Nejsi přihlášen
Suzuki vokruhy
V létě 09 jsem pořídil první pořádnou mašinu, chvíli se s ní seznamoval a letos bych rád dorazil na nějakej ten vokruh.
Rád bych se ale voptal esli nevadí kdybych dorazil jen v textilu (v tom co mám na profilu)? nějakej ten chránič to má, ale žádná sláva to samo není.
Ale zase kdybych chtěl padat, tak bych se na to raději
Sou ňáký pravidla v čem musím jezdit, bez čeho mě na vokruh nepustěj? Nerad bych tam přijel a neřekli mi, že s tím co mám se můžu jen dívat za svodidlem
Tak co vy na to závodníci?
Re: Suzuki vokruhy
Qasnak psal:no to je sakra dobrá zpráva. S tím počítam, že prvních 10 let jezdím skupinu "zažátečník" a pak možná přejdu vejš Nejsem žádnej závodník, zatáčky mě děsí, tak jezdím pořád rovně
tak si k tomu zkus i tu motoškolu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Qasnak psal:no to je sakra dobrá zpráva. S tím počítam, že prvních 10 let jezdím skupinu "zažátečník" a pak možná přejdu vejš Nejsem žádnej závodník, zatáčky mě děsí, tak jezdím pořád rovně
tak si k tomu zkus i tu motoškolu
No to by nebylo špatné, ale co dyš mě naučej jezdit? to pa budu muset max 50, 90, 130?
Qasnak psal:No to by nebylo špatné, ale co dyš mě naučej jezdit? to pa budu muset max 50, 90, 130?
Zas tak dobrý kantoři to nejsou aby tě za tu hodinu a půl (nebo kolik) naučili jezdit.
Ale školu doporučuji z vlastní zkušenosti.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Qasnak psal:No to by nebylo špatné, ale co dyš mě naučej jezdit? to pa budu muset max 50, 90, 130?
Zas tak dobrý kantoři to nejsou aby tě za tu hodinu a půl (nebo kolik) naučili jezdit.
Ale školu doporučuji z vlastní zkušenosti.
no asi mě přemluvíte, nějakej ten bakšiš to sice stojí, ale co, snad se něco přiučím a nebudu jen (valit bulvy) jak to ti machři v moto GP můžou tak klopit
se v pohodě napiš k začátečníkům, jezdim v tekstilu v týhle skupině taky už ňákej rok, většinou V Strom tlupa. A jedeš si jag sám uznáš.
S motkou projdeš v pohodě přejímkou, většinou tam běhá inšpektor s lepicí páskou na svjetla, je to náš človjek.
WenzelB6 psal:se v pohodě napiš k začátečníkům, jezdim v tekstilu v týhle skupině taky už ňákej rok, většinou V Strom tlupa. A jedeš si jag sám uznáš.
S motkou projdeš v pohodě přejímkou, většinou tam běhá inšpektor s lepicí páskou na svjetla, je to náš človjek.
...inšpektor bude mít letos sprej a svjetla vam bude zastříkávat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:WenzelB6 psal:se v pohodě napiš k začátečníkům, jezdim v tekstilu v týhle skupině taky už ňákej rok, většinou V Strom tlupa. A jedeš si jag sám uznáš.
S motkou projdeš v pohodě přejímkou, většinou tam běhá inšpektor s lepicí páskou na svjetla, je to náš človjek....inšpektor bude mít letos sprej a svjetla vam bude zastříkávat
...pudu hned za tebou a remcalům je budu brát kladivem ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:WenzelB6 psal:se v pohodě napiš k začátečníkům, jezdim v tekstilu v týhle skupině taky už ňákej rok, většinou V Strom tlupa. A jedeš si jag sám uznáš.
S motkou projdeš v pohodě přejímkou, většinou tam běhá inšpektor s lepicí páskou na svjetla, je to náš človjek....inšpektor bude mít letos sprej a svjetla vam bude zastříkávat
a sakra, tak to abych ho raději sundal až tam pojedu, ale nevím jak to budu po cestě vysvětlovat chlupatejm
osiris psal:Filous psal:WenzelB6 psal:se v pohodě napiš k začátečníkům, jezdim v tekstilu v týhle skupině taky už ňákej rok, většinou V Strom tlupa. A jedeš si jag sám uznáš.
...pudu hned za tebou a remcalům je budu brát kladivem ;)
...pro letošní rok máš jistej post "potinšpektora" ...další nominovanej bude "potpotinšpektor" a ten jim bude brát žárofky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2010 14:51:16 Offline |
Qasnak psal:Filous psal:WenzelB6 psal:se v pohodě napiš k začátečníkům, jezdim v tekstilu v týhle skupině taky už ňákej rok, většinou V Strom tlupa. A jedeš si jag sám uznáš.
a sakra, tak to abych ho raději sundal až tam pojedu, ale nevím jak to budu po cestě vysvětlovat chlupatejm
sundáš na místě jako já
pak se tam ale najde nějakej pičus co s tim dělá kraviny
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2010 14:56:36 Offline |
Qasnak psal:a proč se vlastně zakrejvaj světla? dyť k nějakému osvětlení jinýho letce nemůže být řeč, nebo jo?
