Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 02.03.2010 19:02:16 Offline |
Re: než prodáte bandasku ...
TO PALOUS:
Grinch fzkazuje, ze to vypada pjekne hnusne
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Marián psal:tak ted by to bylo opravdu do mekkyho,ale to bysme vytahli jedine bagrem
sou tam fšude skůtry a rolbejale neratov na kafete byl zupajen fakt furt nechápu jak se do tej skuliny může někdo dostatholt to máš našláplýa jesi koupíš užofku tak to dáš s dlouhýmale kua uš beze mě jo?
Jebat motorky :-)
Progear 650 (Člen) 02.03.2010 19:31:58 Offline |
Marián psal:me se nezbavis jen tak,chlapce!
tak to je to místo....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:co todle
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … xr750.html
Díval jsem se na ni, nedokážu používat QS bo neumím ani řadit bez spojky
A vůbec celkově se mi to nějak nelíbí. Hledáme civil a budou jenom lamina, přepáčko a pumpa. Po sezoně se uvidí jestli to zase půjde pryč nebo přidáme něco na podvozku a necháme si to.
hele, kluci a kolik to tak žere? a co gumy? lepší mitasky? sem slyšel, že teď fakt uďáli nějakou pecku
ještě dělá Vorel do těch Baumax doplňků?
kurva, to je let...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
mno a toho jsem se právě bál, tak já to teda dycky vošplouchnu, než dostaneš bandasku na servíce
a aby mě to přešlo, tak se taky dycynky vošplouchnu studenou ...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
mno tak jo, po trochu víc nabitém programu na výstavě je béčko doma a i těch pár set metrů po juldojfuldoj bylo super, doufam, ze v arealu nesolej
uz se tesim na heezky pocasi
abiku, diky
luboss psal:mno tak jo, po trochu víc nabitém programu na výstavě je béčko doma a i těch pár set metrů po juldojfuldoj bylo super, doufam, ze v arealu nesolej
abiku, diky
Se mi zdálo, že je trochu měkčí zadní guma jak jsi odjížděl. A nesvítí jedna žárovka v zadním světle, ale to mě budeš proklínat za to světlo, protože musíš sundat podsedlák, abys ji vyměnil Doporučuju koupit červené žádovky a dát základ z originál lampy a jenom sklo čiré. Pochopíš až jednou rozděláš.
BTW vrátili jsme se z Liberce (kde mimo jiné sněžilo ) asi tak v 11 v noci, ale s KTM a v pořádku
ABik psal:luboss psal:mno tak jo, po trochu víc nabitém programu na výstavě je béčko doma a i těch pár set metrů po juldojfuldoj bylo super, doufam, ze v arealu nesolej
abiku, dikySe mi zdálo, že je trochu měkčí zadní guma jak jsi odjížděl. A nesvítí jedna žárovka v zadním světle, ale to mě budeš proklínat za to světlo, protože musíš sundat podsedlák, abys ji vyměnil Doporučuju koupit červené žádovky a dát základ z originál lampy a jenom sklo čiré. Pochopíš až jednou rozděláš.
BTW vrátili jsme se z Liberce (kde mimo jiné sněžilo ) asi tak v 11 v noci, ale s KTM a v pořádku
tak ukaz,cemu ste dali prednost
...sam mezi jebkarema...
osiris psal:XJelen psal:osiris psal:
...ársíejčale šéfíku im estereich im Matikhófen ima ercéacht
...эpcивосемь
tak teďs mě dostals já nemluvit řečí tvého kmene
Abik - jo ták ... sem myslel, že na jihu založíte jebka KTM klan s Matesem
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:
ale šéfíku im estereich im Matikhófen ima ercéacht...эpcивосемь
Abik - jo ták ... sem myslel, že na jihu založíte jebka KTM klan s Matesem
nu ja iščó němnóžko panimáju: érsívosemj
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:XJelen psal:osiris psal:
...эpcивосемьtak teďs mě dostals já nemluvit řečí tvého kmene
Abik - jo ták ... sem myslel, že na jihu založíte jebka KTM klan s Matesemnu ja iščó němnóžko panimáju: érsívosemj
...woe to na konci by měl bejt Мягкий знак a ne й
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:xjelenoj: kurva, azbukou tě přece eště učili ...kór když to dává mládě koldan, tak ty jsi v tom musel bejt eště namočenej taky
ale jó učili... ale zhruba vod druháku třeťáku jsem to úspěšně bojkotoval
pamatuju si ty chvíle u tabule, kdy mě zkoušela ze slovíček a na nádraží jsem automaticky vystřelil bánhof a u matury jsem "bydlál v sokolóvje"...
