Nejsi přihlášen
Re: Rozdíl 600 a 650
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Sucre psal:Čau, je zima a já se nudím a tak jsem přemejšlel jakej je rozdíl v jízdě na bandtitoj 600 a 650 ccm. Papírovej výkon je podobnej, měl jste někdo možnost je porovnat?
....ty na tom jezdíš v 17?
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 14.02.2010 12:20:46 Offline |
PAJA psal:Baltazar psal:650 má zase hnusnej motor a fertig
Tak třeba mě se ten motor určitě líbí víc a ten velký výfuk nemá chybu
to je nějaká nemoc či co?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kojaksro psal:Sucre psal:Čau, je zima a já se nudím a tak jsem přemejšlel jakej je rozdíl v jízdě na bandtitoj 600 a 650 ccm. Papírovej výkon je podobnej, měl jste někdo možnost je porovnat?
Bandita jsem koupil teď za 3 neděle mi bude 18 :)
Sucre psal:kojaksro psal:Sucre psal:Čau, je zima a já se nudím a tak jsem přemejšlel jakej je rozdíl v jízdě na bandtitoj 600 a 650 ccm. Papírovej výkon je podobnej, měl jste někdo možnost je porovnat?
Jak sám říkaš už sis koupil 6 tak proč laboruješ nad 50ccm....
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
PAJA psal:Baltazar psal:650 má zase hnusnej motor a fertig
Co se ti může líbit na motoru kterej vypadá jak čerpadlo na močku
Starej dobrej SACS a ve stříbrnej barvě
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:PAJA psal:Baltazar psal:650 má zase hnusnej motor a fertig
třebas mysli ještě vzduchač ktery se vyraběl mam dojem 2roky
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 68273.html
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Banditatom (Člen) 14.02.2010 15:20:00 Offline |
Frodo89 psal:Kakac psal:PAJA psal:
Tak třeba mě se ten motor určitě líbí víc a ten velký výfuk nemá chybuCo se ti může líbit na motoru kterej vypadá jak čerpadlo na močku
Starej dobrej SACS a ve stříbrnej barvětřebas mysli ještě vzduchač ktery se vyraběl mam dojem 2roky
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 68273.html
já mám taky takový pocit že o to mu celou dobu jde
Frodo89 psal:Sucre psal:kojaksro psal:
....ty na tom jezdíš v 17?Bandita jsem koupil teď za 3 neděle mi bude 18 :)
Jak sám říkaš už sis koupil 6 tak proč laboruješ nad 50ccm....
Nemám, zájem kupovat 650 ccm, jen mě prostě zajímá ten rozdíl v jízdě a výkonu...
Kakac psal:PAJA psal:Baltazar psal:650 má zase hnusnej motor a fertig
Tak třeba já sem prachů když jsem se rozhodoval co koupit měl dost a řeknu ti že pokud by třeba vyráběli do tedka to co máš ty, tak se v prodejně hodně rychle otočím a jdu pryč,ale chápu že pokud nemáš na nového tak se ti tvůj veterán musí líbít
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
PAJA psal:Kakac psal:PAJA psal:Tak třeba mě se ten motor určitě líbí víc a ten velký výfuk nemá chybu
Starej dobrej SACS a ve stříbrnej barvěTak třeba já sem prachů když jsem se rozhodoval co koupit měl dost a řeknu ti že pokud by třeba vyráběli do tedka to co máš ty, tak se v prodejně hodně rychle otočím a jdu pryč,ale chápu že pokud nemáš na nového tak se ti tvůj veterán musí líbít
no sice veterán ale pěknej a ne nová mrdka co má motor jak .....
třeba FZ6 nebo .....
PAJA psal:Kakac psal:PAJA psal:
Tak třeba mě se ten motor určitě líbí víc a ten velký výfuk nemá chybuCo se ti může líbit na motoru kterej vypadá jak čerpadlo na močku
Starej dobrej SACS a ve stříbrnej barvěTak třeba já sem prachů když jsem se rozhodoval co koupit měl dost a řeknu ti že pokud by třeba vyráběli do tedka to co máš ty, tak se v prodejně hodně rychle otočím a jdu pryč,ale chápu že pokud nemáš na nového tak se ti tvůj veterán musí líbít
A když už máš ty love tak sis měl toho Fáziho koupit, a ne brát jak říkáš sockoidního Bandita
650 má možná na špičce stejně koní jako 6stka, ale jinak má lepší krouťák v hlavně v nižších a středních točkách, prostě a jednoduše těch 50 navíc u toho malýho objemu znát je, takže poslední nejlepší Bčka v 6kách se dělali 05 a 06. Dál už je jen žabinec, ty sice mají vo pár koní víc ale jsou taky těžší a vůbec to líp stejně nejede. Zlatej starej vzducháč s karbecem.
