Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 21.02.2010 17:04:49 Offline |
Re: kurtny s ráčnou
arašídy v čokoládě za 17.90kč jsou fakt dobrý
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nečekaně k těm kurtám... za ta leta co jsme vozili plastový vokna a dveře jsem nekupoval dražší kurty než za stovku v baumaxu, bo ty drahý stejnak prdly vo hranu dřív než jsem se nadál. Takže se kupovaly ty levný a častějc
Strýcfajtr !!!
kazan psal:mikin psal:No ono zaleži na co je chceš použivat
Odvezu 1200s/2005 a přivezu 1200s /2006
Myslím, že ten jeden odvoz a dovoz přežijou, když nebudou dřít o ostrou hranu a hlavní problém je v těch poplastovaných háčcích, ty se při dotahování začínají narovnávat...
WD club member...
Hanz psal:kazan psal:mikin psal:No ono zaleži na co je chceš použivat
Odvezu 1200s/2005 a přivezu 1200s /2006
Myslím, že ten jeden odvoz a dovoz přežijou, když nebudou dřít o ostrou hranu a hlavní problém je v těch poplastovaných háčcích, ty se při dotahování začínají narovnávat...
Já si myslím taky, že na těch 200km to stačí
Popis ideální pro přívěsy osobních aut nebo střešní nosiče
4 dvoudílné popruhy s ráčnou a 2 ocelovými háky
délka cca 5 m
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
kazan psal:Hanz psal:kazan psal:Odvezu 1200s/2005 a přivezu 1200s /2006
Já si myslím taky, že na těch 200km to stačí
Popis ideální pro přívěsy osobních aut nebo střešní nosiče
4 dvoudílné popruhy s ráčnou a 2 ocelovými háky
délka cca 5 m
hele jediný na co si dej pozor, je jestli ten střed tý řáčny (rozuměj to kam se namotává ten popruh) je z plnýho matroše, nebo jenom dutej plechovej výlisek. U těch dutejch je totiž po čase celkem vopruz ten popruh tím středem prostrčit.
Jenom takovej poznatek z provozu
Strýcfajtr !!!
A já zase tady ty rádoby kurty nedoporučuju,ty sou dobrý tak na přikurtování bagáže na nosič. Taky sem je používal na převoz motorek v dodávce a pak sem si koupil ty festovnější,širší s masivnější kurtou a tvrdšíma háčkama a je to nebe a dudy,motorku pěkně přitáhneš nad spodníma brejlema do rohu auta/vozejku a ani se nehne,tady s těma ju prostě nikdy tak nedotáhneš. Za ty lepší sem dával asi 200kč/kus,ale normálně na benzince se prodávají za dvojnásobek... Používám je deně na kurtování palet v autě a po dvou letech sou furt v cajku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Dobrá, chtěl jsem jenom vědět, jestli je někdo už použil. že jsou levné a kvalitou žádný zázrak, to je mi jasné. Vezmu je na zajištění motorky ale využiju ještě ty starší- vyzkoušené. Hlavně ať už sleze ten maras a já ji povolím ty popruhy............
kazan psal:V lidlu mají kurtny s ráčnou 4 kusy/ 300,-ká. Co je to zač? I bych koupil nové, už se na ně někdo díval?
Oni je maj i v lidlu? ja je včera viděl v Albertu a nic moc tedy, hlavně těm plastovym hačkum by moc nevěřil...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:kazan psal:V lidlu mají kurtny s ráčnou 4 kusy/ 300,-ká. Co je to zač? I bych koupil nové, už se na ně někdo díval?
Oni je maj i v lidlu? ja je včera viděl v Albertu a nic moc tedy, hlavně těm plastovym hačkum by moc nevěřil...
háky jsou zcela jistě z kovu otázka z jakého, háky jsou jen potažený plastem
aby se kurt neprodřel o hranu je dobrý pod něj na hraně dát plastovej roh.
dobrý kurty sou ze železnim všim co je na nich, ale i to se dá při dotahování metrovim železným hranolem skurvit
tydle kurty von lidl budou jistě moc dobrý na převoz polistyrénu, molitanu, nákupu z lidla
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1