byl jsem takovej disident, ale naše třídní mě měla ráda, tak jsem prolez i z ruštiny, ale teď když se mi vokážou na baráku přenechávám to na pani, ta ještě umí
Strýcfajtr !!!
osiris psal:Koldan psal:XJelen psal:
Abik - jo ták ... sem myslel, že na jihu založíte jebka KTM klan s Matesemnu ja iščó němnóžko panimáju: érsívosemj
...woe to na konci by měl bejt Мягкий знак a ne й
no jo vogo, jenže ten sa f češině těžko hledá a foneticky to zní tak jak sem to napsal
XJelen psal:osiris psal:xjelenoj: kurva, azbukou tě přece eště učili ...kór když to dává mládě koldan, tak ty jsi v tom musel bejt eště namočenej taky
pamatuju si ty chvíle u tabule, kdy mě zkoušela ze slovíček a na nádraží jsem automaticky vystřelil bánhof a u matury jsem "bydlál v sokolóvje"...
byl jsem takovej disident, ale naše třídní mě měla ráda, tak jsem prolez i z ruštiny, ale teď když se mi vokážou na baráku přenechávám to na pani, ta ještě umí
...já ve škole na ruštinu prděl,protože jsem si řikal k čemu mi bude,nikdy do Ruska nepojedu a ouha,v devadesátým osmým jsem tam mazal pro jednu českou firmu neco
montovat a jak jsem najednou hodně rychle voprašoval slovíčka
...o chleba,pivo,vodku a cigarety si řekneš a víc tam nepotřebuješ
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
XJelen psal:osiris psal:xjelenoj: kurva, azbukou tě přece eště učili ...kór když to dává mládě koldan, tak ty jsi v tom musel bejt eště namočenej taky
...mě naše ruštinářka na škole celý štyry roky řikala, že sem "durak" ...já se dycky červenal a řikal sem si, že se baba jedna nestydí, takle mi nadávat do čuráků ...aš na maturitnim plese, dyš sem byl vykouslej, tag sem sebral vodvahu a vmet jí to do tváře...se zas červenala vona
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zpátky k bandasce ... dneska jsem utrpěl prvních 184km na "nové" B12
mno a:
- jede to prostě úžasně
- leo vince i bez tlumivky, snad první laďák co lahodí mému uchu i za jízdy. Od 6tis hraje pěknou písníčku
- ujeto k pumpě 171km, bral jsem hrdlo-hrdlo a 9.94litru
- byl jsem překvapenej, co požere ta motka za díry
- DL1000 VSTROM byla jízda v křesle, teď lítám na stoličce
- proti šestce, fakt jiná motorka. Asi i roky teda, měl jsem padlou 96, teď padlou 04
- 240 na Příbramský, vogo to je hned. Kolik to je GPS? 201?
- po Praze 60-70 na pětku a 2.500 otáček, to je luxus
- něco občas vpředu drnčí, z toho jsem šílenej. Kotouče to nejsou, na B6 jsem měl takovoý rumbakoule místo nejtů
závěr?
sem štastnej parchant a na to moje mrdání kolem baráku, Jílové - Praha, Mělnik a Příbram, super motard
luboss psal:zpátky k bandasce ... dneska jsem utrpěl prvních 184km na "nové" B12
mno a:
- jede to prostě úžasně
- leo vince i bez tlumivky, snad první laďák co lahodí mému uchu i za jízdy. Od 6tis hraje pěknou písníčku
- ujeto k pumpě 171km, bral jsem hrdlo-hrdlo a 9.94litru
- byl jsem překvapenej, co požere ta motka za díry
- DL1000 VSTROM byla jízda v křesle, teď lítám na stoličce
- proti šestce, fakt jiná motorka. Asi i roky teda, měl jsem padlou 96, teď padlou 04
- 240 na Příbramský, vogo to je hned. Kolik to je GPS? 201?
- po Praze 60-70 na pětku a 2.500 otáček, to je luxus
- něco občas vpředu drnčí, z toho jsem šílenej. Kotouče to nejsou, na B6 jsem měl takovoý rumbakoule místo nejtů
závěr?
sem štastnej parchant a na to moje mrdání kolem baráku, Jílové - Praha, Mělnik a Příbram, super motard
kuwa Abiku zapomněl sis přepnout profil
mno tak byl jsem natěšenej, každe kochačka byla jenom přes Prahu pak už jenom akcelerace a brzdy
nepřijde mi to zase tak moc, vždyť to nejni ani 6 litrů, pod to jsem se ani s DL1000 nedostal
luboss psal:mno tak byl jsem natěšenej, každe kochačka byla jenom přes Prahu pak už jenom akcelerace a brzdy
nepřijde mi to zase tak moc, vždyť to nejni ani 6 litrů, pod to jsem se ani s DL1000 nedostal
Necelých 6 litrů? Málo taháš...
