Nejsi přihlášen
POJIŠTĚNÍ
Zdar všichni motorkáři!
Nevím jak jste životně a úrazově pojištěni. Ale od nového roku o třetinu podražilo. Máte poslední příležitost do konce příštího měsíce. A to jen u vip makléře. Popřemýšlejte o tom, raději si kupte benzín do mašiny než drahý pojistky. V případě bližších informací písněte na holyt@tiscali.cz.
Zdar a mnoho úspěšných Km v letošní sezóně. Tomáš
Re: POJIŠTĚNÍ
assasim psal:Zdar všichni motorkáři!
Nevím jak jste životně a úrazově pojištěni. Ale od nového roku o třetinu podražilo. Máte poslední příležitost do konce příštího měsíce. A to jen u vip makléře. Popřemýšlejte o tom, raději si kupte benzín do mašiny než drahý pojistky. V případě bližších informací písněte na holyt@tiscali.cz.
Zdar a mnoho úspěšných Km v letošní sezóně. Tomáš
...my máme Pólu, a vyplň si profil
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2010 22:44:31 Offline |
hele mě by zajímalo kolik ti už kdo poslal peněz na tvou vysněnou motorku???
z motorkari.cz:
Ahoj bratři,
Jmenuji se Tomáš a jsem studentem vysoké školy, zaměřenou na diagnostiku spalovacích motorů. Tak kdyby někdo potřeboval poradit s nejakým problémem, rád se o to pokusím!
Kvůli tomu ale nepíšu, chtěl bych si koupit novou motorku, starou jsem prodal a setřím na novou.
Problém je v tom, že jsem student a můj příjem číní nula nula prd.
Tak bych se Vás všech chtěl zepta zda by mi někdo nepohl k uskutečnění mého snu.
Kdyby každy dal jedno zrníčko tak dohromady máme pole.
Vím že zadarmo ani kuře nehrabe, nabidněte co bych pro vás mohl udělat!
Věřím že mezi námi jsou lidé kteří pomáhájí a rádi pomohou.
Děkuji za každou finanční podporu od každého....
Tomáš --> holyt@tiscali.cz
a celý todle mi příde jako nechutný verbování aby si od tebe někdo objednal pojistky... (nesnášim tenhle způsob prodeje)
doba je temná...
inkvizitorr psal:hele mě by zajímalo kolik ti už kdo poslal peněz na tvou vysněnou motorku???
z motorkari.cz:
Ahoj bratři,
Jmenuji se Tomáš a jsem studentem vysoké školy, zaměřenou na diagnostiku spalovacích motorů. Tak kdyby někdo potřeboval poradit s nejakým problémem, rád se o to pokusím!
Kvůli tomu ale nepíšu, chtěl bych si koupit novou motorku, starou jsem prodal a setřím na novou.
Tak bych se Vás všech chtěl zepta zda by mi někdo nepohl k uskutečnění mého snu.
a celý todle mi příde jako nechutný verbování aby si od tebe někdo objednal pojistky... (nesnášim tenhle způsob prodeje)
No když si to myslíš, nabízím pomoc lidem, kteří mě pomohli. Rád pomohu taky jim a jsem jim za to vděčný. A sami to na své kůži pocítili. Jak vzpomínám na na lidi kteří mě pomohli. Já je taky ve štychu nenechám. Ale to oni ovšem ví. A tobě to stejně ne vysvětlím, neboť to nepochopíš. Ale děkuji za příspěvek!
po bitvě je každý generál, ale sou mezi námi kamarádi kteří byli generálové již před bitvou.
A díky takovým mám motorku. Dnes jsem úplně v jiné situaci co jsem měl to jsem bohatě vrátil a ještě pomohl vydělat a ne prodělat.
Děkuji za upřímnost
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2010 23:00:56 Offline |
to musí bejt hustej model woe goro, když z tohodle upečeš bábovku, tak sme po dvou kouskách všichni na kaši
doba je temná...
assasim psal:inkvizitorr psal:hele mě by zajímalo kolik ti už kdo poslal peněz na tvou vysněnou motorku???
z motorkari.cz:
Ahoj bratři,
a celý todle mi příde jako nechutný verbování aby si od tebe někdo objednal pojistky... (nesnášim tenhle způsob prodeje)No když si to myslíš, nabízím pomoc lidem, kteří mě pomohli. Rád pomohu taky jim a jsem jim za to vděčný. A sami to na své kůži pocítili. Jak vzpomínám na na lidi kteří mě pomohli. Já je taky ve štychu nenechám. Ale to oni ovšem ví. A tobě to stejně ne vysvětlím, neboť to nepochopíš. Ale děkuji za příspěvek!
po bitvě je každý generál, ale sou mezi námi kamarádi kteří byli generálové již před bitvou.
A díky takovým mám motorku. Dnes jsem úplně v jiné situaci co jsem měl to jsem bohatě vrátil a ještě pomohl vydělat a ne prodělat.
Děkuji za upřímnost
....takže jestli tomu dobře rozumím, tak jsi autorem toho co Inkviz napsal nebo ne, pokud ano tak sry, ale takhle žádat o příspěvek na motorku my přijde víc než vychcanost.
A teď to vracíš, tím že někomu nabízíš finanční službu.....to mi poser teda.
Pokud to tak není, tak se klidně omlouvám s někým sem si tě spletl.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2010 23:16:45 Offline |
kojaksro psal:....takže jestli tomu dobře rozumím, tak jsi autorem toho co Inkviz napsal nebo ne, pokud ano tak sry, ale takhle žádat o příspěvek na motorku my přijde víc než vychcanost.
Pokud to tak není, tak se klidně omlouvám s někým sem si tě spletl.
tady je link na to první:
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … rk=1998099
tady link na zodpovězenej dotaz o startéru nebo co na co se ježíš ptá v technický znova:
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &fkid=
tady něco pro uklidnění
http://www.youtube.com/watch?v=keWKkKiZUnc
doba je temná...
Inkviz nějak měkneš..
http://www.youtube.com/watch?v=Nh64tmP19I4
To je natolik dekadentní,že to fakt má něco do sebe
Jinak samo,že death rules..
http://www.youtube.com/watch?v=bMw3HnhS … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=6qeztnUvics
http://www.youtube.com/watch?v=vzrkOG4i … re=related
Tak a chrápat smradi
PURE NAKED BIKE!
inkvizitorr (Administrator) 24.02.2010 00:20:22 Offline |
inkvizitorr psal:kojaksro psal:....takže jestli tomu dobře rozumím, tak jsi autorem toho co Inkviz napsal nebo ne, pokud ano tak sry, ale takhle žádat o příspěvek na motorku my přijde víc než vychcanost.
Pokud to tak není, tak se klidně omlouvám s někým sem si tě spletl.tady je link na to první:
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … rk=1998099
tady link na zodpovězenej dotaz o startéru nebo co na co se ježíš ptá v technický znova:
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &fkid=
tady něco pro uklidnění
http://www.youtube.com/watch?v=keWKkKiZUnc
Asi sem zabržděnej... Tak on měl motorku asi B12, teda jestli to chapu. Pak ji prodal, zjistil, že nema dost peněz a teď je hledá tady. To mě poser.
Jo, bez peněz na mašinu nelez... Ještě nezačala ani sezóna a takovejch prachů je fuč...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
tak já vrátím téma zasej trošku k pojištění. Kliiiiid....
Není pravda, že by úraz a život zdražil globálně u všech pojišťoven.
Ohlášeno je zdražení jen u PČS a jejich flexině.
U ostatních pojišťoven se to drží...nevím s kým ovšem spolupracuje autor článku.
Úrazové pojištění na okruh stále platí v cenách jak je uvedeno (ověřeno na pojišťovně).
Jinak se přihlásím ke konci týdne s infem ohledně povinného ručení a havárky...sezóna se nám blíží a pojišťovny stále hledají klienty, takže různé slevy pokračují.
Ještě Kojaku ...to hřeje ta tvá věrnost.....
