Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 09:19:17 Offline |
Re: mrdat sníh
ve Vlašimi už padá druhej den a i tak jezdim koňmo do práce..tak v čem je problém
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tomassodek (Člen) 09.02.2010 13:05:52 Offline |
je to dlouuuhýýý a mrazivý douz me to nebavý
Nakřápnutý hrnec nejdéle vydrží.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 13:05:58 Offline |
jaryn psal:dnes ve Varnsdorfu -19 stupňů. Zlatý... Dnes mi končí volno,od zítřka má zase padat. Už mě to vymetání výhybek taky štve. Fakt zlatý mrazy.
to se ti zas budou lámat kolej na půl
K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:dnes ve Varnsdorfu -19 stupňů. Zlatý... Dnes mi končí volno,od zítřka má zase padat. Už mě to vymetání výhybek taky štve. Fakt zlatý mrazy.
...hlavně aby se mu nezlomila průvodčí aš jí bude něgde vohejbat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Meloun psal:Zlatý holomrazy..
Rybník se nemusí vyhrnovat, nemusí se člověk srát s vodhazováním, nemá zasraný celý auto, nesolí se atd atd.
Mrdat sníh!
jo i s motorkou do pole to jde, ale tejdě je tam zkurvenej zmrzlej sníh
The father of the little princess of the dawn
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:dnes ve Varnsdorfu -19 stupňů. Zlatý... Dnes mi končí volno,od zítřka má zase padat. Už mě to vymetání výhybek taky štve. Fakt zlatý mrazy.
...hlavně aby se mu nezlomila průvodčí aš jí bude něgde vohejbat
ještě Kakáč a Ondráš a jste komplet,reypalové. (na blbečkovi si děláte jméno)
God Gave me Everything I want
jaryn psal:dnes ve Varnsdorfu -19 stupňů. Zlatý... Dnes mi končí volno,od zítřka má zase padat. Už mě to vymetání výhybek taky štve. Fakt zlatý mrazy.
Máš blbou trať. Musíš tam, kde jsou vyhřejvaný.
Buď rád, že se u nás neuchytil hydropneumatický pohon. Bych ti to fakt nezáviděl v tom mrazu montovat ty hadice.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jaryn psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
to se ti zas budou lámat kolej na půl...hlavně aby se mu nezlomila průvodčí aš jí bude něgde vohejbat
ještě Kakáč a Ondráš a jste komplet,reypalové. (na blbečkovi si děláte jméno)
Jaryne neser
Jací rejpalove, poslední dobou jsem hodnej jak mílius
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Baltazar psal:kurva koukam na TV hovna a prej maj zase padat sračky hnusný, mráz jag sviň no potěš prdel
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Baltazar psal:kurva koukam na TV hovna a prej maj zase padat sračky hnusný, mráz jag sviň no potěš prdel
mrdat nohavice
Ve státech jim taky pěkně připadlo
http://www.youtube.com/watch?v=nhlSy95Bgvc&hd=1
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2010 12:06:05 Offline |
Humlak psal:Ve státech jim taky pěkně připadlo
http://www.youtube.com/watch?v=nhlSy95Bgvc&hd=1
90 cm za 24 hodin..tomu se říká úroda
nicola.foxx (Člen) 10.02.2010 16:43:38 Offline |
Tomy psal:Je únor, tzn.zima,tzn. sníh-tzn. to je dobřejelikož se dá lyžovat...
JO!!! A az ukazes Melounovi, jak se lyzuje u nej pred barakem, tak mi prijd ukazat, jak ke me dojedes s nalozenym nakladakem.
At uz to jde do
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tomy psal:Je únor, tzn.zima,tzn. sníh-tzn. to je dobřejelikož se dá lyžovat...
A až ukážeš Melounovi, jak se lyžuje u něj před barákem a foxxovi jak tam k němu má zaject ten náklaďák, tak se ještě zastav u mě a vokaž mi, jak v tom mam chodit s těma zasranejma berlema... Do už se sněhem
Bandit rulezz!!!
huskyb12 psal:VikecB12 psal:Ale co je nejhorší,nedá se v tom marastu jezdit na motorce,ani chodit na fišle
zapomněls na gril, woe :)))
Ježiš,já su ale piča To že mě asi letos čeká nová komplet střecha je vedlejší...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
huskyb12 psal:VikecB12 psal:Ale co je nejhorší,nedá se v tom marastu jezdit na motorce,ani chodit na fišle
a na zahrádkách je mrtvo, teda minulej tejden sem tam seděl sám, ani opsluha nechodí ven
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ja teda nvm jak vy, ale ja uz to v nedeli nevydrzel a krasne jsem si ogriloval. Vytahnul jsem myho Webera z pod fusaku a bylo krasne teplicko
Pekne nalozena panenka, bramburky v alobalu, ke konci navrstveno s uzenym syrem a klobaskou. Zena sice nadavala, ze jsu magor, ale me uz ten snih sere.
Na fisle si pockam do jara radsi
jaryn psal:když tak čučím z okna a přemýšlím o letošní "echt" zimě: dej Bůh,ať je letos i léto takový "echt". Ať je aspoň tak šest týdnů sucho a teplo v kuse. Ne jak loňskej červenec,tady jen 2 dny bez deště...
mrdat horko, no nevim ...
ale srát na něj, to zas jo !
ci fix !!!
Stránky: 1