Nejsi přihlášen
Vraj "pekné" modelky
Pozeral som si akurát video s Heidi Klum a úprimne vravím, že nechápem ako si modelky ako je táto môžu o sebe myslieť, že sú pekné Veď kým na ňu nenaserú kilo dermacolu a následne poriadne nevyretušujú foto na počítači, tak je to jedna absolútne nepríťažlivá kostra
Keď v Blave nastúpim do električky, tak v nej nájdem desať oveľa krajšími ženami
No veď posúďte sami http://www.topky.sk/cl/15/675379/VIDEO- … e-stacili-
Ale možno sa aj takéto niekomu páčia no mne nie
Suzuki Bandit 1250SA
![]() |
Banditatom (Člen) 21.02.2010 12:20:21 Offline |
Re: Vraj "pekné" modelky
ženskou musí bít za co chytit jak ne tak je to progear
sorry brouku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
stvrto1 psal:Pozeral som si akurát video s Heidi Klum a úprimne vravím, že nechápem ako si modelky ako je táto môžu o sebe myslieť, že sú pekné
Veď kým na ňu nenaserú kilo dermacolu a následne poriadne nevyretušujú foto na počítači, tak je to jedna absolútne nepríťažlivá kostra
Keď v Blave nastúpim do električky, tak v nej nájdem desať oveľa krajšími ženami
Ale možno sa aj takéto niekomu páčiano mne nie
taky nejseš kdovíjakej krasavec
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:stvrto1 psal:Pozeral som si akurát video s Heidi Klum a úprimne vravím, že nechápem ako si modelky ako je táto môžu o sebe myslieť, že sú pekné
Veď kým na ňu nenaserú kilo dermacolu a následne poriadne nevyretušujú foto na počítači, tak je to jedna absolútne nepríťažlivá kostra
Ale možno sa aj takéto niekomu páčiano mne nie
taky nejseš kdovíjakej krasavec
ha ha ja viem, no čo už
, ale veď ja sa ani na krásavca nehrám
Suzuki Bandit 1250SA
to já spíš nechápu proč se u nás z takových strašidel jako je Mašlíková, Erbová a Mesárošová dělají sexbomby. Viděl sem několik fotek a votřesný, maj ty kozy nalepený jak dva medicinbaly a podobně aj vypadaj, ať jsou v jakékoliv poloze, ty kozy sa ani nehnů. Jo taková Jana Štefanková to byla aspoň baba, nebo Eva Vejmělková
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
http://www.youtube.com/watch?v=N7OMv1QP1cQ
(smajlíktancujícísambu)
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan psal:to já spíš nechápu proč se u nás z takových strašidel jako je Mašlíková, Erbová a Mesárošová dělají sexbomby. Viděl sem několik fotek a votřesný, maj ty kozy nalepený jak dva medicinbaly a podobně aj vypadaj, ať jsou v jakékoliv poloze, ty kozy sa ani nehnů. Jo taková Jana Štefanková to byla aspoň baba, nebo Eva Vejmělková
...anebo Andrlová
Mour psal:Koldan psal:to já spíš nechápu proč se u nás z takových strašidel jako je Mašlíková, Erbová a Mesárošová dělají sexbomby. Viděl sem několik fotek a votřesný, maj ty kozy nalepený jak dva medicinbaly a podobně aj vypadaj, ať jsou v jakékoliv poloze, ty kozy sa ani nehnů. Jo taková Jana Štefanková to byla aspoň baba, nebo Eva Vejmělková
...anebo Andrlová
..kua hoši,na Bendovou jste mi zapomněli..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Mour psal:Koldan psal:to já spíš nechápu proč se u nás z takových strašidel jako je Mašlíková, Erbová a Mesárošová dělají sexbomby. Viděl sem několik fotek a votřesný, maj ty kozy nalepený jak dva medicinbaly a podobně aj vypadaj, ať jsou v jakékoliv poloze, ty kozy sa ani nehnů. Jo taková Jana Štefanková to byla aspoň baba, nebo Eva Vejmělková
...anebo Andrlová
..kua hoši,na Bendovou jste mi zapomněli..