Myslím na tebe s pojištěním vozíku pro přepravu. Začnu na tom intenzivně pracovat a dám info.
inkvizitorr (Administrator) 24.02.2010 08:14:53 Offline |
Filous psal:assasim:
...jag bych to ...no řeknu ti to asi takle...táhni do vole prdele ...a nebo né, táhni něco dělat, ať si na tu mašinu vyděláš, to bude lepčí
to bylo takový..... jak to nazvat...... vod srdce
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:assasim:
...jag bych to ...no řeknu ti to asi takle...táhni do vole prdele ...a nebo né, táhni něco dělat, ať si na tu mašinu vyděláš, to bude lepčíto bylo takový..... jak to nazvat...... vod srdce
Filous ho poslal na správný místo
zas mohl ten trouba nabízet místo pojistek třeba parfémy,
to je snad ještě horší Avongentlemann
...a bude hůř!
2 assasim: Esi jako potřebuješ prachy, tak bych pro tebe měl tak 20 metrů výkopových prací. Na ceně se dohodnem, ale nářadí svoje.
Podle toho jak mluví bych řekl, že je to nějakej svěděk Jehovův. Satan s náma a zlé pryč.
Za chvíli nám tu bude nabízet Strážní věž a Probuďte se!
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Podle toho jak mluví bych řekl, že je to nějakej svěděk Jehovův. Satan s náma a zlé pryč.
vole,jsem flusnul kafe do klávesnice...
Loni,když jsme na superbike bydleli u Prince v Ivančicích, tak jsme tam dělali takovej bordel,že nás pan domácí omlouval u dalších hostů,s tím že neví,kdo mu najede,třeba parta "náboženskejch fanatiků"
Svědka jsme tu asi ještě neměli
...a bude hůř!
karlos100 psal:Ondráš psal:Podle toho jak mluví bych řekl, že je to nějakej svěděk Jehovův. Satan s náma a zlé pryč.
Za chvíli nám tu bude nabízet Strážní věž a Probuďte se!vole,jsem flusnul kafe do klávesnice...
Loni,když jsme na superbike bydleli u Prince v Ivančicích, tak jsme tam dělali takovej bordel,že nás pan domácí omlouval u dalších hostů,s tím že neví,kdo mu najede,třeba parta "náboženskejch fanatiků"
Koukám, že bandit pičo na ubytování, když jsou superbike, jsou všicí stejní a svědky a různou havět pryč s tim z čistého satanského místa...
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:karlos100 psal:Ondráš psal:Podle toho jak mluví bych řekl, že je to nějakej svěděk Jehovův. Satan s náma a zlé pryč.
Za chvíli nám tu bude nabízet Strážní věž a Probuďte se!vole,jsem flusnul kafe do klávesnice...
Koukám, že bandit pičo na ubytování, když jsou superbike, jsou všicí stejní a svědky a různou havět pryč s tim z čistého satanského místa...
???
...a bude hůř!
PFremer psal:4Fun.cz psal:PFremer psal:Koukám, Bandiťáci jsou ale kurevsky vostrý...
To asi nezapadnuPokud nési tak určo zapadneš
myslim, že ne. Ale mám je rád
A votom to je.Tak vítej a ať to jezdí
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Ondráš psal:2 assasim: Esi jako potřebuješ prachy, tak bych pro tebe měl tak 20 metrů výkopových prací. Na ceně se dohodnem, ale nářadí svoje.
Podle toho jak mluví bych řekl, že je to nějakej svěděk Jehovův. Satan s náma a zlé pryč.
Zrovinka sem na to myslel totozne , hele estli onasisum chces dzob v asii muzes nam tady kopat zaklady na baraky , podle me ses linej fakan co rad melduje hubou a pobiras socialni davky jak je to jen mozne. A ten styl psani se me jevi obdobne jako ostatnim jako nejakej svedek Jehovuv, takze za me vas veset zakule do pruvanu. Najdi si praci a pracuj a vydelej si na to svejma rukama a neotravuj slusny lidi svym pisalkovstvim.
karlos100 psal:Kukii psal:karlos100 psal:
vole,jsem flusnul kafe do klávesnice...
