Nejsi přihlášen
Re: Vaše nejlepší fotografie
Ondráš psal:osiris psal:...jj, sou frajeři co maj i čtyři cenťáky :))
No jo... Se hned nemusíš vytahovat...
...copak vytahovat, ale závidět
...jakpak koženáč, nádrž má ještě doma stejně jako vánoční dárek pro melounka, nebo už ji máš ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...copak vytahovat, ale závidět
...jakpak koženáč, nádrž má ještě doma stejně jako vánoční dárek pro melounka, nebo už ji máš ?
Snad se mi povede se tam zejtra dostat. Ale chválil ti to.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:Ondráš psal:osiris psal:...jj, sou frajeři co maj i čtyři cenťáky :))
No jo... Se hned nemusíš vytahovat...
...copak vytahovat, ale závidět
.....To OSI jako nepodceňuj, dárek vánoční pro Melounka předán 16.2.2010....
( ste jako neřekli konkrétně k jakým vánocům )
....to Ondráš, ty se zastav co nejřív, bo vo to porád někdo zakopává
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:....to Ondráš, ty se zastav co nejřív, bo vo to porád někdo zakopává
Vyřízeno...
Osiris:
Jen ta nálepka na nádrži byla v talijánštině. Teď je tam v anglánštině... Snad to nebude mít na funkci vliv...
cockin psal:zase pekna foteckahttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01123.jpg
Lonskej pochod Praha-Prčice
co to je? kuwa sa vám ta slivovica zkazila ne? jináč si to neumím vysvětlit
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:cockin psal:zase pekna foteckahttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01123.jpg
Lonskej pochod Praha-Prčiceco to je? kuwa sa vám ta slivovica zkazila ne? jináč si to neumím vysvětlit
u nich se pálí aj zelená tráva, aby měli čím smočit huby....
WD club member...
cockin psal:zase pekna foteckahttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01123.jpg
Lonskej pochod Praha-Prčice
...to je jag voda z jadernýho reaktoru
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:cockin psal:zase pekna foteckahttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01123.jpg
Lonskej pochod Praha-Prčice...to je jag voda z jadernýho reaktoru
Šak to taky je,aby jim to pěkně šlapalo
Stejně je nej čistá z modrýho
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:cockin psal:zase pekna foteckahttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01123.jpg
to je jenom v simpsnech...normalne je domodra (kys.borita)
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Filous psal:cockin psal:zase pekna foteckahttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01123.jpg
to je jenom v simpsnech...normalne je domodra (kys.borita)
Kurňa Luku,bereš mi iluze,když už ani voda z reaktoru není svítivě zelená,
co teprve krev Vetřelce,nebo Predátora
To bys mi mohl rovnou říct,že Ježíšek není
...a bude hůř!
karlos100 psal:Luk psal:Filous psal:
...to je jag voda z jadernýho reaktoruto je jenom v simpsnech...normalne je domodra (kys.borita)
...taky sem s toho f prdeli
karlos100 psal:Luk psal:Filous psal:
...to je jag voda z jadernýho reaktoruto je jenom v simpsnech...normalne je domodra (kys.borita)
už ani vlastnímu prdu nemůžeš věřit - zvolání chlapíka utíkajícího ke kabinkám
Strýcfajtr !!!
Luk psal:modra je dobra
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn5841.jpg
...nedá se brát takovádle fotka jako špijonáš??? ...že by sme tě práskli ...ale jináč voda jag víno ...koupete se po šichtě??? ...to uplně láká ke smočení
Filous psal:...nedá se brát takovádle fotka jako špijonáš??? ...že by sme tě práskli ...ale jináč voda jag víno ...koupete se po šichtě??? ...to uplně láká ke smočení
Tam maj modrý žárovky... Nic si nenech nakecat. Vo soláriu taky říkali, že je to neškodný.
Ondráš psal:Filous psal:...nedá se brát takovádle fotka jako špijonáš??? ...že by sme tě práskli ...ale jináč voda jag víno ...koupete se po šichtě??? ...to uplně láká ke smočení
Tam maj modrý žárovky... Nic si nenech nakecat. Vo soláriu taky říkali, že je to neškodný.
jojo vypadá to jak u nás ve vířivce
Strýcfajtr !!!
Ondráš psal:Filous psal:...nedá se brát takovádle fotka jako špijonáš??? ...že by sme tě práskli ...ale jináč voda jag víno ...koupete se po šichtě??? ...to uplně láká ke smočení
...sem prosťáček, kluk z vesnice, vjeřim fšemu co vidim
Filous psal:Luk psal:modra je dobra
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn5841.jpg...nedá se brát takovádle fotka jako špijonáš??? ...že by sme tě práskli ...ale jináč voda jag víno ...koupete se po šichtě??? ...to uplně láká ke smočení
když tam vlezeš,tak ti péro povyroste vo půl metru
blbý je,že na konci pak budeš mít navíc voko a dva prsty
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 22.02.2010 16:22:29 Offline |
Luk psal:modra je dobra
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn5841.jpg
dá se to pít mohl bys to prodávat jako lečivou minerálku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
karlos100 psal:když tam vlezeš,tak ti péro povyroste vo půl metru
blbý je,že na konci pak budeš mít navíc voko a dva prsty
to by nebylo úplně špatný, voko s čelovkou bych bral, prsty by vocenila pani :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:karlos100 psal:když tam vlezeš,tak ti péro povyroste vo půl metru
blbý je,že na konci pak budeš mít navíc voko a dva prstyto by nebylo úplně špatný, voko s čelovkou bych bral, prsty by vocenila pani :)))
neblbni woe, eště bys musel šukat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:karlos100 psal:když tam vlezeš,tak ti péro povyroste vo půl metru
blbý je,že na konci pak budeš mít navíc voko a dva prstyto by nebylo úplně špatný, voko s čelovkou bych bral, prsty by vocenila pani :)))
krz to třetí voko, jako?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan psal:huskyb12 psal:karlos100 psal:když tam vlezeš,tak ti péro povyroste vo půl metru
no to právě ne, to by vobstaraly ty prsty a já bych to tim vokem kontroloval :)))
ale di, Ty brepto ...
Filous psal:Luk psal:modra je dobra
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn5841.jpg...nedá se brát takovádle fotka jako špijonáš??? ...že by sme tě práskli ...ale jináč voda jag víno ...koupete se po šichtě??? ...to uplně láká ke smočení
hovada
no...trosku sem premejslel esli to sem dam, fotit se tam nesmi ale na netu najdes takovejch fotek 3, tak me snad nezavrou (kdyz me teda neprasknete)
jojo, laka to tam hupsnout, ta barva je supr...asi kuli tomu se delaj ty psychotesty
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 22.02.2010 18:55:24 Offline |
běž si hodit páru temp a pak poreferuj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 22.02.2010 20:44:17 Offline |
TO LIHY a XJELEN:
Nemate na tech Nikonech neco jako ma Canon to C1 a C2?
Tam si muzete nastavit vsechno jak chcete a jak trebas nejcastejc pouzivate a v tehle dvou se to nastaveni nenuluje na tovarni nastaveni.
Mam to na Canon D50 a jeste jsme to nevyuzil, ale uz to umim zapnout
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:TO LIHY a XJELEN:
Tam si muzete nastavit vsechno jak chcete a jak trebas nejcastejc pouzivate a v tehle dvou se to nastaveni nenuluje na tovarni nastaveni.
Nikon D50 funkcí tři prdele možná to tam je někde skovaný, ale manuál je tlustej, kdo to má číst, tak fotim jak umim, víc se v tom nereju
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 22.02.2010 22:00:16 Offline |
XJelen psal:Nikon D50 funkcí tři prdele možná to tam je někde skovaný, ale manuál je tlustej, kdo to má číst, tak fotim jak umim, víc se v tom nereju
No dyz sem tu D50 herku kupoval, tak ze jsem chtel neco poradnyho a na delsi dobu.
Pak kdyz uz jsem to mel doma, tak jsem po poradnym shlednuti funkci stahnul vocas a poctive otevrel manual a studoval. Ale stejne jsem to jeste neprecetl cely
Nak na to posledni dobou nejni cas
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
to by nebylo úplně špatný, voko s čelovkou bych bral, prsty by vocenila pani :)))neblbni woe, eště bys musel šukat
no to právě ne, to by vobstaraly ty prsty a já bych to tim vokem kontroloval :)))
...ty si debil
nicola.foxx psal:TO LIHY a XJELEN:
Jo jo je to tam, už sem se k tomu prokousal tim manuálem
Lihy psal:Ale furt sem nadšenej z toho jak to rychle fotí
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _0135-.jpg
a jake detail to má i ve 100% zvětšení:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _0133-.jpg
hele v režimu sport jsem se bavil u moře s vobrázkama příboje, taky pecka
Strýcfajtr !!!
Hanz psal:Frajeři, co to máte za foťáky, nějakej link na ně. Potřebuju fotit dravce, mám sice novej foťák, ale tomu to trvá než něco vyfotí a na fotkách pak mám třeba jenom jejich ...
No na ty dravce asi nebude až tak trabl foťák (jakoukoli zrcadlovku) jako pořádnej teleobjektiv....a to už je trošičku vyšší investice, estli teda nejsi sokolník a nemůžeš si toho ptáka přilákat blíž
se koukni třeba tady: www.megapixel.cz (maj to sice dražší, ale pro přehled je to dobrý. Je tam vždycky i diskuze k tomu zboží, kde se můžeš zeptat je-li to dobrý na to na co chceš.....teda když už bych se ptal tak bych od nich asi taky kupoval bo je to fér...sice připlatim ale za ochotu poradit atd.)
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2010 12:02:00 Offline |
Hanz psal:Frajeři, co to máte za foťáky, nějakej link na ně. Potřebuju fotit dravce, mám sice novej foťák, ale tomu to trvá než něco vyfotí a na fotkách pak mám třeba jenom jejich ...
na ty rychlý věci je to celkem easy, tělo jakýkoliv, ale kurva světelný sklo!!!! takže ideálně nějakej asik zoomovej objektiv se světelností 2.8 v celým spektru nebo aspoň 4.0 což už je cenově přijatelná hladina pro někoho kdo se tim neživí....
telo ideálně nějaký, co umí tak 6 snímkůch do vteřiny a seš vysmátej
takže varianta socka:
takovýhle sklo: Canon EF 70-200/4,0L USM
k tomu nějaký tělo, suma sumárum nějakejch 40 a je to
doba je temná...
inkvizitorr psal:Hanz psal:Frajeři, co to máte za foťáky, nějakej link na ně. Potřebuju fotit dravce, mám sice novej foťák, ale tomu to trvá než něco vyfotí a na fotkách pak mám třeba jenom jejich ...
na ty rychlý věci je to celkem easy, tělo jakýkoliv, ale kurva světelný sklo!!!! takže ideálně nějakej asik zoomovej objektiv se světelností 2.8 v celým spektru nebo aspoň 4.0 což už je cenově přijatelná hladina pro někoho kdo se tim neživí....
telo ideálně nějaký, co umí tak 6 snímkůch do vteřiny a seš vysmátej
takže varianta socka:
takovýhle sklo: Canon EF 70-200/4,0L USM
http://www.fotobalcar.cz/images/product … ns-big.jpg
k tomu nějaký tělo, suma sumárum nějakejch 40 a je to
tu světelnost bych až tak neřešil bo ftáky fotí proti obloze a ta většinou svítí až až
a s tema 6ti snímkama za se si ten výběr trochu zúžil na ty mrdky vod kanónu co
Filous psal:...foťák pro socky za štyrycet??? ...ty vole, tag to já sem megasocka a škrt, páč to bych za foťák nedal ani f komatu ...třeba mě stačí foťák ve founu
nejsi megasocka,voni jsou šílenci
ale zas když někdo umí fotit,je to pěkný
já umím ,taky mi stačí foun
...a bude hůř!
Filous psal:...foťák pro socky za štyrycet??? ...ty vole, tag to já sem megasocka a škrt, páč to bych za foťák nedal ani f komatu ...třeba mě stačí foťák ve founu
Tys můj člověk...
Stejně je tam většinou člověk "omámený", tak je lepší, když je to trochu máznutý.
gore psal:kazan psal:PALOUS psal:Bavil jsem se o odvalu na kterým jezdíš autem a pak ho preferuješ jako haldu emu tak kdo je mimo mísu?pak napíšeš že jich tam je víc a to uš je úplně mimo mísuptal jsem se jestli jezdíš po tej emě né?a ptal sem se proto,že by se mě nezdálo dost pravděpodobný jezdit po něčem co je něco jako rarita né?no a co si vymyslíš teť?
Na které haldě jsem jezdil není téma dne a nikomu to tady nic neřekne. Jde o vysvětlení pojmu odvalů či hald pro lidi, kteří nejsou z tohoto regionu. Tobě doporučuji abys přijel a osobně tě po těch haldách povozím ( podmínka pro tebe igelit či jiná nepromokavá látka na sedačce pod tebou ať mi to neposereš..........
.....ptal se te estli jezdis na Emě a ty si mu nevodpovedel jak jednoduche otazka odpoved tagze s tou misou bych to az tak neprehanel...pane Odval
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Von to dred zas trošku přehání, na to normální focení by se do 35 000 měl vejít naprosto v klídku...když sleví z těla (třeba nikon D5000) může si dovolit i lepšejší objektiv.
když koupí http://www.megapixel.cz/nikon-d5000-18-55-ii-kit (ten objektiv sice stojí za vyližprdel ale za ty prachy...a aspoň může fotit i něco jinýho než ty kondory) + objektiv na kondory http://www.megapixel.cz/nikon-70-300-mm … kkor-if-ed
což je sumasumárum 33 480 peněz
Určitě to po netu sežene ještě tak o 2-3tis levnějc, když koupí jen tělo bez základního objektivu tak to je cca další -1000 a jde koupit i levnější teleobjektiv ale fotky z toho nebudou asi nic moc.
Ps. Ještě jedna věc, u toho těla co jsem psal (D5000) bude mít tenhle objektiv rozsah 105-450 (snímač je menší než políčko kinofilmu a tak se ohnisková vzdálenost násobí 1,5x)... to už je slušnej dalekohled
takže za babku
kazan psal:gore psal:kazan psal:
Na které haldě jsem jezdil není téma dne a nikomu to tady nic neřekne. Jde o vysvětlení pojmu odvalů či hald pro lidi, kteří nejsou z tohoto regionu. Tobě doporučuji abys přijel a osobně tě po těch haldách povozím ( podmínka pro tebe igelit či jiná nepromokavá látka na sedačce pod tebou ať mi to neposereš...............ptal se te estli jezdis na Emě a ty si mu nevodpovedel jak jednoduche otazka odpoved tagze s tou misou bych to az tak neprehanel...pane Odval
...jeeeeeeee gdopak se to probudil
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
lihoj: takže cca za 30 tisíc kačen, no tak to už je vo něčem jiným, to už by jsme filous mohli kupit, viď :)) ...ááá nebo že by se nás tak vosum na něj složilo a pujčovali si ho ;) :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:lihoj: takže cca za 30 tisíc kačen, no tak to už je vo něčem jiným, to už by jsme filous mohli kupit, viď :)) ...ááá nebo že by se nás tak vosum na něj složilo a pujčovali si ho ;) :))
No dyk Proto to píšu ne
je na piču že ty teleobjektivy sou tak drahý (ten co sem psal stojí skoro jak ten foťák), na focení na okruhu by to bylo super...
osiris psal:lihoj: takže cca za 30 tisíc kačen, no tak to už je vo něčem jiným, to už by jsme filous mohli kupit, viď :)) ...ááá nebo že by se nás tak vosum na něj složilo a pujčovali si ho ;) :))
za cca.30 je stara 6-ka v N-ku. Kdyztak mi ji kupte,at mam na cem litat.
Lihy,woe,az zacnes fotit zenske akty,hlasim se dobrovolne jako pridrztaska. Nebo spis osvetlovac,protoze to by chtel hned delat Filous a to by bylo moc presviceny,dredar jeden.
Amen. . .
svatej psal:Lihy,woe,az zacnes fotit zenske akty,hlasim se dobrovolne jako pridrztaska. Nebo spis osvetlovac,protoze to by chtel hned delat Filous a to by bylo moc presviceny,dredar jeden.
OK...když teda chceš.... sem spíš myslel, že bys dělal ledovače bradavek, ale když chceš svítit, budeš svítit....Filous si s těma bradavkama určitě poradí
To Lihy+inkviz : díky za rady, ceny jak ze žurnálu, jinak to už by byl můj třetí drahý koníček a tomu se peněženka a téměř prázdný konto bráněj...
