Nejsi přihlášen
Dilema - co radíte?
Zdar bando,
mám na vás dotaz. Mám možnost jet na Hawaii na 8 dní/7nocí za 700dolarů na osobu bez jídla (kurz cca 17kč nahoru dolu). V ceně je letenka a ubytko v hotelu. Pokud poletím, připravim se o zhruba polovinu kanadských úspor, který chci využít později na cestování po Kanadě. Otázka zní, jestli se to vyplatí, jet tam a oželet trochu té Kanady, nebo ne a nechat prachy na Kanadu.
PRO - z ČR se tam nikdy nepodívám - ceny přes 100 000kč za týden pobytu. Uvidím zase něco jinýho, než jen hory a sníh. Waikiki - jedna z nejkrásnějších pláží na světě. Můžu říct - byl jsem na Hawaii.
PROTI - jak již bylo napsáno výše, připravím se o polovinu ušetřených peněz a je možný, že pak nepocestuju pořádně ani tu Kanadu.
Tak a teď raď..
PS: cena platí při objednání do 8.2., takže je to docela na kvap...
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 07:28:48 Offline |
Re: Dilema - co radíte?
já bych na tu hawaj jel..do kanady je ještě podívat můžeš ale záleží co preferuješ jestli přírodu co je v kanadě..kopečky zima medvědi velky jezera atd a nebo tropický ostrovy...za mě Hawaj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:já bych na tu hawaj jel..do kanady je ještě podívat můžeš ale záleží co preferuješ jestli přírodu co je v kanadě..kopečky zima medvědi velky jezera atd a nebo tropický ostrovy...za mě Hawaj
no tak na Kanadu budu mít s největší pravděpodobností ještě celý léto (medvědi, jezera atd.), jde o to, že ty prachy se budou potřebovat na Seattle, přelet na východní pobřeží a Quebec, Montreal a Toronto, odkud letíme nazpátek do ČR...
tož tak..
a s tim podíváním do Kanady bych to taky neviděl v budoucnu růžově... ale to není na pořadu dne
Bandit 4EVER!!!
kdyz uz tam ses tak bych skaknul vochutnat i to havajsky abys zjistil ze plzensky je
halt pak budes muset vic makat abys to dohnal nu, neves hlavu, nic se nezere tak horky jak uvari
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
inkvizitorr (Administrator) 05.02.2010 08:08:24 Offline |
já bych sral na hawai, nemam rád moře, pláže ani teplo, z kokosovejch drinků je ma na jó courat celou dobu někde po horách
p.s. myslim že všechny rady co tu dostaneš budou k nezaplacení
doba je temná...
jel bych na hawai, ale ne se válet na pláži v nějakym letovisku plnym lidí Spíš prolézt ty sopky a prostě někam co nejdál od turistickejch center
Na Kanadu čas máš a třeba vymyslíš jak se přepravovat levnějc (nějakej stop nebo dálkovej bus...koupit/půjčit s kámošema auto) chce to jen dobře zvolit trasu aby si mohl skákat po kouskách a furt bylo kam jít a na co koukat.
Lihy psal:jel bych na hawai, ale ne se válet na pláži v nějakym letovisku plnym lidí Spíš prolézt ty sopky a prostě někam co nejdál od turistickejch center
Na Kanadu čas máš a třeba vymyslíš jak se přepravovat levnějc (nějakej stop nebo dálkovej bus...koupit/půjčit s kámošema auto) chce to jen dobře zvolit trasu aby si mohl skákat po kouskách a furt bylo kam jít a na co koukat.
kup jen letenku... tu seženeš levně A pak si najdeš nejaký ty levný hotýlky... back packers... ty sou na celim světě.. mrkni na ně na netu... a ser na nejaký cestofky .... s hotelem !!! cestofky sou pro mantáky co neuměj číst a psát 8 dní se mi zdá na málo :( za ty prachy se nestihneš ani rozhlídnout
tagže za mně hawai
Kanada
Bandit pičo
barynek psal:Zdar bando,
mám na vás dotaz. Mám možnost jet na Hawaii na 8 dní/7nocí za 700dolarů na osobu bez jídla (kurz cca 17kč nahoru dolu). V ceně je letenka a ubytko v hotelu. Pokud poletím, připravim se o zhruba polovinu kanadských úspor, který chci využít později na cestování po Kanadě. Otázka zní, jestli se to vyplatí, jet tam a oželet trochu té Kanady, nebo ne a nechat prachy na Kanadu.
PRO - z ČR se tam nikdy nepodívám - ceny přes 100 000kč za týden pobytu. Uvidím zase něco jinýho, než jen hory a sníh. Waikiki - jedna z nejkrásnějších pláží na světě. Můžu říct - byl jsem na Hawaii.
PROTI - jak již bylo napsáno výše, připravím se o polovinu ušetřených peněz a je možný, že pak nepocestuju pořádně ani tu Kanadu.
Tak a teď raď..
PS: cena platí při objednání do 8.2., takže je to docela na kvap...
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
nicola.foxx (Člen) 05.02.2010 11:28:11 Offline |
Jed tam, ale ne pres cestovku. Chrapat muzes na plazi. Teplo, more, drinky s destnickama
Ja bych se je vohrat hned.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Smoula.koumak (Člen) 05.02.2010 11:49:49 Offline |
válet se na pláži bych tam nejel, ty jsou všude stejný, ale procestovat ty ostrovy bych jel, jsou tam hezký kopce, tůry atd. na to nepotřebuješ cestovku, letenka, auto z půjčovny tam, spát po kempech (jestli tam máš stan a spacák)
ale bacha mimo ty turistický oblasti se prej dost krade...
Bandit v lese :-))
nicola.foxx (Člen) 05.02.2010 11:59:20 Offline |
Smoula.koumak psal:válet se na pláži bych tam nejel, ty jsou všude stejný, ale procestovat ty ostrovy bych jel, jsou tam hezký kopce, tůry atd. na to nepotřebuješ cestovku, letenka, auto z půjčovny tam, spát po kempech (jestli tam máš stan a spacák)
ale bacha mimo ty turistický oblasti se prej dost krade...
Treba tam maj schopnejsi cajty nez mame tady
nicola.foxx psal:Smoula.koumak psal:válet se na pláži bych tam nejel, ty jsou všude stejný, ale procestovat ty ostrovy bych jel, jsou tam hezký kopce, tůry atd. na to nepotřebuješ cestovku, letenka, auto z půjčovny tam, spát po kempech (jestli tam máš stan a spacák)
ale bacha mimo ty turistický oblasti se prej dost krade...Treba tam maj schopnejsi cajty nez mame tady
myslíš jako džejk a tlusťoch?
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 05.02.2010 13:33:35 Offline |
XJelen psal:nicola.foxx psal:Smoula.koumak psal:válet se na pláži bych tam nejel, ty jsou všude stejný, ale procestovat ty ostrovy bych jel, jsou tam hezký kopce, tůry atd. na to nepotřebuješ cestovku, letenka, auto z půjčovny tam, spát po kempech (jestli tam máš stan a spacák)
ale bacha mimo ty turistický oblasti se prej dost krade...Treba tam maj schopnejsi cajty nez mame tady
myslíš jako džejk a tlusťoch?
Noooo sice nejsou tak dobry jako Dempsy a Mejkpisova, ale taky dobry.
pravdu díš Inkvizu, všechny rady jsou k nezaplacení
2 Lihy - ono jako na plaži se válet dá, sopky se daj taky projet, stejně jako ty ostrovy ostatní, ale to už chce víc peněz než jen těch cca 1000 USD.
2 Fresh - osm dní málo? myslím, že to stačí...
no, problém je v tom, že na víc to nenabízej a já to chci jen jako relax a změnu. Za tech dalších deset dní co se vrátím máme okruh v Kanadě naplánovanej (hlavně parky), nebo ne, pokud nezbudou peníze. Takže je to trochu zapeklitý. A hledat jen letenku... Odlety z Vancouveru nejsou, jen z USA, takže doprava do USA a zpátky - peníze navíc. Souhlasim s tím, že jezdit s cestovkou je na hovno, ale tady se k ničemu nezavazuješ - koupíš letenku, hotel a hotovo. Žádný skupinový courání, to mi taky nebere.
2 Ross - zkus to v létě, třeba bude líp a já tě zadotuju
2 Smoula - celkově podobná odpověď jako Lihymu, ostrovy se dají, ael chce to prachy na přelety a na ty rentaly apod. a to za litr nedám ani kdybych se po
2 Osi & Inženýrek - no tak je to nějak na rychlo, myslím, že být tady v ČR, tak takový starosti mít nikdy nebudu. Jde o to, že je to 50% deal s omezenou platností.
2 Palous - nevím v jakejch relacích žiješ ty, ale mě to zas tak málo nepřijde, nebo jsem to nepochopil, páč jsem práve vylezl z pelechu
Bandit 4EVER!!!
Vyhledej naše méně přizpůsobivé spoluobčany co se teď přizpůsobují v Kanadě. Dej jim ty prachy a že ať to berou jako poděkování za to, že konečně vypadli.
A že to dostane každá rodina co tam od nás přijede.
Tímhle uděláš radost celé republice a ne jen sobě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
2 Faitík - tos přehnal s tím Houmrem hele asi takhle, mě jen zajímá, co si o tom myslíte, já vím, že se musíme rozhodnout sami, a taky to s Evkou uděláme, ale prostě mě to zajímalo, jak byste to vyřešili vy ostatní. Nejsem zrovna z těhc, co se ptá na to, jestli má něco udělat nebo ne...
2 bolek009 - co je špatnýho na tom, když se zeptám, jestli by radši někdo utratil prachy za to, aby se podíval na druhej konec světa, když je příležitost nebo ne? Ptám se na názor. A pokud ti to nepřijde fér, tak se nezapojuj do diskuze a nereaguj. Mě zase nepřijde fér, že mi tady děláš kázání jak jsem hroznej, když se na to ptám. Zdá se, že to ego se naplnilo tím příspěvkem spíš tobě.
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Vyhledej naše méně přizpůsobivé spoluobčany co se teď přizpůsobují v Kanadě. Dej jim ty prachy a že ať to berou jako poděkování za to, že konečně vypadli.
Tímhle uděláš radost celé republice a ne jen sobě.
to ty prachy radši spálim nebo dám Rossovi, než je dát nějakýmu opálenýmu od nás..
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 06.02.2010 08:01:25 Offline |
bolek009 psal:Ale ego to naplní po okraj.
čéče pochop, že je v nějaký kyselý prdeli někde na druhým konci světa a mimo tohodle si asi moc nepokecá vo píčovinách.... tak vobčas řeší i to, co by jinak neřešil.... řek bych kapišto
doba je temná...
barynek psal:2 Faitík - tos přehnal s tím Houmrem hele asi takhle, mě jen zajímá, co si o tom myslíte, já vím, že se musíme rozhodnout sami, a taky to s Evkou uděláme, ale prostě mě to zajímalo, jak byste to vyřešili vy ostatní. Nejsem zrovna z těhc, co se ptá na to, jestli má něco udělat nebo ne...
2 bolek009 - co je špatnýho na tom, když se zeptám, jestli by radši někdo utratil prachy za to, aby se podíval na druhej konec světa, když je příležitost nebo ne? Ptám se na názor. A pokud ti to nepřijde fér, tak se nezapojuj do diskuze a nereaguj. Mě zase nepřijde fér, že mi tady děláš kázání jak jsem hroznej, když se na to ptám. Zdá se, že to ego se naplnilo tím příspěvkem spíš tobě.
můj názor
na havaj se z čech těžko podívám
jak již bylo řečeno kanada je dostupnější
výsledek - jel bych na havaj - fakt je tam prý krásně - mám to ptvrzeno od člověka co tam byl a řešil to cestou ze států né z čech, dokonce taky ve vankůvru žil
momentalně zavostalej
barynek psal:2 Faitík - tos přehnal s tím Houmrem hele asi takhle, mě jen zajímá, co si o tom myslíte, já vím, že se musíme rozhodnout sami, a taky to s Evkou uděláme, ale prostě mě to zajímalo, jak byste to vyřešili vy ostatní. Nejsem zrovna z těhc, co se ptá na to, jestli má něco udělat nebo ne...
Výlety s Evkou? Snad nepojedete na kole do Vídně pro nepromok... Nezapomeň o tom napsat elaborát.
Banditatom (Člen) 06.02.2010 11:57:26 Offline |
havaj havajanky teploučko kozy kam se podíváš sral bych na kanadu a nezapomenout roztrhat pas po přistání
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
A prej, že já vymejšlim píčoviny. Jináč už tam mam konicky řídidla, titaxy a dojde vejfuck
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
barynek psal:Ondráš psal:Vyhledej naše méně přizpůsobivé spoluobčany co se teď přizpůsobují v Kanadě. Dej jim ty prachy a že ať to berou jako poděkování za to, že konečně vypadli.
Tímhle uděláš radost celé republice a ne jen sobě.to ty prachy radši spálim nebo dám Rossovi, než je dát nějakýmu opálenýmu od nás..
poslal jsem ti číslo účtu woe
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kukii psal:učitelskej, ty nás chceš naštvat vid? za mě havaj
nechcu, ale prostě to padlo do placu, začal jsem o tom uvažovat a tak mě napadlo zeptat se vás, kamarádů a známých na názor. Naštvat bych si tě nedovolil
2 Nety - nojo i když se ti to může jako vina tak na tebe ještě nemám Hele je tady jeden borec z Rokycan a mlel cosi o plzeňský Pamele, tak vono to bude poměrně asi známý jako i mimo Pilsen
Bandit 4EVER!!!
ross psal:barynek psal:Ondráš psal:Vyhledej naše méně přizpůsobivé spoluobčany co se teď přizpůsobují v Kanadě. Dej jim ty prachy a že ať to berou jako poděkování za to, že konečně vypadli.
Tímhle uděláš radost celé republice a ne jen sobě.to ty prachy radši spálim nebo dám Rossovi, než je dát nějakýmu opálenýmu od nás..
poslal jsem ti číslo účtu woe
časem pošlu pozdravy
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:časem pošlu pozdravy
Spíš nějakou Hawaiskou tanečnici...
BTW. Pamelu znaj i dal od Plzně než v Rokycanech.
vogové dyť rokycany už jsou předměstí Plzně
jsem se kdysi s kolegy ožral u dvou ševců, posadili mě na tramvaj a vzbudil jsem se v rokycanech u dozorčího posádky
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 08.02.2010 11:34:50 Offline |
barynek psal:ross psal:barynek psal:
to ty prachy radši spálim nebo dám Rossovi, než je dát nějakýmu opálenýmu od nás..poslal jsem ti číslo účtu woe
časem pošlu pozdravy
na pozdravy ser mi cem hawajanku
XJelen psal:vogové dyť rokycany už jsou předměstí Plzně
jsem se kdysi s kolegy ožral u dvou ševců, posadili mě na tramvaj a vzbudil jsem se v rokycanech u dozorčího posádky
Jsem rád, že podobné situace se nedějí jen mě.
nicola.foxx (Člen) 08.02.2010 12:00:53 Offline |
Ondráš psal:XJelen psal:vogové dyť rokycany už jsou předměstí Plzně
jsem se kdysi s kolegy ožral u dvou ševců, posadili mě na tramvaj a vzbudil jsem se v rokycanech u dozorčího posádkyJsem rád, že podobné situace se nedějí jen mě.
Ty woe, ja jsem takhle jezdil jednu sobotu cely dopoledne z Hlubocep na Lehovec a nemohl jsem se trefit s vystoupenim v pulce trasy v Holesovicich. A od ty doby mam z mhd trauma a bojim se tam vlizt.
nicola.foxx psal:Ty woe, ja jsem takhle jezdil jednu sobotu cely dopoledne z Hlubocep na Lehovec a nemohl jsem se trefit s vystoupenim v pulce trasy v Holesovicich. A od ty doby mam z mhd trauma a bojim se tam vlizt.
Ti pak budu vyprávět, jak jsem jel od Zemana na Stodůlky přes Štěrboholy.
Smoula.koumak (Člen) 08.02.2010 13:55:28 Offline |
barynek psal:2 Smoula - celkově podobná odpověď jako Lihymu, ostrovy se dají, ael chce to prachy na přelety a na ty rentaly apod. a to za litr nedám ani kdybych se po
sice už máš asi rozhodnuto, ale přítelkyně to právě v létě na dva týdny za lehce přes litr dala. jezdili tam tím autem z půjčovny, spali po kempech atd. Akorát právě měli problém, že je tam vykradli, takže se to pak trochu nakonec prodražilo
Bandit v lese :-))
Luk psal:jelen: ne secko co jezdi po kolejich a ma nahore troleje je tramvaj
ty vole to jako myslíš že na Klatovskou tehdá přijel vlak? ty kjávo to mušel bejt mejdan já si pamatuju akorát že mě vyvlekli po těch schodech z šenku ven a pak jsem se držel tyče v tramvaji a dál už jsem psal vejš
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak psal:barynek psal:2 Smoula - celkově podobná odpověď jako Lihymu, ostrovy se dají, ael chce to prachy na přelety a na ty rentaly apod. a to za litr nedám ani kdybych se po
sice už máš asi rozhodnuto, ale přítelkyně to právě v létě na dva týdny za lehce přes litr dala. jezdili tam tím autem z půjčovny, spali po kempech atd. Akorát právě měli problém, že je tam vykradli, takže se to pak trochu nakonec prodražilo
okolo litru na osobu, chápu dobře? já co jsem koukal tak letenka nejlevnější na ten náš nebo podobnej termín stála bez 50 CAD tolik co nás celej pobyt i s letenkou na osobu - což mi přijde jako dobrej kauf to naše. Neříkám, že si tam auto nepůjčíme, ale stany ani spacáky nemáme, takže by to byly další náklady navíc. Je to stejně jedno - už je to zaplacený, all inkcusive (jako ne doslova, ale obrazně )
Bandit 4EVER!!!
2 Ondráš - ty wogo, já se dřu jak cyp a ještě mi to nepřeješ, ty seš ale
2 Kukii - od tebe bych to teda nečekal
2 Fresh - pravdu máš, člověče
ps: pokud se vejde havajanka do balíku, tak vám klidně nějakou pošlu
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 19:47:52 Offline |
Ondráš psal:Hale učitelskej... Až budete před úředem vlády demonstrovat za zvýšení platů, tak si to, že sis válel šunky na Hawaii ól inkluzif nech radši pro sebe.
dobrá trefa
osiris psal:barynek psal:................ps: pokud se vejde havajanka do balíku, tak vám klidně nějakou pošlu
...jestli sis trošku nenaběh ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_sb7.jpg
ideální balení přítelkyně... jen prožíznout dirky do kufru..
