Nejsi přihlášen
Re: Zohybané brzdové kotouče
kotouče se rovnaj normálně,samože záleží na tom jak moc jsou hnutý a kdo je rovná..
může se stát že i po srovnání to po nějaký době začne klepat do páčky,nic horšího se nestane..
nezbejvá než to zkusit,jinak to nezjistíš..
KOVAL psal:kotouče se rovnaj normálně,samože záleží na tom jak moc jsou hnutý a kdo je rovná..
může se stát že i po srovnání to po nějaký době začne klepat do páčky,nic horšího se nestane..
nezbejvá než to zkusit,jinak to nezjistíš..
...naprostej souhlas, změř si kolik ještě maj....to je taky douležitý...a daj se srovnat kurwa vyosený
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Smolnej psal:a kolik to tam může stát?
Čéče, mě to tenkrát stálo kolem dvojky (přední), ale nebyly po bouračce. Když budeš chvíli hledat, tak to tu někde v diskuzi bude i s firmou (ale v čurákově).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Rovnání mě stálo asi 4 stovky a to i s rovnáním unašeče a několika novejma nejtama..
Nikde nic neklepalo,mělo by se to podle "rovnatele" vejít do tolerance 2-4 stovek mm a beztak to bylo na motorku k prodeji..Kluk s tím jezdí doteď..sice už jí rozmáz,ale spíš plynem,než brzdama....podle toho, jak vypadá sešroubovaně ve svých 21 letech, tak asi ani brzdy nepoužívá..
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:Jo to jsem zapomněl dodat... V té ceně bylo i přenýtování a oprava těch kotoučů. Byli lehce vyčvachtyný-> museli dát větší nejty.
...prej lechce ...ty vole, ty zvonili ve vjetru
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
to byly Ondrasi plne plovouci kotouce
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2010 13:39:30 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Jo to jsem zapomněl dodat... V té ceně bylo i přenýtování a oprava těch kotoučů. Byli lehce vyčvachtyný-> museli dát větší nejty.
...prej lechce
...ty vole, ty zvonili ve vjetru
měl to jak rolničky na ruský trojce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jo jezdilo ale brzdit bych na tom nechtel vecne
Stránky: 1