Spíš mě tak zajímalo s čím fotíte vy, to máte všeci foťákoj za 30tis a výš... Znáte to, chtěl bych něco dobrýho, ověřenýho a nejlépe zadarmo.......ne dělám si každá sranda něco stojí, ale ten foťák mě neživí, mám to jen pro svoji potřebu a uvolnění.........viděl bych to na něco, co by mohlo v základu na to moje focení stačit a potom časem dokoupit nějaký upgrade (skla atd..), proto se ptám na nějaký určitý model se kterým máte dobrou zkušenost...
WD club member...
Hanz psal:To Lihy+inkviz : díky za rady, ceny jak ze žurnálu, jinak to už by byl můj třetí drahý koníček a tomu se peněženka a téměř prázdný konto bráněj...
Spíš mě tak zajímalo s čím fotíte vy, to máte všeci foťákoj za 30tis a výš... Znáte to, chtěl bych něco dobrýho, ověřenýho a nejlépe zadarmo.......ne dělám si každá sranda něco stojí, ale ten foťák mě neživí, mám to jen pro svoji potřebu a uvolnění.........viděl bych to na něco, co by mohlo v základu na to moje focení stačit a potom časem dokoupit nějaký upgrade (skla atd..), proto se ptám na nějaký určitý model se kterým máte dobrou zkušenost...
Já mám Nikon D90 + Nikkor 18-105, je to set (na ten objektiv sem četl dobrý recenze) takže cena cca 22 kKč, ale to je na ty tvoje ptáky dost krátký sklo...ten kačer je výřez z fotky na to ohnisko 105 asi na 4m dálku
takhle to je velikostně v originálu (akorát to má rozlišení 4288x2848)
Lihy psal:Hanz psal:To Lihy+inkviz : díky za rady, ceny jak ze žurnálu, jinak to už by byl můj třetí drahý koníček a tomu se peněženka a téměř prázdný konto bráněj...
Spíš mě tak zajímalo s čím fotíte vy, to máte všeci foťákoj za 30tis a výš... Znáte to, chtěl bych něco dobrýho, ověřenýho a nejlépe zadarmo.......ne dělám si každá sranda něco stojí, ale ten foťák mě neživí, mám to jen pro svoji potřebu a uvolnění.........viděl bych to na něco, co by mohlo v základu na to moje focení stačit a potom časem dokoupit nějaký upgrade (skla atd..), proto se ptám na nějaký určitý model se kterým máte dobrou zkušenost...Já mám Nikon D90 + Nikkor 18-105, je to set (na ten objektiv sem četl dobrý recenze) takže cena cca 22 kKč, ale to je na ty tvoje ptáky dost krátký sklo...ten kačer je výřez z fotky na to ohnisko 105 asi na 4m dálku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _0133z.jpg
kuli kačerovy si kupovat foták ???
Bandit pičo
...voni se posrali f kantýně ...nedal bych za foťák víc neš dva litry!!! ...a to by se mi eště škubala ruka
Fresh Man psal:Lihy psal:Hanz psal:To Lihy+inkviz : díky za rady, ceny jak ze žurnálu, jinak to už by byl můj třetí drahý koníček a tomu se peněženka a téměř prázdný konto bráněj...
Spíš mě tak zajímalo s čím fotíte vy, to máte všeci foťákoj za 30tis a výš... Znáte to, chtěl bych něco dobrýho, ověřenýho a nejlépe zadarmo.......ne dělám si každá sranda něco stojí, ale ten foťák mě neživí, mám to jen pro svoji potřebu a uvolnění.........viděl bych to na něco, co by mohlo v základu na to moje focení stačit a potom časem dokoupit nějaký upgrade (skla atd..), proto se ptám na nějaký určitý model se kterým máte dobrou zkušenost...Já mám Nikon D90 + Nikkor 18-105, je to set (na ten objektiv sem četl dobrý recenze) takže cena cca 22 kKč, ale to je na ty tvoje ptáky dost krátký sklo...ten kačer je výřez z fotky na to ohnisko 105 asi na 4m dálku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _0133z.jpgkuli kačerovy si kupovat foták ???
Hele lepčí než si kupovat BMW kvůli tomu abych moch honit chcípáka
Ondráš psal:Hanz psal:To Lihy: je nějaký velký rozdíl mezi D90 a D5000???
