Nejsi přihlášen
Co na něj říkáte?
V sobotu se na něj jedu podívat.Není někoho z vás? Díky. http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=59602
Editoval osiris (01.03.2007 20:15:10)
Re: Co na něj říkáte?
poněkud podivná cena na rv 2000......
počkej na znalecký posudky, já poznám pytel, ale nějak se mi to nezdá....
...ovšem chce to pochopitelně vidět zblízka,projet atd...
Dneska jde všechno tak krásně spravit...
-Omrkni vidle-jestli nejsou vydřený drážky na trubkách.Při znovu dělanejch trubkách(nejčastěji nerez)je to vydřený okamžitě-origo je nejspíš ocel s povrchovou odolnější ůpravou,nerez je "měkkej".
-Rám-cokoliv vařenýho nebo jinak podivnýho.
-Tloušťku kotoučů.
-Nejlépe s sebou vezmi nějakýho detailistu a puntičkáře!
PURE NAKED BIKE!
Hm...už jsem dával po po řádný křapě dokupy to FZRo 2x a ni jednou nebyl kotouč hnutej...
Vidle,řidítka,kolo-to jo,ale kotouč ještě ne...
Vlastně na bráchovým viragu-po ráně z boku na kolo byl ohlej,ale vzhledem ke stylu jízdního využití tohoto typu motocyklu jsem volil rovnání a
PURE NAKED BIKE!
hans psal:poněkud podivná cena na rv 2000......
počkej na znalecký posudky, já poznám pytel, ale nějak se mi to nezdá....
Hofno nezdá prostě by si ji chtělza tu cenu je gut a lak srát na to hlavně že to jede jak má néTy seš totiž Hans jeden z těch kterýho sem prokouk
Jebat motorky :-)
ležela neležela,to je šumák.No a co,že má stříkaný podsedlák.Zvedni sedlo,mrkni tam a hned poznáš estli to bylo svařovaný celý,nebo estli se jednalo jen o přestřik po té co to někomu řachlo na zem. Zbytek dle mě vypadá naprosto adekvátně vůči ceně a roku výroby.Takže si vem s sebou někoho,kdo do teho dělá,projeď to a uvidíš.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Bedřich psal:Leželo to podlě ,ě trochu víc...
Ona totiž chybí, jak jste poznamenali, samolepka na podsedadláku. No jujda, ale na té třetí fotce je
to bude asi tim, ze ta fotka je uplne z jiny doby nez ty dve pred tim (zrejme jeste pred kreshem)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
stejne bych se na kotouce podival, pac kdyz budou slitany(coz by nemelo) tak novy stojej tusim kole 9 talirku a to u ze je znat. muze bejt bourana ale muze bejt jen polezena nebo je dobre opravena tudis nebude problem.hned se zeptej proc tam neni nalepka a uvidis
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
btw nalepka neni na pravo prvni foto a nalepka je na levo treti fotka tudis to asi lehlo na bok pravej no rikam muze bejt dobre opraveno pokud s tim nic enni tak paarada si myslim
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
PALOUS psal:hans psal:poněkud podivná cena na rv 2000......
počkej na znalecký posudky, já poznám pytel, ale nějak se mi to nezdá....Hofno nezdá prostě by si ji chtělza tu cenu je gut a lak srát na to hlavně že to jede jak má néTy seš totiž Hans jeden z těch kterýho sem prokouk
no samo že bych jí chtěl , dyk tu pošilhávám pořád, .....jen dělám chytrýho
Stránky: 1