Nejsi přihlášen
Mám z něj fakt radost :o)
Musím se pochlubit,ale tady mě asi líp někdo pochopí, než moje manželka
Tak jsem připravenej na sezonu, dal jsem novou spojku, řetězovou sadu, gufera dovidlí, nechal narovnat ráfky + nová ložiska, ráfky jsem vyleštil a nalakoval,xenon do předního světla, dneska našrouboval plexi štítek a zadní čiré světlo od Louise, do zadu pujdou malé diodové blinkry (usazené vedle světla v plastu a samozdřejmě olej + chromový filtr,nastartoval absolutně bez problémů po 2 měsíční pauze .
teď už jen spodní klín a je to vše.
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
Re: Mám z něj fakt radost :o)
šmidaN psal:hmmm,pěkna změna , jen bych vymenil ten kryt řetězu za hlinikový...ale jinak sis vyhral ,,tak to ma být !!!
Díky kluci za pochvalu
Jak jsem psal, mám ještě připravený zadní blatníček a ten je i s krytem na řetěz, tohle byla jen taková rychlovka
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
jsem si vzpomněl na svého banditka..
měl jen pěknější kola..
měl jen pěknější kryt řetězu..
řetězovou spojku měl v barvě řetězu..
..jen tě dráždím..je vidět,že sis vyhrál a udělal si ho k obrazu svému..
..až na těch pár detailů je gut
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Ladis psal:cus jirko na kolik prislo nalakovani stredu kol jinac pekna prace
máme lakovnu,tak mě osobně jen materiál a soustavný jebaní lakýry jen obrazně řečeno
Pšán psal:jsem si vzpomněl na svého banditka..
měl jen pěknější kola..
měl jen pěknější kryt řetězu..
řetězovou spojku měl v barvě řetězu..
..jen tě dráždím..je vidět,že sis vyhrál a udělal si ho k obrazu svému..
..až na těch pár detailů je gut
Čoveče a já myslel, že si tý spojky na řetězu nikdo nefšimne a ono jo, no přiznám se,že jsem tu origo zkurvil , tak jsem musel dá DID v jiný barvě za 141kč
Kelly01 psal:Dávám pouze 98%
2 srážím za červený odstín sedla nekorespondující s odstínem motorky..
Díky Kelly, ta barva ze začátku byla hoodně stejná,ale nějak vybledla...
Pšán psal:....v pohodě..z toho se nestřílí..kdybych nebyl čolek,tak bych sem dal fotku toho mojeho bývalého banďourka..ale čolek jsem,takže nic
Tak mi ji hod do mailu, ja ti ji sem hodim
Pšán psal:....v pohodě..z toho se nestřílí..kdybych nebyl čolek,tak bych sem dal fotku toho mojeho bývalého banďourka..ale čolek jsem,takže nic
ti ho možu vyfotit kemo,páč ho novej majitel z UH servisuje u nás v ulici asi dvacet metrů vod baráku
ale naposled dyž sem ho na tom viděl,tak to nebylo bůhví co,mladej sa chtěl na křižovatce ukázat,tůroval to velde mě celou dobu a pak mu to skočilo a zdechlo.Dyž sem viděl jak se ten tvůj mazel zvyklej na pořádnů honičku začal červenat aj na výfuku,tag mi ho bylo aj líto
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Meloun psal:To JirkaMDS:
Koukám,že seš z Jablonce
Já dělám na Rádle-cca3km,takže bysme ty svoje pilníky někdy mohli omrknout třeba u Pavlišty na benzínce...
Jsou to skoro stejný bandasky
Původně:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C08044.JPG
A nyní(ještě chybějí nějaký drobnosti):http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 08543z.jpg
jojo, z Jablonce, no klidně můžem,ale nejsem na tom časově moc dobře, tak nějak si zavláme a dohodneme se....
pěkný motorky kluci, a co že je to za motorku??? to je ten Hornet nebo jak se to menuje
ne, kecám. fakt pěkný, mooooc se vám to povedlo. a nemachrujte furt, co my potom chudí studenti!!!! můžem akorát brečet a závidět, mějte trochu ohledu, jo???
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Pšán psal:To Abík:
..no pěkně si s tím hraješ
To Koldan:
..co to je za trotla..měls mu dát okamžitě lepáka...
jag říkám,bylo ně jí aj líto,má to mladej klučina co se učí,snad už to bude letos lepčí
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kakin:
Je to stále pouze polotovar. Ještě přijde dolů ten "superpadáčekhříbeček", nainstalovat GIVI a lízátka, na podsedlák jiné šrouby a Monorack, mimo jiné na původní místo nálepky na podsedláku (ta je teď zespod) přijde nálepka ABik, pochopitelně přeleštit svody, závažíčka na řídítka...No a časem pak tlumič řízení, přímaz a GIVI A200. To bych mohl do konce sezony stihnout, pak to prodám a zajedu si do talošky pro Corsaro
Stránky: 1