Kakac psal:Wikky psal:Věc názoru mně sa libí aj vzducháč ale víc se mně libí muj vodnik
Wiki máš pravdu , a mě se líbí SACS
P.S Metal Forever a MOR 2010 Vizovice
MOR 2010 jasné listek koupeny už jen našetřit nejake chechtaky na chlast
METAL FOREVER
Wikky psal:Kakac psal:Wikky psal:Věc názoru mně sa libí aj vzducháč ale víc se mně libí muj vodnik
P.S Metal Forever a MOR 2010 VizoviceMOR 2010 jasné listek koupeny už jen našetřit nejake chechtaky na chlast
Lístek je doma
kojaksro psal:Sucre psal:Čau, je zima a já se nudím a tak jsem přemejšlel jakej je rozdíl v jízdě na bandtitoj 600 a 650 ccm. Papírovej výkon je podobnej, měl jste někdo možnost je porovnat?
Čemu se divíš o,já sem měl v patnácti kawu Z750 Já bez papírů,motorka bez papírů,tak nebyl problém
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:kojaksro psal:Sucre psal:Čau, je zima a já se nudím a tak jsem přemejšlel jakej je rozdíl v jízdě na bandtitoj 600 a 650 ccm. Papírovej výkon je podobnej, měl jste někdo možnost je porovnat?
Čemu se divíš o,já sem měl v patnácti kawu Z750 Já bez papírů,motorka bez papírů,tak nebyl problém
no jo ale to bylo v době, kdy se na to trochu sralo
teď je to vo hubu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen) 14.02.2010 18:43:55 Offline |
VikecB12 psal:kojaksro psal:Sucre psal:Čau, je zima a já se nudím a tak jsem přemejšlel jakej je rozdíl v jízdě na bandtitoj 600 a 650 ccm. Papírovej výkon je podobnej, měl jste někdo možnost je porovnat?
to já jsem byl srab já mě v šestnácti MZ 250
Banditatom psal:VikecB12 psal:kojaksro psal:
....ty na tom jezdíš v 17?Čemu se divíš o,já sem měl v patnácti kawu Z750 Já bez papírů,motorka bez papírů,tak nebyl problém
to já jsem byl srab já mě v šestnácti MZ 250
No já dal dohromady peníze na tu MZtu,ale pak sem zato rači koupil tu kawu,tenkrát tuším za nějakejch 13tisíc
ross psal:VikecB12 psal:kojaksro psal:
....ty na tom jezdíš v 17?Čemu se divíš o,já sem měl v patnácti kawu Z750 Já bez papírů,motorka bez papírů,tak nebyl problém
no jo ale to bylo v době, kdy se na to trochu sralo
teď je to vo hubu
Já vím,hlavně že máme tedka tu svobodu Žárofky zakázali,plazmy pudou tedka na řadu,...Co bude další? Celou unii nám byl čert dlužnej a to sem já piča tenkrát hlasoval pro Je mě ze sebe špatně
VikecB12 psal:ross psal:VikecB12 psal:
Čemu se divíš o,já sem měl v patnácti kawu Z750 Já bez papírů,motorka bez papírů,tak nebyl problémno jo ale to bylo v době, kdy se na to trochu sralo
teď je to vo hubuJá vím,hlavně že máme tedka tu svobodu Žárofky zakázali,plazmy pudou tedka na řadu,...Co bude další? Celou unii nám byl čert dlužnej a to sem já piča tenkrát hlasoval pro Je mě ze sebe špatně
Zasejc si byl na vítězný straně, já bohudík u poražených......
WD club member...
VikecB12 psal:Já vím,hlavně že máme tedka tu svobodu Žárofky zakázali,plazmy pudou tedka na řadu,...Co bude další? Celou unii nám byl čert dlužnej a to sem já piča tenkrát hlasoval pro Je mě ze sebe špatně
No bejt na tom jako Švajc nebo Norsko, tak na to taky seru, ale ze všech zel je tohle myslím to nejmenší.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Já vím,hlavně že máme tedka tu svobodu Žárofky zakázali,plazmy pudou tedka na řadu,...Co bude další? Celou unii nám byl čert dlužnej a to sem já piča tenkrát hlasoval pro Je mě ze sebe špatně
No bejt na tom jako Švajc nebo Norsko, tak na to taky seru, ale ze všech zel je tohle myslím to nejmenší.