D90 je pro ty co s tím maj nějakou zkušenost. D5000 začátečníky co chtěj pěkný fotky.
A cena samozřejmě.
Ondráš: ne tak uplně...
Hanz: tady najdeš nějaký odpovědi: http://www.megapixel.cz/nikon-d5000?stranka=komentare
Jinak pro mně bylo důležitý že D90 má daleko delší výdrž na baterku, víc funkčních čudlíků na tělě (nemusim měnit nastavení různejch funkcí přes menu ale stačí máčknout čudl a otočit voličem), proti d5000 má jeden otočnej volič na víc ( např. v manuálni režimu jenim nastavuješ clonu druhym čas) a podle pohledu lepší šasi. Jinak těch rozdílů je tam víc, ale jde o to co chceš/potřebuješ a za co se ti chce platit. Obrazová kvalita bude u obou stejná bo maj stejný vnitřnosti. D5000 má výklopnej a otočnej display ale menší s menšim rozlišenim (no ale po pravdě jediný na co na displeji koukám je prohlížení fotek)
To Lihy: Díky, jdu študovat ty odkazy. Jedná se mi o to aby to fotilo rychle a ostře. Mám teď foťák, který fotí sice dobře, ale strašně mu to trvá ikdyž mám "namáčknuto".. a tím pádem se hodí spíše pro statické fotky, ale potřebují fotit pohyb, let, lov atd... a s tímhle co mám, nemám na snímku to, co potřebuji. Buď po akci nebo když to zmáčknu ze strachu, že to nestihnu dříve, tak zase před... . Navíc by to mělo umět uložit nejčastěji používaný manuální režim a vyvolat ho jedním tlačítkem. Cenově mě láká ta d5000, ale zasejc se k ní musí kupovat objektivy z vlastním motorkem a to zatím ještě nevím jestli nejsou dražší než ty bez...
WD club member...
nicola.foxx (Člen) 23.02.2010 21:50:16 Offline |
Hanz psal:A jak jsou na tom ty Canony, třeba ten Canon EOS 500D, má lepší citlivost(12800) a větší rozlišení 15,1Mpix, ale to taky neznamená lepší...
Hele tenhle verk jsem taky zvazoval, ale nakonec jsme rekl, ze video tocit nebudu a koupil jsem D50 s objektivem presne tuhle sadu http://www.mironet.cz/canon-eos-50d-zrc … s+dp87303/ . Akorat na to kurva koukam, ze jsem dal vo 10 tacu vic, nez to stoji ted. Kurvaaaa.
Kazdopadne jeste s tim poradne neumim, ale ta rychlost co umi je fakt perfektni a tech 9 snimku za se uz jsem parkrat vyuzil. Ten objektiv v tomhle setu nejni sice zadna extra trida, ale nemusim sebou tahat zadny dalsi na stridani a to co potrebuju mi poskytne. Akorat posledni dobou s tim fotim nejcastejc portretni fotky synatora. Ale zkurvene se tesim na jaro a leto a na vokruhy
no jo vole, jenže ty si to pak v klídku sosneš do komplu, interpoluješ na 4x takový rozlišení, z RAWu dopočítáš nově přidaný pixely a seš heppy...
ale co ostatní, kteří komplum nerozumí ?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
gore psal:kazan psal:gore psal:
.....ptal se te estli jezdis na Emě a ty si mu nevodpovedel jak jednoduche otazka odpoved tagze s tou misou bych to az tak neprehanel...pane Odval...jeeeeeeee gdopak se to probudil
Se odvalil s odvalu
Jebat motorky :-)
svatej psal:Lihy psal:Filous psal:
...was????Taky sem to nepochopil, svatej se asi opil na žal, že nebude moc ledovat bradavky
ze se k ty pozici jako nehlasi,vis?
...ty vole, tag teť uš ti nerozumim ani trochu
Nemluví náhodou o tomhle...?
Lihy psal:svatej psal:Lihy,woe,az zacnes fotit zenske akty,hlasim se dobrovolne jako pridrztaska. Nebo spis osvetlovac,protoze to by chtel hned delat Filous a to by bylo moc presviceny,dredar jeden.
OK...když teda chceš.... sem spíš myslel, že bys dělal ledovače bradavek, ale když chceš svítit, budeš svítit....Filous si s těma bradavkama určitě poradí
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Nemluví náhodou o tomhle...?
