Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 18.02.2010 10:57:37 Offline |
Re: jaky benzin?
jestli na to máš a připadne ti to nutný!! Klidně to tam nalej, ale jsou to vyhozené penízepač bandit to jakesy takesy nepozná
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zrovna včera (vlastně i dneska) v noci jsem dodělal článek do Motohousu podle anglickýho originálu. Testovali tam standardní 95-tku, Shell V-Power a pak palivo Ultimate 102 od British Petrolu. Porovnávali to na Suze GSX-R 1000 a BMW S1000RR.
A výsledek? Ani na takhle výkonejch a moderních motorkách to neudělalo vůbec nic. Výkony totožný a křivky taky.
Takže srát na nějaký "lepší" benzíny, nemá to cenu...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Zrovna včera (vlastně i dneska) v noci jsem dodělal článek do Motohousu podle anglickýho originálu. Testovali tam standardní 95-tku, Shell V-Power a pak palivo Ultimate 102 od British Petrolu. Porovnávali to na Suze GSX-R 1000 a BMW S1000RR.
A výsledek? Ani na takhle výkonejch a moderních motorkách to neudělalo vůbec nic. Výkony totožný a křivky taky.
Takže srát na nějaký "lepší" benzíny, nemá to cenu...
hezký Vojta
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 18.02.2010 11:41:46 Offline |
...klidně ho tam naper, ale nevidim důvod...prostě je to zbytečný vyhazování peněz...
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
vOjTaB6 psal:Jo XJelene, máme společnýho známýho... Pavel M.
...má příjemnej penzionek V Abertamech, měli jsme u něj prima firemní akci... ještě dva dny potom jsem byl nemocnej.
ty volé chlastačky u čopráka byly vždycky vostrý pamatuju že náš Luigi se pak léčil skoro půl roku po tom co jsme o půlnoci obsadili elektrický autíčka na místní pouti
Chata Amadeus a Pavel je parťák jak fík
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2010 12:09:44 Offline |
...klidně ho tam naper, ale nevidim důvod...prostě je to zbytečný vyhazování peněz...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
už aby ten bílej sajrajt slezl,ať se dá jezdit...
...páč tu začínaj lítat píčoviny
doporučuju přidat rajčák,raketový palivo nebo rovnou proudovej motor
a i když tu mám chechtasmajly,mám depku,do
To XJelen - u Čopráka jsme už dlouho nebyli,
měli by jsme udělat letní gril na horách
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2010 14:34:27 Offline |
karlos100 psal:už aby ten bílej sajrajt slezl,ať se dá jezdit...
...páč tu začínaj lítat píčoviny
doporučuju přidat rajčák,raketový palivo nebo rovnou proudovej motor
a i když tu mám chechtasmajly,mám depku,do
To XJelen - u Čopráka jsme už dlouho nebyli,
měli by jsme udělat letní gril na horách
a co když vypnou proud????to bude asi pěkně v ,ne?
jedno nasrávací video
http://www.youtube.com/watch?v=6YAXpkc6eVI
jedinej důvod proč jo, je že do 100oktanovejch benzínů nesmě cpát biosložku, která prokazatelně motor kur..., a pak to někdo tuším ČMN doporučoval na zimní stání v garáži, zase proto že ethanol na sebe váže vodu ( třeba tu z Plzně) a při dlouhým stání si sedá na dno nádrže, takže jarní start nemusí být nas poprvé.
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
tady si počti http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-t … 14694.html
pavlikbary (Člen) 19.02.2010 13:23:00 Offline |
vyceoktanovej benzin ma smysl u preplnovanych nebo jinak extremne namahanych motoru (zvyseni kompresniho pomeru) pomalejc prohoriva a je odolnejsi proti samozapalum smysl to zacne davat pri kompresi cca 13+ : 1 takze u bandita to rozhodne nepoznas
Podle mě Shell má skvělá paliva. Jednou jsem natankoval Želwí-Powa Racing 110+- a jelo to jak kráva. To bili samí hrabački, whílíčka, drifty. Na samofórech jsem potahal hajabuzu s turbem. Ani sy nežkrtala, když sem jel 350, tak mě to přestalo bavyt, votočil jsem plyn a zmyzel sem za satáčkou
Banditatom (Člen) 19.02.2010 13:39:28 Offline |
Fidzi psal:Podle mě Shell má skvělá paliva. Jednou jsem natankoval Želwí-Powa Racing 110+- a jelo to jak kráva. To bili samí hrabački, whílíčka, drifty. Na samofórech jsem potahal hajabuzu s turbem. Ani sy nežkrtala, když sem jel 350, tak mě to přestalo bavyt, votočil jsem plyn a zmyzel sem za satáčkou
pak jsi se brobudil s rukou v nočníku co
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fidzi psal:Podle mě Shell má skvělá paliva. Jednou jsem natankoval Želwí-Powa Racing 110+- a jelo to jak kráva. To bili samí hrabački, whílíčka, drifty. Na samofórech jsem potahal hajabuzu s turbem. Ani sy nežkrtala, když sem jel 350, tak mě to přestalo bavyt, votočil jsem plyn a zmyzel sem za satáčkou
Frodo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No newim jak u vetších obsahu,ale kámoš měl skůtra nějakou 50,a po natankovaní V-Power mu stoupl opravdu výkon,ale bohužel ho druhej den zadřel,takže je to možná individuální,ale rozhodne do skůtra to už nikdy nedám
Bandit 650 4ever, nesmrtelný MOTO!!! :)
bbandit psal:No newim jak u vetších obsahu,ale kámoš měl skůtra nějakou 50,a po natankovaní V-Power mu stoupl opravdu výkon,ale bohužel ho druhej den zadřel,takže je to možná individuální,ale rozhodne do skůtra to už nikdy nedám
...nestouplo mu spíš něco f kalhotách??? ...5Osátka skůtr byl nejspíš dvoutakt a tam je to uš tuplem fuck a zadřel nejspíš proto, ža přimazával psim sádlem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2010 14:47:33 Offline |
Filous psal:bbandit psal:No newim jak u vetších obsahu,ale kámoš měl skůtra nějakou 50,a po natankovaní V-Power mu stoupl opravdu výkon,ale bohužel ho druhej den zadřel,takže je to možná individuální,ale rozhodne do skůtra to už nikdy nedám
...nestouplo mu spíš něco f kalhotách??? ...5Osátka skůtr byl nejspíš dvoutakt a tam je to uš tuplem fuck a zadřel nejspíš proto, ža přimazával psim sádlem
co hulíš
svět je cirkusovej stan
Kurio76 psal:Zdravim vsechny! Chtel jsem se zeptat,jestli muzu do Bandity 600(r.v.2000)natankovat 98-100 oktanovy benzin,aniz bych nejak uskodil motoru? Ja si osobne nejsem vubec jistej a nechtel bych napr. odpalit ventily Dikes vsem
Mužeš proč by ne? ale ma to jen jeden efekt, ktery poznaš u pokladny na benzínce...
Oktanové číslo udává jen a pouze odolnost paliva proti detonačnímu hoření. Tedy čím větší je oktanove čislo, Tim Benzín vydrží větší tlak než sám od sebe detonuje.
Velikost doporučeneho oktanového čísla závisí na těchto faktorech:
- kompresní poměr
- předstih zážehu
- teplota motoru
- bohatost směsi
- tlak, teplota, vlhkost
Mam dojem že předepsany je Natural 91 "z duvodu male dostupnosti Naturalu 91 a mnohdy stejne ceně, tankuji Natural 95"
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1