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 20:52:51 Offline |
Fresh Man psal:osiris psal:barynek psal:................ps: pokud se vejde havajanka do balíku, tak vám klidně nějakou pošlu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_sb7.jpgideální balení přítelkyně... jen prožíznout dirky do kufru..
no můžou bejt ty dírky i dvě ,ale tu jednu zalepovací..aby bylo otevřená jen v ten pravej okamžik
roman.v psal:A to těch 700 "babek" pak v tý Kanadě nevyděláš? Dal bych Havaj, pak zpátky, chvilku práce na černo a hurá na hory
nejde o to že nevydělám, ale že budou chybět - nicméně, už to není aktuální, bo se prostě jede. Fondy se vzaly odjinud a s tou prací na černo to tady taky není tak jednoduchý. Jasně, jsou tu lidi kterým to nevadí a zaměstnají tě, ale při příletu musíš projít imigračním, kde si tě ohlídaj a pokud nemáš pracovní povolení tak tě ani nemusí pustit přes imigrační a pošlou tě zase hezky zpátky odkud jsi přišel. Já povolení mám, jinak bych tu nepracoval.
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:barynek psal:................ps: pokud se vejde havajanka do balíku, tak vám klidně nějakou pošlu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_sb7.jpg
ale to neni havajanka, toje nějaká čúza z Evropy nebo Ameriky. Havajanky jsou spíš jako polynésanky a tak
nicméně poskládala se tam moc hezky. Co ty všechno v tom kompu nemáš Osi
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Ondráš - ty wogo, já se dřu jak cyp a ještě mi to nepřeješ, ty seš ale
ps: pokud se vejde havajanka do balíku, tak vám klidně nějakou pošlu
To barynek: sranda musí být a ty mi to odpustíš, vid?
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2010 07:30:54 Offline |
Kukii psal:barynek psal:2 Ondráš - ty wogo, já se dřu jak cyp a ještě mi to nepřeješ, ty seš ale
ps: pokud se vejde havajanka do balíku, tak vám klidně nějakou pošluTo barynek: sranda musí být a ty mi to odpustíš, vid?
když se složíš do toho kufru tak určitě
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:barynek psal:2 Ondráš - ty wogo, já se dřu jak cyp a ještě mi to nepřeješ, ty seš ale
ps: pokud se vejde havajanka do balíku, tak vám klidně nějakou pošluTo barynek: sranda musí být a ty mi to odpustíš, vid?
když se složíš do toho kufru tak určitě
no né že bych na havaj nechtěla, ale do kufru se nenaskládám
Kukii psal:barynek psal:2 Ondráš - ty wogo, já se dřu jak cyp a ještě mi to nepřeješ, ty seš ale
raději jo, ještě bys mě pak někde na srazu ožrala a kdoví co mi provedla, do lesa odtáhla a vlky sežrat nechala
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2010 07:34:05 Offline |
barynek psal:Kukii psal:barynek psal:2 Ondráš - ty wogo, já se dřu jak cyp a ještě mi to nepřeješ, ty seš ale
raději jo, ještě bys mě pak někde na srazu ožrala a kdoví co mi provedla, do lesa odtáhla a vlky sežrat nechala
taková jemná a plachá dívka ,že by se takhle chovala a ublížíla ti..to si jí s někym pleteš,ne?
barynek psal:Kukii psal:barynek psal:2 Ondráš - ty wogo, já se dřu jak cyp a ještě mi to nepřeješ, ty seš ale
jak já bych mohla, sem neškodná max.co ti hrozí je to ožrání
tebe?...blbost...umíš to i sám a kvalitně možná s těma vkalma by byl problém, že by tě jako nechtěli
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 11.02.2010 17:45:18 Offline |
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:
To barynek: sranda musí být a ty mi to odpustíš, vid?raději jo, ještě bys mě pak někde na srazu ožrala a kdoví co mi provedla, do lesa odtáhla a vlky sežrat nechala
jak já bych mohla, sem neškodná max.co ti hrozí je to ožrání
nebo sežrání
2 Kasym - no já myslim že by upila i některý jiný borce, než jsem já, celkem hravě možná i
2 Kukii - no to ožrání by bylo možná horší než ty vlci
2 XJelen - koho jste potkali, co vám to nalhali? Já a opít se? néééééééé
2 huskyb12 - to jako myslíš jak čeče??
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1