Lihy psal:svatej psal:Lihy,woe,az zacnes fotit zenske akty,hlasim se dobrovolne jako pridrztaska. Nebo spis osvetlovac,protoze to by chtel hned delat Filous a to by bylo moc presviceny,dredar jeden.
...thanks, tedle příspjevek sem ňák přeskočil ...no nic, du pro ten led, kam mam přiject???
Filous psal:Žirafa psal:Nemluví náhodou o tomhle...?
Lihy psal:
OK...když teda chceš.... sem spíš myslel, že bys dělal ledovače bradavek, ale když chceš svítit, budeš svítit....Filous si s těma bradavkama určitě poradí...thanks, tedle příspjevek sem ňák přeskočil ...no nic, du pro ten led, kam mam přiject???
Vydrž místo musim s Loozrem ještě doladit.... sice neni ženská ale bradafky má prej výborný....
Lihy psal:Filous psal:Žirafa psal:Nemluví náhodou o tomhle...?
...thanks, tedle příspjevek sem ňák přeskočil ...no nic, du pro ten led, kam mam přiject???
Vydrž místo musim s Loozrem ještě doladit.... sice neni ženská ale bradafky má prej výborný....
...a do piče
Lihy psal:svatej psal:Lihy,ty woe,nemluvilo se nahodou vo zenskych? Na Losera bych se bal i svitit a uz vidim Filouse,jak mu leduje bradavky a ty zanicene fotis.
Představivost je hnusná věc, co?
ani mi nemluv. . .
Amen. . .
svatej psal:Lihy psal:svatej psal:Lihy,ty woe,nemluvilo se nahodou vo zenskych? Na Losera bych se bal i svitit a uz vidim Filouse,jak mu leduje bradavky a ty zanicene fotis.
Představivost je hnusná věc, co?
ani mi nemluv. . .
du ven blejt
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 25.02.2010 17:54:08 Offline |
Jeee vy nadelate. Zase je to zazitek na kterej se nezapomene
Nechce se mi to tu zasírat novim vláknem, tak to prdnu semka...
Mam dotaz na lidi co se trochu vyznaj ve foťácích, jak na tom jsou ty nejlevnější digitální zrcadlovky? Stojej za něco nebo je to naprd?
Já fotim nejčastěji na makro ty svoje obludy, a muj současnej foťák to moc nezvládá a ještě má pomalou závěrku takže jakmile fotím bez blesku něco v pohybu tak je to rozmazaný... Takže by mi možná stačil i jinej digitál kterej by tohle zvládal...
Ale fakt se v tom nevyznám, takže každá rada dobrá
nicola.foxx (Člen) 10.06.2010 15:25:22 Offline |
Myslim ,ez ti ty levny zrcadlovky budou na tohle mrdani stacit. Akorat bych bejt tebou koukal po tech double kitech, at mas i vobjektiv na delsi vzdalenost.
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2010 15:34:34 Offline |
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
andre.marek (Člen) 10.06.2010 15:46:09 Offline |
Já si myslím, že zrovna makro, není oblast, na kterou by byla zrcadlovka to pravé řešení (myšleno tedy tak, aby to majitele nestálo min. několik desítek tisíc). Samozřejmě, že s pravým (opravdu 1:1) makro objektivem, kvalitním osvětlením a dobrým stativem je to to nej, co může být, ale ta cena...
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2010 15:50:10 Offline |
foceno mobilem samozřejmě ,tag vomlufte qalitu
andre.marek psal:Já si myslím, že zrovna makro, není oblast, na kterou by byla zrcadlovka to pravé řešení (myšleno tedy tak, aby to majitele nestálo min. několik desítek tisíc). Samozřejmě, že s pravým (opravdu 1:1) makro objektivem, kvalitním osvětlením a dobrým stativem je to to nej, co může být, ale ta cena...
Proto se právě ptám, nebráním se i jinejm návrhům, nepotřebuju nutně zrcadlovku
Kukii psal:hlemejzd999 psal:foceno mobilem samozřejmě ,tag vomlufte qalitu
hele hlemejžd, fotky pěkný, ale že bys pomohl žirafce he?