kvůli případnym střepum na dráze po kreši
K.a.s.y.m. psal:Qasnak psal:a proč se vlastně zakrejvaj světla? dyť k nějakému osvětlení jinýho letce nemůže být řeč, nebo jo?
kvůli případnym střepum na dráze po kreši
tak to pak je jiná v tom případě se hned na strtu rozdělíme na ty co padat nebudou, ty móžou jet s nezakrytým světlem a na ty co padat budou, ty si samo světlo zalepit budou mušet a je to vyřešený
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...inšpektor bude mít letos sprej a svjetla vam bude zastříkávat...pudu hned za tebou a remcalům je budu brát kladivem ;)
...pro letošní rok máš jistej post "potinšpektora" ...další nominovanej bude "potpotinšpektor" a ten jim bude brát žárofky
...jasně, v sosnový můžeš dělat potinšpektora zas ty mě
...a spátky k žárofkám, ty vemu tym kladivem jednim vrzem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2010 15:43:33 Offline |
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...pudu hned za tebou a remcalům je budu brát kladivem ;)...pro letošní rok máš jistej post "potinšpektora" ...další nominovanej bude "potpotinšpektor" a ten jim bude brát žárofky
...jasně, v sosnový můžeš dělat potinšpektora zas ty mě
...a spátky k žárofkám, ty vemu tym kladivem jednim vrzem
to budu hlavně ty s xenonama skákat radostí přes motorku
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:Filous psal:
...pro letošní rok máš jistej post "potinšpektora" ...další nominovanej bude "potpotinšpektor" a ten jim bude brát žárofky...jasně, v sosnový můžeš dělat potinšpektora zas ty mě
...a spátky k žárofkám, ty vemu tym kladivem jednim vrzemto budu hlavně ty s xenonama skákat radostí přes motorku
kožak tam zas rozbalí ten vietnamskej stánek, takže na cestu zpátku budou mít
Qasnak psal:Ondráš psal:Qasnak psal:No to by nebylo špatné, ale co dyš mě naučej jezdit? to pa budu muset max 50, 90, 130?
Ale školu doporučuji z vlastní zkušenosti.no asi mě přemluvíte, nějakej ten bakšiš to sice stojí, ale co, snad se něco přiučím a nebudu jen (valit bulvy) jak to ti machři v moto GP můžou tak klopit
hele motoškola je fajn, ale lepší je tam vlézt až po pár projížďkách s bandiťákama, dá ti to víc, vím vo čem mluvím
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
jasně, máme tady jedhodo legendárního rejsra, kterej brousí slidery už když jde k motorce
ten ti rád u piva poradí
pak mu jen stačí dát zmuchlanej ručník do čuně, jinak by mlel až do rána
říkáme mu nitěnka
ross psal:jasně, máme tady jedhodo legendárního rejsra, kterej brousí slidery už když jde k motorce
ten ti rád u piva poradí
říkáme mu nitěnka
jojo, poznáš ho velice snadno, je to to dítě z volantem dodávky, vostrej pilot
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
ross psal:jasně, máme tady jedhodo legendárního rejsra, kterej brousí slidery už když jde k motorce
ten ti rád u piva poradí
říkáme mu nitěnka
Ale jako bacha na něj... Vostrej bouchač... Dřív se říkalo, že rozlomí suchej rohlík holou rukou, ale slyšel jsem, že na sobě zamakal a už dokáže rozlomit i francouzskou bagetu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:ross psal:jasně, máme tady jedhodo legendárního rejsra, kterej brousí slidery už když jde k motorce
ten ti rád u piva poradí
říkáme mu nitěnkaAle jako bacha na něj... Vostrej bouchač... Dřív se říkalo, že rozlomí suchej rohlík holou rukou, ale slyšel jsem, že na sobě zamakal a už dokáže rozlomit i francouzskou bagetu.
A kurva!
PURE NAKED BIKE!
a na podzim ho pouzivame jako draka, kteryho si jako skupina poustime ve vetru na poli
Progear 650 (Člen) 04.02.2010 19:27:53 Offline |
No vy jste píčové...
Musim uznat že Ross má jednoho bludišťáka...
Ale počkej pičo až tě uvidim....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 04.02.2010 19:45:26 Offline |
ross psal:se mu zase nemůžeme tak smát, dyť nám dá každýmu 5 fteřin na kole
No to je ale jen f pripade, ze nejede na motor, ale na starter.
Ty woe sem se z tebe zas malem pochcal az sem s toho zelenej
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ten ti rád u piva poradí
No jo, ale to musí být u prvního malého, pak už mu není rozumět
Ale jinak dobrý progíre, mám tě na ploše pracovního pc, jak mi dáváš těch 5 vteřin, tak se ti musím nějak pomstít
nicola.foxx (Člen) 04.02.2010 21:32:41 Offline |
Sme asi fsichni zapomeli co umi s imbus klicem a jak umi rozstipnou sekeru
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 08:48:54 Offline |
jennys psal:ross psal:jasně, máme tady jedhodo legendárního rejsra, kterej brousí slidery už když jde k motorce
ten ti rád u piva poradíNo jo, ale to musí být u prvního malého, pak už mu není rozumět
Ale jinak dobrý progíre, mám tě na ploše pracovního pc, jak mi dáváš těch 5 vteřin, tak se ti musím nějak pomstít
ci fix chvála po ránu, nejni nic lepšího...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1