Já se pod 6 nedostanu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
luboss psal:mno tak byl jsem natěšenej, každe kochačka byla jenom přes Prahu pak už jenom akcelerace a brzdy
sem pako, já četl jen těch 9,9 a těch 170 km sem přehlídl. Takže takto je to v cajku
jen abychom nevyvolali diskuzi a kolik Ti to žere
takže žere málo a to stačí
jako fakt mě překvapilo, jak pohodový je B12 v nízkých otáčkách, si pamatuju, jak jsem se se šestkou natrápil přes vesnice a v Praze taky teda
ale jako Nko, jasně, že eNko
ó bože dyk vám to tu polotučňákům meleme furt dokola, že polotučná je dobrá, ale plnotučná je orgáč a zas sa najde něgdo, gdo řekne, že mu polotučná stačí a že nikdo plnotučnou nevyužije naplno atd. Stačí se svézt a čowěk to nemosí ani tahat, že jo
Koldan psal:ó bože dyk vám to tu polotučňákům meleme furt dokola, že polotučná je dobrá, ale plnotučná je orgáč a zas sa najde něgdo, gdo řekne, že mu polotučná stačí a že nikdo plnotučnou nevyužije naplno atd. Stačí se svézt a čowěk to nemosí ani tahat, že jo
Polotučná mi stačí, plnotučnou bych nevyužil naplno fakt.
Ale ten rozdíl je fakt
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Koldan psal:ó bože dyk vám to tu polotučňákům meleme furt dokola, že polotučná je dobrá, ale plnotučná je orgáč a zas sa najde něgdo, gdo řekne, že mu polotučná stačí a že nikdo plnotučnou nevyužije naplno atd. Stačí se svézt a čowěk to nemosí ani tahat, že jo
Ale ten rozdíl je fakt
To jsem si dodneska myslel taky,ale už jsem pochopil svůj omyl
Je to úplně jinej pocit,svezl jsem se kolem komína,a ta akcelerace
z jakýkoli rychlosti je super,furt mi rval větve z rukou
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2010 15:27:27 Offline |
karlos100 psal:Inženýrek psal:Koldan psal:ó bože dyk vám to tu polotučňákům meleme furt dokola, že polotučná je dobrá, ale plnotučná je orgáč a zas sa najde něgdo, gdo řekne, že mu polotučná stačí a že nikdo plnotučnou nevyužije naplno atd. Stačí se svézt a čowěk to nemosí ani tahat, že jo
Ale ten rozdíl je faktTo jsem si dodneska myslel taky,ale už jsem pochopil svůj omyl
jak říkáš..kroutáku a výkonu neni nikdy dost..kdo nezkusil nepochopí a kdo zkusil nechce jinak
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
karlos100 psal:Inženýrek psal:Koldan psal:ó bože dyk vám to tu polotučňákům meleme furt dokola, že polotučná je dobrá, ale plnotučná je orgáč a zas sa najde něgdo, gdo řekne, že mu polotučná stačí a že nikdo plnotučnou nevyužije naplno atd. Stačí se svézt a čowěk to nemosí ani tahat, že jo
Ale ten rozdíl je faktTo jsem si dodneska myslel taky,ale už jsem pochopil svůj omyl
... si pamatuju tvoje první svezení... prej nudnej elektromotor, mám radši když s tou šestkou řadim ... chce to takňák ten motor správně pochopit ale prozřels rychle, za jedno dopoledne
Strýcfajtr !!!
mno to je u šest pade (dokonce jim majitelé říkaj, pulkja třináctistovky...) a litrama. Nějak nechápu, proč se tyhle motorky jmenujou stejně, Bandit stejně jako DL. Chovaj se uplne jinak a podle mého jsou ty silnější bezpečnější!
