Nejsi přihlášen
![]() |
nicola.foxx (Člen) 15.02.2010 14:53:11 Offline |
Re: Novej hadraplán
Dado psal:jo tak takhle nějak bych to viděl, dá se ještě ten původní koupit?
Da, ale uz kurvy nevedej co by si za to rekly.
Nedavno jsem to nekde zahlidnul v inzeratech na tipmotu a kapotu mel z plisnovy dzinoviny
Tady mas trebas jeden http://motorky.hyperinzerce.cz/veterani … 0-nabidka/
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
... a co teprv navlíknout hadráka na takovejto podvozek
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … _turbo.htm
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tak něco takovýho se z toho snaží ten pán udělat, ale to už není ono Mě by zajímalo kolik lidí by si koupilo klasickýho ,ale novýho hadráka, kdybi byla cena rozumná řekněme tak 100 000,- ten kult kolem a raritní vzhled, to by musela bejt prodejní pecka,né???
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:tak něco takovýho se z toho snaží ten pán udělat, ale to už není ono
Mě by zajímalo kolik lidí by si koupilo klasickýho ,ale novýho hadráka, kdybi byla cena rozumná řekněme tak 100 000,- ten kult kolem a raritní vzhled, to by musela bejt prodejní pecka,né???
No, ale pak už by to nebyl zas takový kult... Resp. kult by byly ty starý a nad těma novejma by ty majitelé starých ohrnovali nos jak Nkaři nad Skařema.
Jedině si vzít poučení z Mini a udělat "klasický" vzhled a moderní techniku. Jinak to nemá šanci na úspěch a ti co by si koupili to nové by byli jen mastiči ega.
Každopádně kdyby se dělalo technicky to samé dnes, tak bych za to 100 tis. nedal.
TO máš jak s obrazy... Nejdražší jsou, když autor zemře.
Prostě tím, že se přestaly vyrábět narostla jejich cena... A začal žít jejich kult...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tak máš asi pravdu o těch mrtvejch malířích, ale Mini žije právě proto že to pořád má svý kupce i s vývojovejma změnama, ale jinak za čas to bude vždycky jak tady na fóru, kdysi byl echt Banďour jen ten starej model, teď vetšina tvrdí že model 2000 a vejš resp 2001 a vejš, ale holt jednou přijde doba kdy budou i Bs bazenem uznány jako ty jediný správný, a tak ten kult vzniká a žije. myslim že zájem je to co ho živí
ale je jasný že nejlepší je 2002 S
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2010 16:49:23 Offline |
Dado psal:tak máš asi pravdu o těch mrtvejch malířích, ale Mini žije právě proto že to pořád má svý kupce i s vývojovejma změnama, ale jinak za čas to bude vždycky jak tady na fóru, kdysi byl echt Banďour jen ten starej model, teď vetšina tvrdí že model 2000 a vejš resp 2001 a vejš, ale holt jednou přijde doba kdy budou i Bs bazenem uznány jako ty jediný správný
, a tak ten kult vzniká a žije. myslim že zájem je to co ho živí
voe 95N
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Dado psal:tak máš asi pravdu o těch mrtvejch malířích, ale Mini žije právě proto že to pořád má svý kupce i s vývojovejma změnama, ale jinak za čas to bude vždycky jak tady na fóru, kdysi byl echt Banďour jen ten starej model, teď vetšina tvrdí že model 2000 a vejš resp 2001 a vejš, ale holt jednou přijde doba kdy budou i Bs bazenem uznány jako ty jediný správný
, a tak ten kult vzniká a žije. myslim že zájem je to co ho živí
voe 95N
2006S
když to jede,je to OK
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2010 18:34:04 Offline |
Hanz psal:ale
dvanáctpade SA...
ty jseš taky ouchyl že
![]() |
Banditatom (Člen) 16.02.2010 09:14:36 Offline |
Ondráš psal:Chtělo by to desinsekci... Je tu nějak moc přebrůkováno.
konečně někdo kdo má vkus
Stránky: 1