Svědka jsme tu asi ještě neměli???
nějak se mi to vmísilo srry
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2010 12:36:52 Offline |
zas téma na úrovní
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy psal:Ondráš psal:2 assasim: Esi jako potřebuješ prachy, tak bych pro tebe měl tak 20 metrů výkopových prací. Na ceně se dohodnem, ale nářadí svoje.
Za chvíli nám tu bude nabízet Strážní věž a Probuďte se!Zrovinka sem na to myslel totozne , hele estli onasisum chces dzob v asii muzes nam tady kopat zaklady na baraky , podle me ses linej fakan co rad melduje hubou a pobiras socialni davky jak je to jen mozne. A ten styl psani se me jevi obdobne jako ostatnim jako nejakej svedek Jehovuv, takze za me vas veset zakule do pruvanu. Najdi si praci a pracuj a vydelej si na to svejma rukama a neotravuj slusny lidi svym pisalkovstvim.
ať ti nepraskne žilka bobíku
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 24.02.2010 14:14:36 Offline |
No tyyyy woe. Tahle zima zacina bejt cim dal tim vic zoufala
No ale Filous me teda potesil a pobavil.
ps. Taky mam dobrej kontakt na pojistky.
Polo promin, jsou jeste levnejsi nez ty Jsem na to cumel jak vyvoranej o kolik.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 24.02.2010 15:35:35 Offline |
hihi taky me jednou nekdo takhle zprudil
Myslim, ze to byl bilej passat s doktorkou
Banditatom (Člen) 24.02.2010 15:48:17 Offline |
To Filous:
To pan magor: u nás hledaj hrobníka neměl bys zájem? na hřbitově můžeš nabízet co chceš
To Ondráš: se snad líže néé kouše bys snad mohl vědět v tvým věku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Dyť von ten hoch nemá blbej nápad takovej socijální systém příspěvků neni špatnej .. je tu nějakejch 2500 registrovanejch , když každej pošle kylo a to nikoho nezabije .. lepčí než to poslat někam na druhou stranu zeměkoule .. tak je na novou mášu ne ? a každej to jednou rozmlátí pak by se to hodilo mě zrovna teď taky berte to z rezervou áci zrovna tady do sebe leju kolorum tag mám nápady
MRDAT!!!
TOO Nicola....konkurence je veliká a je to holt tvrdý boj. Záleží ale taky na tom jestli koukáš jen na povinné či i na havárku....
Když v povinném začneš dávat fiktivní bonusy, což néni oficiální cesta a žádná oficiální akce, tak se dostaneš na zajímavé ceny.... dělá to více pojišťoven a člověk jenom kouká...
Většinou se dá ale na slušný peníz dostat i oficiální cestou a obchodními slevami. Člověk si musí umět poradit.
Fiktivní bonus bych brala až jako krajní řešení když nejde nic jiného.
Je ale pravdou, že ceny se stále tlačí k minimálnímu pojistnému.
nicola.foxx (Člen) 24.02.2010 16:33:50 Offline |
Póla psal:TOO Nicola....konkurence je veliká a je to holt tvrdý boj. Záleží ale taky na tom jestli koukáš jen na povinné či i na havárku....
Když v povinném začneš dávat fiktivní bonusy, což néni oficiální cesta a žádná oficiální akce, tak se dostaneš na zajímavé ceny.... dělá to více pojišťoven a člověk jenom kouká...
Většinou se dá ale na slušný peníz dostat i oficiální cestou a obchodními slevami. Člověk si musí umět poradit.
Fiktivní bonus bych brala až jako krajní řešení když nejde nic jiného.
Je ale pravdou, že ceny se stále tlačí k minimálnímu pojistnému.
Konkretne trebas na moje auto
VW VENTO 1.9TDI 81KW rv 1997 papirovej majitel zenska 55 let z Praglu.