b6n stribrna. rodokmen Jirka silver, pak ja. Nebourana. 2003. rok. pravidelnej servis. najeto 48 t km. 3000km po serizeni ventilu a svicek atd. ted vymenenej olej. Zadni guma da jeste tak 5000km predek uz moc ne. Retezovka DID zlata X ring. najeto asi 18000 uplne v dobrem stavu. cistena mazana. Ladak yoshimura plus original, padaci hriby a kluzaky. Drobne ale opravdu drobne kosmeticke vady na predku na takovech tech dorazech na vydlich na tom cernym plastu a drobne se vyklajici uchyceni jedne strany podsedadloveho plastu. takovej ten spuntik. Loni nova baterie Varta. Origo naradi, Pridavna zasterka. Nebourana. Kdyz se zmagorim pude letos do prodeje.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
tak jsem byl dneska protahnout béčko, když jsem sundal tu divnou B značku a přidělal konečně rozumný Ačko
ale prej stejně jsem poznat, že víc jezdim na enduru
Editoval osiris (06.04.2010 23:06:41)
ale musím opakovat, že s odstupem času vím, že začínat na šestce bylo prostě nebezpečný proti dvanáctce!
jasně, mám najeto od tý doby 40, možná 50tis na litrovym DLku, ale B12 je v dolních otáčkách naprosto bezpečná motorka bez záludností. Pobere to všechno a rozjede se kdykoliv. U B6 muselo být roztočeno, nebo podřadit a to může být vteřina, která chybí...
takže jsem si to dneska zase na B12 užil! navíc teda luxus jak funguje přední brzda na jeden prst, fakt spokojenej parchant
luboss psal:ale musím opakovat, že s odstupem času vím, že začínat na šestce bylo prostě nebezpečný proti dvanáctce!
jasně, mám najeto od tý doby 40, možná 50tis na litrovym DLku, ale B12 je v dolních otáčkách naprosto bezpečná motorka bez záludností. Pobere to všechno a rozjede se kdykoliv. U B6 muselo být roztočeno, nebo podřadit a to může být vteřina, která chybí...
takže jsem si to dneska zase na B12 užil! navíc teda luxus jak funguje přední brzda na jeden prst, fakt spokojenej parchant
Jedeš v 7.5. do Brna, že bys mi to na chvíli půjčil na dromu? Ale musí to být jak z výlohy
šílenému: chvíli mě jímala hrůza
konečně jsem se dostal na dva dny na motorku, dal jsem nějakých 580km a i ještě večer před návratem mě prostě bavilo tahat za ten hustokrutej heft na výjezdech
jen mi teda fakt bolí ruka od plynu, je to normální, že to jde tak výrazně hůř než na vstromovi? sáákra, by tomělo být stejný, ni? lanko tam, lanko zpátky...
takže už jenom řidítka a tlustý hefty a jako myslim že jo
Od ABika pro Luboše:
NIkdy jsem s plynem neměl problém, ale je fakt, že to jde hůř než třeba na CBR. Jsou tam kvůli řídítkům lanka a bowdeny delší než origo. A hefty neměň, tyhle aspoň nekloužou.
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
abiku, vzkaz pro Tebe
mno já nevím, měřit bych se s tebou nechtěl, ale prostě jezdit na takový mrše a mít v ruce trubičku od topení, to fakt nende
luboss psal:abiku, vzkaz pro Tebe
mno já nevím, měřit bych se s tebou nechtěl, ale prostě jezdit na takový mrše a mít v ruce trubičku od topení, to fakt nende
Opět od ABika pro Luboše :
No uznávám, že jsou ty hefty trochu hubenější Jo a vzpomněl jsem si na ty potíže s plynem - když povolíš dva šroubky, které ti drží přepínač na řídítku, tak to půjde v pohodě, ale zase to nebude držet Asik to v tom něco trochu drhne.
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2010 07:23:00 Offline |
a Petula je která část tý kozy???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
za kuzu, ne za dvě ... to je takový handicapovaný
to je tak, když "bikersbitch" nejezdí na tendamu, ale sedí na nádrži a na cestu rozhodně nevidí
ABIKUUU, tušíš esi jsou tam origo pružiny vpředu nebo jsou nějaký tužší??
jo a jakou watáž maj ty koncový červený žárovky a případně kde bych je koupil?
díky pěkně
luboss:
Voe origo péra jsem ti dal tehdá v tom fofru do cukáta v krabici, tak ve vidlích nejsou, ale možná jsou ještě v cukátu když se tak ptáš Vpředu jsou progresivní wilbersy a v době prodeje měly najeto 2000km
Jo a ty žárovky čoveče ani nevim. Jednou jsem to měnil, tak jsem ji vzal sebou, podal přes pult a extrémně inteligentně řekl "Toto" a oni mi něco prodali Ale než se k té žárovce dostaneš tak musíš dát dolů podsedlák a rozdělat světlo. Při té příležitosti doporučuju koupit červené žárovky, dát zpátky originál světlo a vyměnit jenom čirý kryt
Stránky: 1 2