Nejsi přihlášen
Re: vyfuk (z B6 na B12 ?)
huleba psal:me de hlavne o prumer ty trubky mezi svody a vyfukem jestli je to stejne
No příruba je jiná, takže to stejně budeš muset upravovat. Otázka je, jestli to za to stojí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:huleba psal:me de hlavne o prumer ty trubky mezi svody a vyfukem jestli je to stejne
No příruba je jiná, takže to stejně budeš muset upravovat. Otázka je, jestli to za to stojí.
nestojí..
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 09.02.2010 18:38:11 Offline |
ross psal:Ondráš psal:huleba psal:me de hlavne o prumer ty trubky mezi svody a vyfukem jestli je to stejne
nestojí..
Už dlouho viď
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:ross psal:Ondráš psal:
No příruba je jiná, takže to stejně budeš muset upravovat. Otázka je, jestli to za to stojí.nestojí..
Už dlouho viď
jen po ránu..
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2010 18:54:05 Offline |
Ondráš psal:huleba psal:me de hlavne o prumer ty trubky mezi svody a vyfukem jestli je to stejne
B6 má tlumič i se svodem v celku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jak jako že příruba je jiná?
Když ta příruba je stejná!Prostě svody od motoru jsou stejný a tim pádem maji stejný přípojení směrem ke koncovce a voto snad de né?
Takže jo,pasuje.
KOVAL psal:Ondráš psal:huleba psal:me de hlavne o prumer ty trubky mezi svody a vyfukem jestli je to stejne
Jak jako že příruba je jiná?
Když ta příruba je stejná!Prostě svody od motoru jsou stejný a tim pádem maji stejný přípojení směrem ke koncovce a voto snad de né?
Takže jo,pasuje.
a šestky měli přírubu na tři šrouby? jsem žil v nevědomosti, že šestky měli lauf komplet s trubkou
Strýcfajtr !!!
woe
jasně že neměly přírubu na 3 šrouby,ale snad se týpek ptá jestli zadělá vejfuk zB6ky na B12ku néééé?
čili woe se asi ptá jestli mu to půjde napojit na svody néééé
a to mu co? no to pude když ta příruba na svodech kterou mam na mysli já a von je stejná,když jsou stejný i ty svody nééé
já mám na B6 LeoVince z B12 a pasuje to. a nic se nerozhodilo.
Ondráš psal:KOVAL psal:čili woe se asi ptá jestli mu to půjde napojit na svody néééé
Myslíš, že to domejšlel až tak?
Vzhledem k tomu, že má teď výfuk pod sedlem...
...a heský kola
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ondráš psal:KOVAL psal:čili woe se asi ptá jestli mu to půjde napojit na svody néééé
Vzhledem k tomu, že má teď výfuk pod sedlem...
sem asi z marsu...
sem snad z marsu???
otázka 1 -můžu dát vejfuk zB6ky na B12ku?
otázka 2 -jde mi hlavně o to ten průměr tý trubky mezi svodama a koncovkou,jestli to bude ok?
mohl by tu otázku položit ještě jasněji?
nééééééééééé,leda že by byl momentálně postiženej nebo já z marsu...
asi sem z marsu...
a k tomu vejfuku pod sedlem co tam má a k těm kolum,takhle už tu motorku koupil ve 4.moto v sezemicích,akorát mněla trošku pomuchlanej předek...
KOVAL psal:Ondráš psal:KOVAL psal:čili woe se asi ptá jestli mu to půjde napojit na svody néééé
Vzhledem k tomu, že má teď výfuk pod sedlem...sem asi z marsu...
sem snad z marsu???
otázka 2 -jde mi hlavně o to ten průměr tý trubky mezi svodama a koncovkou,jestli to bude ok?
asi sem z marsu...
a k tomu vejfuku pod sedlem co tam má a k těm kolum,takhle už tu motorku koupil ve 4.moto v sezemicích,akorát mněla trošku pomuchlanej předek...
Z marzu nejsi Nebo jsem taky...
Pravdu máš a nevím co se tady jinak řeší
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
KOVAL psal:woe
jasně že neměly přírubu na 3 šrouby,ale snad se týpek ptá jestli zadělá vejfuk zB6ky na B12ku néééé?
čili woe se asi ptá jestli mu to půjde napojit na svody néééé
a to mu co? no to pude když ta příruba na svodech kterou mam na mysli já a von je stejná,když jsou stejný i ty svody nééé
...to je marný, to je marný, to je marný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
KOVAL psal:Ondráš psal:KOVAL psal:čili woe se asi ptá jestli mu to půjde napojit na svody néééé
Vzhledem k tomu, že má teď výfuk pod sedlem...sem asi z marsu...
sem snad z marsu???
asi sem z marsu...
Michale klíd nejsi nejmladší
vědět že tě to takhle rozhodí, zeptám se Losera
sem se prostě zasek na tý přírubě jinak Filous uš mi to jednou vysvětloval
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1