No mě hlavně připadá,že se kolem nás stahuje voprátka
VikecB12 psal:No mě hlavně připadá,že se kolem nás stahuje voprátka
Ale za tohle si můžeme sami. Těžko svedeme na EU, že tu nikdo neni schopný za 20 let udělat reformy zdravotnictví, důchodové, justice...
Ale nechme politiku...
Kakac psal:Wikky psal:Věc názoru mně sa libí aj vzducháč ale víc se mně libí muj vodnik
P.S Metal Forever a MOR 2010 Vizovice
A co toto?
http://www.youtube.com/watch?v=fNidETf1 … re=related
Prstořeza známej:-)
Nebo místní folklór
http://www.youtube.com/watch?v=8zZmU3-f … ature=fvwp
Prstořeza známej:-)
něco jsem tu četl o Masters of Rock 2010 No popravde ja listky na MoR letos nechaavam na posledni chvíly. Nevim jak rychle to bude letos s volnem, vyškrtaly mi kapely a kamoši jedou na Brutal, ktery ja osobně moc nemusím....
I když na jednu stranu na Manowar, Metalforce, Harlej, Delain, Sabaton a Epicu by si na živo rád poslechnul.
Sucre psal:kojaksro psal:Sucre psal:Čau, je zima a já se nudím a tak jsem přemejšlel jakej je rozdíl v jízdě na bandtitoj 600 a 650 ccm. Papírovej výkon je podobnej, měl jste někdo možnost je porovnat?
no tak to už seš dost velkej na to abys uměl počítat ne? nebo už vymysleli další podskupinu A3?
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 15.02.2010 09:30:51 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
Čemu se divíš o,já sem měl v patnácti kawu Z750 Já bez papírů,motorka bez papírů,tak nebyl problémto já jsem byl srab já mě v šestnácti MZ 250
No já dal dohromady peníze na tu MZtu,ale pak sem zato rači koupil tu kawu,tenkrát tuším za nějakejch 13tisíc
ty vado mi tu MZ kupovali za nějakých 18papíru ale měla papíry což se o mě říct nedá!!!
PSST: jezdil jsem na ní do 18 než jsem ji rozvěsil o auto opět bez papíru
Banditatom psal:VikecB12 psal:Banditatom psal:
to já jsem byl srab já mě v šestnácti MZ 250No já dal dohromady peníze na tu MZtu,ale pak sem zato rači koupil tu kawu,tenkrát tuším za nějakejch 13tisíc
ty vado mi tu MZ kupovali za nějakých 18papíru ale měla papíry což se o mě říct nedá!!!
PSST: jezdil jsem na ní do 18 než jsem ji rozvěsil o auto opět bez papíru
taky sem mel MZ ..krasnej stroj
Wikky psal:Frodo89 psal:Osobně mě spíš láká letošni Sonisphere v ČR Mimoni na letišti
Metallica, Slayer a MegadethTo mňa take ale je to moc drahe neni tolik love
Popravdě mě to přijde finačně stejně naročne jako MoR.
Jinak kdyby letos nematuroval tak letim na Metalfest
Banditatom (Člen) 16.02.2010 09:06:32 Offline |
Ondráš psal:Frodo89 psal:Popravdě mě to přijde finačně stejně naročne jako MoR.
Jinak kdyby letos nematuroval tak letim na MetalfestJdeš na vysokou?
A kdo bude makat
Banditatom (Člen) 16.02.2010 09:57:19 Offline |
Frodo89 psal:Ondráš psal:Banditatom psal:A kdo bude makat
No právě...
Ne.. Jdu makat..
zdenda67 psal:Prej jo.či já vím mě to je fuk.Mě se to libí tak co už..Nění to ani s fazera ani s svčka..Prostě to podle mě bude koupená maska jakasik..
...mě se to docela líbí Zdendo,
kojaksro psal:zdenda67 psal:Prej jo.či já vím mě to je fuk.Mě se to libí tak co už..Nění to ani s fazera ani s svčka..Prostě to podle mě bude koupená maska jakasik..
...mě se to docela líbí Zdendo,
Jo díky.Mě se to taky hned zalíbilo,proto jsem i toho bandocha koupil.Je to udělané tak aby na potkavačku svitily obě světla takže to dobře vypadá jak so svití.Ale fakt netuším zčeho to muže bejt-nebo jestli je to koupeno z nějakého shopu.
Žiješ jen jednou:-p:-)
asi jn..ale našel jsem třeba tohle http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-p … -4025.html takže asi ten původ je přesnej.Ale mě se to libí jak už sem řikal
Editoval osiris (16.02.2010 20:26:30)
osiris psal:
klííííííd, pevný nervy a nohy v teple
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
osiris psal:
...jj, Zdenda nemá jenom atyp motku
kojaksro psal:osiris psal:...jj, Zdenda nemá jenom atyp motku
co tím myslíš???
ross psal:a kdy jako hodláš makat
Nikdy... Jak vylezu ze školy, tak si nechám napsat invalidní důchod na vychlastaný játra, budu chodit na pracák a brečet, že bych strašně rád dělal, ale ta cirhozá je sviňa...
Budu vysedávat před barákem, pít kafe ze skleniček od hořčice, kouřit 60 za den, každýho dvanáctýho čekat pošťačku s podporou a stěžovat si jí, jak mě všechno bolí a že mi to doktor nevěří...
Kurva, to bude život...
Jo a budu volit Paroubka, protože tomu jde o lidi a chce nám dát 13. důchod.
By mě zajímalo, kde k tomu ten debil oranžovej přišel.
Ondráš psal:ross psal:a kdy jako hodláš makat
Nikdy... Jak vylezu ze školy, tak si nechám napsat invalidní důchod na vychlastaný játra, budu chodit na pracák a brečet, že bych strašně rád dělal, ale ta cirhozá je sviňa...
Budu vysedávat před barákem, pít kafe ze skleniček od hořčice, kouřit 60 za den, každýho dvanáctýho čekat pošťačku s podporou a stěžovat si jí, jak mě všechno bolí a že mi to doktor nevěří...
Kurva, to bude život...
...debil orandžovej??? ...myslíš Rosse???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2010 08:54:56 Offline |
zdenda67 psal:asi jn..ale našel jsem třeba tohle http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-p … -4025.html takže asi ten původ je přesnej.Ale mě se to libí jak už sem řikal
kdyby jsi chtěl nějakou takovouhle splašenínu vim o jedný na prodej
na drag day dojela čtvrtá celkově
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 17.02.2010 08:55:17 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:ross psal:a kdy jako hodláš makat
Kurva, to bude život...
By mě zajímalo, kde k tomu ten debil oranžovej přišel....debil orandžovej??? ...myslíš Rosse???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Ondráš psal:
Kurva, to bude život...
By mě zajímalo, kde k tomu ten debil oranžovej přišel....debil orandžovej??? ...myslíš Rosse???
Banditatom (Člen) 17.02.2010 09:26:29 Offline |
Ondráš psal:ross psal:a kdy jako hodláš makat
Kurva, to bude život...
to ti hned na prvním sraze vytluču z makovice ty dyk more dygitalky davky socyalni
zdendoj ta mska je hnus
Banditatom psal:Ondráš psal:ross psal:a kdy jako hodláš makat
Kurva, to bude život...
By mě zajímalo, kde k tomu ten debil oranžovej přišel.to ti hned na prvním sraze vytluču z makovice ty dyk more dygitalky davky socyalni
zdendoj ta mska je hnus
Řikej si co chceš,mě se taky tvoje bandaska zrovna nelibí.Každému se libí něco jinýho
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2010 15:01:18 Offline |
Kurva, to bude život...
tohle se ti povedlo z toho bude mít Ross velkou radost
Kurva, to bude život...
kundo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Filous psal:Ondráš psal:
Kurva, to bude život...
kundo
...taky tě mam rát
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2010 20:16:23 Offline |
nety psal:Ondráš psal:Filous psal:...debil orandžovej??? ...myslíš Rosse???
ještě že si nevzpomněl na mě
ses s tim kryplem ještě nikde neukázal tak nemůže
K.a.s.y.m. psal:nety psal:Ondráš psal:
ještě že si nevzpomněl na mě
ses s tim kryplem ještě nikde neukázal tak nemůže
ještě že tak, ho smažu z profilu
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1