Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » vůle v krku řízení

heros11 (Nový člen)
19.02.2010 20:46:49

vůle v krku řízení

Zdravím,potřeboval bych poradit, jak utáhnout ložisko v krku řízení (bandit 650 rok 08) Všude říkají,že suzuki má pod horními brýlemi dvě matky na dotažení, ale já tam mám jen jednu.Dík.

Inženýrek (Člen)
19.02.2010 22:23:12

Re: vůle v krku řízení

Nevim teda jak to je konkrétně u 650, ale snad tam musí být i kontra. Nedokážu si představit jak by to bylo jinak jištěný...
help

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
osiris (Člen)
19.02.2010 22:31:03

...první je ne brejlích, druhá je pod nima

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
heros11 (Nový člen)
19.02.2010 23:30:07

Takže,ty matky nejsou dvě přímo na sobě? Když tu vůli budu chtít vymezit, tak musím povolit tu nad horníma brýlema a pak dotahovat tu spodní (co je pod hor. brýlema)? a to není ničím zajištěna? Musím sundavat horní brýle?

Pšán (Člen)
20.02.2010 11:24:03

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 (Člen)
20.02.2010 11:35:28

Bez potřebnýho nářadí to stejně utáhneš tak nějak fon vok a to neni ideální řešení...

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous (Člen)
20.02.2010 12:21:21

heros11 psal:

Takže,ty matky nejsou dvě přímo na sobě? Když tu vůli budu chtít vymezit, tak musím povolit tu nad horníma brýlema a pak dotahovat tu spodní (co je pod hor. brýlema)? a to není ničím zajištěna? Musím sundavat horní brýle?

..je to tag, nejsou tam dvje na sobje...a máš dvje možnosti...buťto sundáš horní brejle a pomocí příprafku dotáhneš matici na předepsanej moment a zas to složíš, tag to dělam já a nebo horní brejle enem povolíš, trochen je povisuneš nahoru a třeba pomocí "C" klíče to dotáhneš vod voka...no a dyš ten klíč nemáš, tag do toho budeš na prasáka tlouct kladivem přes šroubováksick ...tagže si vyber...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Wohnout (Člen)
26.11.2013 15:58:31

Taky jsem to nedávno vyměňoval, hryzlo se mi to asi 100 kiláků vod baráku, takže jsem měl zábavnej zbytek tripu. V krku už byly ty válečkový ložiska, takže někdo v minulosti měnil. Koupil jsem nový kusy od ZKL, ale musel jsem nechat v krku obě starý futra, páč se mi je nepodařilo vytlouct ven (popravdě jsem se ani moc nesnažil, abych něco nevyved), tak snad sem to nějak neass Řádně jsem to máznul a podotahoval origo klíčem z výbavy. Nemám žádnej přípravek, ani momenťák, dotáh jsem to dle možností holejma rukama a dle návodu několikrát poklepal spodní brejle ze spoda, aby si to sedlo. Řízení je oproti původnímu stavu až nechutně volný, trochu mám strach, až na to na jaře vlezu, aby mi to nelítalo.

Lachtan (Člen)
26.11.2013 17:12:23

na tak určitě...

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Banditatom (Člen)
26.11.2013 17:15:45

no měnit jen válečky a nechat misky...

a ony ty momenty taky nejsou pro prdel...

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Wohnout (Člen)
26.11.2013 17:23:43

Dle posledních dvou reakcí je mi jasný, že je to kokotina nechat tam starý misky... takgže výměna zřejmě nutná; ale nevim, jak je vytlouct, není tam žádná kloudná hrana a ničim rovnym se k tomu nedostanu, páč misky jsou (aspoň ta spodní) "za rohem"...idontknow

osiris (Člen)
26.11.2013 17:28:02

Banditatom psal:

no měnit jen válečky a nechat misky........

...je píčovina, ano

Banditatom (Člen)
26.11.2013 17:29:16

udělal jsem si s kulatiny takovou zahlou špicy která měla na konci tvar sekáče kterou jsem to vytloukl ven... práce na hodinkugood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
26.11.2013 17:32:34

Wohnout psal:

Dle posledních dvou reakcí je mi jasný, že je to kokotina nechat tam starý misky... takgže výměna zřejmě nutná; ale nevim, jak je vytlouct, není tam žádná kloudná hrana a ničim rovnym se k tomu nedostanu, páč misky jsou (aspoň ta spodní) "za rohem"...idontknow

...udělals hovadinu, ale vzhledem k tomu, že to řízení nemá žádný otáčky a ke všemu jen necelou půl otáčku sem a půl zas zpátky, tak se na to už vyser, dej tam nejt a nech to bejt smile1

Wohnout (Člen)
26.11.2013 18:15:52

No tak si asi rači zvopáknu, zatim sem to po výměně nepojezdil.... mám na to čas, takže to asi vyklepnu, ať má duše klid; a jak s tim dotaženim spodní matky, bude to stačit origo C klíčem (jak píše mr. filous) pouze rúčo (obvod bicáku 22) smile1 Díky kucí, že ste mi ukázali správnou cestu good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS