starej a stál cca 4000
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Vavi je peckadost se při tom najezdítřeba zrouna minulej tejden f práglubjehej jedný hodiny sem se dostal vot Spidise na vobchvat a zas ně to fláklo pot jeho bajvákno a tak sem to vzdal a dyš uš sem byl vot cíle 2,9km tak mě ty hajzly prašský nepustily do pravýho vodbočovacího a f tu ránu sem tam měl 7kmale aj tak bych byl bes navi v hajzlu,takže za mě nasrat na papírový cancymám navigon asi dva roky starej a stál cca 4000
Právě prot to chci,pač je to super věc.A jakou máš ty?
Anubis psal:Mam telefon s GPS a pouzivam IGO nebo Navigon. Je to vzdy po ruce. Telefon u sebe dneska ma kazdej porad.
Jo to mám taky ,ale bojím se ,že to bude přes telefon stát za h.....,nevím.Potřebovala bych aby mi to někdo ukázal.Zatím mi jen každý doporučuje Navi
Janna psal:Anubis psal:Mam telefon s GPS a pouzivam IGO nebo Navigon. Je to vzdy po ruce. Telefon u sebe dneska ma kazdej porad.
Jo to mám taky ,ale bojím se ,že to bude přes telefon stát za h.....,nevím.Potřebovala bych aby mi to někdo ukázal.Zatím mi jen každý doporučuje Navi
Já se v autě povětšinu naviguju mobilem. Mám Nokii 6220c a software Sygic McGuider.
Fidzi psal:Mám tohle:
http://www1.dealextreme.com/productimag … 6914_1.jpg
Stojí 1500Kč.
ze stejnýho východu mám dost podobnou... zatim dobrý, uvidíme co ukáže čas....
... jen jsem trochu skeptik....
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Janna psal:PALOUS psal:Vavi je peckadost se při tom najezdítřeba zrouna minulej tejden f práglubjehej jedný hodiny sem se dostal vot Spidise na vobchvat a zas ně to fláklo pot jeho bajvákno a tak sem to vzdal a dyš uš sem byl vot cíle 2,9km tak mě ty hajzly prašský nepustily do pravýho vodbočovacího a f tu ránu sem tam měl 7kmale aj tak bych byl bes navi v hajzlu,takže za mě nasrat na papírový cancymám navigon asi dva roky starej a stál cca 4000
Právě prot to chci,pač je to super věc.A jakou máš ty?
Navigon 2100
Jebat motorky :-)
Fidzi psal:Mám tohle:
http://www1.dealextreme.com/productimag … 6914_1.jpg
Stojí 1500Kč.
tu mam taky, sice z aukra za 2000,- ale sem spokojenej
to jebu
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
XJelen psal:jenom k těm navigacím v mobilu...není nic lepšího, než když v rozhodující chvíli v Práglu zazvoní příchozí hovor... ajajaj
párkrát mě to takhle dostalo a bylo mi hned jasný, že mobil nee
Taky se mi to už stalo,dokonce minulej tejden,ale když to vytípneš,
navi hned zas naskočí,takže v tom nevidím až takovej problém,
stejně volaj samý votravové
...a bude hůř!
Fidzi psal:XJelen psal:kucí nemá někdo komplet instalačku iGo8 pro PDA? se mi to sesypalo cifix
sorry že zasírámMám, chceš s mapama nebo stačí bez?
Už jsem to taky vyhrabal. Je to jen Igo8 bez map + návod co a jak sehnat
http://tom.707.cz/Igo8.zip
karlos100 psal:XJelen psal:jenom k těm navigacím v mobilu...není nic lepšího, než když v rozhodující chvíli v Práglu zazvoní příchozí hovor... ajajaj
párkrát mě to takhle dostalo a bylo mi hned jasný, že mobil neeTaky se mi to už stalo,dokonce minulej tejden,ale když to vytípneš,
navi hned zas naskočí,takže v tom nevidím až takovej problém,
stejně volaj samý votravové
hele...některý telefonáty se nevyplácí típnout dyť víš
Strýcfajtr !!!
To co jsem dal odkaz má 60 MB a měla by tam být mapa ČR
Píšou k tomu
Popis:
* Plná verze IGO ve verzi 8 (build 8.0.0.44366) - odzkoušena i na HTC Diamond
* Kompletní česká verze programu
* Již obsahující mapu ČR, 3D budovy ČR, POI ČR a české navigační hlasy Zbyňka a Zdeňky
Fidzi psal:V té mojí jsou mapy ČR a SR, POI, radary, 3D terén a budovy, skiny Dimka a Lakva. Verze 8.0 je strašně stará a neodlaďená. Pokud jeden z vás bude mít zájem, tak jí na uploaduju.
Vynikající sokolíku
kam to nastrkáš? možná bych ještě zvládnul zapnout majkrotorrent, ale na složitější akce si beru na pomoc Filousa
a nebo ještě starý ftp by mělo bejt funkční ... počkej jak to bylo ftp://rex.pes.cz user:prostorsuzukibandit pass:suzukibandit
Strýcfajtr !!!
Já mám nejlevnějšího Tomtoma, na to moje ježdění to stačí, zatím mě vždycky dovedl tam kam má, do ciziny nejezdím a aby mi navigace uměla přehrát muziku a jiný vychytávky fakt nepotřebuju...
http://www.alza.cz/tomtom-one-classic-c … n=zbozi.cz
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Fidzi psal:V té mojí jsou mapy ČR a SR, POI, radary, 3D terén a budovy, skiny Dimka a Lakva. Verze 8.0 je strašně stará a neodlaďená. Pokud jeden z vás bude mít zájem, tak jí na uploaduju.
Tož do verzí zas tak nedělám-buď to jde nebo ne
Nejvíc používám stejně TomToma, to iGO jsem měl jen kvůli slovensku
http://leteckaposta.cz/524549664
Ještě bude jedna...
Fidzi psal:Hanz psal:Fidzi psal:http://leteckaposta.cz/903092371
To je do mobilu (PDA) nebo do navigačky?? Jestli do mobilu, jaký operační systém?
Na oboje. Na PDA min. WindowsMobile 5 a na PNA WinCE 4-5
eště technická.... nakopírovat na kartu a spustit kterej soubor
hledal jsem readme, ale nenašel
holt starší generace
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2010 14:42:23 Offline |
karlos100 psal:XJelen psal:Fidzi psal:nakopírovat na kartu a spustit iGO.exe
díky ... pozdravuj trasu Tejn - Tálín - Tejn , že už se mi stejská
Ty,to je pěkná cestička
jen nejnčko myslím poněkud zavátá...
někdy to zkuste z Tejnu na Netolice
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bedřich psal:Fresh Man psal:tom tom jedině !!!!!vostatní votskoušeno a je to mrtka :(:( garmin nejvěčí !!!
těžkej nesouhlas. TT je tězce nekomfortní, nic neumí... iGO
dělá to co má naviguje !!!
na filmi fotky a vostatní viny
navigovala dycky nejlíp i na velký vzdálenosti,,, žádný dementní přepočítávám.... přepočítávám.... trasy na výběr sou a to my stačí... TOM tOM
Bandit pičo
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:XJelen psal:
díky ... pozdravuj trasu Tejn - Tálín - Tejn , že už se mi stejskáTy,to je pěkná cestička
jen nejnčko myslím poněkud zavátá...někdy to zkuste z Tejnu na Netolice
Ta je hodně dobrá! A nebo Týn-Písek je taky super!
Já mam starou mrdku MIO Moov200, natáhnul sem do ní iGO 8.3 a supr, jenže malá paměť,takže na delší štreky mi to nenačte trasu. Teď sem do ní hodil iGO 8.0 a šlape to jak švýcary. Závěrem chci říct,že je jedno jakou navigaci koupí,hlavně ať to má větší RAMku (moje moovko má 32MB a to je bída) a TMC,ostatní kraviny sou zbytečnost. Jinak pokud bude aktualizovat mapy za peníze, pak je jedno co má. Do iGO jdou zadáčo stáhnout z netu, takže pak pohoda
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Já mam starou mrdku MIO Moov200, natáhnul sem do ní iGO 8.3 a supr, jenže malá paměť,takže na delší štreky mi to nenačte trasu. Teď sem do ní hodil iGO 8.0 a šlape to jak švýcary. Závěrem chci říct,že je jedno jakou navigaci koupí,hlavně ať to má větší RAMku (moje moovko má 32MB a to je bída) a TMC,ostatní kraviny sou zbytečnost. Jinak pokud bude aktualizovat mapy za peníze, pak je jedno co má. Do iGO jdou zadáčo stáhnout z netu, takže pak pohoda
u iGO8 je v sys.txt zapsat požadavek na rezervaci paměti a pak ti nebude vyhazovat hlášky o nedostatku... resp. je to tak u 64MB PDA (který mám)... Třeba by to šlo i u tebe.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fidzi psal:nakopírovat na kartu a spustit iGO.exe
čoveče instalace proběhla, ale při spuštění tou ikonou na "ploše" tak to hodí jako hlášku o chybějící databázi a originální kartě. Při spuštění souborem exe z karty v pohodě, pokusil jsem se ho překopírovat do toho Progam Files kam odkazuje ta ikona, ale bez úspěchu... nemáš nějakej tip?