No tak o tom bylo vlákno původně, tak proč ne
Ty mi asi taky moc nepopmůžeš, po tom co jsi mi vyprávěla o svim foťáku
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2010 15:54:58 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:foceno mobilem samozřejmě ,tag vomlufte qalitu
to víš hlemejžd je pomalejší tak než mu to dojde
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2010 15:55:41 Offline |
Žirafa psal:andre.marek psal:Já si myslím, že zrovna makro, není oblast, na kterou by byla zrcadlovka to pravé řešení (myšleno tedy tak, aby to majitele nestálo min. několik desítek tisíc). Samozřejmě, že s pravým (opravdu 1:1) makro objektivem, kvalitním osvětlením a dobrým stativem je to to nej, co může být, ale ta cena...
Proto se právě ptám, nebráním se i jinejm návrhům, nepotřebuju nutně zrcadlovku
tag si kup panasonic DMC-FZ38, nebo todle http://www.megapixel.cz/fuji-finepix-hs10-kit
Žirafa psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:foceno mobilem samozřejmě ,tag vomlufte qalitu
No tak o tom bylo vlákno původně, tak proč ne
Ty mi asi taky moc nepopmůžeš, po tom co jsi mi vyprávěla o svim foťáku
hele ty rejpale, foták je moje slabá stránka, ale až přestanu tolik chlastat a jezdit, tak bude i na foták když se mi dostane do ruky foták i půjčenej tak ty fotky stojej celkem zato si myslim, tak nerej
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2010 16:07:13 Offline |
Kukii psal:hele ty rejpale, foták je moje slabá stránka, ale až přestanu tolik chlastat a jezdit, tak bude i na foták když se mi dostane do ruky foták i půjčenej tak ty fotky stojej celkem zato si myslim, tak nerej
Já nereju, jen konstatuju co jsi vyprávěla o svim foťáku dědečkovi, o tvých kvalitách jako fotografa nepochybuji
Já už chlastat přestala tak už by na novej foťák aspoň něco málo bylo
hlemejzd999 psal:já bych bral z těchhle dvou ...jsem amatér a todle stačí ...na ty moje viny....taky proto , že mám ten starší dmc fz 28
http://img249.imageshack.us/img249/9664/neci012.jpg
No v téhle ceně už se pohybujou ty nejlevnější zrcadlovky, ale jinak vypadaj celkem dobře, díky za tip
Ještě počkám jestli vymyslí někdo něco dalšího, a taky by bylo super sehnat někoho kdo umí koupit foťák bez DPH
Žirafa psal:Kukii psal:hele ty rejpale, foták je moje slabá stránka, ale až přestanu tolik chlastat a jezdit, tak bude i na foták když se mi dostane do ruky foták i půjčenej tak ty fotky stojej celkem zato si myslim, tak nerej
Já nereju, jen konstatuju co jsi vyprávěla o svim foťáku dědečkovi, o tvých kvalitách jako fotografa nepochybuji
Já už chlastat přestala tak už by na novej foťák aspoň něco málo bylo
já něco vyprávěla??? a kurwa, to si zase z toho večera moc nepamatuju, no dobrý no
Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx (Člen) 10.06.2010 16:24:03 Offline |
panasonic neeeeeeeeee je to mrdka ze zkurvene spatnejma cipama.
Mel jsem FZ30 a fotky za sera staly uplne za hovno. Sumelo to na nich jak svine.
Mrdat kompakty.
Kup levnou zrcadlovku bud v tom double kitu a nebo jen telo a k tomu dokoupit makro vobjektiv. Rozhodne ne kompakt.
Na makro se ti celkem hodi rucni zaostreni na objektivu a ne jen nejaka packa nebo cudlik W a nebo T. Kompakty jsou do kapsy na pohotovy foceni.
Kazdopadne si musis rozmyslet, jestli do toho chces neco investovat a nebo ne. Na cca 20 papiru to vyjde a kdyz budes chtit trebas blesk na objektiv, tak to naroste vo 10 papouchu. Vo tomhle se daj psat cely slohovky. Takze je lepsi bud osobne a nebo procist recenze a zkusenosti na webu.
U zrcadlovky mas nespornou vyhodu toho, ze tam proste flaknes jakej vobjektiv chces a jeji vyuziti je tim padem podstatne vetsi.
Mrdat panasonic jako fotak Mel jsem dva a kvuly zene jeste jeden mam a uz nikdy vic.