Bendová kua ne e, tam už je to taky říznutý, ale ta Andrlová byla fešná, stejně tak i Veronika Freimanová, kuwa ta baba snad nestárne
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Pšán psal:Mour psal:
...anebo Andrlová..kua hoši,na Bendovou jste mi zapomněli..
Bendová kua ne e, tam už je to taky říznutý, ale ta Andrlová byla fešná, stejně tak i Veronika Freimanová, kuwa ta baba snad nestárne
Freimankabrý znám vosobně... sexi baba
Bandit pičo
jaryn psal:to stvrto01: o Blavě mi nemluv... To,že jsou nejhezčí holky z Čech,jsou kecy. Nejhezčí jsou v Brně a Bratislavě.
No chlapi dnes vykuklo slniečko, ja si len tak šoférujem po meste a na autobusovej zastávke stála taká samica, že sim si skoro rozflákal auto ach jaj, ide jar a hormóny mi začínajú klepať na mozog
Suzuki Bandit 1250SA
![]() |
Banditatom (Člen) 22.02.2010 17:48:51 Offline |
stvrto1 psal:jaryn psal:to stvrto01: o Blavě mi nemluv... To,že jsou nejhezčí holky z Čech,jsou kecy. Nejhezčí jsou v Brně a Bratislavě.
No chlapi dnes vykuklo slniečko, ja si len tak šoférujem po meste a na autobusovej zastávke stála taká samica, že sim si skoro rozflákal auto
ach jaj, ide jar a hormóny mi začínajú klepať na mozog
pár roků zpátky s bývalím šefem jsme takhle čučeli po samicích a natankovali jsme fildu za zadu no co kdo by se nepodíval když po chodníku jde tlupa mažoretek
Meloun psal:Mě s líbí ta holka z comebacku..ta Iva(Kristýna Leichtová)..
..a z ulice ta mature, jak jí tam bodá ten truhlář
(Lucie Benešová)..a taky ta,co mám doma..Ahoj špunte..
jo, ta je dobra...pak se mi taky libi ta z Bobuli...Voriskova? ma bozsky vychlastanej hlas
a Bara Seidlova...snowbordaci
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Meloun psal:Mě s líbí ta holka z comebacku..ta Iva(Kristýna Leichtová)..
..a z ulice ta mature, jak jí tam bodá ten truhlář
(Lucie Benešová)..a taky ta,co mám doma..Ahoj špunte..
jo, ta je dobra...pak se mi taky libi ta z Bobuli...Voriskova?
ma bozsky vychlastanej hlas
a Bara Seidlova...snowbordaci
No vidiš, celkem dobrej vkus máš a pořídíš si esko
PURE NAKED BIKE!
stvrto1 psal:jaryn psal:to stvrto01: o Blavě mi nemluv... To,že jsou nejhezčí holky z Čech,jsou kecy. Nejhezčí jsou v Brně a Bratislavě.
No chlapi dnes vykuklo slniečko, ja si len tak šoférujem po meste a na autobusovej zastávke stála taká samica, že sim si skoro rozflákal auto
ach jaj, ide jar a hormóny mi začínajú klepať na mozog
toto jedine mi chyba na Bratislave
![]() |
Progear 650 (Člen) 22.02.2010 22:00:36 Offline |
XJelen psal:Luk psal:Meloun psal:No vidiš, celkem dobrej vkus máš a pořídíš si esko
...ale rovne jezdi rychle...
nesměj se mu
navíc když to není vtipný....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Hanz psal:jennys psal:Škoda, že je téměř pravidlem, že ti tukani se většinou schovávají za tou broučí hlavou
Každej nejni tak malej, aby se schoval za eNlový světlo....
V první řadě je potřeba si uvědomit, že ti co maj eNko, se nepotřebujou schovávat, žeano...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Banditatom (Člen) 23.02.2010 14:12:24 Offline |
Ondráš psal:Co na tuhle diskuzi rika hlavni entomolog Kakac?
přestavuje na N-ko
Stránky: 1