předem dík za každej podnětnej nápad
Strýcfajtr !!!
mr.BSE psal:fidoB6 psal:Já mam starou mrdku MIO Moov200, natáhnul sem do ní iGO 8.3 a supr, jenže malá paměť,takže na delší štreky mi to nenačte trasu. Teď sem do ní hodil iGO 8.0 a šlape to jak švýcary. Závěrem chci říct,že je jedno jakou navigaci koupí,hlavně ať to má větší RAMku (moje moovko má 32MB a to je bída) a TMC,ostatní kraviny sou zbytečnost. Jinak pokud bude aktualizovat mapy za peníze, pak je jedno co má. Do iGO jdou zadáčo stáhnout z netu, takže pak pohoda
u iGO8 je v sys.txt zapsat požadavek na rezervaci paměti a pak ti nebude vyhazovat hlášky o nedostatku... resp. je to tak u 64MB PDA (který mám)... Třeba by to šlo i u tebe.
fakt?já už pročet miliony různejch fór a o tý paměti nikde nic.poslal bys mi ten sys.txt na mejl?jinak ta 8.3 mi mrzí jen kuli novejm mapám (u 8.0 se musim spokojit s lednem 09)
XJelen psal:Fidzi psal:nakopírovat na kartu a spustit iGO.exe
čoveče instalace proběhla, ale při spuštění tou ikonou na "ploše" tak to hodí jako hlášku o chybějící databázi a originální kartě. Při spuštění souborem exe z karty v pohodě, pokusil jsem se ho překopírovat do toho Progam Files kam odkazuje ta ikona, ale bez úspěchu... nemáš nějakej tip?
předem dík za každej podnětnej nápad
To není třeba instalovat. Takže toho zástupce, co teď máš na ploše smaž a vytvoř si zástupce z toho souboru iGO.exe, který máš na kartě.
fidoB6 psal:Já mam starou mrdku MIO Moov200, natáhnul sem do ní iGO 8.3 a supr, jenže malá paměť,takže na delší štreky mi to nenačte trasu. Teď sem do ní hodil iGO 8.0 a šlape to jak švýcary. Závěrem chci říct,že je jedno jakou navigaci koupí,hlavně ať to má větší RAMku (moje moovko má 32MB a to je bída) a TMC,ostatní kraviny sou zbytečnost. Jinak pokud bude aktualizovat mapy za peníze, pak je jedno co má. Do iGO jdou zadáčo stáhnout z netu, takže pak pohoda
ještě teda mrknu na to iGO
ono iGO je program,to neni přímo navigace,ale některý navigace tento program používaj v základu...nevim,jak se v tom vyznáš,tak jen tak pro pořádekfakt doporučuju
fidoB6 psal:ono iGO je program,to neni přímo navigace,ale některý navigace tento program používaj v základu...nevim,jak se v tom vyznáš,tak jen tak pro pořádekfakt doporučuju
právě nevyznám....co musím koupit?Stačí mi obyč Navigace a do toho to iGO?
Jani, vyber si tady, jsou to všechno navigace s iGo...
http://www.zbozi.cz/items?q=navigace+s+ … ;maxPrice=
WD club member...
Hanz psal:Jani, vyber si tady, jsou to všechno navigace s iGo...
http://www.zbozi.cz/items?q=navigace+s+ … ;maxPrice=
OK,díky
Janna psal:Hanz psal:Co máš za telefon s GPS??
sony ericsson C702
Tak to radši kup některou navigačku z toho linku co jsem posílal. Ten tvůj telefon má strašně malý displej, tím pádem ne moc zrovna dobře využitelnej pro navigaci.
WD club member...
Hanz psal:Janna psal:Hanz psal:Co máš za telefon s GPS??
sony ericsson C702
Tak to radši kup některou navigačku z toho linku co jsem posílal. Ten tvůj telefon má strašně malý displej, tím pádem ne moc zrovna dobře využitelnej pro navigaci.
OK,díky.Už sem se na ty stránky dívala a vypadá to taky zajímavě.Zítra se na to zajedu někam mrknout a kdyžtak koupit.
Janna psal:fidoB6 psal:ono iGO je program,to neni přímo navigace,ale některý navigace tento program používaj v základu...nevim,jak se v tom vyznáš,tak jen tak pro pořádekfakt doporučuju
právě nevyznám....co musím koupit?Stačí mi obyč Navigace a do toho to iGO?
Pokud nechceš kupovat GPS ze zahraničí(Čína), což nejlevnější a přesto dobré řešení..., tak bych koupil tohle http://www.alza.cz/evolve-multitraxx-ii-gps-d105349.htm
Pšán psal:..jak píše Filous..paper map forever a to v době největší nouze..
..samože musí být v místě přeložení roztrhnutá,jinak stojí za prd..
...ty vole, já vůbec ani netušim, co je ňáký IGO a vostatní vjeci, vo kerejch tady mluvjej ...ale ftipný je jag má každej navigaci, ale každej do toho schání černý mapy, pag to vječině nefunguje, nebo maj malý paměti a zas je to k hovnu a dyš uš to funguje, tag zas maj trabl kam to dát, aby na to bylo vidět a nezmoklo to, no a dyš jedou tag místo toho, aby čuměli na cestu a kochali se vokolim, tag čuměj na displej a poslouchaj u toho Alžbjetu, co mele furt dokola "po třista metrech zatočte doleva" ...prostě ve státě, potažmo f Evropje, gde je taždejch pjet kilometrů ukazatel přeci nepotřebuju takovejdle krám ...pochopim satelitní navigaci něgde f pustině, ale totok???...ale enem muj názor...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...prostě ve státě, potažmo f Evropje, gde je taždejch pjet kilometrů ukazatel přeci nepotřebuju takovejdle krám ...pochopim satelitní navigaci něgde f pustině, ale totok???...ale enem muj názor...
dovolim si nesouhlasit, hledat kdejakou ulici v pojebaný matičce Praze plný jednosměrek je s navigačkou o trochu míň nervů
to samý třeba s Mnichovem, Regensburgem a dalšíma většíma vesnicema... vono stačí i pojebanej Plauen v Sasku
takže tak
Strýcfajtr !!!
Navigaci nepoužívám, abych do ní pořád čuměl a měl ji pořád zaplou, ale jak psal rohatej, používám ji na hledání ulic ve větších městech a nemusím se hrabat v papírovejch mapách, které mi navíc neřeknou zda je tam zákaz vjezdu nebo jednosměrka......
WD club member...
Filous psal:...ty vole, já vůbec ani netušim, co je ňáký IGO a vostatní vjeci, vo kerejch tady mluvjej ...ale ftipný je jag má každej navigaci, ale každej do toho schání černý mapy, pag to vječině nefunguje, nebo maj malý paměti a zas je to k hovnu a dyš uš to funguje, tag zas maj trabl kam to dát, aby na to bylo vidět a nezmoklo to, no a dyš jedou tag místo toho, aby čuměli na cestu a kochali se vokolim, tag čuměj na displej a poslouchaj u toho Alžbjetu, co mele furt dokola "po třista metrech zatočte doleva" ...prostě ve státě, potažmo f Evropje, gde je taždejch pjet kilometrů ukazatel přeci nepotřebuju takovejdle krám ...pochopim satelitní navigaci něgde f pustině, ale totok???...ale enem muj názor...
Někdo se holt musí obětovat, aby ti co jedou za ním se nemuseli zaobírat čuměním po ukazatelích a mohli se kochat krajinou. Je fakt, že pak když si o tom vyprávěj, tak vim prd.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tady kdyžtak odkazy na nějaký mapy na stažení. Ale vzhledem k tomu,žes teď koupila, tak předpokládam že budeš mít aktuální Ať slouží
http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?t=3650
Editoval osiris (08.02.2010 22:26:20)
fidoB6 psal:Tady kdyžtak odkazy na nějaký mapy na stažení. Ale vzhledem k tomu,žes teď koupila, tak předpokládam že budeš mít aktuální Ať slouží
http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?t=3650
Díky
Stránky: 1