Ofiko platim 6490,- a muzu platit 3692,- pokud jsem s tim 5 a vice let nezpusobil zadnou skodu. Pokud z libovolnyho povinnyho ruceni pojistenyho bylo behem 5-ti let nejaky plneni tak bych platil 5814,- coz teda neni zadna super sleva, ale i tak to jde.
Jo a ta soucasna pojistka a i ta nova jsou u koop. Tak ti nevim kde je zakopanej pes
Je mi to i trosku jedno, protoze kdyz sectu + - jejich nabidky na to co mame pojisteny, tak se dostanu na polovicni cenu a to uz je fakt prijemny.
Jen mi v soucasny dobe nejsou jeste schopny rict kolik bych platil na jebku a pripravujou mi nabidku u vice pojistoven, tak jsem na to zvedavej.
Korunka ke korunce.
Nicolo, to není zase takový problém dostat se dneska na cenu co píšeš.
Takové fígle u KOOP jdou dělat. A´t už se jedná o převody bonusů od rodinných příslušníků, nebo fiktivní bonusy + další obchodní sleva....
NA kubaturu 1,9 jsem nedávno dělala pojištění i za 2.800 Kč. Ale to byla jiná pojišťovna.
Ono podmínky slev a různých akcí se neustále mění, takže co je dnes, může být zítra úplně jinak.
Povinné ručení je fakt individuální záležitost.
Rozpitvat tvůj konkrétní případ můžeme na mailu....
Banditatom (Člen) 24.02.2010 17:39:38 Offline |
pan mogor hrobníka nechce! tak co vy nechce se to někomu dělat
No je vidět, že mezi vámi je někdo kdo už vám tak pomáhá. Nic méně, již někdo tam píše že se za méně peněz nechá sehnat více muziky, ne jenom levnější, ale aby bylo kvalitní plnění. Ale to Vám pola poradí. On sám ví že jsou to vaše peníze o který přijdete. A každý s prominutím blb si to dokáže spočítat. Je rozdíl mezi pojišťovákem a makléřem.
Víc vysvětlí Pola.
Jinak jsem se docela bavil.
assasim psal:No je vidět, že mezi vámi je někdo kdo už vám tak pomáhá. Nic méně, již někdo tam píše že se za méně peněz nechá sehnat více muziky, ne jenom levnější, ale aby bylo kvalitní plnění. Ale to Vám pola poradí. On sám ví že jsou to vaše peníze o který přijdete. A každý s prominutím blb si to dokáže spočítat. Je rozdíl mezi pojišťovákem a makléřem.
Víc vysvětlí Pola.
Bavím se tvou češtinou..vysokoškoláku..
Když má něco vyznít vážně, poučně a přesvědčivě, tak to není možno napsat s chybami..
PURE NAKED BIKE!
assasim psal:No je vidět, že mezi vámi je někdo kdo už vám tak pomáhá. Nic méně, již někdo tam píše že se za méně peněz nechá sehnat více muziky, ne jenom levnější, ale aby bylo kvalitní plnění. Ale to Vám pola poradí. On sám ví že jsou to vaše peníze o který přijdete. A každý s prominutím blb si to dokáže spočítat. Je rozdíl mezi pojišťovákem a makléřem.
Víc vysvětlí Pola.
Můžeš pro mě něco udělat?Zalez doma do skříně,zavři dveře,a NALISKEJ SI,jo a přitlač děláš to pro sebe !!!!!
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Min. 9 let základoškolskýho učiva musí stačit k jejímu zdárnýmu zvládnutí..pokud to tak neni, je něco špatně s žákem samotným..
Ale to je buřt..čeština jde do píči..dneska harantům stačí razítko a je po starostech..
PURE NAKED BIKE!
assasim psal:Nicméně se za svou češtinu omlouvám, vím že ji neumím. Co na to říct! Ale pokud můžu podotknout, nadával bych na školství, na vysoké škole češtinu neučí. Hmmm ((
že ty budeš nákej hnědej muslim
tak se votoč na patě a di vodkud si přišel, prosím a bratry vem sebou prosím
nechci aby moje deti chodili v černym prostěradle.
nechci žít podle nákýho koránu nebo co to je za
proč si šel na školu kde neučí češtinu do čech?
svět je cirkusovej stan
Víc vysvětlí Pola.
Ty vee ani tolikrát mu to nestačí....fakt asi vod strážní věže....Jinak Póla je ona...ty jantare... a jak už jsi zmínil....je tu ona která nám pomáhá takže to zkus zas o dům dál
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
assasim psal:Nicméně se za svou češtinu omlouvám, vím že ji neumím. Co na to říct! Ale pokud můžu podotknout, nadával bych na školství, na vysoké škole češtinu neučí. Hmmm ((
V pohodě, myslím, že jsi nejen mě přesvědčil o své genialitě......
...píšeš tu nesmysly a si na ně eště hrdý
bubák psal:assasim psal:No je vidět, že mezi vámi je někdo kdo už vám tak pomáhá. Nic méně, již někdo tam píše že se za méně peněz nechá sehnat více muziky, ne jenom levnější, ale aby bylo kvalitní plnění. Ale to Vám pola poradí. On sám ví že jsou to vaše peníze o který přijdete. A každý s prominutím blb si to dokáže spočítat. Je rozdíl mezi pojišťovákem a makléřem.
Víc vysvětlí Pola.
Jinak jsem se docela bavil.Ty vee ani tolikrát mu to nestačí....fakt asi vod strážní věže....Jinak Póla je ona...ty jantare... a jak už jsi zmínil....je tu ona která nám pomáhá takže to zkus zas o dům dál
Jestli bude pokračovat tak tady budem mít dva Brouky Pytlíky
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:bubák psal:assasim psal:No je vidět, že mezi vámi je někdo kdo už vám tak pomáhá. Nic méně, již někdo tam píše že se za méně peněz nechá sehnat více muziky, ne jenom levnější, ale aby bylo kvalitní plnění. Ale to Vám pola poradí. On sám ví že jsou to vaše peníze o který přijdete. A každý s prominutím blb si to dokáže spočítat. Je rozdíl mezi pojišťovákem a makléřem.
Víc vysvětlí Pola.
Jinak jsem se docela bavil.Ty vee ani tolikrát mu to nestačí....fakt asi vod strážní věže....Jinak Póla je ona...ty jantare... a jak už jsi zmínil....je tu ona která nám pomáhá takže to zkus zas o dům dál
Jestli bude pokračovat tak tady budem mít dva Brouky Pytlíky
to bys pitlíkovy křivdil
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kakac psal:bubák psal:
Ty vee ani tolikrát mu to nestačí....fakt asi vod strážní věže....Jinak Póla je ona...ty jantare... a jak už jsi zmínil....je tu ona která nám pomáhá takže to zkus zas o dům dál
Jestli bude pokračovat tak tady budem mít dva Brouky Pytlíkyto bys pitlíkovy křivdil
asi jo
Tenhle do toho rve víc toho "džihádu"
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Jejda, sem si vzpomenul na Korunu a noční seanci bratrů v sokolovně. Nebo se mejlim?
http://www.suzukibandit.cz/storage/n200 … 082523.jpg
Hasičákem na ně
david psal:dobrá tedy, mám pro tebe úkol. Potřebuju vypočítat, jaký průměr Da bude mít řetězové kolečko 16 zubů, pro řetěz 5/8x3/8 tak.... to je fše
No jelikož rozteč zadaného řetězu je p=15,875 [mm] a průměr válečku d1= 10,16 [mm].
průměr hlavové kružnice se vypočítá
da= d+0,5d1
d= jako průměr roztečné kružnice= p/sin(180/z) , kde z= počet zubů
d=15,875/sin(180/16)= 81,372 [mm]
da= d+0,5d1= 81,372+10,16/2=86,453 [mm]
Takže asi tak, myslím si, že je to takto. Možná se můžu mýlit. Tak bych prosil každého aby mě opravil a vysvětlil chybu! Děkuji, rád se něčeho přiučím.
Víc vysvětlí Pola.
Čoveče, pár "Makléřů" jsem už vyhodil
Hlavně si z toho nemuset převlíkat spoďáry
Grizly psal:assasim psal:No je vidět, že mezi vámi je někdo kdo už vám tak pomáhá. Nic méně, již někdo tam píše že se za méně peněz nechá sehnat více muziky, ne jenom levnější, ale aby bylo kvalitní plnění. Ale to Vám pola poradí. On sám ví že jsou to vaše peníze o který přijdete. A každý s prominutím blb si to dokáže spočítat. Je rozdíl mezi pojišťovákem a makléřem.
Víc vysvětlí Pola.
Jinak jsem se docela bavil.Čoveče, pár "Makléřů" jsem už vyhodil
To úplně tvoje věc! Ani ti to nikdo nemůže mít za zlé.
...jag bych to ...no řeknu ti to asi takle...táhni do vole prdele ...a nebo né, táhni něco dělat, ať si na tu mašinu vyděláš, to bude lepčí
řek si mu to fakt pekně a výstižně, to se musi nechat Dík
ten kreten si snad fakt myslí že když prodavá pojištění tak tim nekomu dela sluzbu
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:Filous psal:assasim:
...jag bych to ...no řeknu ti to asi takle...táhni do vole prdele ...a nebo né, táhni něco dělat, ať si na tu mašinu vyděláš, to bude lepčířek si mu to fakt pekně a výstižně, to se musi nechat Dík
ten kreten si snad fakt myslí že když prodavá pojištění tak tim nekomu dela sluzbu
Je vidět, že jsi neznalý. Nejsem finanční prodejce, ale poradce. Zní to podobně, ale je v tom zásadní rozdíl!
jako bys mi to z mordy sebral wogo
líbí sa mi dyž si tady vzájemně pomožem, ale dyž si něgdo vytypuje navštěvované servry a hodí tam v potstatě spam a baner na své služby, bez jakékoliv historije v působení na daném serveru, tag mi to zavání výdrbem a dotyčnému nevěřím ani nos mezi ušima
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:assasim:
...jag bych to ...no řeknu ti to asi takle...táhni do vole prdele ...a nebo né, táhni něco dělat, ať si na tu mašinu vyděláš, to bude lepčíjako bys mi to z mordy sebral wogo
líbí sa mi dyž si tady vzájemně pomožem, ale dyž si něgdo vytypuje navštěvované servry a hodí tam v potstatě spam a baner na své služby, bez jakékoliv historije v působení na daném serveru, tag mi to zavání výdrbem a dotyčnému nevěřím ani nos mezi ušima
To máš pravdu dneska se nedá věřit nikomu. No máš pravdu je to na dvou stránkách a a ta třetí je sms-as.eu tak se mrkni...
assasim psal:cockin psal:Filous psal:assasim:
...jag bych to ...no řeknu ti to asi takle...táhni do vole prdele ...a nebo né, táhni něco dělat, ať si na tu mašinu vyděláš, to bude lepčířek si mu to fakt pekně a výstižně, to se musi nechat Dík
ten kreten si snad fakt myslí že když prodavá pojištění tak tim nekomu dela sluzbuJe vidět, že jsi neznalý. Nejsem finanční prodejce, ale poradce. Zní to podobně, ale je v tom zásadní rozdíl!
Ale to je jedno co seš za prevíta,nepůsobíš seriozním dojmem,tak di do
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 25.02.2010 12:22:17 Offline |
Pytlikovo prvni misto je zda se v mirnem ohrozeni. Ale jen hodne mirnem.
Tak ho nechame studovanyho poradce a snad da pokoj sam kdyz se mu nejakej jantar nevozve, ze chce jako vyuzit jeho podnikatelskej potencial.
Doufam, ze to s nim neda dokupy Kelly, dyz chtel porad v necem podnikat
Titan promine
Banditatom (Člen) 25.02.2010 14:31:07 Offline |
nebuďte na něj hnusní vždyť se nám snaží pomoct
Stránky: 1 2