Nejsi přihlášen
Sviecky iridium alebo "obyc"?
Mozno hlupa tema, tak ma kamenujte len mierne...
Ma vyznam pchat do B6 iridiove sviece?
A ak ano, je rozdiel medzi DENSO a NGK? Viem, ze DENSO vyvinul iridiove sviecky, tak by mal mat teoreticky viac much vychytanych...
Tak ktore?
CR9EIX alebo CR9EK, resp.
IU27A alebo U27ETR
Re: Sviecky iridium alebo "obyc"?
...za mě do béčka CR9EK obyč předepsané
....už jsem slyšel nejeden názor, že iridiové nešlapali tak jak měli (podotýkám že na Bandasce)
sám jsem to nezkoušel
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 06:55:45 Offline |
Ton@l psal:Brisk A10S funguji taky bez problemu a jsou za polovicku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Dej tam předepsané a máš klid.Mám NGK druhou sezonu a kdyby se neblížil interval výměny,můžu na nich jezdit i třetí.Jak už bylo psáno výše,reklamu bych bral s rezervou a myslím že 200,- za kus není taková hrůza.To samé je zbytečné tam cpát benál s vyšším oktanovým číslem nebo vymýšlet jaký typ oleje tam dát.Stačí se držet osvědčených značek a viskozity.Stejně už dávno převyšují požadavky výrobce pro tuhle konstrukci motoru.Takže místo 100 000km vydrží Béčko 200 000km bez vážných problémů Prostě Bandit
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
tak dakujem za raady.
CREK tiez pouzivam a viem, ze nemaju problem
Len som uvazzoval nad tymi iridiami...
to ze motor fungoval v 85tom neznamena, ze v 2010tom nemoze fungovat lepsie
reklama je pekna vec, ale vas sa pytam na ci je to pravda - ci ma niekto skusenost, ze je to tak.
Rovnako by som sa pytal keby v reklame povedali, ze ked skocim z mosta...
Rovnako by som sa pytal keby v reklame povedali, ze Activia pomaha traveniu...
A rovnako by som sa pytal keby v reklame povedali, ze Ariel perie najlepsie...
mazo psal:preto co hovori reklama
vyssia zivotnost a nizsia spotreba
... ovšem pokud chceš bejt hustohustej bajker tak mám doma sadu novejch svíček který se u WCM dávali do Yamah co jezdili MotoGP
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 12:15:56 Offline |
nebo pokud je tam nemáš z prvovýroby a maj interval výměny 60 000 jako třeba Blackbird nebo X-11..mi poudal jeden chytrej pán.
Jo a nebo kolega v dílně už několikrát montoval do Yamah vobyčejný svíce místo předepsanejch iridiovejch páč navzdory tomu co píšou v reklamě byly ty iridiový ještě víc náchylnější na ulití a jaksi se takovej nepodařenej start kurevsky prodražoval s tím iridiovým zázrakem...
A jako to že maj delší interval výměny podle mně zcela smazává to že jaksi cenově sou dost v,teda bejvaly voproti obyč...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 19:37:13 Offline |
KOVAL psal:Jo a nebo kolega v dílně už několikrát montoval do Yamah vobyčejný svíce místo předepsanejch iridiovejch páč navzdory tomu co píšou v reklamě byly ty iridiový ještě víc náchylnější na ulití a jaksi se takovej nepodařenej start kurevsky prodražoval s tím iridiovým zázrakem...
A jako to že maj delší interval výměny podle mně zcela smazává to že jaksi cenově sou dost v,teda bejvaly voproti obyč...
jj prej konkrétně na blackbirda stála jedna něco přes 1000,- dneska už tolik ne..zhruba prej 600
Stránky: 1